Szia Bog75!
Három szüléssel a hátam mögött irom ezeket a sorokat neked.
Az én esetemben az történt hogy én nem kórházat hanem orvost választottam és ha éppen nem itt dolgozott volna akkor mentem volna oda ahol praktizált volna...nade...a szülőszobákról annyit hogy a személyzet profizmusa és kedvessége ...merthogy minden szülésznő profi a maga nemében...és az a lehetőség megvan hogy nem kell ágyhoz kötve tölteni a vajúdás óráit..és hogy a szülésnél is benn lehet a kispapa és ismét magamból induljak ki a szülésnél már nem bántam semmit csak megszülessen a babám...és utána pedig drukkoltam a másik szülő kismaminak és együtt örültünk a "sikernek"
Engem nem zavart a másik kismama jelenléte ..bár a három szülésből kettőben egyedül szültem...
majd megtapasztalod hogy ilyenkor az ember annyira képes "befelé" fordulni csak a babára és saját magára koncentrálni hogy az egyéb dolgok valahogy kiesnek...Az pedig hogy az apukák hogyan lehetnek jelen a szülésnél azt az akkor éppen ügyeletes szülésznő fogja "megmondani" ha egyszerre több szülés zajlik.
Van egyágyas szülőszoba
hátha kifogod!
beszélj erről a kérdésről az orvosoddal és a szülésznőddel.
Boldog babavárást kivánok és jó egészséget nektek és ne légy elkeseredveÜdvözlettel:Vera