No, jól bepizzáztam, és most írok megint. Tök jó, hogy megint mindenki érdeklődik
Gabii, nem vagy semmi, hogy az utolsó pillaanatig dolgozol! Jó, tudom, hogy muszáj, de akkor is! én már ülni se tudok
Tulajdonképpen irigyellek, bár semmiképp nem melőznék, csak a kitartásodért...
Zsuzsi, jó, hogy jobban vagy! csak így tovább
Savitri, olyan jó olvasni téged! Éppen ma mondtam a Gergőnek, hogy oké, hogy vannak ezek a kismama-problémáink, de igazándiból már mindenre tudjuk a választ, olyan kérdéseken agyalunk ma is, hogy mi a különbség az NST és CTG között (amire még a neten sincs konkrét válasz
), és szenvedünk az utosló hónapok terheslététől, de már Aurának is jóslófájásai vannak, holott ugye ő az utolsó
Sőt, többet mondok, lassan vágyni fogok én is arra, hogy szüljek
, Bagzernak is van már kórházi csomagja... Szóval babáznánk már mind asszem. Ahogy egyszer az egyik talin mesélted, hogy észre sem vetted, de nem a Kismamát vetted le a polcról a boltban, hanem a Baba magazint (vagy az Anyák lapját?)... És olyan jó tapasztalatokat gyűjteni, meg erőt meríteni abból, hogy te írsz a boldogságodról, meg arról, hogy milyen természetesen mennek a dolgok (nekem így tűnik) Meg készülni az Esztyx féle parákra a másik oldalon. Olyan jó lenne, ha mások is írogatnának, Bendegúz is írt néha, kár, hogy megint eltűnt... Jaj, remélem azt írtam le, amit szerettem volna, mármint azt lehet belőle remélhetőleg érteni, amit szeretném, hogy értsetek belőle
Hana pedig fantasztikusan aranyos, valami hihetetlen, ahogy nézeget azon a képen, amit felraktál
Orbis, ügyi vagy, hogy tudod követni, hogy mikor milyen dudor hol van. nekem ez nem megy. Néha Hömpinek szoktam hívni, mert nem is mozgolódik, hanem hömpölyög a pocakomban. Tényleg, ezt muszáj elmesélnem, tegnap a bőrgyógyásznál az volt, hogy mellettem ült egy öreg néni, és beszédbe elegyedett velem. Először is megkérdezte, hogy maga babát vár? (mintha nem lenne egyértelmű, bár ki tudja
) aztán megkérdezte, hogy hány hónapos,mondtam, hogy 8., erre mondta, hogy akkor már mozog, ugye? Mondtam, hogy hajjaj, kismanó meg azonnal bejelentkezett, hogy igen, így mozgok. A fél váróterem azon nevetett, hogy mekkora hullámzásba kezdett a pocakom
iggenlátványos volt. Szóval csak azt akartam kihozni, hogy nekem mindig máshol vannak a dudorok, mindig rendezkedik odabenn valamit, felszerel egy-két polcot, vagy akármi...
Hú, megint hogy belelendültem az észosztásba, nembaj, most már nem hagyom abba
Rékacs, gratulálok a rendhez!
És csatlakozom, hogy nem szabad feladni. Nekünk is tiszta az előszobaa. Nem feszülünk meg, nem is tudnék, 10 perc munka után pihi jön
Kismanó gondoskodik róla! De legalább mosogatni sem tudok
Esztyx, én csak azt tudom mondani, hogy törődj bele, hogy egy darabig kiegyensúlyozatlan leszel, szaladni fog a lakás, és egy csomó ideig igenis le kell mondanod dolgokról. És inkább nem tépem a számat, írd meg, hogy mikor menjünk jövő héten! már hárman biztos mennénk!
Tejügyben meg annyit tennék hozzá, hogy én is azt kaptam, hogy terheskorban szabad, sőt kell sok tejet inni, de szoptatáskor óvatosan. Mondjuk nem értem annyira, mert ugye annak idején a szoptatós anyák meg a kisgyerekek kapták a tejet, merhogy az jó nekik... sőt, a tápszerek ma is tehéntej alapúak többnyire. Lehet, hogy amiatt van ez az allergia-dolog, mert nem rendes tej a tej? szóval minden szart megesznek a tehenek, aztán meg mindenfélét kivesznek a tejekből? Na, mindegy...
Na, minden babázónak jó pihenést, a végstádiumban lévő szenvedő kismamatársaimnak meg jó kripliskedést kívánok
Kikocska
33+6