Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Estére talán reagálok is, most értem haza, ovi, aztán bölcsi, aztán vissza az oviba Anyák napi műsorra,most pedig indulunk a nagyobbal vásárolni, aztán a bölcsibe Bencéért.

Hoztam pocakképet, bár elég homályos, mert nem volt elég fény, de talán kivehető :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1335522171.5231.jpg[/img] 21 hetes pocak [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ági, szép poci, és kivehető :)

Megjártam a Baross utca genetikai tanácsadást. Uh szerint minden OK, a tanácsadós orvos meg azt mondta, hogy mivel elmúltam 20 hetes, ezért nem is javasolja az amniocentézist. Plusz hozzátette, hogy mivel van egy igen jó kombinált tesztem, ezért ha korábban jövök sem nagyon javasolta volna, hozzátéve, hogy az összes UH leletem szerint rendben van a baba.
Ennyi volt, szerencsére kb fél óra volt az egész.
Jövő héten megyek a Praxisba egy alaposabb genetikai UH-ra, de az már csak hab a tortán.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok,

Köszi a gratulákat, meg a fogadtatást. :-)
Még mindig visszaolvasgatós üzemmódban vagyok, de lassacskán én is felveszem majd a fonalat. :-)
Köszi az infot Béres MagneB6 témában is.

ERPÉ:
A genetikai tanácsadást neked javasolták, vagy te döntöttél úgy, hogy részt szeretnél venni rajta?

Néha meginogok, hogy sem integrált tesztem, sem kombinált tesztem és még genetikai tanácsadáson sem voltam - úgyhogy mi lesz, ha...? De aztán felpofozom magam, hogy van 2db 4D-s UH-m, amik szerint a baba teljesen rendben van, egy jó AFP-m (még ha elavult is :-) ), és amúgy is, miért lenne bármi gond is a babával.
:-)

Nekem már elég nagy a pocakom - más, ekkora hassal szülni megy. :-D Viszont max. 1 kg-ot híztam eddig. Nem tudom pontosan, mert a mért súlyom mindig két érték között ingadozik, de sem feljebb, sem lejjebb nem lépi át egyiket sem.
Ez amúgy azért lehet, mert az első 16-18 hét nekem katasztrofális volt - gyomorügyileg, így túl sok kaját nem tudtam bevinni, de azért figyeltem, hogy mindig egyek valamit. Viszont szerencsére, amit ettem, azt bent is maradt.
Mivel eleve súlytöbblettel kezdtem a terhességet, azért most annyira nem is aggódom, hogy egy kicsi lement ebből. A mérleg csak azért nem mutat kevesebbet, mert a kukisom szépen növekszik. :-)
Vikivel sem híztam semmit a 17. hétig és a szülés után pedig pont annyi voltam, amennyi akkor, amikor teherbe estem, azaz 7-8 kg-mal több a versenysúlyomnál. :-DD De hát a friss, új, szenvedélyes szerelem "jól tartott", ezért is ugrott fel ilyen sok. :-)

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
dius77
Veresegyház
 
 

 
 

üdv mindenkinek!
én is bejelentkeznék, óvatosan, ha lehet...
sajnos elég kevés időm van jelen lenni, olvasgatni szoktalak titeket, de írni nem szeretek telefonon, gép elé pedig ritkán kerülök, de azért igyekezni fogok, bár Ti tényleg rettenetesen aktívak vagytok :-)
szeptember legvégére/október elejére várom a békánkat, második baba, én túl a 35-ön, bp-ről.
Genetikai UH másfél hét múlva, de genetikai tanácsadáson nem voltam. Mindenkinek nagyon helyes pocakja van és látom, hogy ikres anyukák is vagytok többen is.
ahogy láttam, legutóbb a pocak méret volt a téma; nekem elsőnél nagyon kicsi volt - mondjuk magas is vagyok- így nem lett csíkos, de minden nap kenegettem és rengeteg folyadékot ittam. Szerintem nagyon jó a DM-es babylove-os olaj ami kifejezetten kismamáknak van. Én úgy használtam, hogy fürdés után vízes testre az olaj és utána törlés. Mondjuk a törölközőből utána kimoshatatlan ez a cucc, tehát erre jó ha rendszeresítetek valamit külön. Érezni fogjátok, hogy mennyire más mintha száraz bőrre kenve vártok órákat, hoyg beszívódjon (főleg nyáron 30 fokban).
én is fejfájós vagyok, pont a héten adtam fel minden elvemet és vettem be egy fél algopirynt.
és magnéziumfüggő is vagyok :-)), tonnányi magnéziumot eszem (3x1000 mg magnesicitrici magisztrális készítményként por formában).
élvezze mindenki a 4 napos pihenést!
mokusmisi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nagyon helyesek a pocak fotók :lol: :lol: Nekem is az utóbbi 1-2 hétben nőtt most igazán.Tőlem ne várjatok fotót,mert műszaki analfabéta vagyok :lol: :lol: A fotó készítés még menne,de a gépre tétele stb...az már nehézséget okozna :? :shock:

csíkok:
sajna nekem is van egy kevés a combomon,de én is kenegetem a dm-es babylove masszázs krémmel és ugyancsak ez a fajta olajjal.Eddig jónak tűnik,de a nyári 40 fokba tuti,hogy nem bírom magamon eltűrni.

