Új privát üzeneted érkezett!

Na megnéztem, ki indította el a topicot. Maumacko, de ő nincs már itt...
Esetleg lehet írni a szerkesztőnek, ő tuti segítene átnevezni . Írjak neki?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Halihó!

Jajj,régen volt ilyen jegyzetfüzet a sarokban,és akkor tudtam követni,egyből válaszolni.

Pocakok,gyerekek szépek!

Konkri:én is nyírtam,meg azon a héten kedden hűtőt olvasztottam,amikor péntek éjjel szültem... :)

Tri:én is szerettem volna kérdezni,hogy különbözteted meg őket... :)

Manoo:én is majdnem betöltöm a 20 hetet,mire uh-ra megyünk jövő szerdán.

Szifla:Lili október 9-én született 2010-ben. :)

Amúgy minden ok,tegnap este Apát nagyon megrugdosta a Kisbocsunk.Lili meg állandóan puszilgatja a hasam,hogy baba.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Ági, igen, szerintem írj a szerkesztőknek a topikátnevezés ügyében, tök jó, h vállalod. Persze, ha valakinek van ellenvetése, az szóljon, bár ez nem hiszem, h komoly ellenállást váltana ki bárkiben is :) És most már sokan vannak várható októberi babával.

Sti, na a kutyatenyésztésről nem tudok semmit, mindenesetre jó kis tervnek hangzik. Sajnálom, h épp egybeesik a költözéssel.
É

erpé

zsír, nyertem egy next kiskabátot occón-
http://divat-ruha.teszvesz.hu/babaruhaz ... 77719.html

és az oviba se kell mennem- elmegy apa :) és a dédiékhez se kell mennem, mert felhívtam őket h inkább ők látogassanak meg minket... engem kikészít a kocsiba ki-be szállás...

már csak pár virágot ültetek el a másik dédinek, de azt is csak térdelve, alig mocorogva, de erre még rápihenek picit.

ja meg boltba kéne mennem, de ezt meg átszervezem vasárnapra...

van még a listámon tenni való, de beosztom, még apa szerdán itthon van. rendi volt mert a lakás belül már jól áll a tervekhez képest. segített az emeletet gatyába rázni.

szerintem írjuk át a topic nevet ha lehet és a zártságot meg jegeljük szülés utánra- kivéve ha addig nem jönközbe vmi (csúnya behatolók, beszólások)

Sti: és nem tudod megkérni apósod? mi a bibi?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Nagyon szép kis családod van, és jó volt látni téged is. :) én teljesen másképp képzeltelek el. Jó lenne ha mindenkinél lenne fent avatar kép, mert így csak a vonalzókat tudom a nevek mellé képként társítani.

Galex! Örülök a mozgolódásnak. Én is egyre többet érzem Tappancsot.

Mágnes! Pihenj sokat. Hős vagy, hogy ezt kibírtad! rossz volt még olvasni is :? Azt nem nagyon értem, hogy május 15 előtt miért csak akkor hívnak, ha gond van? Ha jó, akkor ki kell várni az időpontot?

Manóka! Én a Szent Imrében szültem, és most is ott fogok. Időközben dokit cseréltem, és nagyon meg vagyok elégedve...a régitől nem sokkal a szülés után eljöttem... :evil:

Én is egyre jobban pocakosodok, most igencsak belehúzott a kispasi. :) Ruhák tekintetében én sem vagyok babonás, már meg is volt az első csere akcióm, kaptam vagány kis fiú rucikat pár lány ruciért. :) szóval most megy a gyűjtögetés, cserélegetés.

Trigemini: engem mindig lenyűgöznek azok az uh képek, amiket felteszel. Olyan csodálatos ez a 3 kis emberke a pocsakban. :D

sti: sajnálom, hogy nem lesznek jók a cuccok. Pont gondoltam rád tegnap, mikor vettem Manónak egy helló kitty-s sapit! :)

sissy: Csenge nálam is most érzett rá igazán a tesó dologra. Teljesen magától szinte minden nap megsimogatja a tesót :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
rizsmike
Budakalász

na megint jöttem, hogy mit írtatok... hát nem sok...

egész délután feküdtem, mert megint vacak ott lenn... :( de semmi változás. megint fogom a hmmm-et ha megyek. kétszer mentem fel az emeletre, összeütöttem egy vacak levest és elültettem 6 virágot és tessék. már megint azt érzem, hogy kipottyan alul. úgy látszik megint vissza kell kapcsolni.

