Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsánat, egy kicsit önző leszek most, és magunkkal kezdem. Bencének kiderült, hogy asztmatikus allergiája van. :cry: :cry: Minden előjel nélkül történt a dolog, vasárnap benáthásodott, mondom biztosan elkapta valakitől, szinte az egész család tüsszög (mondjuk én az allergia miatt). Tegnap délután már köhögött, éjjelre rosszabbodott. Alig aludtunk, Tomi sem volt itthon, reggelig dolgozott :(, főleg, mikor hajnalban be lett fűtve, akkor sokat rosszabbodott, szinte fulladt, éreztem, hogy hörög, kicsit sípol a mellkasa. Délelőtt olyan nyűgös volt, hogy nem tudtam letenni, nem is ettem, wc-re is jött velem, hát felhívtam a doktornőt. Be is rendelt mára. Egyből megállapította, hogy asztmatikus allergia, látszik, hogy izomból vesz szegényem levegőt. :cry: Mivel 3 éves kor alatt nem lehet allergiatesztet csinálni, ezért csak találgatunk, doktornő szerint a pollenek, füvek, korai fák. (mint amire én is :evil: ) De már születése után mondta a doktornő, hogy 75% esélye van rá, hogy ő is allergiás lesz, mivel mindketten azok vagyunk, a szopival pedig csak kitolni lehetett az idejét, sajnos megelőzni nem. :( Elsírtam magam a doktornő előtt, olyan rossz érzés, hogy igenis hibás vagyok, hisz tőlem (is) örökölte! Kapott rá Rectodelt kúpot, amiért a fél várost bejártuk, mert hiánycikk, és enélkül befulladna, és Spiropentet meg Cetirizin Hexal cseppeket. Ha rosszabbodna az állapota, akkor ablakot ki kell nyitni, ügyeletre bemenni, de gyerekorvos szerint ezek mellett a gyógyszerek mellett minimális az esélye. (úgy legyen)

Valakinél volt már ilyen? Mit lehet tenni még? Most utánaolvasgattam, a gyapjú ágynemű tényleg segít? Plusz a sóbarlangon gondolkodom, érdemes lenne-e elvinni. Egyébként ha pollenallergia, akkor nagyon sz@rul jártunk, ahhoz elég cudar dolgokat kell tartani, hogy csökkentsük a tüneteket. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2012.04.17 16:18-kor.

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Évi! Költözés: elmondhatatlanul várjuk!!! :wink:
Lakás képeket teszek, bár a lakásos blogba ma rakosgattam ám. :)
Kistesó projekt: remélem hamar összejön! Bence odáig van a babákért, nem lehet elhozni mellőlük, jó lenne, ha ez tesónál is így lenne! :D
Szép neveket választottatok! Én névnapom is decemberben van. :wink:
És nagyon csini a pocid!

Mares! Neked is csini a pocid! Ne törődj senkivel, nekem is mindig azt mondták, hogy kicsi, aztán nézd meg (fb-n van kép) a végére mekkora lett, na akkor mindenki csak lesett! :D Suli meg: eddig is ügyes voltál, most is menni fog, én szurkolok nagyon!!
Micsoda zsivány vigyora van! :lol:

Klári! Köszönjük a dicséretet. Igen, tündéri, de 1 perc alatt képes kisördöggé válni, szoktam is mondani neki. :wink: Hát, azért költözünk most, mert már nagyon szeretnénk, és apróbb munkálatokat meghagyunk a beköltözés utánra. Amúgy is, egyszerre mindent nem tudunk megvenni, csak ami szükséges, a többit meg apránként. :) Viszont a festéssel mindenképp szerettünk volna beköltözés előtt végezni, mert túl aktív segítőnk lenne benne. :lol:
Kimozdulás sajnálom, hogy nem jött össze. :( Fogorvos: :? én félek tőle...
Nálunk főként akkor vannak nagy hisztik, ha stresszesebbek vagyunk.

Barbi! Ezt a tesós dolgot jól megmondtad, én is így gondolom! :)
Költözés: Veszprémbe megyünk, januárban vettük meg, 3 lakásos társasház, tégla, tetőtér, 63 nm. Amerikai konyhás nappali+3 szoba, WC-s fürdő, van padlásunk is. :) Végtörlesztés miatt olcsón kifogtuk, ráadásul szuper helyen (csendes, új városrész, fiatalok, családok, hasonló házak és családi házak, minden könnyen elérhető) Hát festettünk (előző lakók eléggé lelakták :?), 2 ajtót meg kell javítani (nehezen csukódik,egyik pont Bencéé), raktunk a konyharészre csempét, járólapot, a mi lépcsőfordulónknál a korlátot meg kell erősíteni, ezek a fontos renoválások egyenlőre.


Remélem Ti is mihamarabb tudtok költözni!

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Ircsi! Hatalmas nagy nagy gratula!!! De jóóó, hogy nagycsalád lesztek, annyira örülök, hogy az lett, amire vágytatok!!! :wink:
Méretek megtudhatjuk? Legközelebb mikor mész?
reményeim szerint Veled együtt leszek/vagyok kismama... :oops: :roll:
Egyetem: nem megyek vissza, kiiratkoztam. Igazság szerint rosszakat is hallok vissza, és ami érdekelne, elég veszélyes ága a kémiának (radiokémia), amellett nehéz a nagycsaládos vágyaim megvalósítani. Tanfolyamot szeretnék elvégezni, a gyógyszertári asszisztensre gondoltam, sok gyógyszertár is van a közelünkben, kémiától sem áll távol. A csecsemőápoló/védőnő is érdekelne, de előbbit család mellett éjjel-nappal-ünnepnap-hétvégén :(, utóbbit pedig tőlünk messzebb lehet tanulni, és 4 év is. Később, ha nagyobbak lesznek a gyerekeim, még mindig lesz időm diplomázni. :wink:
Tengerpartos Chloé nagyon tetszik, repülnék hozzátok szívesen! :oops:

Évi! Én is a sportmelltartóra gondoltam, bár nekem ilyen gondjaim nem voltak, Maressal kezet foghatok, nekem is picik. :( Bár kezdek megelégedni velük, terhesség, szoptatás eleje alatt igencsak szépek voltak. :D

Film: A címe: A legszebb dolog, én letöltöttem netről. :oops: Francia, magyar felirattal, bár engem nem zavart, 3x is láttam már. Engem nagyon megfogott, mert végre nem egy amerikai, cukormázas giccs a terhességről, szülésről, utána jövő dolgokról. Vannak benne igazságok, sok helyen magamra ismertem, így én majdnem végigsírtam. Tominak is tetszett, és ilyenkor beszélgetni is lehet, arra jutottunk, hogy de jó, hogy segítünk egymásnak (sokszor kérdezett, éreztem-e olyant, mint a filmben a nő), mert a gyereknevelést is együtt kell végezni, nemcsak a "csinálást", mert különben oda jutnánk, ahová a filmbéli pár is. Majd a blogomba írok egy hosszú véleményt róla, csak jussak el odáig! Különben megnézettem sógornőmékkel is, ők még előtte vannak a gyerekvállalásnak, vajon mit gondolnak, sokat lehet belőle előre is tanulni, meg utólag is!