hely átadás:
Sajnos nem jellemző,pedig már nekem is nagyon jól látszik a pocim.Ráadásul ma még nagy szatyrom is volt :( :( Ez van,de néha olyan szívesen oda szólnék a kedves fiatalembereknek,hogy remélem lesz a te párod is egyszer kismama :evil: :evil: Nem az,hogy fáradt az ember csak félő egy fékezés és dől a dominó sor.Főképp mióta a benzin árak az egekben járnak állítom,hogy megnőtt a BKV-s forgalom.Nem ritka a hering renszer 1-1 járművön :? :shock:

mokusmisi!
Üdv.köztünk!!Gratula a pocaklakóhoz!!Hány éves a tesó?

hízás:
A verseny súlyom kb.59kg.A terhesség elején ledobtam 2 kg-ot hála az első hetekben a wc-kagyló ölelgetésnek :lol: Most tartok 61,5kg-nál.Én úgy számolom,hogy a versenysúlyomhoz képest 2,5kg szaladt fel eddig.Mindezekhez párosul a 170cm.magasságom.

nyár:
Én már tartok tőle előre.Nagyon nem bírom.Kivéve vízparton,de ebből idén nem lesz sok az tuti.Külföldre nem szándékozunk idén menni.Nem merem bevállalni :( :( A Balcsit majd valamikor megcélozzuk 1hétre.Nem tud valaki egy jó nagy házat,nyaralót amit bérelni lehetne??

Rólunk:
Szerdán voltam genetikai UH-on.Minden oké szerencsére!!A méretei alapján 1 héttel nagyobbnak látta a doki,de ezt már jelezték a 4D.UH-on is úgyhogy kezdem elhinni.Lehetséges,hogy hamarabb fogok szülni,mint 23.-a.Megerősítettek ismét a nemében,hogy fiúcska.

Jó pihenést kívánok mindenkinek a 4 napra!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sziasztok!

Holnap majd reagálok az előbbiekre, most csak egy gyors kérdés. Genetikai uh-ra ugye nem kell beutaló? Nekem nem adott a dokim, csak mondta, hogy hívjam fel őket és jelentkezzek be. A Margitba megyek. Mármint ez nem a fizetős fajta, hanem a kötelező ugyebár...én már teljesen behülyülök, mert mindenki mást mond. :(
Amikor felhívtam a kórházat, csak annyit mondott, hogy az afp eredménnyel menjek.

Köszi előre is!

Szil
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


szifla!
Nem kell beutaló!!A kismamakönyvedet és az AFP-eredményt kell vinned!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Köszi a fejfájós válaszokat. Ezek szerint nem csak én kínlódom ezzel (bár az nem derült ki, hogy mennyi fogy Nálatok ezekbôl a fájd. csillapítókból.)


Én sima 100%-os mandulaolajjal kenem a hasam, és ha ez elfogy, akkor beruházok egy Dr. Hauschka terhességi olajra, ez szuperul bevált nekem; és az illatát is imádom.

Haskötô nálam is ott figyel a bugyik között, szülés utén 3 órával már felraktam; és kb. 2 hónapig hordtam.

Holnapután jön meg a férjem Indiából; 4,5 hét után...El sem hiszem! Tuti, hogy nem fog elengedni a köv. 2 évben mégegyszer.

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület
 
 


Nem fogom elengedni...

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület
 
 


Konkri
Ha elkötnek, (petevezetéket kötik el), attól még peteérésed, mensesed lesz. Petesejtet még akkor is tudsz adományozni! (kis műtéti beavatkozással szívják le a petesejteket a petefészek érett tüszőjéből)
Látod, mondogattuk itt, hogy fejben sok minden eldől... ha nem parázol folyton a méhszájad miatt, akkor nem is érzed azt!

Mágnes
Szép nagy pocid van!

Erpé
Ez jó hír! :lol: :lol: :lol:

Mókusmisi
Jó, hogy csatlakozol! Nagyon jó kis csapat jött itt össze! :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Dius,
a doki küldött genetikai tanácsadásra, mivel alacsony lett az afp. És mivel elmúltam 35 éves.

Mokusmisi, üdv itt!
Végre még valaki, aki szintén 35 évfeletti (illetve én 36 feletti vagyok már :) ). Miért eszel ennyi magnéziumot? És mit lehet tudni az elsőszülöttedről?

Macianyu, hát elhiszem, h nehéz lehetett ilyen hosszú távollét.

Ibici, nem semmi a súlyod, itt mindenki ilyen vékony? (rajtam kívül?) :)

É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Meg vagyok én is, nem tüntem el. Inkább olvasó üzemmódban vagyok, sok a tennivaló :lol:
Hétfőn kukkoltunk egyet, de aprócska ragaszkodik intimitása megtartásához, így most sem derült ki, hogy kék vagy rózsaszín cuccok kellenek-e neki. :)
Szerdán megyek a 18. heti genetikai UH-ra, és akkor tudom meg az afp eredményét is. Próbálok nem is gondolni rá.
Közben készítem a tánccsoportom az évzárógálára, varrom ezerrel a fellépőruhákat, és az oviban is teljesítenem kell. Alex ballag máj 30-án. Tarisznyákat kellett varrnom, meg szerdától táncot tanítok nekik a ballagásra.

