Új privát üzeneted érkezett!

Ági, édi nagyszüleid vannak!
nekem anno kitalálták h megveszik a babakocsit, de meglepibe- hát a jó szándék oké, de ha nem egyeztetnek akkor az nem biztos hogy jó.
nekünk az első kocsink volt ilyen, de utáltuk, mert hogy nem lehet szemben látni a gyereket, vagy szélben nem fordíthatom át- aztán mikre késő volt, rájöttem, hogy a kupolát kell lehajtani... :oops:
de mindegy, mert előző körben reménykedve a jövőben megvettem a számomra álom kocsit :)

amúgy nekem ez a heppem, hogy lapított legyen a váza a kocsinak és ne csőből, mint a tiétek is :)

én most próbálok spéci pólyát keresni- na nem a klasszikusat, hanem modern félét. eddig az volt a tapasztalatom, hogy míg nagyon picik voltak, addig a nagy négyszögletű plüss takaróba boríték szerűen hajtogattam és akkor tök megnyugodtak. most ilyesmit keresek modern pólya formában. de nem kókusz pólya és nem is az amelyikbe a kezét is beszuszakolják.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


megtaláltam- valami ilyesmi: (csak a méret elbizonytalanít... )
http://baba-mama.teszvesz.hu/agynemu_ta ... 39194.html

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri:
Nekünk is volt már egy Graconk, (emellett ABC Design,Quinny,Bergon), az összes közül a Graco volt a legjobb választás. Az ABC Design-t is imádtam, attól sajnos most válok meg, az szimpla sportkocsi, kettőt tartani pedig már luxus, miután ezt a Gracot végig ki tudjuk használni.
Az ABC Designban azt szerettem, hogy kézipoggyász méretűre össze lehetett csukni, alig foglalt valami helyet :)

Pólyánk nekünk nem lesz, nem vált be. Anyum még Annánál "erősködött", bele is mentem, de utálta, hogy le van korlátozva. :)
Bencénél már nem is vettem elő.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Jézusom, nem bírlak követni titeket!!! Pár nap kimaradás, és megint két oldalt olvashatok vissza... :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Voltam uh-n,meg dokinál.Minden ok,minden eredmény jó,méhszáj zárt.És: KISLÁNY! Kicsit szerettem volna kipróbálni Lili után milyen lenne fiú,de ennek is vannak előnyei.Annak drukkolok,minden ok legyen továbbra is.

Visszaolvasok,csak gyorsan bejelentkeztem. :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Konkri:
Nincs buta kérdés,természetes, hogy az ember egy ilyen megváltozott szituban bizonytalan bizonyos dolgokban.
A kérdésedre válaszolva, a terhesség alatt az normális dolog, hogy megduzzadnak a külsõ nemi szervek és a hüvely is, esetleg a széklet is nyomhatott ezért bekeményedett a pocakod és még erõteljesebb vérbõség alakult ki.
Ne aggódj ha nincs kóros folyásod, stb akkor nincs semmi gond, de azért próbálj meg rendszeresen elmenni wc-re esetleg ha székrekedéssel küzdesz akkor valamilyen székletlazító technikát alkalmazz(lekvár, sok folyadék, rostos gyümölcsök,gyümölcslevek) mert feltétlenül jó ha a széklet pang a belekben. Remélem sikerült választ adnom! :)


Szifla:

Biztos nem toxoplasma szûrés volt? Hány hetes vagy? Nem hallottam róla hogy a toxémiát szûrnék, fõleg azért mert ugye az nem mindenkinél fordul elõ csak annál aki arra hajlamos.


Molly80: Ki még az eü-s?:)
mesy
Békés
 
 


Sziasztok,

most én is csak olvasó üzemmódban vagyok.
A toxémia szűréshez szeretnék hozzászólni. Én is a magazatdiagnosztikai központvan voltam, és nekem is megkérdezték, hogy szeretnék e toxémia szűrést. Én nem kértem, de tényleg a lehető legjobb időpontban teszik fel a kérdést, amikor a tű kb. 1 centire van az ember karjától. 8)

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
rizsmike
Budakalász
 
 


Kellett beutaló Hajdú Júliához, de adtak az ambulancián szerencsére. Minden rendben Zsömivel. De az előttem levő nőnek még hallottam, ahogy mondta, hogy el fogja veszíteni a babát. Pedig már tök nagy hasa volt. Annyira sajnáltam!! :(
Megvan az AFP-m is. Jó lett a védőnő szerint. Én nem néztem utána, hogy milyennek kéne lennie, amúgy sem nagyon érdekel. Ha rossz lenne, azzal sem tudnék mit kezdeni. :?
Megmért a védőnő. Eddig 4kg. Ti hogy álltok?

Mesy, üdv köztünk! Gratulálok a kislányhoz! Javítjátok a statisztikát. :)

Jesszus, Erpé, te bringázol még???

Szifla, alakul a poci! ;)
A toxoplazmát ingyen is szűrik, ha kéred, sőt, elvileg terhesség alatt kötelező lenne min egyszer.

Konkri, hú, nem csodálom, hogy jobban örültél volna, ha rád hagyja mamád a bútorokat. :? Én anyuéktól próbálom folyton elkunyizni a régebbi darabokat, de egyelőre sikertelenül. Eddig egyedül nagyapám 3 lábú cipészszékét (az volt) sajátítottam ki magamnak, de kicsit rosszul érzem magam miatta, mert apu kiharcolta magának (ők is 5-en vannak), én meg lenyúltam tőle. Persze tud róla, de nem igazán beszéltük meg. :? :oops:
Még jó, hogy nem tudsz fogyózni. Olyan karcsú vagy, mint egy nádszál! :) A számolgatós fogyókúrákat, diétákat én sem bírnám. Na, meg azt sem, ha megmondják, hogy melyik napszakban mit ehetek. :? Mázlim van, mert most egyáltalán nem vagyok kívánós. Remélem, még így marad legalább 1-2 hónapig. Fú, én a szoptatás alatt tudok nagyon kajás lenni! :oops:

Dius, üdv itt! Gratulálok az öcsikéhez! ;)
Jó kis immunrendszere van Vikinek. Samu is 19 hónapig szopizott, de ő már átesett pár hülye gyerekbetegségen. :?

Sissy, nekem is ott fáj. :D Samunál ez csak a végén volt szerintem. Ilyenkor még tutira nem.

Sti, kitartás, nagyon ügyes vagy a költözéssel! Hátam közepére sem kívánnám most... Mondjuk mi is átrendezésre készülünk, de azért nem kell az egész lakást bedobozolnom...

Mágnes, szupi a babakocsi, biztos szeretni fogod! ;) Alig várom, hogy meglegyen az eredmény! Olyan jó volna, ha meg tudnál nyugodni teljesen! ;)
Mi az a pisicsenő?? (Annának)

Kata, neked is nagyon nő már a pocid! És milyen tök jó képed van Miráról! Irigykedem. :)

Witch, na, kíváncsi vagyok, ki lakik odabent. :) Amúgy állítólag a jó szonográfus nem a külső, hanem a belső nemi szerveket nézi. Merthogy a fiúknak nincs petefészke... De nem tudom, ez mikortól látható, meg hogyan. Nővéremnek mondta annak idején az UH-os.