Limo! Én is szoktam Bence kezére csapni. :oops: Amikor már ezredszerre szólok, hogy nem szabad verekedni, vagy konnektorba nyúlni, gáztűzhely kapcsolóját csavargatni, és még mindig nem fogad szót, akkor kijövök a sodromból sajnos.
Csináltunk medvehagymás pogit: hát isteni lett, egyből elfogyott! :D De találtam szendvicskrém, tócsi, krémleves, körözött, saláta receptet is.

Mares! Itt a faluban van olyan anyuka, akinek 5 (!) fia van, most unoka is fiú lett. Ha meg 2 lányod van, akkor meg azzal rémisztgetnek, ne hallgass senkire! Szerintem is nevelés kérdése, nem lesz semmi gond!

Évi! Örülök az uh-s jó híreknek, hogy Nálad is minden rendben! Jövő heti uh-n lehet a neme is kiderül, nem? :wink:
Én emlékszem Babakekszre, de miért nem jön errefelé? Gratulálok Neki is!

Betti! Gratulálok a munkához? Milyen munka? Köszönjük a dicséretet! Persze, hogy kaphatsz hozzáférést, csak egy e-mail címet mondj légyszi!

Dia! Neked is ment az új meghívó! :)

Tényleg, Szamócáékkal mi lehet? Hogy telhetnek nagycsaládos napjaik? :roll:

Bence még alszik, doktornő miatt később feküdt le, álmában adtam be neki a kúpot, meg sem érezte. Remélem kicsit helyrejön, olyan rossz szenvedni látni, hogy nem tehetek semmit! :(

Claire! Kimenő: de jó, és milyen filmet néztetek? Hű, nem semmi, hogy a férjed főzött! :wink: Hány palacsinta?! 100? :D

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 

 
 

Ohh Barbcsi,sajnálom,Tomi is hajlamos a kruppra.A Rectodelt szteroid,az biztos segít akut tünetek esetén,20 percen belül. Ha az ablakra se javul,akkor a hűtő elé állni a gyerekkel.
És ez tutira allergia,nem "csak" egy infectio szövődménye?

Ircsivel együtt VAGY kismama - ez nem kerülte el a figyelmem,áhhhá akkor akármikor várhatjuk a jó hírt onnan is,de szuper!Akkor kicsit velem is együtt leszel! :wink:

Igen remélem jövő héten megtudjuk a baba nemét,bár megint fiú magzattal álmodtam mint Tominál is,szóval ez lehet h egy üzenet bentről.

Film:mindenképp megnézem!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Barbcsi Ircsi megmondja a frankót, de én a leírtak alapján nem nagyon hinném, hogy allergiás asztmáról lenne szó, föleg ha ilyen hirtelen jött. Mifelénk Pseudokruppként fut a betegség, rendes vírusos fertözés és ilyen középszar, hol nyirkos, hol hüvös, változó idöben teljesen szokványos. Elöszeretettel érint kisfiúkat 3 év alatt, utána már ritkábbak a rohamok. Regényt tudnék írni a mi eseteinkböl, annyiszor volt. Már hallom, ha csak készülöben van a dolog, mert megváltozik még a légzés jellege és frekvenciája is, ahogy kezd kialakulni, s ilyenkor már startolok is az inhalátorral. Rectodeltet csak az elsö rohamoknál használtam, illetve ha nagyon makacs az ügy az inhalálás mellé, de nem szeretem, mert aránylag lassan hat és a szervezetnek is megterhelö a lebontása.
Én 2 ml NaCl-ba teszek súlytól függöen kilónként egy-két csepp salbutamolt, ha nagyon gyulladt az ügy, akkor atroventböl a salbutamol dupláját. Ha semmi se hat, ephinephrin a választásom, az adrenalin kistesója és közvetlen hat, egy percen belül szó szerint fellélegzik a gyerek. Napközben inhalálás mellett salbubronchot adok per os, elég magasan lehet dozírozni. Nekem van kis pulsoximeterem, annak értékei alapján alakítom a kezelésem, s csak ha lemegy az O2 értéke a 93% alá, kezdem az ephinephrint adni. A pulsoximeter ebayen acélos 35 Euro és halál pontos, már sokszor kontollmértük a kórházi nagy monitorokkal. Nem is értem miért nem eleve azt használják ambulancián...
Hát ennyi. De majd Ircsi helyesbít, ha ö nem így csinálná. Nekem ez a bevált receptem, átl. 3 nap alatt lemegy a dolog, s jellemzöen éjszaka áll be a légút a gégeszükület miatt. Sok sikert!

63nm 3 szoba nálunk is biztos kivitelezhetö lenne, de én nem teszem nálunk, nem lesznek szobák még az összesen 120 nm-ünkön se. Szintenként 56 nm, de ebböl lejön a lépcsöházacska, a konyha, wc illetve ugyanez fent csak fürdöszoba és wc, de az meg ugye eleve már tetö alatt van, szóval kisebb a hasznosítható tér. Padlás nálunk nem lesz, ott mi leledzünk, de van pince. :)