Most meg épp azon agyalok, hogyha strand-időt mondanak mára, akkor én mi a francban hagyom el a lakást.... OKé van 2 kismami farmerem, de bele fogok sülni. Ráadásul nem jó egy tréninggatyó, mert du. 5-kor fellépnek a tanítványaim Halásztelken, csak ki kéne néznem valahogy....ááááááá

Szép napot mindenkinek!!!!

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Hú, akkora a fekem, mint egy hidroglóbusz..
Dupla ablakban nyitottam, megírtam mindent, majd laza mozdulattal véletlenül becsuktam a másik ablakot. :twisted:
Emlékezetből...(Ami tudjuk, hogy kismamáknan nem sok van... :wink: )

Erpé:
Szuper, hogy nem kellett még csak kicsit sem agyalni az amnion. Érdekes, én is 20 hetes voltam már, mégis ajánlották. :twisted: Na végül is mindegy, már túl vagyok rajta, csak lenne már május 15...

Mókusmisi:
Üdv köztünk!!

Striák:
Annával kicsi volt a pocakom, így megúsztam 2 kis csíkkal. Aztánjött Bence, akinél már az elején éreztem, hogy nagy(obb) lesz, be is igazolódott, nagyon nagy pocakot növesztettem. El is kezdtem kenegetni, mindent kipróbáltam, talán a szárított teveszart nem, mégis tele lettem csíkokkal. Mert hát hajlam.Sajnos.. Most, gondolom nyerek még hozzá pár csíkot, DE!
Van két (lesz három) gyönyörű gyerekem, így a strandon nem engem lesnek majd, hanem a gyerekeimben gyönyörködnek. A párom tudja, hogy a mi közös gyerekeinktől lettem zebrás, és éppen ezért így szeret. :lol: Szóval én megbékéltem a helyzettel.

Konkri:
Barátnőm tavaly szülte a harmadikat csaszival, és ott feltették neki kérdést elkötéssel kapcsolatban.
Én is érdeklődtem Apától, hogy mit szólna, ha nekünk is dönteni kellene erről, de szerencsére ebben teljesen megegyezik a véleményünk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági, valószínűleg a 20-21 hét lehet a határ, meg ez talán orvosfüggő is, ki mit hogyan értékel. Azt azért mondta, h így nem zárható ki a Down, de azt is hogy nagyon-nagyon kicsi az esélye.
Szerencsére egyáltalán nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatban, Katánál ennél rosszabb AFP értékem volt...

Egyébként hol van mindenki? Pihenés ezerrel? Mi ma lépünk a nagyszülőkhöz, tegnap még itt voltunk Bp-en.

É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Sajnos Lili belázasodott,nem tudom,mi lehet ez,ma egész nap nem ment 38 alá... :( Ha reggel is magas,ügyelet...

Amúgy meg vagyunk,remélem,jól telik a a hétvége!Vigyázzatok magatokra! :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Mi tegnap a Kopaszin voltunk, ennek hatására a fiam úgy néz ki, mint a rák.. Ráadásul a naptól kiütéses is lett, hogy miért ezt kellett tőlem örökölnie?? :cry: Pedig lekentem 50 faktorossal, de úgy tűnik, hogy nála ez semmit sem ér..

Egy kérdés hozzá értőktől:
Ha a Toxoplasma eredményem negatív, az mit jelent??
A dokim kérte, hogy nézzem meg Bencénél az eredményt, mert, ha átestem már rajta, akkor fölöslegesen nem kéri a vizsgálatot.
Most viszont teljesen megzavarodtam. Ha negatív, az azt jelenti, hogy nincs a szervezetemben ez a vírus, tehát még nem estem át rajta, és kerüljem a macsekokat,vagy pedig negatív, tehát minden rendben, átestem már rajta, és nem kell aggódnom? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sissy:
Jobbulást Lilinek! Nem kaphatott enyhe napszúrást?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szép napot mindenkinek!

Sissy
Jobbulást Lilinek! Iszik eleget?

Mágnes
Pontosan, hogy van írva a lelet?

Nálunk mozgalmasan telnek a napok. Itt van a testvérem 3 fia (5-7-9 évesek). Nagyokat játszunk. A férjem felállította az udvaron a medencét, megy a pancsolás. Bár elég hideg a víz :oops: :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Trigemini:
Na ez az, hogy ezzel is gondom van, mert a leletet nem találom, egyedül a kiskönyvembe van beírva, hogy Toxo negatív....

Hú, három fiú? :) Meddig lesznek nálatok?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Eltűntem, az olvasásban, meg lemaradtam, mint a borravaló. Ha egyből nem reagál az ember...ne haragudjatok, esküvő szervezés stresszben vagyok, már csak másfél hónap, sőt kevesebb....este megpróbálok reagálni, amire tudok. Most átfutottam a pocakképeket,hát mindenkié teljesen más,de egytől egyig szépek :). A leglátványosabb trigemini növekedése :) Egy gyors hír rólunk : KISLÁNY :)

KépKép

Kép
babee
 
 


utolso oldalt elolvastam:

toxo ha negativ,akkor jo!!! A macsekokat ha lehet kerülni kell,minden kismaminak...bar nem csak a macska terjeszti.

Erpe:tuti nem lesz semmi gond,kizarni ugysem tudnak soha semmit,akkor sem,ha 20 eves vagy es minden leleted tökeletes.

