Sziasztok Lányok!
Orsoly,
Isten éltesse Lackót, olyan szép nagyfiú már!
Csilla, tegnap az egyik Híradóban mutatták a különböző európai országokat, hogy hogyan 'ünneplik' az Új Évet, mindenhol visszafogottan, Svédo.-ból is közvetítettek, ahol gyászban van az ország, még konkrétan csak pár száz halottról beszélnek (angolok, svédek, németek, franciák...), akiket már azonosítottak, de több ezer az eltűntek száma
Azt hiszem nem sokan élték túl közülük.
Fcs, gratula Szabolcs járásához!
Igaza van férjednek, ami az erdőírtásokat illeti, csak sajnos nem ennyire egyszerű a dolog. Tudod pl. Thaiföldön, ahol jártunk, nem csak a csillogó részén, borzasztóan nagy a szegénység, a turizmus millióknak nyújt megélhetést, ha gazdagságot nem is. Szörnyű látni azt is, hogy fiatal lányokat kényszerítenek prostitucióra, a saját családjuk
, Bangkokban rettenetesen sok olyan bár volt, ahol szerintem a prostitált kislányok, fiúk átlag életkora nem haladta meg a 16 évet. Ez borzasztó...és az a szörnyű benne, hogy a megélhetésért a saját emberi mivoltjukból kell kifordulniuk. És senki nem tesz ellene semmit, sőt! Évente több tízezer európai férfi (sokan homoszexuálisok és/vagy vének és leginkább perverzek) érkezik ide, hogy 'béreljen' pár hétre/hónapra ezekből a gyerekekből.
Vojőr, szerencsére a dokimnak van UH is a rendelőjében, én oda járok, viszont CTG után mindig kellett mennem flow-ra is, ilyenkor valóban előre vettek, csak egyszer kellett várnom másfél órát, de kibírtam, nem siettem
Igaz még nem voltam más kórházban, de szerintem ez majdnem mindenhol így működhet. Amit Csilla is javasolt, szerintem valahol az egy járható út, egyszerűen fel kell készülni rá, olvasnivalót vinni és kész.
Annamari, én is szeretnék jövőre ilyenkor egy nagy pocakot vagy egy egészséges kisbabát
Ezek szerint lehet, hogy együtt fogunk pocakosodni? Lányok, ki szeretne még csatlakozni?
BUÉK!
Puszi: Pirus