Barbi
maass
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sziasztok!
Barbcsi! :shock: várom az utalások helyetti híreket :D!
Nálunk is volt hasonló, a második fiam asztmára hajlamos, sose fulladt be, de mai napig rondán ugatva tud köhögni.
Itt sok szakértő írt, én hál istennek ennyire nem vagyok, de az inhalátort én is akartam mondani. egyrészt babyhaller, ami patikában kapható, és felírja a doki a belevaló puffot, nekünk ventolin volt.
aztán tüdész felírhat, és úgy jóval olcsóbb, olyan sós inhalátort, nem jut eszembe a neve, az náthánál is jó, és nem csak a gyerekenek, nektek is! Aztán a sógornőm, akinek kivételesen a kislánya, és nem a fia ilyen, ő már megelőzésként hidegpárásítót tesz éjjelre y gyereke szobájába, amikor taknyos, ronda idő, vírusos izék vannak.
Hát hirtelen ennyi!
Ja, és nem tudom mennyire szoktál homeopátiát használni, én ugatós fiamnál kikisérleteztem, neki volt egy, ami tényleg bejött.
Ezenkívül amint hurutos, nyomom bele kapszula formában a fokhagymát, h ne húzódjon le.
ezekívül rajta sokat lendített az orrmandula kivétele, de az inkább az örök taknyoláson segített4
Fontos: ne hülyéskedj a magad okolásával!
Igyekeztél egészséges, felkészült kismama lenni, és Bencének is így gondját viselni. A génjeidről nem tehetsz!!!!! Teljesen értem mit érzel, ennél már csak az rosszabb, amikor vmi eredetileg "jó" volt a gyereken, de vmi hülye szokással, vagy betegséggel "elromlik", akkor van csak igazán lelki furdija az embernek! De tényleg nem tehetsz róla,és megnyugtatlak, mindenki kap vmit a puttonyba, jót is, rosszat is, betegséget vagy hajlamot is, jobb és rosszabb képességeket, stb! Nem ez számít, hanem hogy mit lépsz rá, hogyan éled meg, hogyan reagálsz!!!
Különben meg Bence még nagyon kicsi, simán ki is nőheti, ha tényleg allergiás!!!
Tudod mi tesz még jót a nyálka hártyának? A probiotikum, ezt a dr nénink is szokta javasolni, a jó állapotú nyálkahártya jobban bírja a terhelést!

Ha Bpikek lennétek, mondanám,hogy hord fel a Szemlőhegyi barlangba, ott van barlangterápia, és nagyon jó a levegője, de a sószoba is hatásos lehet!

Veszprém: nagyon szeretem, úgyhogy vigyázz a költözéssel, mert meglátogatlak ám :D :D !

Na,már megint hosszú voltam!

:oops: Bocs.

Claire
claire
 
 


Ja, palacsinta: Barbcsi! Közelít a tipp!!! :D

Claire
claire
 
 


sziasztok
Barbcsi,hát megnéztük a filmet.
Remélem Bence jobban van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.04.18 08:26-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Claire,palacsinta,hmmmmmm 120? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sziasztok!

Bence még alszik, így van egy kis időm.

Csajok! Szerintem tutira allergia, mert mostanában rengeteget voltunk kint, jó időben is elég sokszor tüsszögött, folyt a könnye, (főleg ha még virágokat is szedett) de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, pedig az én allergiám is most indult be erőteljesebben.

Évi! Mikor Neked kiderült, hogy kismama vagy, akkörül teszteltem én is, de akkor nem jött össze, negatív lett, pedig 1 nap eltérés lett volna köztünk, úgy örültem volna! Most bizakodom, igaz még pár napot várat magára a hír, de olyan jó lenne! Igen, kicsit Veled is az lehetnék, nagyon örülnék! :wink: De még nem iszom előre a medve bőrére, próbálok nem aggódva várni, csak várni... (de már nem bírtam magamban tartani, hogy lehet) :oops:
Kívánom, hogy a Pocaklakód mutassa meg jövő héten premier plánban, mit is rejt a lábai közt! :D
A linket köszi! :)

Barbi! Köszi a leírtakat, jegyzeteltem belőle :wink:. Rectodelt most ott figyel a hűtőben, legközelebb akkor kell adni, ha orvos mondja, most csak az allergia cseppeket, pár napig a Spiropentet. Nagyon az allergia felé hajlok, hogy az a bűnös mindenért, mert tényleg ha kint vagyunk, egyből látszik rajta, hogy valami nem ok, tüsszög, könnyezik, köhög, gyönyörű, napsütéses időben is ez volt. Most figyelni fogjuk, doktornőhöz is megyünk még, hát remélem kinövi!
Mondjuk azt olvastam, hogy ez az asztmatikus allergia is tud ám a semmiből hirtelen előtörni.
Jól hangzanak a házatok paraméterei! :wink:

Claire! Köszönöm Neked is a tanácsokat! :) Homeopátiát szoktam én is használni, erre nem tudom, mi lenne jó.
Magam okolása: én már csak ilyen vagyok, ez volt az első gondolatom. :( Azóta észhez tértem, Tomi azt mondta nekem: ne hülyéskedj, és te kitől örökölted? Na akkor? :D Mondjuk én nagyon azért drukkolok, hogy Bence az ízületi gyulladásom ne örökölje, sz@r ezzel együtt élni, 12 éves korom óta... Láttam annak idején pici gyerekeket, mikor úgy vittek be a kórházba, mint egy darab fa, nem kívánom a saját fiamnak, de még az ellenségemnek sem. :cry: Mondjuk én már tudom, ha ez lesz, egyből hová vigyem (Pest, ORFI), ne kelljen végigjárnia azt a kálváriát, mint nekem, mire normális orvosok kezébe kerül.
Sóbarlang: Almádiban van, már néztem, van benne só játszószoba is direkt kicsiknek :D, egy ismerős odavitte a kisfiát, ajánlották, hogy jó nagyon.
Veszprém: hajrá, hajrá a látogatással, szeretettel várunk! :D :wink:
Palacsinta: még ennél is több? :shock: 150?!

Az éjszakánk jól telt, szerencsére, remélem a nappal is hasonló lesz. Ma jön anyum hozzánk. MA vesszük meg az étkezőasztalt székekkel, a tűzhelyet, meg a mikrót. Hűtőnk, mosógépünk már van, lassan minden meglesz, mondjuk meg is kell, hogy legyen, hiszen másfél hét, és megyünk!!! Vágom ám a centit... :)

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Barbcsi,húúúha csuriban a kezem!
Van biztató jel?
Vicces lett volna mert a fiaink is egy napon születtek :) de majd Ircsi ikreivel!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Help,
be akartam lépni a g-re és nem tudom a jelszót!
Valaki?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Barbcsi nem tudom mi lenne a jobb, az allergia vagy a pseudokrupp. Utóbbit kinötték a fiaim. Nálunk is jó esély van az allergiára, hiszen nekem is millió féle van, a páromnak meg élelmiszerallergiája feltehetöleg. Akárhogy is, nem okolhatjuk magunkat. Azok is válhatnak allergiássá, akik nem örököltek semmit, nem? Vagy már nincs is olyan ember a Földön, aki nem allergiás valamire max. nem tudja, mert nem érdekelte!? Mindenesetre az allergia csúnya dolog. Én nagyon durva porallergiával éltem le eddigi életem, most is úgy viszketnek a szemeim, hogy ki tudnám kaparni öket és napok óta nekem is folyik az orrom. Ez van sajna. :(
Most mennem kell reggeli, ovi és társai.