Dius,mokusmisi üdv nektek :)

macianyu:hat nem csoda,ha 4,5het utan mar nagyon varod!ki sem birnam addig!

Csikok:Marcival nem lettek,mert nem volt nagy hasam,az avonos csikosodas ellenivel kentem magam. Hajlamos vagyok pedig ra,a csipömön,combomon vannak a tinikori hizas-fogyasok következteben.remelem most is megkimel....meg nem kezdtem el a kenegetest,mert utalom!

KépKép

Kép
babee
 
 


babee:
De az mit jelent, hogy ,ha negatív, akkor jó? Mert azt értem, hogy, ha negatív, akkor most nincs toxom, de a dokimnak az a fontos, hogy átessek rajta. Szóval, ha negatív, akkor már átestem rajta?

Gratulálok a kislányhoz! Nevetek van?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Toxoplazma vizsgálatnál azt nézik, hogy van-e benned toxoplazma-ellenes anyagok.
Amikor megfertőzödsz a toxoplazma-vírussal (sokszor tünetmentes), akkor a szervezeted ellenanyagot termel ellene.
Kétféle ellenanyag keletkezik, IgG és IgM. Az IgM szintje inkább a friss fertőzésnél emelkedik meg. az IgG egy bizonyos szinten az átvészelt fertőzésre utal...
Nekem a negatív azt jelenti, hogy ezek az ellenanyagok nem mutathatóak ki, vagyis még nem esett keresztül az illető fertőzésen!

Ettől nem kell pánikba esni! Higiéniás rendszabályok betartásával elkerülhető, hogy éppen terhesség alatt fertőződjön meg valaki!

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Babee
Gratulálok a kislányhoz! :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Trigemini:
Nem estem pánikba, csak nem tudtam, mit mondjak a dokimnak, hogy átestem-e már toxon, vagy sem,miután a leletem nincs meg. :wink:
Macsekokkal úgysem találkozom, vagyis nem fogdosom, mert szégyen, nem szégyen, nem szeretem szegényeket.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na most megnéztem, nálam mit néztek. IgG-t, tehát antitestet, azt,hogy átestem e a fertőzésen, ahogy Trigemini is mondja. Nekem is negatív, itt Ausztriában (legalábbis nálam) ezt 3 szor nézik/nézték a terhesség alatt. Nyilván akkor azért, mert nem estem át rajta és folyamatosan ellenőrzik, hogy esetleg a terhesség alatt történt e fertőzés. Valószínű , egyszerűbb annak a dolga, aki már átesett rajta, de ez sem gáz, miért lenne? Nem minden ember lesz toxoplazmás életes során - teendőket lást Trigemini 2-vel ezelőtti hozzászólásában :) Egy cipőben járunk.

Köszönöm a gratukat, nevünk még nincsen. Én úgy éreztem, Máté lesz, de rettenetesen örülök annak is, hogy jöhetnek a fodros rucik, meg a hajgumik és kiegyenlítődik a nemek aránya :)

KépKép

Kép
babee
 
 


Macskákat én sem nagyon csípem, max messziről nézegetni. Kutyás vagyok.

KépKép

Kép
babee
 
 


babee:
Én meg voltam arról győződve, hogy átestem a fertőzésen valamikor, mert én is úgy tudom, ha nem vagyok védett, akkor többször is néznek toxot a terhesség során. Ezek szerint mégsem, mert egy toxo eredmény van a kiskönyvbe beírva.
Na mindegy, így akkor lesz most egy vérvételem. Nem is értem, annyira költséges ez a vérvétel (toxo), hogy ,ha nem muszáj nem csinálják meg? Lehet, hogy hülye vagyok hozzá, de a vércsoport meghatározást pl. minden alkalommal elvégeztetik, közben pedig kicsit a valószínűsége, hogy B +-ból átváltsak mondjuk A - -ra...
Szóval ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem nem olyan költséges ez a vizsgálat, hogy ahelyett, hogy keresgélnem kellene 3 éves leleteket, megcsinálnák egy éppen aktuális vérvétellel együtt.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Megmondom őszintén, hogy sem a Marcival, sem most nem néztem, hogy pontosan mit néznek a toxo esetében. Tudtam, hogy a rubeolánál antitestet, tehát, hogy átestem e a betegségen - védett vagyok -e, de a toxoba bele sem gondoltam. Ahhoz, hogy eü-s vagyok, elég butuska módon azt gondoltam, a fertőzés jelenlétét nézik. :oops: :oops: :oops: Jól van, mondjuk tudja a doki, hogy mit nézet, ne a nővér (és a doki tudja is!! :) lsd Trige :) ) Most, hogy Trigemini írta az Ig cuccokat néztem utána, hogy jaaaaa....tényleg az antitesteket nézik. Így már más a gyerek fekvése :) Ebben az estben, ha valaki negatív, akkor az egyszeri vérvétel tényleg lófüttyöt sem ér (mondjuk ha a fertőzés jelenlétét néznék sem érne semmit),csak akkor, ha valakiről bebizonyosodott, hogy védett és már átesett a fertőzésen.
A vércsopit én is kérdeztem, hogy miért kell megint, mikor másfél éve nézték. Nem a főcsoport miatt, hanem az antitestek,ellenanyagok jelenlétét nézik -ezt mondta a laboros dr.nő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babee 2012.04.30 15:05-kor.