ráadásul a dédiék jöttek- kérdi a mama hogy neve van e már, - mondom nincs (a Rozit mások előtt nem akarom mondani, mert azt akarom, hogy csak születése után tudja meg anyósom) na mama erre azt mondja- jobb mert akinek korán nevet adnak, azzal mindig történik vmi. és ez a kedvesebbik mamám volt... mondtam anyunak is, hogy volt itt "anyád" - mindig röhög rajta.
ő tényleg jó mama volt, de az idő az eszét vette :) ő játszott velem, mesélt, varrt, kötött, piacra jártunk (kofálkodni, imádtam és most ezért is folytatnám újra)
a másik mamám itt lakik az udvarban, de őt nem szerettem. ha nála voltunk vigyázba kellett feküdni az ágyba, mert összegyűrjük a lepedőt :) és sose mesélt... ő a panaszkodós mama... de most ő meg egész viselhető lett. na jó ki akaszt egy két hülyeséggel, de nem veszem fel már.

Apuék is itt laknak, illetve közös kapu, de külön udvar, külön kerítés... de velük sincs gond. kb heti egyszer talizunk. illetve a férjem többet, mert ő külön is jár apuhoz- haverok. ha eltűnik, tudom h ott van :)

Köszi Rizsmike! amúgy engem/minket láthatsz a blogomban is...

én megsasoltam és olvastam Galexet és Witcht is- bár nem sok képet találtam.

első babás anyuknak, de többi ráérőnek javaslom a blog írást- bár én már nem érzekkésztetést az írásra, de 500 valamennyi bejegyzésem azért keletkezett Marcell óta...

Kép
Kép
Kép
konkri

ja hülye vagyok csak 160, de az is sok... nem tom honnan vettem az 500at :oops:

Kép
Kép
Kép
konkri

nekem is van blogom, priviben elküldöm a címet, ha kell valakinek :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Egem érdekel, küldheted!
úgy is a Pacsirta után az Édes Annát olvasom, hát most két Édes Annát olvasok majd :)

apropó olvasás- be kell szereznem egy könyvre csiptethető lámpát...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri:
küldtem privit :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Én is vagyok, de ma határidőm van.. a hétvégén igyekszem jönni...

Konkri!

Édesek a pasijaid :) Amúgy virtuálisan kezet foghatunk, én is néha fogom a micsodám, mert úgy érzem kiesik, főleg hogy a drágaságom lefele rugdos, olyankor elgondolgodom, hoy most még oksi, mert kicsi, de mi lesz 2 hónap mulva :) Kidugja a lábát :lol: :shock: Na jó viccet félre téve átérzem amiket írsz... Ráadásul görcsölök és nagoyn sokat...

Most megyek mert még van meló... :(

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Konkri, tényleg nagyon cukik a pasijaid! :)
http://babyfun.axiomarket.hu/item/thoma ... lvasolampa
Nagyon édes a kiskabát!!! Mekkora mázlista vagy, ilyen olcsón!!!! ;)
Nekem fejben van a listám, de ha fáradt vagyok, inkább a ledőlést választom, így a lakás szalad... :( Ebben nem hasonlítunk. :) Viszont isteni medvehagymás sajtlevest főztem ma ebédre a kertben szedett medvehagymámból. Hmmm! :)

Sti, kutyatenyésztés tök érdekes lehet. Mi direkt törzskönyvezett mudit vettünk, hogy hátha majd pároztatjuk, de egyelőre nem foglalkozunk ilyennel, meg nem is értünk hozzá.
A költözés egyedül viszont nagy szívás. Jól jönne egy kis segítség. Férjed még mindig szólhat apósnak. ;)

Ég a fejem, hogy egy csomó mindenre nem reagálok, de totál kiment a fejemből, hogy miket olvastam, és nincs erőm visszaolvasni. :oops:

Kíváncsi vagyok, ki esik ma ki a megasztárból. Eddig egy adást nem bírtam végignézni, olyan hamar kidőltem. Ma viszont Samu hagyott aludni délután. Bezzeg ő...! Nem tudom, hogy csinálja, egész délelőtt a kertben mászkált, nem aludt délután, és így is este 10-ig húzta. 9-kor lefektettük, de nem aludt el. :?