Barbi
maass
 
 


Bence felébredt, mennem kell, később még jövök!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2012.04.18 09:11-kor.

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


[quote]B írta:arbcsi,húúúha csuriban a kezem!
Van biztató jel?
Vicces lett volna mert a fiaink is egy napon születtek :) de majd Ircsi ikreivel!


Vicces lett volna! :)
Bíztató jel: érzékeny a mellem (nem szokott az lenni menzesz előtt), többet pisilek (pedig nem iszom többet), fáj a derekam (nekem menzesz előtt 1 nappal szokott, most napok óta küzdök vele). :roll:
Ha lehet, nagy drukkokat kérek! :oops:
bár tudom, minket nem sürget az idő, fiatalok vagyunk, ráérünk, de mi erre vágyunk, fiatalon, 30 előtt (nagy)család lenni, most már a feltételek is adottak tényleg! :wink: Nem tudom, lehet csak nálam van ez így, de azért szeretnék kistesót, mert most érzem azt, hogy van még egy hely a szívemben, az életünkben még egy babának. Bence előtt ugyanezt éreztem, nehéz ezt leírni. Bencén is azt látom, szeretné, tényleg odáig van a kisbabákért, naphosszat bámulná őket, csak hisztivel lehet elhozni mellőlük, múltkor sírt egy kisbaba, odaállt mellé, és azt mondta neki kedvesen: Ne sírjál! Akkor döntöttem el, hogy jöhet a tesó! Aztán lehet, ha itt lesz tesó, lesz egy kis féltékenység, máshogy lesz minden, az biztos, de hiszem, hogy okos fiú, meg fogjuk oldani! Valahogy biztosan lesz, szeretem a kihívásokat! :) Tomival is beszélgettünk, megint megnyílt egy kicsit, magától mondta, hogy mostanában sokat gondolkodik még egy babán, hát vágjunk bele! Olyan jó érzés, hogy egymástól függetlenül egyszerre kezdtünk el vágyni rá! :roll: Bocsi az off-ért, ez most kijött belőlem! :oops:

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Évi! Most hirtelen nekem se jut eszembe a jelszó, pont tegnap akartam kérdezni. :?

Barbi! Hát én sem tudom, melyik a jobb. :( Igen, ma már szinte mindenki allergiás, ilyen világban élünk sajna. Örülnék, ha kinőné, és nem kéne szenvednie vele!
Allergiád: apumnak ugyanilyen, rendkívül kellemetlen, sajnálom. :(
Jó reggeli készülődést! :)

Lakás képekkel jövök ám, ha Bence alszik, de még le is kell kicsinyítenem.

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.04.18 08:25-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi! láttam a csúszdát a blogodban, Bencének ugyanilyen van, és imádja! :D :lol: Bár őrá is figyelni kell, mert hajlamos mindenfelé figyelni, csak a csúszdára nem, és esett már le. :( Te is teszveszről rendelted? :wink: Bence még szülinapjára kapta, de a színe is ilyen! Nálunk is a szoba közepén van, sok helyet foglal, nem is tudom, a lakásban hol lesz a helye...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2012.04.18 09:12-kor.

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Sziasztok,

huhh mennyit írtatok, jó volt ennyit olvasni :)

Barbcsi: sajnálom az allergiát, de ez biztos már? Sószoba nagyon tuti. Nekem nagyon erős parlagfű allergiám van, 2010. augusztusában nagy pocakkal semmilyen antihisztamint nem szedhettem, sószobában töltöttem a délelőttöket. Amikor onnan kijöttem az orrom tiszta volt, délután nem kapkodtam egymás után a zsepiket, éjszaka nyugodtan aludtam, szóval sokat segített.
A másik ami bevált nekem: akupunktúra. Tudom hogy Bencénél ezt még nem igazán lehet alkalmazni, de ha nagyobbacska lesz ki lehet próbálni akármilyen eü probléma kapcsán.
Mail címet priviben küldöm. A két csíkhoz meg drukk :D :D :D :D
Meló: hát ez tulajdonképpen kényszermegoldás. Egy nagy és jó cégnél, napi 8 órás állás, gazd. középvezetői pozi. Legbelül mégsem akarom, mert nem az én világom, de sajnos muszáj valamit dolgoznom egyéb okok miatt is :( Még van egy másik halovány reménysugár, ha az összejönne, akkor viszont azon a területen dolgozhatnék amit mindig is imádtam, azokkal az emberekkel akiket szeretek. Igaz hogy kevesebb fizuért, de nekem sokkal fontosabb hogy jól érezzem magam. Hát bevallom: nekem is fogy már a türelmem ezzel kapcsolatban, de pénteken talán közelebb kerülök valamilyen válaszhoz a második esetében.
Veszprémben sokat jártam egy időben munka miatt, aranyos kis város (már Bp-hez képest).

Barbi: nem semmi a kezelés-sorozat amit leírtál, csak kamilláztam
:shock:
bettinyo
 
 


Barbcsi,folytatom priviben(film) javaslom is hogy töröljük ki az eddigi filmes hsz-einket,hátha más is megnézné :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

Betti,emélem a halvány reménysugár tör utat magának!!

Barbcsi,akkor hamarosan tesztelsz,húúú de izgi!

Csúszda: "túúúda" :lol: igen,vaterán vettem,nagy a lelkesedés de állhatok mellette minden felmászásnál... :roll: Clarikánál már egyszer leesett Tomi is,nem ült rendesen a tetejére,pedig ott volt mellette az apja is,de ezek a balesetek... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi! Oké, én is törlöm a filmes hsz-eket. :wink:
Igen, hamarosan tesztelek, egy nagy görccsel a gyomromban, mint annak idején is! :oops:

Csúszda: Bence meg előszeretettel akkor mászik rá, mikor elraktuk, mert a tv elé szoktuk tenni, és így a tetejéről tudja nyomkodni a tv-t. :? Na egyszer főztem, nagy a csend, jövök be, Bence fent áll a csúszdán, nyomkodja a tv-t, ha nem érek oda, leesik, annyira nyújtózkodott. :shock: Hát a szívem megállt! Ezért is lesz jó a lakás, mert a nappali-konyha egyben van, ha dolgom van a konyhában, akkor is együtt tudunk lenni, látom, mit csinál. :)