Manó, 3kg az semmi! Teljesen normális! Persze, ha úgy érzed, hogy túlzásba viszed az evést újabban, akkor nyugodtan vegyél vissza, de a 3kg miatt ne aggódj. ;)
Milyen kocsitok is volt? P3?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sissy, gratulálok a kislányhoz! ;)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barbazso:

Köszönjük szépen! Ilyen sok fiú van, hogy javítjuk a statisztikát? Még új vagyon nem nagyon olvasgattam visszafele.

Amúgy én nem értem ezt a toxémia szûrést! Ezt elvileg akkor javasolják, ha az elõzõ terhességnél megjelent a terhességi toxémia vagy erre utaló tünetei vannak a kismamának. De csak úgy nem és a labor vizsgálatot azt csak kiegészítõ vizsgálatként alkalmazzák, mellette rendszeres vizelet vizsgálat, testsúly mérés és vérnyomás mérés vagy. Ugyanis az oedémásodás, magas vérnyomás és fehérje vizelés a terhességi toxémia 3 tünete.
És van pofájuk ezért elkérni 5000 ft-ot???


Amúgy ki hány hetes most? Van aki szeptember 5.-e körülre várja a zsebibabáját?
mesy
Békés
 
 


mesy:
Az én céldátumom szeptember 7. :) (Bár nagyobb a baba, de maradtunk ennél a dátumnál, aztán majd jön, amikor szeretne, de augusztus 20-nál korábban semmi esetre sem jöhet! :) )

Sissy:
Gratulálok a csajszihoz!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mesy, most, hogy egyre több baba neme kiderül, már nem is tudom, mi az arány, de valahogy bennem úgy élt, hogy eddig több a fiú. Most viszont Sissy is, te is,... Ráadásul lehet, hogy Witch is lányt vár, akit eddig fiúnak hittünk. :)

Mi is a címünk, rég nem néztem a táblázatot? :? :) És nem is tudom, nem vagyok elmaradva valami adattal? De ciki! :?

Nekem a doki szeptember 11-et írt, de nem akarok aznap! Saját számítás szerint szeptember 12, és nem zavarna, ha mondjuk 1-2 héttel korábban akarna jönni. :)

Mágnes, öcsém szeptember 7. :) 1988.... :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Na hát kíváncsi vagyok kinek hogy alakul.:D És hogy vagytok? Nem féltek a nagy nyári melegtõl?Jó nagy pocink lesz már akkora.

Nekem is nagy a kis zsebibabám de nem csoda apukája 197 cm én meg 176 cm vagyok,kis modell alkat lesz.

Babakocsi,kiságy vadászat? Ki hogy áll vele? Én tanácstalan vagyok,hogy milyen legyen annyi félét hallottam már az anyukáktól. :lol:

Egyébként lehet, hogy nekem evidensnek kellene lenniük a dolgoknak de néha olyan esetlennek érzem magam lehet erre mondják hogy "akasztják a hóhért"!? :lol:
mesy
Békés
 
 


Sissy, Zsófi gratula a jó eredményekért!

Fú Zsófi! Én tök kiborultam volna, ha ilyet hallok, most is rossz volt olvasni. én nem is tudom hogy lehet ezt kibírni - babát elveszíteni. ráadásul én tutira egyedül érezném magam, hisz igazán még csak én kötődöm hozzá...
szept 11 jellegzetes dátum. ismerek olyat aki akkor született... és a nap is élesen él bennem...
gratula a félidőhöz!
Van már nevetek?

nekem igazán nincs dátumom- mensi szerint szept 20, azt hiszem. méret és peteérés szerint utána másfél hét.
viszont a dokimat ismervén, ha megvan a méret és a méhszáj, szerintem szeptember első hetében fekszem az osztályra aztán majd ott eldönti, hogy mikor és hogyan... tehát én elviekben már úgy készülök, hogy május, június, július, augusztus és kórház...

az én cél dátumom is augusztus 20, nem valami szuper kései, de ezután már teljesen nyugi leszek. de én most a juliust, majd az augusztust várom, ezek a hónap fordulók nekem nagy mérföldkövek és onnantól már tuti hogy lazább leszek.

lehet hogy hülyeséget csináltam, de annyira gáz volt a behajtónk, hogy kimentem kihúzni a gazokat- kb 15 perc volt, de hát vagy hajoltam vagy guggoltam, ami jobb volt. írtam hogy jól vagyok most, de még most is úgy érzem hogy nincs gáz. mondjuk a napi melóm ez volt- bár az elmúlt napokat tekintve ez is óriási adag munka volt :)

amúgy Mesy nem volt keményedésem, eddig tán kétszer volt- reggel. tegnap csak ilyen szétrobbanós, dagadt tampon érzésem volt. de a langyos tusi segített.

no meg anyu- minden nap beszélünk- és ugye őt emlegetem mindig, hogy bevarrt volt és még is túlhordta a hugom- szóval ő mondta, "nyugi, fájni is fog, végig. tereld el a figyelmed, olvass a Martinnak, vagy játszatok..." és rájöttem, hogymennyire igaza van, sokkal jobb a gyereknek olvasni vagy bármi, mint feküdnöm és magamnak olvasni és közben mégis agyalok.

pólya- nem igazi pólyát keresek, inkább takaró féle ez, mármint amit keresnék. vagy marad a vastag plüss takaró és megint abba fogom majd. az a régi módi pólya számomra ellenszenves. még az angol pólyát is utálom. mindig úgy éreztem, hogy a csecsemősök bazira rákötik a gyerek derekára- azonnal levettem mindig. a régi fajta pólya meg a láb lekötözés miatt riaszt. de sokan arra használják, hogy szopihoz arra fektetik rá a babát.
én a plüs takiba bugyoláltam be őket mikor ringatni kellett, és nem hasonlít ez pólyára se, csak még is könnyebb volt megfogni a mini babát benne, mint csupaszon a karomban + be volt bugyolálva meleg cuccba. még picik ez megnyugtatja őket, mert bent is meleg, "szoros" helyen vannak.

Sissy- holnaptól te is félidős vagy!
irigykedem!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Nekünk Zsömi lesz a babánk. Zsombor Bendegúz. :)

Ilyenre gondoltál?
http://www.bababutorbolt.hu/akciok/agyn ... 10_15_1368
Ez meg sima takaró, amit lehet úgy hajtogatni... De hát az összeset lehet, és nem kerülnek ennyibe. :)
http://www.bababoo.hu/termekek/petunia_ ... _Girl.html
A klinikán olyan régi pólyában kell lenni szegény babának, jaj, de utáltam. Mindig lecsúszott, a lába meg kikandikált, és mozogni sem tudott benn. Na, abban aztán művészet a büfiztetés!!! :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Nem vagyok ekkora hiperparaszt, hogy így beszélek, véletlen maradt le az "e" a benne végéről. :D :D