KépKép

Kép
babee
 
 



Terhességben az AB0 és Rh mellett egyéb ellenanyagokat is néznek ("ellenanyagszűrés").
Az eredmény max. 72 óráig érvényes!!!!!
A terhesség immunológiai szempontból nagyon labilis állapot!

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Trigemini:
Na nem hiába mondtam én, hogy hülye vagyok hozzá, nem értettem a vércsoport dolgot, de akkor így világos, mi miatt kell folyton nézni :)

köszi a linket!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Remélem, mindenkinek jól telik ez a napsütéses hosszú hétvégéje :lol: :lol: :lol:

Kata

Kép
ekata79
Szekszárd
 
 


Jó reggelt!

Mi ez a pangás????

Kata
Jól nézel ki és Mira baba is gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Witch
Nagyon vicces a babád! Nem mutatja meg egyértelműen, hogy milye is van neki :lol: :lol: :lol: :wink:

Konkri
Neked nincs is pocid! A kép alapján senki nem mondaná meg, hogy kisbabát vársz és már lassan félidős leszel! :roll: :wink:

Mesy
Ha egy védőnő tanácstalan a babakocsi, kiságy kiválasztásában, mennyire lehet tanácstalan egy nem szakmabeli? :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:
Szerintem, ebben is nagy a szórás... kinek a pap...kinek a papné :wink:
Aranyos a pocid!

Én nyáron élek igazán!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már mondogatom a férjemnek, hogy költözzünk el valami melegebb éghajlatra!

Barbazso
Szép nagy pocid van! Micsoda göndör fejű Samud :lol: :lol: :lol: :lol:

Mágnes
Hűűűűűűűűűűűűű... mekkora a pocakod! :roll: :wink:

Toxoplazma
Szerintem, nem a vizsgálat a lényeges, hanem a megelőzés, a higiénés rendszabályok betartása!

molly80
 
 


Sziasztok!

Ismét itt. Azt hittem, vagy 4 oldalt kell majd visszaolvasnom, de alig volt 1.

Erpé: nem, nem mindenki olyan vékony! Én is ezen gondolkodtam múltkor...hogy csak én vagyok olyan, akinek a hasán eleve volt egy kis hurka? :) Én 64-el indultam, most 68 vagyok. 170 cm magas vagyok.

Én sem vagyok benne a táblázatban, de senki sem válaszolt, hogy milyen táblázat ez...aztán megnéztem a linket.

Egy hét múlva, 9-én megyek az uh-ra. Már nagyon várom, legalább láthatom majd. Mert megint nem érzek semmit, a hasam is mintha kisebb lenne, tudni akarom, hogy ott van és jól van! A nemét is nagyon szeretném tudni, eddig nem igazán mutatta.

Ibici: köszönöm a gyors a választ!

Majd kipróbálom valamelyik krémet, olajat. Köszi mindenki!

Ja és majd' elfelejtettem: meg lett az integrált eredménye. Minden tökéletes, a rendellenesség esélye kevesebb mint 1:50000-hez. Az afp.1,65
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt ez a 4 nap. Nekünk elég pörgős volt.

Szifla!
Gratulálok a jó eredményhez! :D Előbb-utóbb csak megmutatják ezek a kis komisz babák mi lapul a lábuk között :D Nem csinálsz vonalzót? Hányadik hétben vagy most?

Én délre megyek a genetikai UH-ra, és előtte tudom meg az afp-t. Nagyon izgulok. Én is remélem mostmár nincs a lábikók között a köldökzsinór :D Hátha villant egyet aprócska :D Van már pár unisex rucink, de én imádom a csajos és pasis rucikat, úgyhogy kikészít, hogy nem tudom mivel készüljek :D

Szép napot mindenkinek! Este jövök a hírekkel!

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Mokusmisi, üdv közöttünk:)

Aibici és a többiek: BALATONI SZUPER APARTMANHÁZ
én tudok egy nagyon szuper balatoni házat, mi most is itt vagyunk, mint két hete, mert a férjem meg a főnöke dolgoznak és meg pihizek. Szerencsére most tuti idő van:)
Szóval: Balatongyörök, fullpanorámás domboldali ház 4 apartmannal, úszómedence, játszótér, borospince (az árban benne van a fehér és vörös bor), grillterasz bográcsozóval, kemencével, biciklihasználat, ping-pong, a parton szörf és vitorlás oktatás, tenisz, kajak, katamarán kedvezménnyel. A férjem dolgozik ennél a cégnél, a főnökéé a ház. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!!!!!!! Most is vannak is ismerőseink gyerekekkel és állításuk szerint minden olyan meg van, ami egy gyerekes nyaraláshoz kell!

http://www.holidaysporthaus.com/

Ja, és még ugyan nem tartunk ott, meg idén télen nem biztos hogy innen valaki is síelős családi programot tervez, de osztrák és olasz síeléssel és szállással is foglalkoznak. Olaszországban nyáron is van szállás.

Mágnes! A vércsoportot nekem is mindig nézik, de ott nem a vércsoportmeghatározás miatt, hanem hogy ha összeférhetetlen vagy a pároddal, akkor mindig nézik, hogy elkezdte-e termelni az ellenanyagot a szervezeted. Mert ha igen, akkor adnak vmit, hogy ne termelődjön túl sok. Én legalábbis így tudom.
Ja, közben látom, hogy már mások is reagáltak.