KépKép

KépKép
barbazso

Para-mamiknak különösen ajánlott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://szatmartv.ro/?p=6589

Kép
trigemini2012
Fehértó

[quote]P írta:ara-mamiknak különösen ajánlott!
http://szatmartv.ro/?p=6589

Ez nagyon jó!!!!!!!

molly80

A legutóbbi UH alapján úgy néz ki, hogy Lena és Lucas érkezik hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zárt topik
Lehet, hogy majd később lesz érdemes. Talán még fognak sokan csatlakozni, akik most még dolgoznak, vagy valami miatt kivárnak.... :wink:

A babák tüdeje kb. a 35-36. hétre alakul ki. Akkor már képesek önállóan lélegezni. Koraszülésnél a legnagyobb probléma az, hogy a baba légzése nem tökéletes. ITT SENKI NEM SZÜL A 35. HÉT ELŐTT!!!!! (Még akkor sem, ha az ikerbabák tüdeje hamarabb érik...)
Én a 37-38. hetet céloztam be! :wink:

Sti
Kitartást a költözéshez!

Konkri
Úgy néz ki, hogy nálunk is lesz egy lány... és egyforma betűs neveket választottunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Blogírás
Már én is gondolkoztam rajta, csak éppen nem vagyok egy nagy fogalmazós :oops:
Nem tudok oldalakon keresztül írni... magyar érettséginél is mindig megszámoltam, hogy megvan-e már a 120 sor... amikor a diplomadolgozataimat kellett írni, akkor is szenvedtem, hogy az egy mondatban leírható szöveget, hogyan fogalmazzam meg legalább 5 mondatban :oops:

molly80

Molly, gratulálok a két gyönyörű nevű babádhoz!

Konkri, Witch, ez a kiesős érzés nagyon rossz lehet.

Konkri, akkor nálatok az egész család tősgyökeres bicskei? :) jó, hogy ennyire közel vagytok egymáshoz. És ha egy telken laktok apudékkal, miért nem oda mentek inkább, ha gond van? Azt írtad, h anyósodhoz mennétek. Vagy ők is ilyen közel vannak?

Mi a párommal szintén egy városból származunk, de nem ott élünk. Nagyszülők viszont igen. Nincs borzasztó messze, kb 60 km, de az azért nem a szomszéd távolság.
Megyek, reggeli kell a családnak.
É

erpé

Jó reggelt!

Mágnes! Én is én is! :D

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület

Jobb reggelt mindenkinek!

Munkában vagyok, lévén h munkanap, és nem volt kedvem egy viszonylag "laza" nap miatt szabit kivenni. De úgy érzem egy úthenger átment rajtam...

Képzeljétek mi történt este, illetve tegnapi egész napom úgy volt sz@r ahogy illik...lassan már azt gondolom h valami átok sújt.

Tegnap előtt éjjel párommal összebalhéztunk, hajnali 2kor még ébren forgolódtam, gyerek hajnali 5kor felriadt vmi hangra, aztán meg kelnem kellett fél 7kor h jöjjek dolgozni.
Szóval kialvatlan és ideges voltam...
Hazafelé mentem, illetve Nonoért az oviba, ez kb 5kor volt du., előttem vki balra akart kanyarodni a belső sávból, mögötte sor feltorlódva, én index a külső sávba, tükörben senki nem látszik, az is igaz h a mögöttem jövő már félig belógott szintén a külsőbe, szóval kimegyek, ill mennék...csattanás, és egy fehér ford van teherautónak nekimentem.
Betétlap, stb, a mai napig nem tudok rájönni honnan jött, h takarta e a mögöttem jövő, vagy olyan gyorsan jött h még nagyon messze volt nem tudom, de nem ez volt a kedvenc délutánom. Még szerencse h a párom azonnal ki tudott jönni a munkából, és elment az oviba Nonóért, mert én 6kor még nem végeztem, pedig vitás rész se nagyon volt. A durva az, h neki kb 35eFt kára keletkezett, az én kocsimban több, hiába csak a festés és a lökhárító sebesült meg...most bonus malus visszasorolás lesz, és nem tudom ilyenkor hány fokozatot ugrik az ember fia-lánya vissza. Nem tudja vki esetleg?
Aztán este Nono szotyit evett, mostanában imádja, és képzeljétek h este olyan fél 11 körül annyira elkezdett sírni h belement vmi a kis szemébe, hogy visított. Kimosni nem tudtuk, így szemészeti ügyelet belőle. Félúton a Mária utca felé menet kinyitotta a kis szemét mondta h jól van, mi gondoltuk h okay, városnézés éjfélkor, de aztán megint beszúrt és csak elmentünk...szerencsénkre.
Ugyanis a roh@dt szotyi hártyája ment bele a szembe, feltapadt, kimoshatatlanul. Doki is megküzdött vele, hiszen szegény alig tudta/akarta kinyitni a kis szemét. Végül érzéstelenítő cseppel sikerült kinyitásra késztetni manókámat és sok sok küzdelem árán egy nedves pálcikával belekavart és kiszedte ezt a....utána még irány az ügyeletes patika, mert 5 napig szemcsepp, nehogy bakteriális fertőzés kövesse a dolgokat.
Amit persze szintén nem enged...hogy lehetünk ilyen szerencsétlenek???
Végül hajnali fél 2kor került a gyerkőc ágyba, de legalább ők alhatnak ameddig akarnak. Én meg itt bukom rá mindjárt az asztalomra :cry:
Persze reggeli készülődés közben a hasam is mensis görcsösen elkezdett fájni, ilyen azért már elég régen volt, szóval elgondolkodtam h egyáltalán elinduljak-e. De 2 magnézium után most elég jól van a pocak.