Mesy, én inkább várom a meleget. Lehet, hogy nehéz lesz, de mennyivel kényelmesebb egy lenge nyári ruha, mint a hosszúnadrág, pulcsi, kabát....
Nálunk megvan elvileg minden a babérkezésre, mert Samuról megmaradt. Viszont egy szoptatós fotelt kiharcolok magamnak, ha addig élek is. :D Már Samunál nagyon szerettem volna, de akkor még azt sem tudtam, fogok-e tudni szoptatni. Hát közben kiderült, hogy baromi jól jött volna az éjjeli ébredéseknél is... És hát a szopizás is jobban sikerült a vártnál. :) Apa nagyon tiltakozik az ára miatt, de én ragaszkodom hozzá. :)
Lakásban vagy házban laktok? Lesz külön babaszoba? Mekkora a hely?
Jó magasak vagytok! :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, még azt akartam újságolni nektek, hogy nekem a villamoson egy idős néni akarta átadni a helyet a hasam miatt! :shock: Olyan rendes volt! Majd teszek fel én is képet, ha letöltöm a gépről. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Csináltam pocakos képet, erre lemerült a fényképező, és persze nincs feltöltve elem, így nem tudom gépre tenni ... :twisted:

Mesy:
Kiságyból nálunk szimpla kiságy lesz, pelenkázó nélküli. Annánál és Bencénél pelenkázós kiságyunk volt, és nem vált be, Bencénél kimondottan utáltam már.
Először is, a pelenkázó részét nem igazán használtuk ki, mert kényelmesebb az ágyon pelenkázni. Legalábbis nekem.
Ami még számomra rossz volt, hogy, mivel én alacsony vagyok, így a legalsó fokozaton már a gyereket szabályosan bele kellett ejtenem az ágyba, mert nem értem le az aljáig. A bordáimat folyton nyomta a rács teteje.
Most az elvárásom a kisággyal annyi, hogy 3 fokozatban állítható legyen a fekvő felület,és a két középső rács kiszedhető legyen, ez a kiságyba való átszoktatáshoz nagy segítség.
Vannak olyan kiságyak is, amiknek az oldalsó rácsa letolható (mint a kórházi ágyak), de én valahogy nem bízom ezekben, az anyag egyszer elfárad, és nekem mindig az a parám ezzel, hogy éppen akkor zúg le a rács, amikor a gyerek éppen bele kapaszkodik..
Matracból most kókuszmatracot veszünk, bár azt is hallottam, hogy a légzésfigyelőhöz annyira ezt a fajtát nem ajánlják.
Nem tudom, eddig sima matracunk volt, akkor nem volt gond a légzésfigyelővel..

Nyár:
Rettegek tőle. Alapból utálom a nyarat, nem bírom a meleget, nekem a 20 fok már bőven sok.Utálom, hogy izzadunk, hogy leégek, nem szeretem a napot sem. Visszaszámlálást szoktam tartani, az augusztus 20 nálam megváltás..:) Ráadásul allergiás vagyok, ami nálam már aszthmává alakult, így én a szülés időszakában éppen aszthmával fogok küzdeni.
Így gondolhatjátok, mennyire nem jött jól a nyári terhesség, szerintem tiszta hisztis leszek aug. végéig... 8)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Én imádom a napot, a meleget, és nem tudok izzadni. :) Na, jó, azért ha nagyon meleg van, igen, de pl nálam a szauna nem válna be méregtelenítésnek, mert előbb ájulok el, mint izzadnék. :)

Na, feltöltöttem a képeket, kíváncsi vagyok, mit szóltok a félidős hasamhoz. :) Pont előtte vakartam meg a hasam, de azért már a Samunál kialakult csíkok is erősödnek. :?

Kép

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hello!

rizsmike: na ja, jókor tette fel a kérdést a vért vevő nő...na mindegy, holnap már talán lesz eredménye ennek az egész tesztnek. Akkor afp is kiderül.

mesy: nem, sajnos ez nem toxoplasma szűrés volt, hanem ez egy szűrés, ami igazándiból a kockázatot mondja meg, nem a toxémia jelenlétét! 16 hetes vagyok.

barbazso: gratu az eredményhez! Én a terhesség elejétől fogva "éhezem", folyton ennék, a 12. hétig híztam 4 kilót, most nem néztem. Igazándiból próbálok sokszor enni (4-5) kevesebbet, de a munkám miatt is nehéz, mert öt perces szünetek vannak az órák közt és az néha arra se elég, hogy leérjek a tanáriba. Már reggel utazás közben megeszem a zsömléket, amiket csomagoltam..és 11-kor már elájulnék úgy korog a gyomrom.


Huh, gyerekek! Olyanokról beszéltek, amikhez hozzá se tudok szólni. Pója, babakocsi, kiságy...jesszus, nekem még semmim sincs és még sose volt. Még közös lakóhelyünk sincs a párommal, külön lakunk, úgyhogy Prüntyüsz érkezéséig még enyhén szólva sok a dolog, nem mellékesen beépíteni egy egész tetőteret, ahol még csak beton van. Jó lesz a nyár. Kár, hogy már nem emelhetek, festhetek meg nem tapétázhatok majd...pedig szeretem ezeket (apu asztalos, sokat dolgoztam vele)

A nyár: én imádom, a meleget is bírom, legalábbis eddig bírtam, de hogy nagy pocakkal hogy fogom, az más kérdés. Én tetőtérben lakom most is, szóval a nyári 33 fok idebent az természetes. Ma egyébként pont azon mérgelődtem, hogy nem tudtam eldönteni, hogy dzsekit le vagy fel...ez legalább nyáron egyszerűbb: "egy szál bugyi, oszt ki a kertbe" :)

Mágnes: a nyárral kapcs. én pont azon sopánkodtam, hogy nem mehetek strandra, meg nem fekhetek ki a napra, nuku napozás a törölközőre hasalva és keresztrejtvényt fejtve. Fekhetek majd az árnyékban, ott meg magamat ismerve két perc múlva libabőrös leszek. De lehet, hogy minden másképp lesz ebben az állapotban.
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Huuu, Barbazso! De szuper pocid van! Szeretnék én is így kinézni 20 hetesen! (nem fogok, mert alapban széles csípőm van és "sonka" combom :) )
Egyébként nagyobbnak tűnik, mint félidős.


Ja és a csíkok: ez kicsit aggaszt amúgy. Nekem már a középiskolában kialakultak a combomon, a fenekemen, és a mellemen is. Nem is foglalkoztam vele kb. 23 éves koromig, mert azt se tudtam mi az. Azt hittem, narancsbőr, aztán kiderült, hogy nem. Ez terhességi csík. 15 évesen. Hirtelen súlygyarapodás aztán hirtelen fogyás. Ezek már megmaradnak. A hasamon még nincs, most "remek" lesz, ha ott is lesz...és a többi részen, ugyanott lesz, ahol már van? Gyanítom, hogy nem és úgy fogok kinézni, mint egy dupla zebra. Help! A krémek szerintem nem érnek semmit. Vagy igen? Úgy sejtem, én hajlamos vagyok erre. Akkor nem kerülhetem el? Azért ettől nagyon le lennék törve.