Mi pénteken megyünk genetikai UH-ra, izgulunk egy kicsit:) vagy inkább izgatottak vagyunk:)

Ma meg diétás oktatás...
emmami
Szigethalom
 
 


Sziasztok!

Galex, biztos, minden rendben lesz, várjuk a híreket majd.

Szifla, írj Manookának privit az adataiddal, ő kezeli a táblát, és beletesz :) Illetve van egy e-mail cím is, amit én mindig elfelejtek.
Remélem, h nálatok is hamarosan kiderül a babó neme.
Ja, és én utoljára Samu előtt voltam 70 kiló alatt (172 cm vagyok), azóta sajnos nem terhesen 75 kg körül vagyok, és most már 80 felett járnak a kilóim. Ez van...

Nekem is gyakran nézik az ellenanyagot, mivel RH neg vagyok. Samu is az, Kata viszont pozitív. És kaptam anti-D-t szülés után, de ugye akkor is ellenőrízni kell, minden OK-e.

Nálunk is pörgős volt a hétvége, voltunk apóséknál, anyuéknál - mi nem egy városban lakunk, ráadául mi lakásban, ők kertes házban, szóval gyerekek imádnak ott lenni. Tegnap meg voltunk az agárdi élményfürdőben, szerencsére délelőtt, amikor még alig voltak, így mienk volt a tér :) Ez is bejött a lurkóknak.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Email címünk még egyszer, ahová azok küldjék az adatokat akik be szeretnének kerülni a táblázatba, illetve akik vmi tévedést véltek felfedezni.

2012szeptember@gmail.com

Inkább ide küldjétek, és ne privibe, mert így nekem könnyebb. Köszi.

Nálunk minden okay, 7vége jó volt, Nono pancsizott jó sokat.
Ma megyek szív UH-ra a Bolgárkerék utcába. Holnap pedig genetikai Uh az istenhegyin. Már nagyon izgulok...

Nekem is kell majd toxoplazmát nézni, mert Nonóval kimutatták h fogékony vagyok rá. Akkor kétszer nézték. Most majd a terhelésessel fogja egyszerre levetetni a doki.

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Jó Reggelt!
Vércsoportnál tudom az ellenanyagot, én mondjuk pozitív vagyok, így nem kell anti D

Hú, de sokan mentek a héten uh-kra! :) Én majd jövő héten megyek terhelésre, és utána pedig 15-e lesz...Emiatt már nagyon izgulok :cry:

Mától ismét dolgozom, itthon megy Bence pelenka nélküli élet projektje, remélem, alakul majd, csak hát, amíg a bölcsiben nem folytatják ugyanezt, addig a fejem tetejére is állhatok, az a 2 nap itthon nem sokat ér leszoktatás szempontjából..
Ja és emellett a fiam 3. napja nem mehet ki a napra, ugyanis napallergiája van .Nagyon csúnyán néz ki, őt szerencsére nem zavarja különösebben, de a feje is be van dagadva. Holnap mennie kell bölcsibe, nem tudom, mit szólnak, ha meglátják... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Mi anyóséknál voltunk 2 napot, aztán jól voltam, megjöttünk, na mondom kihúzom azt a pár szál gazt a játszórészen (sóderos+alatta fólia, hogy ne gazosodjon, de mégis) erre két nap fekvés, mert a 10 perc gazolás után úgy éreztem magam, mint akinek lent van a pocakja. mint martinnal a végén...
remélem nincs gáz. most már jobb picit, de most már a 10 perces munkákra is szervezem az embert.
ráadásul apa lassan halad a kinti dolgokkal egyrészt a meleg, másrészt a fiúk agitálása miatt...

anyum jön holnap, mert pénteken anyák napi műsor lesz... én még eddig soha nem kaptam semmit anyák napjára, úgyhogy nekem ez nagy dolog lesz. én tanítottam vereset anno a mamáknak, volt nagy sírás, de én eddig nem voltam anyák napi számba véve, de most... azt már tudom, hogy cserepet festett :)

én is kedden (8án megyek uhura) remélem jó lesz minden. illetve Fanni (úgy néz ki Fanni lesz) sokat mocorog, őt jól érzem. a lepényem nem izgat különösebben, van ahol van, azt kész. a 3. dolgot meg tudjátok- a méhszáj. a két napi fájdogálás miatt aggódtam megint, de most pozitív vagyok ismét. érzem, hogy rendben lesz minden! úgy kell lennie!
viszont úgy irigylek mindenkit, aki jön megy... én eddig lenéztem azokat akiket megviselt a terhesség, viszont most olyan rossz, hogy még a gyerekekkel se tudok játszani, vagy menni akárhova. még egy nyamvadt fagyit se tudok menni. :(
mára már kétszer meggondolom azt is, hogy lehajoljak e valamiért, mert már sokadik tapasztalatból tudom, hogy utána szenvedés van.


Ági: nyugi a 15-e miatt (bagoly mondja...)! a napallergiát sajnálom, viszont nálam úgy működött, hogy volt aztán egyszer csak nem többé- na ez értelmes volt... és nálam összefüggött a porral is. de tényleg durva...

