Ircsi! Hatalmas nagy nagy gratula!!! De jóóó, hogy nagycsalád lesztek, annyira örülök, hogy az lett, amire vágytatok!!!
Méretek megtudhatjuk? Legközelebb mikor mész?
reményeim szerint Veled együtt leszek/vagyok kismama...
Egyetem: nem megyek vissza, kiiratkoztam. Igazság szerint rosszakat is hallok vissza, és ami érdekelne, elég veszélyes ága a kémiának (radiokémia), amellett nehéz a nagycsaládos vágyaim megvalósítani. Tanfolyamot szeretnék elvégezni, a gyógyszertári asszisztensre gondoltam, sok gyógyszertár is van a közelünkben, kémiától sem áll távol. A csecsemőápoló/védőnő is érdekelne, de előbbit család mellett éjjel-nappal-ünnepnap-hétvégén
, utóbbit pedig tőlünk messzebb lehet tanulni, és 4 év is. Később, ha nagyobbak lesznek a gyerekeim, még mindig lesz időm diplomázni.
Tengerpartos Chloé nagyon tetszik, repülnék hozzátok szívesen!
Évi! Én is a sportmelltartóra gondoltam, bár nekem ilyen gondjaim nem voltak, Maressal kezet foghatok, nekem is picik.
Bár kezdek megelégedni velük, terhesség, szoptatás eleje alatt igencsak szépek voltak.
Film: A címe: A legszebb dolog, én letöltöttem netről.
Francia, magyar felirattal, bár engem nem zavart, 3x is láttam már. Engem nagyon megfogott, mert végre nem egy amerikai, cukormázas giccs a terhességről, szülésről, utána jövő dolgokról. Vannak benne igazságok, sok helyen magamra ismertem, így én majdnem végigsírtam. Tominak is tetszett, és ilyenkor beszélgetni is lehet, arra jutottunk, hogy de jó, hogy segítünk egymásnak (sokszor kérdezett, éreztem-e olyant, mint a filmben a nő), mert a gyereknevelést is együtt kell végezni, nemcsak a "csinálást", mert különben oda jutnánk, ahová a filmbéli pár is. Majd a blogomba írok egy hosszú véleményt róla, csak jussak el odáig! Különben megnézettem sógornőmékkel is, ők még előtte vannak a gyerekvállalásnak, vajon mit gondolnak, sokat lehet belőle előre is tanulni, meg utólag is!
Limo! Én is szoktam Bence kezére csapni.
Amikor már ezredszerre szólok, hogy nem szabad verekedni, vagy konnektorba nyúlni, gáztűzhely kapcsolóját csavargatni, és még mindig nem fogad szót, akkor kijövök a sodromból sajnos.
Csináltunk medvehagymás pogit: hát isteni lett, egyből elfogyott!
De találtam szendvicskrém, tócsi, krémleves, körözött, saláta receptet is.
Mares! Itt a faluban van olyan anyuka, akinek 5 (!) fia van, most unoka is fiú lett. Ha meg 2 lányod van, akkor meg azzal rémisztgetnek, ne hallgass senkire! Szerintem is nevelés kérdése, nem lesz semmi gond!
Évi! Örülök az uh-s jó híreknek, hogy Nálad is minden rendben! Jövő heti uh-n lehet a neme is kiderül, nem?
Én emlékszem Babakekszre, de miért nem jön errefelé? Gratulálok Neki is!
Betti! Gratulálok a munkához? Milyen munka? Köszönjük a dicséretet! Persze, hogy kaphatsz hozzáférést, csak egy e-mail címet mondj légyszi!
Dia! Neked is ment az új meghívó!
Tényleg, Szamócáékkal mi lehet? Hogy telhetnek nagycsaládos napjaik?
Bence még alszik, doktornő miatt később feküdt le, álmában adtam be neki a kúpot, meg sem érezte. Remélem kicsit helyrejön, olyan rossz szenvedni látni, hogy nem tehetek semmit!
Claire! Kimenő: de jó, és milyen filmet néztetek? Hű, nem semmi, hogy a férjed főzött!
Hány palacsinta?! 100?