Erpé, asszem te kérdezted h mit csinálok, egy tervező irodában dolgozom, mint vegyész technológus tervező, de sajnos a jelenlegi politikai és gazdasági helyzet nem igazán segíti az energia ipart (erőműveket építünk általában) így ezért lett átszervezés és ültetés. Open office, amit gyűlölök, de már csak pár hónapot kell kibekkelnem...
Gondolkodom az átképzésen, mert nem igazán szeretem ezt a szakmát, de semmi ötletem sincs.

Na jó hosszú monológot faragtam itt korán reggelre nektek, bocsika érte, de tegnap este zokogtam mint egy kisgyerek, annyira kibuktam.

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Molly, tök szép neveket választottál...bocsi, de elfelejtettem h neked külföldi a párod, azért vannak a külföldi nevek? Azt tudom h nem itthon éltek. És te is tök szép vagy, nagyon jó az avataros képed.

Mágnes, én is kiváncsiskodnék ám :wink:

Ma annyira jó napom lesz remélem, nem fognak zaklatni és végig olvasok mindenkit :lol:

Na nem tudom mit akartam még, majd ha eszembe jut írok, ma teljesen a tiétek vagyok :wink:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Manooka, Galex: küldtem priviben a blogcímet.

Molly:
Gratulálok a vegyespároshoz! Nagyon tetszenek a nevek!

Manooka:
Jajj, szegény Nono.. Nektek is kijutott a jóból...A szemcseppel anno mi is sokat küzdöttünk, az Anna Peti Gergő Szemgyulladás c. meséje hozta meg a változást...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Húú, olyan fura, túl vagyok a félidőn! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ági, köszi :wink:
Már kuksizom is.

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Manooka, ez tényleg nagyon pechszéria. Még jó, h elvittétek ügyeletre Nonót, és sikerült kiszedni a szeméből ezt a vacakot. Koccanás bosszantó. Nekem egyszer volt ilyesmi esetem, 2-vel soroltak vissza. Illetve ilyen kis értékű kár esetén fel szokták ajánlani a biztosítók, hogyha kifizeted a keletkezett kárt egyben (azt mondtad, h szerencsére nem történt a másik kocsiban nagy kár), akkor nem sorolnak vissza. Legalábbis kb 5-6 évvel ezelőtt ez volt még.
A párom is dolgozott erőmű építő cégeknél, ő kalorikus gépész. Egy időben sokat dolgozott külföldön, nem az volt a kedvenc időszakom... Most kissé lazábban kapcsolódik az iparághoz, épp a válság miatt.

Trigemini, írtam privit.

Ági, én is kiváncsi vagyk a blogdra :)
É

erpé

Sziasztok!

Bocs, hogy most nem reagálok az előző hozzászólásokra. Tegnap nagyon fájt a hasam, alul középen a köldököm irányába sajogva...alig bírtam megtartani az utolsó órát és utána hazabuszozni. Szörnyű volt. Itthon még egész du. fájt, de már nem annyira. Valakinek volt/van hasonló? Múlt hét vasárnap is ez volt, hétfőn mondtam a dokinak, aki azt mondta, hogy ha más nincs és elmúlik akkor semmi baj, csak nő a méh.

Plusz mostmár majdnem minden nap légszomjam van. Eléggé szenvedek tőle. Olyan mintha nem tudnék a tüdőmbe elég levegőt szívni, zihálok. Ez általában reggel van, és csak fokozódik, ha sokat tevékenykedem napközben. Dehát nem jöhetek betegállományba megint...legalábbis nem kéne.