Emmami: megnéztem az apartmannt- jó, viszont árat tudsz kb.
mondjuk engem olyan is érdekelne ahol full ellátás van. illetve félpanzi, mert az is okés szinte egész napra.
mondjuk ezek se most lesznek aktuálisak- inkább jövőre szeretnék nagyon menni. de remélem hogy sikerül azért idén elmenni a balcsira.

Szifla- az én hasam is kisebb most megint- nálam a kajától függ a mérete, de mint láttátok, meg tudom oldani- illetve ha nincs nagy étvágyam éppen vagy jó kaja, akkor le tudom tagadni az állapotom... :(

ja csak írom, hogy vasárnap én is rókáztam- de most egy hete van megint ez a gravidától... szép! pedig itt a félidő...

ja és amint megjött a meleg én azóta ájulok... még jó, hogy apával mentünk a tescoba... én az olajos flakonokon ültem végül. apa ép egy haverjával dumált, mikor odaértem és rámjött az ájulás, gondoltam átmegyek a másik sorba, ne már a haver előtt dőljek ki... :) de szerencsére megláttam, hogy az étolaj nincs kibontva... mellesleg egy néni kérdezte meg tőlem, hogy baj van e... amúgy senki le se szart (míg apa gyors összeszedte a cuccot ami kellett)

na megyek tovább pihizni és agyalni, hogy mit, ki, mikor... :)

ja Gem- kösz az elkötős választ- egyébként én is kb így gondoltam, azt is tudom, hogy van mensi és van akinek utána brutál fáj és erős... de erre van szintén műtét... engem igazán a lelki dolga érdekelt, de még korábban... de most ez számomra már egyértelmű- ha lesz egy egészséges kislányom (és csaszival születik), akkor kössenek.
viszont szerintem simán fog születni- érzem.
illetve már nem is tudom mit érzek... :)
kíváncsi vagyok milyen a 3 fiúval! jól bírod? bár ha jól nevelt szófogadó gyerekek...

Marcell is fürcsizet, mert apuék vettek egy felfújható fűthető jakuzzit- azt röhögtem, hogy április volt és volt még fa ami nem is leveledzik (pl.dió) ők meg már tudnak fürdeni.

én a fürdést tuti kihagyom az idén- még ha zárt is leszek kihagyom...

tavaly nyáron lestem, mikor anyuéknál nyaraltunk, van ott termál vizes medence és egy 3. terhes csaj bent ücsörgött a termálban... hát ezt tuti nem vállalnám be semmi pénzért.

na megyek, felkelt a gyerek

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Molly:
Vannak elképzeléseim, hogy milyet szeretnék de azért az árát is megnézem és néha a kettőt nem nagyon lehet összehozni, hogy nekem megfelelő legyen. Meg azért nekem is első baba és vannak dolgok ami nem teljesen egyértelmű:)!:):)

Hogy tűritek ezt a hirtelen jött meleget? Én nagyon nehezen, mert már nem férek bele semmi régi cuccomba és nincs halásznadrágom, most azt vadászok....meg hát egy két kánikula rucit.
mesy
Békés
 
 


Sziasztok!

Minden oké. Afp:1,14 lett.
És megmutatta magát, KISFIUNK lesz :D megint.

Úgyhogy a táblázatban ott lehetünk mi is, jön Németh Noel :D

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszi?Lili talán túl van rajta,úgy néz ki a,a 3 napos láz volt.Szerencsére ő még csak egyszer volt lázas,mondjuk tegnap este 38-al úgy szaladgált,hogy na.

Majd dobok fel képet pocakról,csak kint vagyunk folyton most.

Jó lenne a táblit gyakrabban látni...persze,ha macera,akkor nem szóltam... :oops:

Gratula a nemek harcához! :)

Kismanóm rugdos,meg vagyunk,de második baba várás már nem olyan,hiszen alig van idő odafigyelni..

Nekünk van cicánk,kutyánk,én is vigyázom,aztán ennyi.Nem lehet semmi baj,így kell lennie!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Manó, tényleg durva a fekete kocsi. :)
Küldjetek már nekem légyszi hasszorítós bugyi linket! Olyat, ami kényelmes és hasznos is. Nekem olyan kismama övem volt, ami direkt erre van, de hogy őszinte legyek, kb leülni sem lehetett benne, annyira merev a tépőzárnál. Meg amúgy is. Nem egy kényelmes darab.
Milyen volt Kiliti jó időben? :)

Mesy, kérdezted, hogy hány hetes vagyok még múlt héten. A pocifotó kereken 20 hetesen készült. Most 21 vagyok.

Rizsmike, vezetés közben hányni nagyon brutkó élmény lehetett! :)

Konkri, szerintem a Liza Rozi túl z-s, a többi viszont jó.
Nem irigyellek a gyengeség miatt. Mi egész hétvégén lakást rendeztünk át, napok óta csak pakolunk és takarítunk. Ma estére már kinéz valahogy a lakás, nagyon élvezem az eredményt. :)
Én is bementem a termál vízbe Velencén pár hete. A fertőzések ellen védekeztem, de a meleg víz miatt tartottam kicsit. Végül nem lett baj abból sem.

Mágnes, szupi a hasad! ;)
Hidroglóbusz. :D :D :D :D
Toxoplazmán én nem estem át eddig, de nem tudom, mi van a leleten. Majd megnézem. Azért nem csak a macskákkal kellene vigyázni, hanem a húsokkal és a tojással is.