Betti! Nagyon valószínű, hogy allergia, sajnos. :( Igen, a sószobát igencsak dicsérik, ez az Almádis tetszik is. :wink: 2 év alatt ingyenes, felnőttnek 1500 Ft 45 perc. Neked is köszönöm a tippeket! :) Drukkolást is köszi! :)
Veszprémet nagyon szeretem, nyugisabb, mint Győr, sok jó hely van, közel a Balcsi. :wink:
Munka: én is remélem, hogy a másik sikerül!!!! És egyet is értek, anyósom múltkor azt mondta, ha a Tomit felvennék egy nagy céghez sokkal magasabb fizetésért, tuti azt választaná... Engem mellbe vágott, hogy ennyire pénzéhesnek tartja a fiát, mikor sokkal fontosabb neki is, nekem is, hogy olyan helyen dolgozik, ahol családias, baráti a légkör, kevesen vannak, megbecsülik, bármi gond van, elengedik egy szó nélkül (akár a lakás miatt ügyet intézni, akár Bencét kell orvoshoz vinni -neki 3 gyereke van-, még tanácsot is adnak, ma is pl. tűzhelyet ment venni, meg étkezőgarnitúrát (!) és elengedték, hogy minél előbb költözhessünk, a főnökétől kaptunk ingyen egy mosógépet, még felvinni is segített, megnézte a lakást, adott tippeket), mindig érdeklődik felőlünk, lakás felől, múltkor hoztak munkát apósomnak, tetszett is neki Bence, közvetlen volt, ha túlórázik Tomi hajnalig, vagy akármeddig, a főnöke is bent van vele, rendesen kap túlórapénzt (múltkor már mondta, biztosan szidjuk Bencével, hogy alig lát minket, mondtam nem, amíg megbecsüli), most emeltek is neki fizetést. :) Szóval szerintem ez sokkal többet számít, mint a szuper fizetés. Bocs, hogy hosszú lett. :oops:

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Nekünk az ágyhoz van csatolva a csúszda, még Dödö se esett le róla, lekopogom. A filmes hozzászólásaitokat ne töröljétek ki. Én ma tervezem a film megnézését és nem befolyásolnak a hallottak. Biztos sarkítottan ecseteli a helyzetet, de ki nem élt már meg a gyerekével szélsöséges helyzeteket...
Megyek munkába lendülni, mert sose leszek semmivel se kész. Valamit sütni kéne.

Barbi
maass
 
 


Bmaas,akkor veled is egyeztetjük majd,te hogy értékelted!

Barbcsi,ilyen jó munkahely,ez külön öröm,amilyen kis kedves alkalmazkodó a férjed nem is csoda h szeretik.Mikinek is nagyon jó helye van,rugalmas,ha kell,később megy-előbb jön(ésszel persze) sok mindent tud bent intézni (nyomtatás,kis barkácsolások,laminálás stb) kiugrik ha kell....ha családi zűr volt megértették...és hogy most is vállalati kölcsönt kapott(anyós :twisted: :twisted: :twisted: )az a végtől mentett meg minket kb(igy "csak" havi 38-at fizetünk a cégnek vissza,ha nem kapott volna,70-et tiltanának...)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Köszönöm! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Úgy örülök a jó híreidnek! Kistesóval minden rendben lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti
Gratulálok a munkához!

Claire
Doktor szerint kornak megfelelő (5. hét), mindkettő tökéletes, gyönyörűséges :lol: :lol: :lol:
Szerinted, a többit én már hallottam????? :oops: :wink:
Hétfőn remélem már szívhang is lesz! (itt az IVF-központban nagyon szuper UH van)
Kimenő jó lehetett! Kell az ember lelkének!
Palacsinta: 150 :wink:
(vonalzó: profilodban engedélyezve van a HTLM és a BBcode?)

Babakeksznek is gratulálok!

Mares
Szerintem, a portfólio joban gyarapszik, mint te! :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Nyugalom!!!!! Ne okold magad!!!!!!
Gyerekek légúti nyálkahártyája nagyon érzékeny. Minden kicsi ingerre nagyon hevesen reagálnak! gyerekanesztéziában pl. ez az egyik legnagyobb nehézség. Akár egy kicsivel dúrvább mozdulat, vagy pl. a gégefedőre csurgó kicsi váladék a légutak görcsét okozhatja. Steroid csodákat tud tenni!


[quote]r írta:eményeim szerint Veled együtt leszek/vagyok kismama...

ÁMEN!
Drukkolok! éppen néztem a vonalzódat, hogy közeleg a teszt ideje!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


:lol: :lol:Palacsinta: Évinél a pont, 120, no de a kicsik még alig esznek, mi lesz itt később :roll: :roll: És még a másik ikrek sem kamaszok, bár csonti Ádámomban annyi pali tűnik el, csak tudnám, hogy hova??? :lol:

Film: honnan töltöttétek le? Link? Én is szívesen megnézném!

Barbcsi! ezt annyira értem, amikor a szívében az embernek van már hely egy új kis jövevénynek, én is pont így fogalmaztam (többször is :oops: ). Az tök jó, ha a párod is partner ebben, anno az első fiam után én is benyögtem, h felőlem már lehetne, ő sem bánta, így szinte elég volt rágondolni...
Érdekes, de talán nem véletlen, hogy az ikrek után ez sokkal később alakult ki újra!
Allergia: párodnak van igaza!!
Ízületigyula: ne gondolj előre rosszat, az jó, ha tudod, h lehet, és mit kell tenni akkor ha, de ne stresszeld magad vele!

Ircsi! Hát ezt megértem! :D Nagyon izgulok, csak így tovább!!! Üzenem nekik is, és még nem is mondhatja senki, h "kibicnek semmi sem drága"! :lol:

Claire
claire
 
 


:lol: :lol:Palacsinta: Évinél a pont, 120, no de a kicsik még alig esznek, mi lesz itt később :roll: :roll: És még a másik ikrek sem kamaszok, bár csonti Ádámomban annyi pali tűnik el, csak tudnám, hogy hova??? :lol:

Film: honnan töltöttétek le? Link? Én is szívesen megnézném!

Barbcsi! ezt annyira értem, amikor a szívében az embernek van már hely egy új kis jövevénynek, én is pont így fogalmaztam (többször is :oops: ). Az tök jó, ha a párod is partner ebben, anno az első fiam után én is benyögtem, h felőlem már lehetne, ő sem bánta, így szinte elég volt rágondolni...
Érdekes, de talán nem véletlen, hogy az ikrek után ez sokkal később alakult ki újra!
Allergia: párodnak van igaza!!
Ízületigyula: ne gondolj előre rosszat, az jó, ha tudod, h lehet, és mit kell tenni akkor ha, de ne stresszeld magad vele!