Na most kipanaszkodtam magam. :)
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Szifla, nekem is 15 évesen lettek csíkjaim a combomon és a csípőmön a hirtelen alakváltozás miatt. :? A terhesség azon nem nagyon változtatott, de a hasam Samuval is nagy volt már, és az utolsó hónapokban nem tudtam semmit tenni a csíkok ellen. Mindenhol azt olvastam a neten, hogy sheavajat kell rá kenni. Persze egy boltban sem találtam, azt sem tudtam, mi az. Azóta megvannak a lelőhelyeim, és rendszeresen használjuk itthon Samu ekcémájára (ami most elég durván látszik az arcán a nagyőrlők miatt), meg magamra is. Viszont azóta olvastam olyat is, hogy csak hígítva lehet használni kismamáknak, mert túl magas az A vitamin tartalma. :? Most szűz kókuszzsírt használok, imádom az illatát, az állagát, mindent. Ráadásul ehető is. :) Samunál vettem schüssler sót is a csíkok ellen, de nem bírtam megenni, mert nagyon idegesít, hogy szétolvad a por a számban. Ezért adtam Konkrinak a magnerotot is, sosem fogyott volna el. :? :D Bláá!!! A melleden csak a szoptatás alatt fognak igazán elmélyülni a csíkok. :D Legalábbis szülés után egyik napról a másikra akkora méretugrás lesz, amikor beindul a tejcsi, hogy az felfoghatatlan. Apám, bár megmaradt volna az a méret...! :lol: :lol:
Visszatérve a pocira, már most érdemes naponta kenegetni valami olajjal, ami tovább a bőrödön marad, nem szívódik olyan gyorsan be, mint a testápoló. Fontos, hogy ne száradjon ki a bőröd, és rugalmas legyen, mert így kevésbé reped. De sajna a hajlam tutira megvan nálad is akkor. :(
Ja, és Samuval én is első harmadban 4kg-t szedtem fel, utána havonta 3-at. A végén leállt kicsit, de összesen 15kg jött fel. Nagyon morci volt a védőnő meg a nődoki emiatt. :? 164centi vagyok. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt!

Két napja fáj a fejem :cry: Most is már úgy ébredtem, hogy kellett bevennem Algopyrint :cry: :cry: :cry:

Toxémia-szűrés
Érdekes... rákerestem... vagy nagyon lutyi vagyok, de most nem találtam igazán nyomát, hogy mi is lenne... még a központ honlapján se :cry:
Nemzetközi szakirodalomban is csak egy új tanulmányt találtam, amit az USA-ban kezdtek el nézni... vizeletben megjelenő spec. sejtek jelezhetik a később kialakuló toxaemiát...de ez is még csak pár 100-as mintán végzett vizsgálat...

Abban viszont minden szakirodalom egyetért, hogy a magnézium segít a toxaemia megelőzésében, kezelésében!!!!

Mesy
Üdv itt! :lol: :lol: :lol:
Eü-s: Babeee, Molly (ők ápolók), én (dr.) :lol: :lol: :lol: :lol:
Te mit tudsz erről a szűrésről?

Kriszti
Örülj neki, hogy pici a pocid! Gondolj arra, hogy annak a pocaknak szülés után vissza kell mennie! :wink:
Az enyémmel meg végképp nem érdemes magadat összehasonlítani! :lol: :lol: :lol:

Dius
Jó, hogy jöttél!
Béres magnézium-készítmény:
http://www.beres.hu/hu/termekek/magnezi ... mtabletta/
http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_m ... mtabletta/

Mágnes
Nagyon szép ajándékot kaptatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata
Szépek vagytok!

Olyan jó, hogy egyre többen tesztek fel képet :lol: :lol: :lol: :lol:

Witch
Cseles ez a gyerek! Most már nagyon kiváncsi leszek a nemére! :wink:

Konkri
Te hol tartod a gyereket? Nincs is pocid... tőlem már kérdezték meg, hogy mindenórás vagyok???? :roll:
Nagydolog: miért nem akarsz nyomni? :roll: :roll: :roll: Ha a széklet ott van a végbélben, az okozhat furcsa érzéseket...

Babakocsi
Brühühüüüüü.... nekem nagyon nehéz kiválasztani :cry: Általában van 1 modell és kész! :cry: :evil:

Sissy
Kislány :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyarat én nagyon várom! Eddig még nem volt annyira meleg, hogy én magamtól pl. bekapcsoljam itthon a légkondit :oops: :lol: :wink:

Barbazso
Szépséges a Zsömi-lak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Egyébként... az integrált, kombinált teszt már elavult... és egyébként is csak egy kockázatbecslést ad, nem pontos diagnózist!
Az USA-ban már inkább az anyai vérben keringő magzati DNS-t vizsgálják :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Trigemini, az azért kemény, h mindenórásnak néztek... Akkora pocid azért távolról sincs (még).... Fejfájást sajnálom.
És ha az integrált-kombinált elavult, akkor mi az AFP vizsgálat? Őskövület? :)
A gyógyászati technológia tud egy csomó dolgot, ami persze tök jó, csak épp kellenek hozzá hozzáértő orvosok, megfelelő eszközök, technológia, és pénz. Khm. Ez utóbbi meg azért elég szűkös erőforrás. Szóval én örülök annak, h nálunk már elérhető és egyre szélesebb körben a kombinált-integrált teszt és nem horror áron.

Konkri, ez egy antipocak :) Befelé növekszik a babód? :D

Barbazso, pocid nagyon csini. És igen, bringázom. Itthon is szoktam a szobabiciklin, és mivel mindkét gyerekem imád tekerni, no meg az apjuk is, ezért szoktunk biciklizni elég rendszeresen. 9 hósan már nem hiszem, h ez lesz a kikapcsolódós program, de most még nagyon tuti. És a kislányom most tanult meg kétkerekűzni, nagyon lelkes, szóval nagy a nyomás a gyakori kerékpározásra :) Critical Mass-ra pedig amikor csak tehetjük, elmegyünk.

Szifla, nekem is lettek kamaszkoromban striák a fenekemen, amikor abbahagytam a versenysportot, és kissé megszedtem magamat a kilókat illetően. Szerencsére most mindkét terhességemet megúsztam ilyen szempontból, a hasam nem lett csíkos, pedig nem igazán kentem semmivel (kivéve a legvégén sima testápolóval, de azért, mert száraz volt és feszült, viszketett). Viszont igaza van Barbazsonak, h a cici a tejbelövelléskor nagyon durva méretváltozáson tud keresztül menni, arra érdemes figyelni... Én is szereztem oda Samunál 1-2 csíkot, Katánál megúsztam már.

Barbazso, és hol vannak tuti sheavaj beszerző helyek? Katám bőre sajnos elég problémás, száraz és gyulladásra hajlamos. Nem mondták ki rá még, hogy ekcéma, de mivel a családban apai ágon többen is azok, ezért szegénynek van rá komoly esélye. Sheavajat még nem próbáltam nála, de hátha jobb, mint a jelenlegi hidratáló krémünk.