Remélem, mindenki ok!
szifla
Budapest XIV. kerület

Szifla, a légszomj sajnos teljesen "normális", nekem is szokott lenni, hülye érzés. Ahogy nő a méhed, egyre kevesebb heéy van a gyomornak, tüdőnek... Ez a vége felé fog enyhülni, ha egyáltalán, mikor lejjebb száll a baba.
Ilyen jellegű hasfájásom még nem volt, de ha pihensz és elmúlik, az jó. Magnéziumot szedsz? (Lehet, h írtad, nem emlékszem sajnos...)
erpé

Szifla:
Légszomj nálam is van ,de szerencsére még hamar elmúlik..

a fájdalomra nem tudok mit mondani, a méhtartó szalagok nyúlása tényleg jár szúrással, fájdalommal. Mennyi Magnéziumot szedsz?

Táppénzzel én is így vagyok...Az eszem azt súgja, itthon kellene maradnom.. A gyerekeknek is mindig van valami nyavajájuk, így megoldott lenne az itthon maradás velük, Bencét sem kellene bölcsibe vinnem. Aztán észreveszem, hogy bilibe lóg a kezem, sajnos nem engedhetem meg magunknak, hogy itthon maradjak, 50%-os tápénzzel. Brutálisan kevés fizetést kaptam, amíg a 12. hétig itthon kellett maradnom, és most a párom sem tud a szakmájában dolgozni, így jóval kevesebbet kap....Ezt a másfél hónapot még valahogy kihúzom, azátn még a bejárós hét, és pihi lesz. :lol:

Erpé:
Küldöm privit a blogcímmel :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Szeretnék a csapathoz csatlakozni, Kriszti vagyok, az első babánkat várjuk, jelenleg 15 hetes vagyok. Október 10-re vagyok kiírva. Nyíregyházán. Hmmm, egyenlőre ennyi.
rkriszti80
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ma nagyon nyűgössé tett az egész napos eső :cry: :oops:

Molly
Nagyon jól nézel ki :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép nevet választottatok a gyerekeknek! :lol:

Manooka
Sajnálom a balesetet :cry:
Nononak jobbulást!

BLOGOKAT ÉN IS OLVASNÉK!!!!!!!

Szifla
Magnézium!!!!! Pihenés!!!!!

Kriszti
Üdv itt!
Te vagy a 3. október 10-re kiírt kismama a csapatban :lol: :lol: :lol:
És úgy hiszem, te vagy a legközelebb hozzám :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó

Nem tudok visszaolvasni, ezerrel pakolunk.

Bazira keményedek!!!!!!! Ti mikor kezdtetek keményedni? Egyszerűen nem tudok visszaemlékezni, hogy Tyutyuval mikor kezdtem, de talán nem a 16.héten.... :?

sti82
Budapest XXII. kerület

Sti, egy kis szünetet azért tarts néha! A keményedés tuti a pakolástól és a stressztől van, nehogy valami baj legyen...

Ági, blogcímet köszi!

Molly, jó az avatarfotó!

Kriszti, üdv itt. Majd azért mesélj magadról kicsit többet, ha gndolod. Baba nemét tudjátok? (bár én is csak másfél hete tudom, szóval a 15. héten még általában ezt rejtegetik a babók). Dolgzol még?

Ma nekünk aktív napunk volt, a gyerekekkel elmentünk tömegközlekedéssel Tropicáriumba (autó szervízben, már ráfért), délután meg egy nagyot mászkáltunk a környéken. Kata magától elaludt fél8-kor az ülőgarnitúrán - ilyet sem csinált mostanában...
É

erpé

Sziasztok lányok!
Bocsi a hosszas eltűnésért!Hétköznap meló,hétvégén a háztartás+a második hétvége amikor vendégeket vártunk. :shock: :shock: Úgy,hogy egy kicsit fáradt voltam.Olvasgattalak benneteket,de energiám már nem volt reagálni.Még egy kicsit (jun.15.-ig)dolgozom utána tuti jövök rendszeresen.

Gyors helyzet jelentés rólunk:
AFP eredményem tökéletes,szerdán megyek genetikai UH-ra!Hasam nekem is fájdogál,görcsölget,de nem vészes,pihenésre megszűnik.Ti milyen magnéziumot szedtek?Nekem a magne B6-ot ajánlotta a gyógyszerész + ugye szedem a gravidát és abba is van,de én szélhámos azt nem mondtam és nem tudom,hogy a kettő együtt nem lesz-e sok.

Kép
Kép
a.ibici

Kriszti:
Üdv köztünk!!