Ircsi! Hát ezt megértem! :D Nagyon izgulok, csak így tovább!!! Üzenem nekik is, és még nem is mondhatja senki, h "kibicnek semmi sem drága"! :lol:

Claire
claire
 
 


Claire,mi Bithumenről.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Ja, csúszda: nálunk is van, összecsukható, még a másik ikreknek vettem. Enyéim is nagyon szeretik, de időnként életveszélyesek, lökdösődnek, forognak fönt, felállnak és topognak a tetején :roll:
És akkor időnként még beszáll a 3 éves unokanővérük, aki néha a lábuk húzogatásával próbálja őket rávenni, h csússzanak már le....na, nem részletezem.
Megdöbbentett viszont, hogy a kerti nagy csúszdára is felmásznak, annak olyan a létra kiosztása, h Nonó nem tud akkorát lépni, de megoldja, mert feltérdel...szóval kb 2 m magasról indul a csúszda, hát Nonó simán elengedi magát, de tulképpen Joninak is csak az kell, h nyúljak felé, aztán csúszik egyedül!
Itt bent a lakásban meg van két helyen is bordásfal, illetve létra, na, amikor ketten másznak felfele, az kicsit gáz... :)

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Hát lányok, ez tuti allergia. :( Tegnap voltunk kint 2 órát, úgy jöttünk be, hogy folyamatosan tüsszögött, megint csúnyán köhögni kezdett, és ma is ez volt. :( Kerestem sóbarlangot, lehet sólámpát is veszünk, örülnék, ha javulna a helyzet!

Barbi! Kíváncsi vagyok, te mit szólsz a filmhez, remélem megosztod velünk.

Évi! Hát igen, örülök, hogy ilyen jó Tomi munkahelye, manapság ritka az ilyen, és nem mindegy, hogyan bánnak az emberrel. Annak is örülök, hogy Mikinek is ilyen jó a helye! :) Vállalati kölcsön: szuper!!! Így egy kicsit könnyebb, nem?

Ircsi! Örülök a jó híreidnek!!! Legyenek ügyesen odabent még legalább 30-32 hétig! :wink:
Hát csodákat tett a szteroid, mert befulladt volna, már tényleg annyira izomból lélegzett, hogy nem is maradt másra ereje, alig evett, bágyadt volt, sírós, olyan rossz volt látni és tehetetlennek lenni. :cry:
Drukkokat köszönöm! :) Igen, lassan tesztelhetek, Bencénél is ki tudtam várni az idejét, most is kibírom. (valahogy :oops: )

Claire! Én pirateclubról töltöttem le a filmet.
Kistesó: Remélem nálunk is elég volt szinte rágondolni. :D
Ízületi gyulladás: próbálok nem stresszelni, de tényleg hatalmas előny, hogy nem kell majd felesleges köröket futnunk, mint velem anno, hanem egyből tudom, hova kell vinni, ne legyen nagy baj.
Bordásfal? :shock: Ejha, Bence tuti imádná! :lol: :lol: :lol:

Tegnap sikerült megvenni az étkezőgarnitúrát az OBI-ban, meg vettünk tűhelyet, mikrót is, 1 héten belül készen lesznek a redőnyök is, lassan minden meglesz, és a helyére kerül. :roll: :D

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Hozok képeket is a lakásról! :)

Ilyen volt:

Ez a vendégszoba:
Kép

Ez a hálónk:
Kép

Kép

Ez a gyerekszoba(csak az egyik szögből):
Kép

Ez a fürdő:
Kép

Ez pedig a nappali:
(az ajtó a képen Bence ajtajáé)
Kép

(ezen látszik a konyharész)
Kép

(szemben a bal oldali ajtó a miénk, mellette a vendégszobáé, jobb oldalt előbb a fürdőajtó, mögötte a bejárati)
Kép

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


És ilyen lett:

Hálónk (ez barackvirág szín)
Kép

Vendégszoba (napraforgó szín)
Kép

Gyerekszoba (kökény szín, babafesték direkt, szerintünk ez a legszebb)
(itt lesz Bencének a fenyőágy)
Kép

ilyen a másik szögből a szoba, itt lesz a kiságy, jobb oldali falon a szekrény
Kép

ez látszik belépve a szobába, az ablak mellett balra lesz egy komód
Kép

Mi festettük ám! :oops: :roll:
Fürdőt kedden lefestettem még egyszer, Tomi szerint az is jó, nappalit még festjük, ha kész lesz, hozok róla képeket! :wink: És bocsánat, hogy ilyen sok kép lett! :oops:
No meg arról is majd, ha beköltöztünk, berendeztük! :)

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Barbcsi! Ügyesek vagytok!
tetőtérben van az egész lakás? A mienk igen. Én nagyon szeretm, bár bútorozni nehezebb.
Bordásfal: ez egy speciális bordásfal, létrává kihúzható, azon lehet megközelíteni a nagy fiam kuckóját, ami padlás a padlástérben. A másik létrán meg a 3 másiknak a fekhelyéhez lehet feljutni, ami egy galérián van!

Claire
claire
 
 


Barbcsi ügyesek vagytok, szép lesz!

Claire nincs erröl a galériás dologról képed? Érdekelne a tetötéri megoldás a sok kisember miatt, hiszen nekem is erös fejtörést okoz a lakberendezés a házban, föleg mert az ablakok 66 cm mélyre kerültek...

Barbi
maass
 
 


Hú, az nem egyszerű, mármint lefotózni! De azért majd megpróbálom. :)

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Barbcsi : ügyesek vagytok nagyon!!!! és szép is lesz! Tényleg, ez tetőtér? vagy alul is szint? Teszt?

Ircsi: dehogy, én is gyarapodtam, 8-9 kg van rajtam, Gergővel 9el mentem szülni :oops: , de ezt most buktam :) és hogy vagy? tényleg semmi hányinger?

Évi : Uh-Mohács mikor mész?

