Rizsmike, ez nagyon jó hír! Örülök, hogy felszívódott a ciszta!
Syl, gratulálok a babá(k)hoz!
Mágnes, na ez sem semmi álom.
Én kicsit félek a magzatvíz elfolyós szüléstől. Kényelmesebb lenne egy szép lassan egyre erősödő, sűrűsödő fájássorozat.
Kicsit tartok attól, hogy itthon vagoyk, Barnus meg épp dolgozik, és hirtelen nem tudom, mit csináljak Samuval, és hogyan jussak be Pestre szülni.
A családból épp csak nekünk van használható autónk. (Meg a bátyáméknak, de ő sem érne ide hamarabb, mint Barnus.) Próbálom magam ráhangolni anyós, após ideköltöztetésre...
Nagyon szeretem őket, de kicsit szégyenlős vagyok előttük.
Ráadásul apósom kb egyáltalán nem ismeri Pestet, én meg szülésbeindulás után már nehezen navigálnám, nem lenne türelmem hozzá.
Drukkolok, hogy ezúttal úgy induljon a szülés, ahogy tervezted!
Ez az ovis elvonulós előadás nekem is furcsa. Még nem is hallottam ilyet. Szerintem semmi szükség arra, hogy egyedül álljanak ki verset mondani, az anyukáknak az is tök jó, ha négyesével mondanak verset, vagy körtáncot járnak.
Úgy sz@rik, mint egy atomóra!!!
Kösz, eddig is jó napom volt, de ez föltette az i-re a pontot.
Manó, csupa jó hírek! Nagyon-nagyon örülök!!!
Na, kíváncsi vagyok, milyen lesz/volt a party anyóssal. Mesélj!
Konkri, ez hülyeség! Marcell irtó helyes, és inkább jópofa gyerek, mint rossz. Nem is értem, ki nem nézném belőle. Tök jól viselkedett, szerintem szuperül nevelitek.
Holnap tűzoltó nap. Jöttök?
Ja, én is voltam a Kik-ben, de nem találtam olyan bugyit, mint az újságban.
Rövid gatyákat nem néztem, mert az van még Samuról, szoknya is akad, nem akartam költekezni. Fú, nagyon sok pénzt ott tudtam volna hagyni. Láttam nagyon cuki finom puha babatakarót, aminek van kis kapucnija, pont olyat kerestem, mert én is be szeretném majd csomagolni a babát, de azt is ott hagytam most, remélem, lesz később is.
Igazából van csomó takarónk, csak én ilyen felhalmozó típus vagyok.
Élvezd ki ezt a pár hónapot, főleg, ha nem szeretnétek több babát! Én megfogadtam, hogy a bébikor minden mozzanatát mélyen az emlékezetembe vésem, és megélem, de mégis úgy elrepült, és most olyan boldog vagyok, hogy újra átélhetem.
A terhesség is ilyen. Olyan hosszú az élet, és abból olyan keveset vagyunk várandósok, olyan rövid az az idő, amikor érezzük, hogy a kisbabánk bennünk lakik, mozgolódik,... Tök érdekes dolgok ezek. Ha lenne időm Samu mellett, biztos ezeken filozofálgatnék...
Amúgy bevallom, néha már most azt gondolom, hogy jaj Zsömike, térj nyugovóra, mert szétrúgod a belsőm.....
Tegnap keresztbe feküdt, és hát amikor úgy ugrál faltól falig, az nem épp a legjobb altató éjfél körül.
A csuklás engem is idegesített. Egy idő után nekem lett hányingerem tőle.
Stire én is gondoltam, de azért 2 gyerekkel költözködni nem lehet egyszerű. Szegény hulla fáradt lehet a dobozolástól.
Azta, Sissy, akkor Lili nagyon kis ügyes! Nyáron tuti szobatiszta lesz!
Witch, a gátseb totál nem fájdalmas szerintem, és semmiben nem gátol (kivéve ugye azt, amit 6 hétig elvileg nem lehet csinálni szülés után...). Nekem csak gátseb tapasztalatom van, de a Samus fórumon most szült egy lány második babát, első csaszi, második természetes, és hát lát különbséget a természetes szülés javára. Sokan mondták, hogy császár után a lehajolás, a tüsszentés, az orrfújás, a nevetés,... minden apró megerőltetés nagyon kellemetlen. Hát engem kb fenékig vágtak (bocs), és semmi rossz emlékem nincs. Aleo vera first-öt fújtam a vattára, amit betettem pisilésnél, így mindig tisztának is éreztem magam, és hát baromi gyorsan gyógyult. Na jó, igaz, egy-két napig én is féloldalasan ültem le, de hát az semmiség szerintem. Szombat este 6-kor szültem, varrás után rögtön zuhany, és hétfő éjjel már normál törökülésben ringattam egész éjjel Samut az ágyamon. Nekem nem fájt a varrás, csak kellemetlen volt már tartani a combom úgy széttárva. Elfáradt az izmom, és remegett már a fáradtságtól szinte. De kaptam érzéstelenítőt varrás előtt, szóval abból semmit nem éreztem. A vágást sem, csak hallottam, ahogy nyiszákol az olló, fú, az nagyon hülye dolog volt!
Veled bemegy valaki a szülésre? Édesanyád?
Tegnap tök rendes volt a dokim, mert nem lett volna UH, de a kedvemért megnéztük a babát, és bakter, nem kért pénzt érte.
Kicsit cikinek éreztem.