Ibici:
Mennyi Magne B6-ot szedsz?
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz sok együtt, én most Elevitet szedek, és mellé a Béres Magne B6-ból 3-szor 2-t.
Annával pl. szednem kellett az Elevitet, és 4-szer 2 Magne B6-ot.

A Béres Magnézium 250 mg-os,tehát akkor 1500 mg-ot szedek naponta, plusz még, amennyi az Elevitben van.

Sti:
Nekem anno azt mondta a dokim, minél többedig terhesség, annál gyakoribbak, és koraibban a keményedések.
Én nem keményedek, de csinál mást a méhem. Ha hirtelen keleke fel, vagy rossz szögben fekszem (pl. orrszívás után kelek fel az ágyról) olyan szinten begörcsöl a méhtartó izmom, mint a vádligörcsnél szokott. Idő kell, mire "elernyed", de addig nagyon rossz, nem tudok kiegyenesedni :) Ilyenkor szokott egy grátisz magnézium lecsusszanni...

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes!
Köszi a gyors választ!Olyan jó,hogy itt megtudunk mindent beszélni és egymás tapasztalataiból tanulunk.A reggeli ébredésnél nekem is van,hogy bekeményedik a picim és a vádlim is begörcsöl,ezt most 1 hete tapasztalom.A magne B6-ot most vettem pénteken még nem kezdtem el megakartam várni,kérdezni a dokit,hogy mennyit szedjek.Azt hiszem ma elkezdem szedni,ha ennyire nem lehet túladagolni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Sti
Pihenjél! (amennyire költözés közben lehetséges...) Szedjél nagy adagban magnéziumot!

Ági
Köszönöm!

Ibici
Magne-B6-ban hangyafi..nyi a magnézium!
http://magnosolv.hu/magnezium_keszitmen ... asonlitasa

Kép
trigemini2012
Fehértó

Trigemini:
De jó, hogy ezt belinkelted, köszi!!

Akkor a Béressel nem lőttem mellé túlzottan, ár-érték arányban sem rossz. [/url]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Trigemini:
Még egy kérdés: ez szerinted ugyanaz, mint a Béres Magne B6?

http://www.gyogyhironline.hu/webshop/te ... etta-10-db

Kép
Kép
Kép
mágnes

Akkor most már tudom,hogy miért ajánlotta a gyógyszerész inkább a magne B6-ot mint inkább a béres magne B6-ot kb.700ft.-al drágább a magne B6 mint a béres legszívesebben visszavinném és kicseréltetném :evil: :evil: Valóban ég és föld a Mg-tartalom a 2 tabletta között. :? :(

Kép
Kép
a.ibici

ibici:
Igen, sajnos a Magne b6 az egyik legdrágább készítmény,Annánál még én sem tudtam ezt,és gondolhatod mennyi elment rá, ha napi 8-at kellett szednem a 40. hétig.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Szerintem, ugyanaz...

Ibici
Magne-B6-nál sokkal jobb mg-készítményeket vehetsz akár a DM-ben is!!!!!!

Kép
trigemini2012
Fehértó

Köszi csajok az infót!!
Ebből is látszik,hogy ha nem jön az ember ide sűrűbben,hogy ráfaraghat :lol: :lol: :lol: Most már legközelebb okosabb leszek.

Kép
Kép
a.ibici

Trigemini:
Na akkor így még jobban megéri, mert a dobozos havi adag Béres 1070 ft körül mozog, ez pedig ,ha 30 db-ot veszek, nincs egy ezres sem :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ibi, én visszavinném, ha még nem vettél be egyet sem, és megvan a blokk. :twisted: Nem is értem, nem pont az a legújabb feladatuk, hogy mindenből az olcsóbbat ajánlják?!? Bezzeg epilepszia gyógyszerből tudtak volna nekem olcsóbbat ajánlani, de ki kockáztat meg egy rohamot? Orvosi felügyelet nélkül nem változtatnék ilyen gyógyszeren. :?

Kriszti, üdv köztünk!

Konkri, tudtad, hogy buli volt a faluban tegnap? Mi véletlen láttuk meg, amikor vásárolni mentünk, és gondoltam rád (nem volt nálam telefon :twisted:), mert ki lehetett próbálni a tolókocsikat. :lol: Annyira röhögtem, amikor írtad, hogy majd Tatára elmehetünk rokikocsival. :lol: Amúgy benne vagyok, csak mindig elfelejtek reagálni a hozzászólásokra.

