Szisztok!
Üdv Kriszti!
Zsófi: tudtam h buli van, viszont apa nem volt itthon- pecázni ment, így mi a fiúkkal anyóshoz mentünk... sztem ez lesz, ha nem lesz itthon a férjem, akkor megyünk oda, így neki se itt kell melózni, ott tudok feküdni, és a fiúkat is "kiszolgálja" valaki...
magnézium: én szedtem elsőnél magne b6-ot, akkor még bevált, másodiknál már nem emlékszem, most kezdetbe magne b6-ot, de nem használt, aztán szedtem a magnosolv-ot- eleinte jó volt, de aztán már nem annyira, most a magnerot nekem bevált.
lehet hogy Gemini majd mást mond, de a vádli görcs tudtommal egyértelmű magnézium hiány. terhességnél fokozottabb.
én úgy tudom hogy a magnéziumot nem lehet túl adagolni. de lehet nem jól tudom. én most 6 magnerotot szedek egy nap (3000 g), ha jobban voltam kevesebbet vettem be, illetve ha rosszabbul, akkor előfordult, hogy 8 tabit.
mivel izomra való- én úgy gondolom, hogy mindenki más izomzattal rendelkezik és ezért lehet eltérő a szükséglet. én elég renyhe vagyok- nem az a feszes típus
Szifla: a helyedben én is magnéziumot vennék be, magnosolvból 2-t, vagy kezdj el egy magnerot kúrát a papírja szerint.
én a csontjaimra esetenként kálciumot is szedek.
pedig én is szedek gravidát.
lehet hogy már írtam, de én másodiknál kitapasztaltan terveztem meg a vitamin bevitelt. a terhesség vége fele fokozatosan csökkentettem gravidát is, magnéziumot is, majd szülés után visszaemeltem mind kettőt- a fáradságra jó a gravida, illetve az állapotunk javítására (szoptatás alatt is szedhető) a magnéziumot pedig az izmokat leszámítva az idegesség miatt is szedtem- ezt főleg azoknak ajánlom, akiknek van a tarsolyban már egy gyerek és most majd dupla lesz az öröm a második baba érkezése után. a magnézium nyugtatja az idegeket- mint a reklámban. de sztem jó első babásoknak is, hogy nyugisabban fogadják a kihívást. a magnézium is szedhető szopi alatt.
+ a vitamin bevitel segít kivédeni a betegségeket, ami baba mellett nagy előny.
még szülés előtt, után javaslom a vasat is.
illetve nekem akkor is kellett kálcium, mikor visszafele rendeződtek a csontjaim...
Manoka: komoly napotok volt, erős vagy, hogy így bírod.
Ági: köszi a linket, ez nagyon izgi lesz! már benéztem...
Witchét már sikerült visszaolvasni.
fú tegnap éjjel valami afrikai országról néztem terhesgondozásos műsort, brutál volt, majd az ozonnetwork-ön talán, meg az oktomam műsort- csaj 6 gyerek után 8as beültetése sikeres volt... 14 gyereke volt. donortól... ah de durva volt
Gem: engem nem hiszem hogy ez az izé megnyugtatna- én a bébimben hiszek, a testem érzem "öregnek", de van egy mondókám azóta és nem gondolok semmi szarra- lesz egy kislányunk, egészséges vagyunk/leszünk, boldogok vagyunk/leszünk, és gazdagok is- ez csak bónusz
és hogy kriszti, eddig mindent elértél amit akartál, lehet hogy volt benne döccenő, de itt van minden. mert erős vagy, okos vagy, egészséges vagy! minden szuper! és az is lesz!
tüdő: ha beindul a szülés van mód késleltetésre, illetve a korai babáknak lehet a tüdejüket "érlelni" még méhen belül, ha jól tudom egy napi infúzió 1 hetet képes behozni. de Gem ezeket tuti jobban tudja- szakmájából kifolyólag, én meg nem olvasok róla, mert minek...
valamit még tudok róla, de ez is felesleges információ.
a legjobb inkubátor mi vagyunk.
keményedés: eddig nem volt jellemző, ma reggel volt egy, de eddig tán ennyi, mondjuk én ugye 3000 magnéziumot szedek...
ja kikérdezte: azért megyünk anyóshoz, mert bár apu itt van a szomszéd udvarban, de a felesége nem az anyám... + dolgozik is és kb 7 mire hazaér. apu meg nem egy gyerek centrikus ember. anyósom imádom, egy angyal szerintem. ő is szeret, ő htb + nyugdíjas és hát a gyerekek is fát vághatnak a hátán. de én is. sztem ha kérném a seggem is kinyalná...
szerintetek hány anyós tenné meg ezt örömmel: odamegyek a fiúkkal, hogy segítsen kiszolgálni őket, míg én fekszem...
nem véletlen szeretném Rozinak hívni a csajom- ráadásul a saját anyum is javasolta...
ja én anyum szintén alföldön 250km...
nem nyugdíjas
tehát Kriszti még anyós kérdésben is áldott
csak hogy kiegészítsem- egy mosolyszünet alkalmával, mikor az uram picit hazapakolt, utána mesélték, hogy anyósom sírt mikor a férjem hozzám költözött- inkább úgy fogalmaznék, hogy elköltözött otthonról, de azt mondta hogy akkor még jobban, mikor vissza ment haza
ezt ő mondta így