Claire : na ez a galériás tényleg jó lehet! :)


Tegnap TEsco-ban összefutottam Limoval és Bercivel, a két pasi olyan édes volt, bújtak egymáshoz! :) ááááá könnyem csordul ilyenkor!

na vissza irományhoz! pusssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares
 
 


Barbcsi
Nagyon jó lesz a lakásotok! :lol: :lol: :lol:
Jó lesz az önálló élet!
Látod, megoldódik minden... Tomiinak lett munkahelye, tudtok költözni... és... drukkolok! :wink:

Mares
Olyan kis vékony vagy, hogy ez a +súly nem is látszik meg rajtad! :wink:

Claire
Mindig irigyeltelek! :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


sziasztok
Mares,kedden megyünk Mohácsra!!
Rajtad 8-9 kg??nemáááá...nem hiszem :)
Rám most 3 szaladt fel eddig
:roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi
Beszéld meg addig Kistesóval, hogy mutassa meg szépen magát! Az arcocskáját, minden szervét... és az ágyékát is :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi! Jó étvágyat :roll: mármint a fincsihez! Én már lemondanék az ilyen kis desszertekről, illetve a készítők képébe nyomnám a "tortát"!

Ircsi! Mi már nagyon belaktuk a lakást, sőt, kicsit ki is nőttük, azért ez a sok izgi megoldás a lakásban, de kívánom, h nektek is csak az legyen a gondotok, hogy hova is tesziktek a gyerkőket! Én amióta ismerlek nagy szurkolód vagyok, remélem érzed :D !

Mares! Jó, jó 8-9 kg, de mínuszból indultál :D :lol: !

claire
claire
 
 


Sziasztok!

Barbcsi, gratulálok! :D Nagyon klassz lesz!

Tünde, neked is, olyan jó látni, hogy alakul a családi élet, családi fészek! Egyébként én is csatlakozom az előttem szólókhoz: van, amikor kiabálok, sőt, üvöltözöm. Van, amikor csak ez hat. De ez nagyon!

Mares, én is többet híztam Bálinttal, mint Kristóffal. Ne is törődj vele. ÉS már jó ideje vissza"nyertem" az eredeti súlyomat. A két fiú pedig nagyon klassz, bár nekem teljesen mindegy lenne, a lányokban meg azt szeretném, hogy lányok. :wink: A két fiú viszont olyan sármos, az elsőszámú rajongójuk én vagyok, akárki akármit mond :D

Claire, nálatok hány szoba van? Hogyan osztottátok be a gyerekeket? A két nagyobb fiad egy szobában van?

A film engem is érdekel - én azt hittem, már biztos megy itt a mozikban... Na, ez az én formám. :-D

Ma ráesett a lábamra a fürdőszobai sámli, mert Bálint bohóckodott kicsit a fogmosásnál és persze arra tudtam figyelni, hogy ő ne essen le, de a sámlit nem figyeltem... De Bálint aranyos volt, utána simizett :)

Akinek van tapasztalata: mit csináltok akkor, amikor látjátok, hogy egyes rokonok a kisebb testvértől teljesen el vannak varázsolva? A nagyobbal meg nem igazán találják a hullámhosszt... :?: Kicsit mint a reklámban :-D
Első körben azt gondoltam, hogy kellene alkalmat találni, amikor csak a nagyobbal vannak együtt. Még töröm a fejem...

bekri
 
 


Bea!
Rokonokkal: nehéz ügy, mert nem tukmálhatod a gyerekedet, viszont bennük lehetne némi empátia...

szobák: na, az érdekes, mert eredetileg 1 gyerekszoba volt, még 4 gyereknél is, akkor építettük át, h a 4 gyerek kicsit szeparáltabban legyen...csak közben született még 2 :D . Én akkor bedobtam a magam kuckójának szánt kis padlás részt, így a következő a felállás:
van egy nappali-étkező-amerikai konyhás rész, nagy belmagassággal, és viszonylag tágasan.
Van nekünk egy háló-dolgozónk, mini, de legalább külön van. A legnagyobbnak van egy kis külön része, ahol alszik, meg vannak fönt cuccok,meg könyvek, saját kis tetőablaka van, saját feljáró, külön kis fűtés. hát felállni nem lehet ott fent, de klassz kuckó. Van 2 fürdőszoba WC komplex, egyik káddal, másik zuhanyfülkével.
És akkor van a gyerek részleg: egy nappali tér: 4 íróasztalla, és egy számítógépes sarokkal, játékos és ruhás szekrénnyel. Onnan vezet fel egy létra a galériára, ott alszik a 3 másik nagy. És szintén ebből a térből nyílik a kicsik szobája, amit tulképpen a beépített szekrények választanak le,picike, de bent van az alvóhelyük, a ruháik, egy kis játszó sarok, könyveik, stb.

Na, bocs, hogy hosszan magyaráztam, de már többen kérdezték. Értitek már, hogy miért nehéz lefényképezni....

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert megyünk a gyerekorvoshoz kontrollra, meg Füredre festékért.

Szerdán játszottunk Bencével, és minden előzmény nélkül egyszer csak rám néz komolyan:

B: Anya! Baba!
Én: Hol van baba?
B: Elbújt.
Én: Hova bújt?
B: gondolkodik, majd rábök a köldökömre: Oda!... Ott! :shock: :lol:

Úgyhogy feladtam az elveim, és 1 héttel előbb teszteltem, mint Bencénél, illetve 3 nappal az esedékes menzesz előtt, tegnap reggel. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép :wink:

remélem látszik a képen az a halvány második csíkokcsa, Bencénél később teszteltem, így az erősebb volt, de jövő héten csinálok még egyet, remélem szépen erősödik addigra! :)

Szóval az idén nagyon szép ajándékot kapunk a Jézuskától, ugyanis dec. 24. a dátumunk. :D :D

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 


Barbcsi!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GRATULÁLOK!!!

Bence a kis parafenomén :wink: állítólag sok mindent megéreznek...!!
Nagyon örülök nektek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Dolgoznak a gólyák kéremszépen!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Barbcsi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


Barbcsi wouw! Én is úgy szeretnék állománygyarapítást, füzöm a párom, nem akar kés alá feküdni, meg én se, nincs védekezési stratégiánk, mondtam is neki, hogy benne van a pakliban...

Claire ha valahogy le tudnád fotózni, megköszönném. Nálunk kb. hasonló most is illetve lesz is a ti rendszeretekhez. Mi max. még a pince felé tudunk terjeszkedni, ezért is rakunk oda nagyobb ablakokat, mint az eredetiek. Mennyi az össz. lakóteretek négyzetméterre? Nálunk is egyben lesz a konyha és az étkezö, nappalira nem futja helyhiány miatt megint, de majd kiforrja magát lakva...

Ma biciklibörze van, eladtam Eni pucky nagy rollerjét már leadáskor, a vevö nem akart sorba állni, így jó kör volt és remélem, hogy a nagy nöi bringát is eladtuk, mert azzal is már sorban állt valaki fizetni. Persze hosszú sorban bármi megeshet, de reménykedjünk. Kell a hely, no meg költözés elött nem baj, ha kicsit ritkítunk az állományon.