Lépek, doldog van :)

Mesy, nekünk is szimpla 120X60-as rácsos kiságy lesz kókuszmatraccal. Az a vicc, h a mienket novemberben adtam el, erre decemberben beköltözött a pocimba picur (ennyit a női megérzésről :) ) - de most egy ismerősömtől kapok egyet. 3 fokozatban állítható. Az előző ágyunk 2 magasságot tudott, az is elég volt alapvetően. Nálunk mindkét gyerek 2 éves kora körül átköltözött "rendes" ágyba, szóval nem hosszú évekre kell a rácsos kiságy. A következő ágy már hosszabb időszakra szól.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Zsófi, gyönyörű ez a pocak, és nagytesó fürtjei...imádnivaló kis gézengúz :lol:
Peg perego pliko switch kocsi szettet szeretném eladni, tegnap sikerült is egyedül lerángatnom a padlásról a mózest meg a hordozót, bázis talpat sehol nem találtam (férjem tuti tudja) , kicsit letakarítgattam, meg körbefotóztam, erre mondja este a párom hogy az apeh rászállt a vaterásokra, mert az jövedelem amit ott keresnek az emberek. Bezzeg az SK rendszámú luxusgépkocsi tulajokra nem tudnak rászállni, így a pici magánembereket b@szogatják...
De szerintem megkockáztatom, és fel fogom tenni, pedig takarítás közben szinte fájt a szívem érte, annyira jól felszerelt kocsi...

Sissy, grat a kiscsajszihoz!

Engem is érdekelne ez a sheavajas cucc, Nono bal füle mögött sokszor ki van száradva a bőr, de csak ott, és nem piros...hogy mi lehet nem tudom.

Én szerencsésen megúsztam a striákat, pedig jó nagyra nőtt a pocim anno. Kezdetben még kentem vichy krémmel, de hihetetlen drága volt, aztán csak a sima testápoló maradt.

Nyarat én is imádom, én Nonót júl 25-én szültem, de elvoltam. És hasonlóan mint Zsófi, a szaunában 10 perc után kezdek kicsit izzadni. Mondjuk nagy melegben izzadok, de sajna a homlokomon, így a hajam az iszonyat csapzott lesz :lol:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Gemini, már aggódtam értetek, hogy mi lehet, hogy nem jössz- mármint inkább, úgy hogy ránk untál vagy ilyesmi :) meg írtad hogy a kedved is nyomi volt, most meg még a fejfájás is.

Zsófi: brutál a pocid. már a múltkor is k nagy különbség volt kettőnk közt, de így.
na ma azért nagyobb hassal ébredtem, de tegnap többet is ettem-lecsó, palacsinta, bableves...

csak hogy érezzétek milyen az anyósom: múlthéten egy ilyen termék bemutatós szórólapról megkívántam a nokedlit, de nem pörivel, mert húst ugye nem eszek nagyon- erre mentünk hozzá és volt noki meg gombás csirke, amit lepecáztam :) a héten meg gondoltam rá, milyen jó lenne mondjuk lángos fokhagymásan meg hozzá babletykó- erre ember tegnap haza jött anyóstól egy ibrik bablevessel- pedig én egy szót se szóltam... :)

csíkok: azért nem kell aggódni, a combom, fenekem csíkos- de a hasam nem lett az, viszont a mellem... a 70-75 b ről d re váltani... sokszor fél óránként :) szopi után sokszor durva csálé a mellem, egyik mint egy szottyos zacsi másik meg mint egy plaszika reklám :)

Gem: a hasam miatt nem aggódok, én szülés után felveszem a régi cuccaim. az elsőnél volt pár hét csuszi, mert a csípő csontommég nem ért vissza, de azért belementem a gatyába.

az én trükköm a hasszorító- illetve nem szorító, hanem ilyen alakformáló izé. ami igazából azért is jó, mert szülés után az üres hasat nehéz tartani, nagyon lóg... viszont ezzel sokkal jobb érzés.
mikor Martint szültem június volt. elég barna voltam, másnapra a mellem is megdagadt, a hasam visszament (illetve tartotta a szorítóka)- (a hálóigem se volt az a bő fazon, sőt... és mikor jöttek a látogatók, unokahúgom... lestek, hogy mit csináltam? szoli? plasztika? nálam látszott hogy már nincs bent a gyerek.
tudom nem a legfontosabb, hogy szülés után az ember bomba legyen, de az én lelkemnek sokat számít, sokat dob a feelingen, hogy tetszem a férjemnek. ez egy depire hajlamos léleknél nagy kiküszöbölési faktor.

volt egy ismerősöm, tanár, aki már tolta a babakocsit és a tanítványai arra sétáltak (kicsik) és megkérdezték tőle, hogy- és mikor tetszik szülni? :)

szóval én ajánlom a szülés utánra a hastartós bugyit, a különféle alakformáló izékat- de nem a gyógyszertári merev övet. kényelmi szempontból is jó. a hátnak jobb tartani a hasat. és persze nem olyan erősre gondolok, ami kiszorítkja a vért, csak épp tartja a kiürült bőr tömeget.

caci: nálam normális este a 2-3 napi. és én mindig megvárom, hogy jöjjön- a férjem minden reggel fél órát kotlik és erőlködik. én megyek ha jön.

Gem: lehet hülye kérdés, de a ti esetetekben honnan tudnák, hogy melyik dns kié? :)

Zsófi: pólya- igazából egyik se az amire gondolok- meg hogy huszonezerért nem veszek az is tuti :) az első nem tudom, hogy lefogja e a gyerek kezét.
de a teszveszen találtam már sima rózsaszín plüss takikat kb 2000 se- úgy hogy ha jön egy kis zsé, akkor azt veszek most.
de köszi.
amúgy a multkori kislámpás linkedre nem is írtam, hogy jók, csak nem a gyereknek, hanem magamnak keresek lámpát :)

én várom a nyarat, de főleg az aug 20at :) vagy csak július vagy augusztus legyen már... teljen az idő! meg amúgyis nyári vagyok.

viszont én tervezem, hogy lemegyünk megint siófokra a homokpados részre, ott a fiúk tudnak jönni menni, én meg fekszem a fél sátorban félig a vízben majd.

na eddig egész jól voltam, de most megint nyomakodik ott alul az érzés, de nem figyelek rá. feltételezem ideget is nyomhat ilyenkor a méhem vagy a gyerek...
másikbajom, hogy tiszta takony vagyok, sikeresen abszolváltam a gyerekektől a kórt... :( és hát a tüszi... éjjel folyton fel kell ülnöm, hogy a hasam ne húzzam meg a tüszi miatt.

Gem: sajnállak a babakocsi kínálat miatt. Martinnál én is féltem, mert abban a hónapban 3 sejtem volt. Viszont gondold át, h milyen lesz, leszel e egyedül vagy mész e egyedül a babókkal bárhova. lehet hogy jobb lenne a 2+1 verzió. mert mi van mondjuk ha csak egyet kell vinni - és tolod a 3as kocsit?
nekem van egy ismerősöm 3 fiúval, de aztán tudtommal ők is 2+1 el mentek és míg picik voltak addig sose ment egyedül sehova. ha meg mégis mennél, akkor is egyet magadra "szerelhetsz"...

amúgy ez az ismerősöm csináltatott egy szobát vagy sarkot lekerítve, az alját megcsinálták olyan szivaccsal, mint a tornatermi, és ott nyomták a fiúk... (óriás járóka)
szerintem ez is praktikus 3 baba esetén.

na lépünk- anyóshoz, dokihoz, afp-ért (én még csak ma kapom meg :( ) ti meg már félidősök vagytok...

mindenkinek szép napot!

