Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Mi anyóséknál voltunk 2 napot, aztán jól voltam, megjöttünk, na mondom kihúzom azt a pár szál gazt a játszórészen (sóderos+alatta fólia, hogy ne gazosodjon, de mégis) erre két nap fekvés, mert a 10 perc gazolás után úgy éreztem magam, mint akinek lent van a pocakja. mint martinnal a végén...
remélem nincs gáz. most már jobb picit, de most már a 10 perces munkákra is szervezem az embert.
ráadásul apa lassan halad a kinti dolgokkal egyrészt a meleg, másrészt a fiúk agitálása miatt...
anyum jön holnap, mert pénteken anyák napi műsor lesz... én még eddig soha nem kaptam semmit anyák napjára, úgyhogy nekem ez nagy dolog lesz. én tanítottam vereset anno a mamáknak, volt nagy sírás, de én eddig nem voltam anyák napi számba véve, de most... azt már tudom, hogy cserepet festett
én is kedden (8án megyek uhura) remélem jó lesz minden. illetve Fanni (úgy néz ki Fanni lesz) sokat mocorog, őt jól érzem. a lepényem nem izgat különösebben, van ahol van, azt kész. a 3. dolgot meg tudjátok- a méhszáj. a két napi fájdogálás miatt aggódtam megint, de most pozitív vagyok ismét. érzem, hogy rendben lesz minden! úgy kell lennie!
viszont úgy irigylek mindenkit, aki jön megy... én eddig lenéztem azokat akiket megviselt a terhesség, viszont most olyan rossz, hogy még a gyerekekkel se tudok játszani, vagy menni akárhova. még egy nyamvadt fagyit se tudok menni.
mára már kétszer meggondolom azt is, hogy lehajoljak e valamiért, mert már sokadik tapasztalatból tudom, hogy utána szenvedés van.
Ági: nyugi a 15-e miatt (bagoly mondja...)! a napallergiát sajnálom, viszont nálam úgy működött, hogy volt aztán egyszer csak nem többé- na ez értelmes volt... és nálam összefüggött a porral is. de tényleg durva...
Emmami: megnéztem az apartmannt- jó, viszont árat tudsz kb.
mondjuk engem olyan is érdekelne ahol full ellátás van. illetve félpanzi, mert az is okés szinte egész napra.
mondjuk ezek se most lesznek aktuálisak- inkább jövőre szeretnék nagyon menni. de remélem hogy sikerül azért idén elmenni a balcsira.
Szifla- az én hasam is kisebb most megint- nálam a kajától függ a mérete, de mint láttátok, meg tudom oldani- illetve ha nincs nagy étvágyam éppen vagy jó kaja, akkor le tudom tagadni az állapotom...
ja csak írom, hogy vasárnap én is rókáztam- de most egy hete van megint ez a gravidától... szép! pedig itt a félidő...
ja és amint megjött a meleg én azóta ájulok... még jó, hogy apával mentünk a tescoba... én az olajos flakonokon ültem végül. apa ép egy haverjával dumált, mikor odaértem és rámjött az ájulás, gondoltam átmegyek a másik sorba, ne már a haver előtt dőljek ki...
de szerencsére megláttam, hogy az étolaj nincs kibontva... mellesleg egy néni kérdezte meg tőlem, hogy baj van e... amúgy senki le se szart (míg apa gyors összeszedte a cuccot ami kellett)
na megyek tovább pihizni és agyalni, hogy mit, ki, mikor...
ja Gem- kösz az elkötős választ- egyébként én is kb így gondoltam, azt is tudom, hogy van mensi és van akinek utána brutál fáj és erős... de erre van szintén műtét... engem igazán a lelki dolga érdekelt, de még korábban... de most ez számomra már egyértelmű- ha lesz egy egészséges kislányom (és csaszival születik), akkor kössenek.
viszont szerintem simán fog születni- érzem.
illetve már nem is tudom mit érzek...
kíváncsi vagyok milyen a 3 fiúval! jól bírod? bár ha jól nevelt szófogadó gyerekek...
Marcell is fürcsizet, mert apuék vettek egy felfújható fűthető jakuzzit- azt röhögtem, hogy április volt és volt még fa ami nem is leveledzik (pl.dió) ők meg már tudnak fürdeni.
én a fürdést tuti kihagyom az idén- még ha zárt is leszek kihagyom...
tavaly nyáron lestem, mikor anyuéknál nyaraltunk, van ott termál vizes medence és egy 3. terhes csaj bent ücsörgött a termálban... hát ezt tuti nem vállalnám be semmi pénzért.
na megyek, felkelt a gyerek