Manó, sajnálom a rossz napokat. :( Remélem, tudsz ma pihenni! ;)

Molly, nagyon szép neveket választottatok! Tök cukik lesznek! Már kezdek nagyon kíváncsi lenni ezekre a babákra. :)

Sti, majd írj, ha kipihented a mai napot! Kíváncsi vagyok, mi volt!

Nálam se légszomj, se keményedés (kivéve ugye akkor, amit már írtam...). Rosszul vagyok összerakva? Viszont a csípőmnél úgy be tud akadni valami, hogy se állni, se járni, se ülni nem nagyon tudok egy darabig. Na, az szörnyű...

Szerintetek kell beutalót vinni a szív UH-ra? Bakter, nekem nem adott a dokim külön beutalót, ott volt velem, amikor időpontot kértem az ambulancián, én meg eddig nem is kerestem. Ráadásul szabin lesz egész héten, még ott sem tudom pótolni. :? Holnap megyek, remélem nem lesz gáz! :roll:

KépKép

KépKép
barbazso

Kedves Tanító nénik!
Vagytok itt egy páran :D az volna a kérdésem,hogy a gyermeket a kötelező olvasmány olvasásától mi rettenti el?A kötelező szó hallása??Alig tudom rábírni Vikit,hogy fejezze be a könyvet.Emellett szívesen olvas mást. :evil: :evil:

Kép
Kép
a.ibici

barbazso!
Én úgy tudom,hogy kell beutaló.Nem tudsz kérni a házi dokitól?

Kép
Kép
a.ibici

Én sima gyógyszertári (Fo No-s) magnézium-citrátot szedek (500 mg/db). kb. 300 Ft 10 darab. Most napi 2-t szedek, aztán majd emelem. Nílával egy idô után már 3000 mg-t szedtem ebbôl...

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület

Mennyi lehet a maximum adag a magnéziumból, nem tudjátok?

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület

Kötelező olvasmány. :lol: :lol: :lol: Melyik könyvről van szó? :)

A háziorvos semmi ilyenre nem adott eddig beutalót, csak a vérvételeket intézi, de abból is csak az alapot. 18. heti UH-ra is próbáltam beutalót szerezni tőle, de nem jött össze. :? Na, legfeljebb hazaküld a dokinéni. :) Vagy majd megkérdezem előtte az ambulancián, hogy mit csináljak, hátha ad valamelyik orvos egy beutalót.

Ez a hasformájú UH nagyon durva!!!! ;) :) Vajon mikor kerül forgalomba és mennyiért?

Na, megyek pakolni, mert holnap itt nagy munkába kezd az uram a kőművessel. :) (Lesz teraszajtónk a kert felé a konyhából.)

KépKép

KépKép
barbazso

barbazso!
A két Lotti-ról van szó.Nem is értem egyébként,mert olyan aranyos és neki való.Csábítja most már a napsütés a roller,görkori.
Úgy irigylem aki kertes házban lakik.Majd jövő hétvégén lesz a 4 napos ünnep már anyuékhoz bejelentkeztem :lol: :lol: ott van udvar,terasz.

macianyu!
Nem kevés mennyiséget tolsz te is magadba :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici:
Igen, sajnos a kötelező jelző rettent vissza sokakat az olvasástól.
Bár szerintem a tálalás is..Nem mindegy, hogy elintézem a kötelező olvasmányokat azzal, hogy eléjük rakom a listát,és közlöm, hogy el kell olvasni, és dolgozatot írunk belőle, vagy pedig kedvet csinálok hozzá nekik.

Szerintem sok kötelező a mai gyerekek számára már nem től érdekes... Nálunk alsóban a Négyszögletű kerek erdő van, a Micimackó, a Geronimo Stilton.Ezeket imádják olvasni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szisztok!

Üdv Kriszti!

Zsófi: tudtam h buli van, viszont apa nem volt itthon- pecázni ment, így mi a fiúkkal anyóshoz mentünk... sztem ez lesz, ha nem lesz itthon a férjem, akkor megyünk oda, így neki se itt kell melózni, ott tudok feküdni, és a fiúkat is "kiszolgálja" valaki...

magnézium: én szedtem elsőnél magne b6-ot, akkor még bevált, másodiknál már nem emlékszem, most kezdetbe magne b6-ot, de nem használt, aztán szedtem a magnosolv-ot- eleinte jó volt, de aztán már nem annyira, most a magnerot nekem bevált.

lehet hogy Gemini majd mást mond, de a vádli görcs tudtommal egyértelmű magnézium hiány. terhességnél fokozottabb.