a süsshler sót már hallottam én is, kíváncsi vagyok, lehet kipróbálom...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Nekem Nono összes cucca meg van, kiságyat mondjuk már átalakítottuk neki, de visszaszereljük a rácsokat és kész. 70x140-es talán, és kókusz matrac volt benne, de tökéletesen működött vele a légzésfigyuszka.
Ami durva, de mi még használjuk Nono alatt, mert így hallom ha felkel. Nem a légzésfigyelő funkció miatt hanem a hangközvetítésért. Gondolom írigy lesz h angyalkát (angelcare-ből jött a név) oda kell majd adnia tesónak.
Noel amúgy olyan kis "jónevelt", amikor átálltunk rácsosról nagy ágyra soha nem kelt fel, mindig szólt h anya gyejeee. És ez a mai napig így van, megvárja h odamenjünk érte. Köszöntsük I. Noel Alexander őfenségét. :lol:

Néhány új cumi talán kell, meg ugye a kocsi, na meg mivel ez a fajta nem olyan jól felszerelt mint a peg perego kelleni fog bundazsák, vagy vmi melegebb cucc. Mivel Nono nyári 56-os cuccokból inkább vékonykák vannak. Persze nem tudok úgy elmenni H&M mellett vagy tescoba h ne nézzek be, és ha van vmi leértékelt vastagabb 56, 62-es ruci és tetszik, azt megveszem. :oops:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Manó én júli 24-én...

ja a helyátadást akartam még írni: én vonatoztam annó 33. hétig. de sokszor a barátőm forgatta a szemeit addig míg át nem adták a helyüket, mert nem sokan akarták.
egyszer pedig kimaradt egy vonat és alig fértünk fel, és egy csaj mondta a pasijának, hogy nehogy fel álljon és ne adja át a helyét...
na ez durva volt.

de én attól is kiborulok mikor a nyanyák a szatyruknak foglalnak helyet...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Erpé, én itt szoktam venni, ezt:
http://biowebaruhaz.hu/termek/shea_vaj_ ... _gold.html
Nagyon jó minőségű, és egész könnyen kenhető a többihez képest. Azért érdemes kicsit a kézben megmelegíteni, vagy közvetlen fürdés után a még meleg bőrre kenni, vagy valami olajjal összeturmixolni, hogy könnyebb legyen kenni. Mondjuk ennél a márkánál nem volt nehézségem vele. Lehet nagyobb kiszerelésben is kapni kb feleennyiért, csak ugye az egyszerre nagy kiadás. Lehet kapni a Praxissal szembeni bioboltban is kicsit drágábban. A szűz kókuszzsírt is ott vettem. Most pont akciós (sheavaj), így még 100.- különbség sincs a két ár között. Szerintem próbáljátok ki, nagyon jó! Én szőlőzsír helyett is azt kenem a számra, ráadásul van egy kis fényvédő hatása is. Mondjuk ha 450ml-set vennél, annál már 600.- a különbség. :?
Én félnék a biciklizéstől a baleset miatt, de hát az mondjuk gyalogosan is érhet. :roll: Persze én ritkán biciklizek, nincs akkora gyakorlatom, mint gyerekkoromban... :) Hát még akkora, mint neked...! :)
Durva, hogy Kata már most kétkerekűzik. :shock:

Trigemini, Zsömi-lak. :lol: Samunál a végén rajzolt húgom szemceruzával egy csigaházat a hasamra, és odaírta, hogy Samu. :) Csak egy fénykép miatt csináltuk, utána lemostam persze. :)
Fú, kemény lesz neked az a babakocsizás... Később meg pórázt vesztek, vagy hogyan lehet fogni 3 gyerek kezét mondjuk egy bevásárlásnál, ahol még kosarat is viszel, meg pénzezel? Én tuti vennék valami hámot. :) Inkább nézzenek baromnak, mint kiszaladjon a gyerekem a kocsi elé. :?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Konkri, bakter, elveszed a szoptatási kedvet az első babásoktól!!!! :lol: :lol: :lol: (csálé csöcs,stb.) :lol:
Azt én is bírom, amikor a fiatalok buzulnak a helyátadással, vagy a babakocsi felsegítéssel. :evil: Na, meg a szatyrozást is...
Mi is taknyosak vagyunk Samuval. :( Jobbulást! Tüsszentéskor szorítsd a micsodád össze! Ezt Kriston Anditól tanultam! Orrfújásnál is!
Hú, ezek a kaják! Idejét sem tudom, mikor ettem utoljára bablevest... :)

Manó, a bókjaidtól elpirulunk Samuval. :) Köszi! Meg a többieknek is a haselismeréseket! :) Én ilyen nagy has típus vagyok, imádom.
Császári névhez császári viselkedés jár. :lol:
Milyen babakocsit is vesztek végül?
Durva ez a vaterás hír. :( Mondjuk sokan tényleg behozzák semmi pénzért a cuccokat Kínából, vaterán meg eladják drágábban, de a legtöbben azért csak a saját használt dolgaiktól akarnak megválni... Az meg hol jövedelem? Sokszor nekik tízszeresébe került újonnan. :?

Galex, minden ok? Merre vagy?

Tényleg, Trigemini! Az én barátnőmék is ezt csinálták az ikreiknek! Fél szoba habtapival lerakva, köré babakarám.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barbazso, sheavajas linket köszönöm. Ez tényleg jó ár ahhoz képest, amit én egy hirtelen kereséssel találtam.

Betegeskedőknek jobbulást!

Konkri, hasszorítót én is használtam, szülés utánra valóban nagyszerű találmány. Derekat is tehermentesíti (én elég derékfájós vagyok alapon is) és tényleg nem éreztem annyira lestrapáltnak magamat egy kiürült pocival.

Én tartok a nyártól. Mi az aktívan nyaralók típus vagyunk, azaz folyamatos jövés-menés általában a nyár (utazunk, kirándulunk, biciklizünk, stb). Na, ez most azért komolyabb akadályokba fog ütközni, szóval ki kell valami mást találni.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsófi,

Concord Neo a babakocsi típusa, a tavalyi modell jó nekünk, mert azon még úgy van hogy egy gombot kell megnyomni mind a hordozón, mind a mózesen a fogantyú tetején, ahhoz h levedd a vázról, szóval nem kell hajolgatni. Nagyon nem olcsó, de mondjuk könnyű tolni. Csak éppen az árban se pelusozós táska se lábzsák se semmi nincs. Van egy netes áruház, ahol picivel olcsóbb, mint a brendonban, de a tavalyi színek ugye erősen korlátozottak...amihez van táska meg ernyő stb, na az tiszta fekete...milyen már h egy gyerekkocsi fekete... :roll:

Trigemini, javulást a bucidnak!

Amúgy ez a cici tényleg fura dolog, szopik után nekem is annyira bénán nézett ki a 2 cicó :lol: De legalább ebből tudtam h mikor melyik következik...

Nekem a csaszi után volt ilyen hasszorítós bugyim, és sokkal hamarabb felgyógyultam emiatt. 3 állítási fokozat volt oldalt olyan melltartószerű kapcsokkal.
De pl amikor januárban a sote-n bent feküdtem volt egy császáros csajszi aki mondta h neki megtiltották a dokik a használatát...

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

ez a kocsi a netes áruházban 220, de mint vmi halottas kocsi :(

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

ez a szín szerintem jobb, csak ehhez meg tényleg semmi nincs...