A kismamákhoz lenne kérdésem: eladogatnám lassan az aprónépnek való cuccokat, háti hordozót, autósülést, ruhákat, játékot, mindenfélét. Mind ápolt és márkás cucc, de olcsón odaadnám, csak fogyjon. Lesz haza május végén fuvarom, küldök más otthoni családoknak is, megoldjuk a vidéki postázásokat is, semmi gond. Szóval ha valakinek valami kell, csápoljon.
Ha valakinek be kell szerezni itt valamit, abban is szívesen segítek, most is több szálon futnak az ügyeim, van akinek brio vonatos cuccokat kell keresnem, van akiknek legot kicsiben és nagyban, van akinek lük készségfejlesztöt, van akinek meg ruhákat, futóbiciklit kell néznem.

Puszi

Barbi
maass
 
 


Barbcsi!
Igen, tudnak a gyerekek. :D
(Nálunk anno a nagy a következőt adta elő. Jöttünk haza oviból, az unokatesójával együtt, ott akkor született kistesó. azt monfja az én gyerekem: Nekünk is lesz ám kistesónk, majd tavasszal, 2 lány, és akkor ketten leszünk fiúk, és ketten lányok! (hozzáteszem, még épp csak elvi terv volt, h egyszer majd lesz harmadik nálunk) :shock: Én szépen el is magyaráztam, h nem úgy megy az, h hopp két kistesó, stb...
No, erre következő tavaszra valóban megszülettek a kistesók, csak az nem jött be, h két lány, mert az egyik fiú lett. :lol: De mai napig fogaklmam sincs, h honnan vette. Még csak nem is laktak ikrek körülöttünk, semmi. A normál döbbentet ez már csak tetézte, amikor megmondták, h ketten vannak!
Jelzem a következő kettőt nem megjósolták, csak megrendelték :lol: :lol: ! De nekik ez is bejött!)

Barbi!
Lefotózom, és igyekszem hamar átküldhetővé tenni, az szokott lassan menni nálunk! :oops:
Alapterület: a ház alapterülete 105, a tetőtéré kevesebb eredetileg(80 körül??), mert ugye csak 190 cm fölött számít hasznosnak. Aztán csináltuk a tető kiemelést, az nagyított rajta egy kicsit, meg ugye a nem hasznosnak minősülő részt is használjuk! (Ja, meg a lépcső tetején van kialakítva az előszoba, de hivatalosan az sem az alapterület része, nem is nagy, de azért a célnak megfelel!
Meg persze használunk más részt is a házban, fáskamrában van egy csomó cuccunk, meg egy pót hűtőnk, van külön bicikli tároló, gyakran a műhelyben állítjuk fel a teregetőket, főként télen, tehát azért ez messze nem olyan, mintha lenne egy házban egy ekkora lakásunk, aztán csókolom!
Azt, h minden gyereknek legyen külön szobája, nem fogom tudni megoldani, biztos jó lenne nekik, főként kamaszkorban,meg nekem is, egyértelműbb lenne, hogy hol kell nekik rendet tartani, de hát ez van. Azért azt hiszem elég sokan felnőttünk úgy, h tesóval közös szobában, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Szóval ez vár az én szegény gyerekeimre is!

Évi! hát tavasz van, mikor dolgozzanak a gólyák, ha nem most? :lol: :lol:

Barbcsi! Jó az ilyen karácsonyra kiírt gyerek :D én minden bonyodalmával együtt is imádtam, tényleg nagyon érzi az ember az ajándék mivoltát :D ! (nálunk végül az egyik karácsonyi jelölt jan 2án, a másik dec 28án született :D ).

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat, remélem minden rendben lesz kistesóval is, ahogyan Bencével is volt, én megteszek mindent! :wink: Évi! Kb. fogantatás idején láttunk 2 gólyát is, még meg is jegyeztem Tominak, hogy lehet egy jel is. :D

Lakás Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a dicséretet! :) Tetőtérben van az egész, de mindegyik szobában, nappaliban is csak az egyik fal ferdesík, a többi teli fal, így azt a részét könnyebb berendezni, oda kerülnek a nagyobb bútorok. De nekem tetszik,szeretem, legalább volt benne kihívás, és a tetősík alá eső részt is jól ki lehet használni, vannak asztalos ismerőseink, majd csináltatunk oda szekrényeket, tárolókat, ötletek már vannak. :wink:
És ahhoz képest, hogy tetőtér, rengeteg fény árad be mindenhová, napos oldalon van, a szobaajtók üvegesek, így sok fény szűrődik ki a nappaliba is!

Claire! Ez a bordásfal tetszik! :wink: Mondjuk nálunk akkora belmagasság nincs, hogy ezt meg lehessen valósítani. Így olvasva is nagyon tetszik a lakásotok! :)

Mares! Én Bencével 15 kg-ot híztam, úgy, hogy az első 17 hetet végighánytam... :roll: Szerintem szép kismama vagy! :)
Nagyon édesek tudnak lenni, Bence is szokott bújni a kis barátaihoz. :D

Ircsi! Igen, hál' Istennek megoldódik minden, előbb-utóbb, nagyon boldogok vagyunk!!! Csak türelmesnek és pozitívnak kell lenni, ezt most megtanultam! :wink:

Évi! Várom a keddet, kíváncsi vagyok már, mit rejt a lábai közt Tomi kistesója! :)
fincsi: ne is mondd, a következő a levegőadó lesz, komolyan mondom... :evil:

Bekri! Moziban nem tudom, mikor lesz a film, de érdemes megnézni, Évivel szívesen meghallgatjuk a véleményeket, ugye Évi? :)
Sámlit sajnálom, Bence általában szandálos lábbal szokta tiporni az én lábam, jó erősen.
Kérdésed: bár nekem még nincs tapasztalatom benne, de szerintem is kellene alkalmat találni, amikor csak a naggyal vannak. Vagy beszélni velük, hogy ő is ott van, rá is figyeljenek, mert mennyire rosszul eshet neki. Nem tudom, de jó kérdés!

Barbi Na, akkor hajrá! :) Vagy párod mit szólna hozzá?
Köszi a felajánlást, én addig nem szeretnék venni semmit, még nem tudom, milyen nemű baba lakik a pocakban, de utána lehet, igényt tartanék rá, még meglátom![/b]

Kép

Kép
barbcsi
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?