én úgy tudom hogy a magnéziumot nem lehet túl adagolni. de lehet nem jól tudom. én most 6 magnerotot szedek egy nap (3000 g), ha jobban voltam kevesebbet vettem be, illetve ha rosszabbul, akkor előfordult, hogy 8 tabit.

mivel izomra való- én úgy gondolom, hogy mindenki más izomzattal rendelkezik és ezért lehet eltérő a szükséglet. én elég renyhe vagyok- nem az a feszes típus :)

Szifla: a helyedben én is magnéziumot vennék be, magnosolvból 2-t, vagy kezdj el egy magnerot kúrát a papírja szerint.

én a csontjaimra esetenként kálciumot is szedek.

pedig én is szedek gravidát.

lehet hogy már írtam, de én másodiknál kitapasztaltan terveztem meg a vitamin bevitelt. a terhesség vége fele fokozatosan csökkentettem gravidát is, magnéziumot is, majd szülés után visszaemeltem mind kettőt- a fáradságra jó a gravida, illetve az állapotunk javítására (szoptatás alatt is szedhető) a magnéziumot pedig az izmokat leszámítva az idegesség miatt is szedtem- ezt főleg azoknak ajánlom, akiknek van a tarsolyban már egy gyerek és most majd dupla lesz az öröm a második baba érkezése után. a magnézium nyugtatja az idegeket- mint a reklámban. de sztem jó első babásoknak is, hogy nyugisabban fogadják a kihívást. a magnézium is szedhető szopi alatt.
+ a vitamin bevitel segít kivédeni a betegségeket, ami baba mellett nagy előny.
még szülés előtt, után javaslom a vasat is.
illetve nekem akkor is kellett kálcium, mikor visszafele rendeződtek a csontjaim...

Manoka: komoly napotok volt, erős vagy, hogy így bírod.

Ági: köszi a linket, ez nagyon izgi lesz! már benéztem... :)

Witchét már sikerült visszaolvasni.

fú tegnap éjjel valami afrikai országról néztem terhesgondozásos műsort, brutál volt, majd az ozonnetwork-ön talán, meg az oktomam műsort- csaj 6 gyerek után 8as beültetése sikeres volt... 14 gyereke volt. donortól... ah de durva volt

Gem: engem nem hiszem hogy ez az izé megnyugtatna- én a bébimben hiszek, a testem érzem "öregnek", de van egy mondókám azóta és nem gondolok semmi szarra- lesz egy kislányunk, egészséges vagyunk/leszünk, boldogok vagyunk/leszünk, és gazdagok is- ez csak bónusz :) és hogy kriszti, eddig mindent elértél amit akartál, lehet hogy volt benne döccenő, de itt van minden. mert erős vagy, okos vagy, egészséges vagy! minden szuper! és az is lesz!

tüdő: ha beindul a szülés van mód késleltetésre, illetve a korai babáknak lehet a tüdejüket "érlelni" még méhen belül, ha jól tudom egy napi infúzió 1 hetet képes behozni. de Gem ezeket tuti jobban tudja- szakmájából kifolyólag, én meg nem olvasok róla, mert minek... :) valamit még tudok róla, de ez is felesleges információ. :) a legjobb inkubátor mi vagyunk. :)

keményedés: eddig nem volt jellemző, ma reggel volt egy, de eddig tán ennyi, mondjuk én ugye 3000 magnéziumot szedek...

ja kikérdezte: azért megyünk anyóshoz, mert bár apu itt van a szomszéd udvarban, de a felesége nem az anyám... + dolgozik is és kb 7 mire hazaér. apu meg nem egy gyerek centrikus ember. anyósom imádom, egy angyal szerintem. ő is szeret, ő htb + nyugdíjas és hát a gyerekek is fát vághatnak a hátán. de én is. sztem ha kérném a seggem is kinyalná... :) szerintetek hány anyós tenné meg ezt örömmel: odamegyek a fiúkkal, hogy segítsen kiszolgálni őket, míg én fekszem...
nem véletlen szeretném Rozinak hívni a csajom- ráadásul a saját anyum is javasolta...
ja én anyum szintén alföldön 250km... :( nem nyugdíjas :(
tehát Kriszti még anyós kérdésben is áldott :)

csak hogy kiegészítsem- egy mosolyszünet alkalmával, mikor az uram picit hazapakolt, utána mesélték, hogy anyósom sírt mikor a férjem hozzám költözött- inkább úgy fogalmaznék, hogy elköltözött otthonról, de azt mondta hogy akkor még jobban, mikor vissza ment haza :) :) :) ezt ő mondta így :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?