Mondjuk még van idő esetleg táskát stb később is beszerezni, itt a kocsi a lényeg, nehogy elfogyjon a tavalyi, ugyanis az ideinél már a hordozó szintén hajolgatós lett :cry:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Táblázatunk:

https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... utput=html

próbáltam fejből beírni a nemeket, nem biztos h okés, szóval nézzétek meg lécci, hogy mit "kamuztam" :lol:
Bocsi ha vki neve mellett nincs adat és esetleg írta itt fórumon, de tiszta zizzent a memóriám. Túl rövidtávú :wink:

Mi holnap elutazunk Dunakilitibe, Zsófiék nyomdokán, majd csak vasárnap jövünk, mindenkinek nagyon szép 7végét kívánok, élvezzétek ki ezt az extra jó időt.

Ja, és nem is mondtam, hogy érzem picurkát végre. Néha már rúgott kis finomakat, de sokkal szelídebb ez a kispasi mint Noel volt anno.

Puszi lányok, vigyázzatok magatokra!!!

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Megint csak olvasó üzemmódban..., de igyekszem jobban bekapcsolódni, ahogy tudok..
Beírtok a táblázatba? (Nóri, 32 év, Bp, István kh, szept.28.)

Nekem a fejfájás okozza a legnagyobb problémát :? . Tegnap nekem is be kellett vennem Algopirint, sajnos , nem az elsô szemet....nem is mertem összeszámolni (kb. 6-7 lehet eddig). Nílával is sokat fájt a fejem, de akkor legalább le tudtam dôlni.

Trigemini: szerinted nem okozhat bajt a "gyakori" (heti-másfél heti egy db) Algopirin szedés? Más is kínlódik ezzel?

Amúgy egy hete esténként már én is érzem a Babzsákot, szuper érzés. A kapcsolatanalízist is elkezdtem vele, mint anno Nílával.

Tényleg több a fiú szerintem is (ismerôsi körömben is), és valószínû, hogy mi is "rontjuk" az arányt; bár ez csak máj.7-én derül ki a genetikai UH-n. Remélem, minden OK lesz.

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület
 
 


Barbazsó:

Egy lakásban lakunk ami 2 és fél szobás szóval nem olyan kicsi, de a baba egyelõre velünk lesz a hálószobába persze külön kiságyban.:))
Ez a terv aztán lehet néha mellettem köt majd ki a francia ágyban mert szerintem az apja kiköltözik a nappaliba, hajnali 6-ra jár dolgozni.:)
Nagyon édi a pocid!Hány hetes vagy?

Én nem tudom ez a meleg kérdés azért kicsit aggaszt én is imádom a nyarat a meleget olyan 30 fokig el is viselem de nagy pocakkal a 4.emeleti lakásunkba nem hiszem, hogy nagyon értékelni fogom, de annak örülök hogy a szorító gatyák és egyéb kényelmetlen dolgok lekerülnek.:)


Trigemini:

Milyen doktor vagy? Nagyon gratulálok a babákhoz biztos kemény feladat lesz a három picúr, de ha van segítséged akkor csak szervezés kérdése. Anyukám is védõnõ és neki is voltak 3-as ikrek gondozottjai és hát nem unatkoztak a szülõk, de nagyon édesek voltak.:) Természetesen fogantak vagy lombik babák?
Én nem nagyon hallottam még ilyen toxémia szûrésrõl az biztos hogy itt a környékünkön nem csinálják.(Békéscsaba és környéke)


Én is ilyen szimpla kiságyat szeretnék meg valami matracot bele de csakis használtan mert azért nem használjuk olyan sokáig hogy sokat fektessek bele. Babakocsit is szeretnék használtan venni, de azért vannak igényeim.:D

Valaki mozog valamit? Én zumbázok a terhesség eleje óta és nagyon imádom, mindjárt indulok is!:)

Szép napos délutánt nektek!!:))
mesy
Békés
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, reggel hánytam!! 6 hét óta semmi, most meg 18 hetesen. És tegnap hányingerem volt, de az elmúlt. Kíváncsi vagyok a holnap reggelre.
A hasam továbbra is keményedik, már egy hete. Magnézium, B6, süssler só, amit szedek. Most próbálom a sógornőmet megkérdezni egyéb homeopátiás szerekről, mert ő ezt tanulja.
Ja és a fejem is fájt reggel:(

Mi még sehogy nem állunk babakocsi, kiságy, babaruha témában. Én most válogattam ki azokat a cuccaimat, amik jók lehetnek nagyobb hasra is. Igazából nem tervezek nagy ruhavásárlást magamnak, megpróbálok kölcsönkapni, meg max 1-2-t veszek.

Ja, és a táblázathoz: Anett (ez az én nevem) és legutóbbi UH szerint Kincső:)
emmami
Szigethalom
 
 


Konkri
[quote]G írta:emini, már aggódtam értetek, hogy mi lehet, hogy nem jössz- mármint inkább, úgy hogy ránk untál vagy ilyesmi


Nem szabadultok meg olyan könnyedén tőlem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak kínoz ez a lüke fejfájás :cry: :cry: :cry: :evil: (sose bírtam a frontokat :? )
Közben kaptam egy új "játékszert"... egy HP minit. Egy nagyon tündéri kis netbukot, nehogy elvonási tüneteim legyenek, ha netán be kell feküdnöm a kórházba. Van hozzá mobilnet. Most két haldoklás között azt telepítgetem :wink:

2+1-es kocsin én is gondolkoztam...

Macianyu
Szerintem, annyi Algopyrin mehet nyugodtan.

Mesy
Belgyógyász, hematológus vagyok :wink:
Babáim házi készítésüek! A párom szerint, egyszerre letudjuk a családalapítást, nem kell azon gondolkozni, hogy mikor jöjjön a kistestvér! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Emammi! Én se nagyon hánytam idáig, csak egyszer kb. a 10. hét környékén. Erre múlt héten, minden előzetes émelygés nélkül vezetés közben egyszercsak zsupp! :shock: Szegény Csenikém kérdezgette hátul
a kis üléséből, hogy mit csinálsz Anya?

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
rizsmike
Budakalász
 
 


Sziasztok!
Visszaolvastam, de olyan hulla fáradt vagyok, hogy sírni tudnék..
Reggel oviba, aztán bölcsibe, majd be a Nődokimhoz, aztán bölcsibe, majd haza, és oviba, az udvarra játszani ,ez után tojásos nokedlit összedobni, és most lettem kész...Szétmegy a fejem, de elfogyott az Algopiryn...
Ezért most csak pár szó..
Doki megnézett, méhszáj csont zárt. :) Mondtam neki, hogy amnio óta a gyerek nagyon aktív lett. Azt mondta, akkor nézzünk szívhangot is. Meghallgattuk, és mondta, hogy teljesen rendben a babánk, azért ilyen aktív, mert jól érzi magát odabent. :)
Magnéziumról leállított, ill. először csökkenteni próbéáljuk, aztán meglátjuk.
2 hét múlva terhelés..