Erpé, örülök, hogy ezt mondták a tanácsadáson! Már csak Ági eredményére várunk, pár nap, és teljes nyugalom... :)
Én nem vagyok vékony. :) Alacsony vagyok ekkora súlyhoz, mint Ibié. :? :)

Mokusmisi, üdv köztünk! Azért írj pár sort magatokról mindig, ha van lehetőséged! ;)

Sissy, szegény Lil! :( Jobban van?

Babee, gratulálok a kislányhoz! ;)

Galex, gratulálok a kisfiúhoz!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sissy, az első, ami eszembe jutott, az pont a 3 napos láz volt! Nem egy kellemes betegség, de szerencsére nem lombozza le túlzottan a gyerekeket. :)

Bence hogy van? Csillapodik az allergiája?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt!

Kata
Ti hogy vagytok? Költözés? Férjed meddig van távol?

Molly
Én is szeretnék melegebb éghajlatra költözni! :lol: :wink:

Szifla
Nyugalom! Biztosan rendben van a baba!

Emmami
Jól néz ki az a ház! :lol: :lol: :lol:
Nyárra mi nem tervezünk nagyon előre, főleg nem nagy távolságra (nekünk a Balaton már a világ vége :wink: ). Viszont a téli utazást nem vetem el teljesen. Majd meglátjuk, hogy a gyerekeink milyenek lesznek!

Manooka
Küldtem emilt! :lol: :wink:

Magnes
Szegény Bence!

Konkri
Biztosan jó lesz az anyák napja! Papírzsepit vigyél!!!!
Méhszájad jól van!!!!! Csak már ez nálad fóbia! :oops: :wink:
legtöbb esetben nem lehet észrevenni, hogy nyílik! Szegény barátnőm van most teljesen kétségbeesve... neki már tettek fel egy szilikongyűrűt, hogy tartsa a méhnyakat, méhszájat... fekszik szigorúan, már a klinikára is befektették! 18 hetes terhes... még legalább 6-8 hetet ki kellene bírnia... (neki az előző babája 20-22 hetesen ment el... objektíven kimutatható méhszáj-elégtelenség miatt)
Ájulás: sok-sok folyadékot kell inni!!!!!!!
Fiúkkal nagyon jó volt! Rendes gyerekek! Időnként veszekedtem velük, de boldogultunk... :wink:

Mesy
Babakocsi: szerintem, azt kell mérlegelni, hogy milyen körülmények között használod leginkább!
http://www.babakocsikalauz.hu/

Galex
Gratulálok Noelhez!

Sissy
Mindig nagyon szűkszavú vagy!

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


http://www.medicalonline.hu/cikk/az_orv ... a_vasarnap

Most nagyon eldurrant az agyam :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Alighanem mi is hamarosan kikérjük az igazolást....

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Jó reggelt!

Köszi a gratukat, én még picit feldolgozó stádiumban vagyok (tudom, hogy nem lesz több babánk, jó lett volna egy nunis is).

Szépek a pocakok.

Sajnálom a 3 napos lázat Lilinek, de szupi, hogy ilyen "lazán" megúsztátok. Én tudnék mesélni nálunk milyen volt régen, de nem akarok ijesztgetni senkit

Bocsi, hogy mostanában nem reagálok rendesen, de ez a hónap még ilyen. Aztán leszek gőzerővel!!!!
Addig is olvasgatok és igyekszem jönni, de kb. tele van a fejem mindenfélével, addig sem marad meg amit írtok, amíg válaszolhatnék.... :oops: De próbálkozom :D

Én is ma megyek anyáknapozni. Nálunk odajön a gyerek és elmondja a kis mondandóját. :D Nincs össz ünnepség az ovinkban. Így ebéd után megyek, aztán hazajövök, mert délután meló, és csak így tudom megoldani. Majd mama megy érte délután.

Sosem voltam vékony alkat, így csík kérdésben otthon vagyok sajnos. Vannak, lettek és még lesznek is sajnos....

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Teljesen el vagyok keseredve :cry:
Tegnap voltam szív UH-on, ahol Hajdú Júlia vizsgált. Minden rendben a baba szívével, esküszik, hogy nincs szív betegsége, de...
keskeny folyadék csíkot talált a jobb kamra mellett, aminek nem kellene ott lennie, és tekintettel a mi jó vaskos nyaki redőnkre, ami szintén folyadék felhalmozódás...nos, genetikussal kell villám gyorsan konzultálnom, mert genetikai eltérés gyanúját veti fel...megint...
Még szerencse hogy pont ma megyek Hajdu Krisztinához, aki genetikus, még jó hogy vártam eddig, és nem mentem el máshoz. De annyira ideges vagyok, hogy el sem tudom mondani...

Ha kell megcsináltatom az amniot, de kérdés hogy lehet e még, betöltött 20. hetes vagyok, meddig lehet? És valószínű, hogy ezen a héten már nem lehet.
Plusz, 4 hét mire megjön az eredmény, és ha pozitív, akkor csak a 24. hétig lehet csinálni vmit.
Komolyan mondom, hogy meg fogok őrülni.

Végre sikerül, megmarad a baba, erre most meg a down kór réme lebeg felettünk...

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?