Szisztok!
Witch! Sajnálom a baleseted, és kívánom, hogy hamar átlépj a lelki megrázkódtatáson.
én láttam egy elütést, bár a nő utána felállt, pedig felpördült a motorháztetőre- de utána minden fékhangnál összerezzentem... tényleg elmúlik.
én szombaton nagyon padlón voltam, ráadásul délután már egyedül voltam itthon... sírtam... a parám kitört rajtam... de erőt vettem magamon és azóta egy szót se mondom, hogy ez vagy az nem jó, tükörbe nézek és azt mondom: jól vagyok, jól vagyunk! ha bárki kérdezi (leginkább férjem)- már csak ezt mondom!
tegnap doki volt: felkészültem, hogy na msz nézés... hát nem is nézte kézzel. azt mondta az uh-n úgy látja jó, nem piszkálja. ebben annyira nem hiszek, mármint hogy látja, de én hiszem, hogy okés a dolog... és kész!
egyéb iránt csaszi kilátásom változatlan- lepényem méhszájon
de sebaj, lényeg hogy Fanni legyen jól. bdp: 42mm- ez számomra 20 hetesnek kicsi, de belefér. combcsont 30- ez is kicsi de arányaiban meg több mint a bdp kor. mindegy- most már belefér a korába.
augusztus 20 a cél dátumom- igaz nem egy tökéletes dátum még ez se, de jövő héthez képest már csak 3 hónap... egyébként pedig 4. kibírom akár fejen állva.
furcsa mód ez a terhességem mindenben más mint a korábbiak:
hasam kisebb, mellem kisebb, fészekrakó öszönöm pedig nem olyan intenzív, illetve mindent tudok napolni, másra hárítani Fanniért... lehet hogy a fájdalmaim vagy a hülye érzéseim nem olyan erősek, de igyekszem pihenni hogy ne érezzem őket, mert ha érzem, akkor parázok... így inkább pihenek és nem parázok.
de sajnos rá kellett jönnöm, hogy így meg oly tunya lettem, mint állat... a tegnapi doki+bolt program már eléggé megviselt
ki kell találnom valami apró mocorgást magamnak, mert további 3 hónap tunyaság és egy csaszi után szar lesz 3 gyereket agyusztálni... szülés után ilyen intenzív segítséget már nem akarok igénybe venni majd.
tegnapi jó hírem, hogy a dokim 4 éve nem emelt árat, most is az lesz a tarifája,m int 2 éve, zsír!
ráadásul jövő hónaptól ha lejár a gyed-em kiveszem a 3 hónap szabimat... remélem anyósak meg igényelhetném a gyes-t.
Babbe. nem lehet nap allergia+ terhesség? biztos segítenek a dokik.
Ági: most már ne izgulj!tuti nem hívnak és tuti minden okés lesz! már én is néztem mennyi van még 15-ig
Molly: szépek vagytok!
Gyerek méretek: nálunk Marcell magas 4 évesen 116os, de most már kicsit stagnál, Martin "seggdugasz"
én a babaméretekkel voltam úgy hogy gyorsan elszállt, bár Martin picinek született 2940g, de gyorsan híztak mind ketten. ő két hónapra duplázott, Marcell pedig mint a gomba- két hósan már 68as méretet hordott
gyorsan el is múlt a babakora
és gyorsan ment, beszélt, számolt, nála ezért is vágytam gyorsan babára, már pár hónap után.
Martin még mindig babáska, és nem is olyan szellemi fejlődésű- ha nem jött volna meglepi Fanni, talán még most sem éreztem volna késztetést, pedig tervben volt.
most egy pinduri Fannira számítok. jó két kiló fölötti lesz, így kell lennie, de érzem, hogy az 56os rucik nagyok lesznek. ráadásul ha császáros leszek, akkor a szopival is le leszek maradva
én ezért sajnálom picit a császárt, de ha az egészségünk így kívánja akkor legyen. muszáj. viszont olyan jó azonnal fogni, azonnal szopizni és kezdettől együtt lenni velük, nem csak 3 óránként mikor kihozzák...
viszont lesz szülésznőm, bár hogy is lesz és pont ezért- illetve azért hogy ha csaszi, akkor legyen aki figyel rám, ha úgy érzem átrakjon rooming inbe. hogy megkaphassam Fannit hamar. ha meg még is sima szülés akkor meg alap, mert Ritával akár doki nélkül is megszülnék.
Seruzad: helyesek a fiúk! (és a lakás is!
én ezt is szoktam nézni- +imádom mások otthonát kukkolni- a hal a tortánt is ezért néztem
) és örülök, hogy a viszontagságok után visszatértél! minden rendben!
kérdés: én elgondolkodtam, hogy milyen lesz ez az őszi szülés és engem picit elszomorít... rá kellett jönnöm, hogy ez a döglesztő meleg beli pocakosság még se egy álom és az őszi szülés... jó ott lesz a karácsony és egyéb, de a bébikém már 8 hónapos lesz mire élvezhető idő lesz
na jó látom a pozitív oldalát is, hogy jövőre frankón nyaralhatunk már! csak nekem még ez a 3 hónap is olyan sok, hát még a jövő nyár
viszont szerencsém, hogy a mi anyagi helyzetünk bármily szar is lehet, a nyaralás anyu révén megoldott- alföldön lakik, mintha valahogy más éghajlat lenne arra, ott másként süt a nap, ő sokkal hamarabb barnul ott... ja és szomszéd utcában a strand... fagyi, főtkuki, gyros... ilyen dolgok elég olcsók arra... (a bolti kínálat szűkös az ittenihez képest) de ami még szupi, hogy a babakocsit tolni ott egy álom, sose fáradtam el a sétában, mert nincs emelkedő
(ezért jár ott mindenki bringával)
szóval várom a jövő nyarat a 3 poronttyal... kiülünk a medence partjára és zsír!
most meg várom, hogy eladjuk a nyüves borjúkat és legalább egy napra elmenjünk valahova!
+ júni 23án megyünk anyuékhoz az esküvőjére, de nem maradhatunk ott kisebb nyaralásra mert a férjemnek jönni kell dolgozni.
elvileg maradhattunk volna 4-5 napot is, de beírták keddre dolgozni
na jól kiírtam az egész mindenséget...
nem untatlak tovább titeket!
szép napot!