Sheavaj:
Én is azt használom Annának, nagyon szeretjük, sokéáig elég.
Mi innen: www.mannaszappan.hu

Ma átadták a helyet nekem is a metron, igaz, egy nő, de utána az egyik pasinak égett a pofája, és szabadkozott ,hogy nem vette észre...Naja...Ott álltam előtte.. :twisted:
Aztán a doki előtt ülve egy csajszi szintén várt a dokinkra, rámnézett, és megállapította, hogy "Te már nemsokára szülsz.." :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1335467347.5824.jpg[/img]


20 hetes pocakkal:D [/img]
mesy
Békés
 
 


Trigemini.

Szép szakmád van,nem volta kedvencem mondjuk a belgyógyászat de a prof. asszony se volt éppen jó tanár.:)
Belehúztatok ám rendesen!:D És mit szóltál amikor kiderült, hogy 3-an vannak? Hát mondjuk nem irigyellek a hosszú fekvés miatt.

Mindenkinek fáj a feje? Szegénykék..én szerencsére a fáradtságon kívül jól vagyok. De itt a hosszú hétvége végre nem kell menni dolgozni.
:lol: :?

Én a striák ellen a rossmanba vásárolt baby dream pocak ápolót használom és eddig nem vagyok csíkos, bár nekem is lazák a kötőszöveteim mert tinikoromban a fenekemen, csípőmön és a cicimen is megszakadt a bőr és megjelentek a csíkok. Izgulok is, hogy ha nagyon beindul a pocakom csíkos leszek mint egy kis zebra.:)
mesy
Békés
 
 


Mesy
Aranyos pocid van!
Meglepődtünk, mikor kiderült, hogy 3 babánk lesz.
Biztosan rossz a hosszú fekvés...még nem próbáltam! Egyenlőre még nem kell!

Stria
A bőr alatti kötőszövet sérülése. Kenheti bármivel az ember, ha hajlamos rá!
Ami inkább segít, a megfelelő folyadékfogyasztás!

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


sziasztok!

szép napot!

stirák- szerintem aki adott testrészen adott a hajlamra azt nehéz kivédeni, max enyhíteni lehet esetleg. alsófertájon eléggé csíkos vagyok, de a hasam nem lett az. szerintem most max hason jöhet és mellen, akinek eddig nem volt, a comb és a fenék úgy marad már ahogy volt.

na ma Mesyhez hasonló pocakom van nekem is...

Emmami: vegyél be erősebb magnéziumot, a magne b6-ban 46 mg van csak. a béresé 250, a magnerot 500... na én ez utóbbiból napi 6-8-at szedek (3-4g!) vagy magnosolv-ot igyál... az is 600 körüli. nem jó a gyakori keményedés.

cici: még mielőtt terhes lettem mondtam a férjemnek h 40. szülinapomra megcsináltatnám-mire ő- olyan soká :) de csak viccelt :) viszont elgondolkodtam rajta valóban, hogy esetleg egy ilyen tuning feldobna a nagy 40.en... bár annyira nem vagyok oda érte hogy aztán 10 évente újra csináltassam... én nagyon sok csinált cicit ismerek.

amin még elgondolkodtam és legközelebb megkérdem a dokimtól, hogy ha csaszi lesz, akkor megcsinálja e egyben az elkötést is... bár van két húgom és 2 unokahúgom, ha kellene nekik petesejt én adnék szívesen... de lassan 35 vagyok... (bár úgy tudom hogy készülnek felemelni a határt 40re)
vagy lehet hülyeséget kérdezek, de elkötés után mi van a sejtjeimmel? lehetne még őket használni?
saját részre nem tervezem többet :?

Maoka: jó pihit!

Gem: jó hogy kaptad ezt az izét! de a kórházból úgy is csak max nyár végén fogod használni. az vonalzó képeden 3 babó van?
tényleg nem írtad, h mit szóltatok ti a nagy hírhez, nem dobtál egy hátast?

hasszorító: értem én azt is ha tiltják, de én nem konkrét szorításra gondolok... ha csaszis leszek, akkor rákérdezek úgy is. viszont szerintem abban az esetben még sokkal jobb lehet a hastartó. de akkor talán a segédeszközboltból venném a merevet.
mondjuk ezeknek az a hátránya, hogy kell tudni méretet- na tudjad már nagy pocakkal, hogy szülés után mekkora lesz az ideális...

várom a postást mint a messiást- hozza az adóvisszatérítést... meg a 4 borjút is el kéne adni... :( állítólag van rá vevő, de mivel romániába vinné így sokáig tart az ügyintézés...

méhszáj: mióta nem foglalkozok a témával nem érzek ott akkora nyomást v nyomófájdalmat...:) és "bódogabb" is vagyok... :)

babletykó- na hát szerintem tegnap szenvedtem miatta- úgy feszített a hasam...
pociméret- hát nekem a kajától függ, hogy mennyire látszik, de én tegnap megfogadtam, h inkább keveset eszem, mert ha telitömöm a bőröm, akkor szenvedek csak...

"szerencsére" a takonykór most rásegít, mert ízeket se érzek... de utálom...

nekünk még mindig nincsen babanevünk :( de persze nem rajtam múlik...ha rajtam múlna Liza Rozi vagy Fanni Rozi lenne, vagy még talán Mira Rozi- ez utóbbi kétséges, csak az m betű miatt szeretném, de sajna nálunk a családban van egy beteg Mira, bár orvosilag nem mondták ki konkrétan, de gyanús h autista.
a Mia névre azt mondta a férjem h nem jó, mert "mia f@sz van?" kérdésre asszociál... a Tinával kapcsolatban a nemiszervre asszociál... tiszta gáz az én uram...
és tegnap beszéltük a sógornőmmel (neki A-s csajai vannak), hogy a férjem szerint ugye hülyeség az egyforma kezdőbetű, de akkor az első kettőnél miért volt így jó... ?
de ha adja a Rozi névre az áldását hát felőlem választhat másiknak amit akar... én úgy is Rozinak hívom,

a nemiszervről jutott eszembe: kérdeztem, h ilyenkor lehet e vérbő és Mesy azt írta h persze ez a normális, az jutott eszembe: hogymég jó hogy nem a férfiak terhesek :)

Witch, Babee, Molly... merre vagytok?

Sti sejtem mit csinál... meg Sissy is folyton tesz-vesz...

ma már 19 vagyok én is! végre...igaz csak mensi szerint de sebaj! már csak 1 hét nekem is... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


na nem írtam hülyeséget a stírákkal kapcsolatban, ha doktor Gemini is ezt mondja... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Halihó!

Fejfájós vagyok én is,Algopiryn,vagy a Panadolt mondták még,hogy lehet szedni.

Nekem Anyu adott Lili után ilyen hasszorítós bugyit,régi darab,de nagyon szuperül bevált,így marad az megint.

Én is bírom a nyarat,imádom,és múltkor is kb így voltam pocakos.Csak azt sajnálom,hogy a strandon a gyógyvizes medencét hanyagolnom kell idén megint így....

Mostmár neveket mi is nézegetünk megint.Nem könnyű.... : )

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Ja,azt nem mondtam,hogy a terheléses cukrom is jó lett nagyon szerencsére.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Konkri:egy hét,és Te is félidős vagy.... :) Lehet,hogy ugyanolyan nevű Babánk lesznek...? :)

Én is Rossmannossal kenem a pocim.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Szifla:én bizony napozgattam piciket Lilivel.Nyár-és napimádó vagyok.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?