Új privát üzeneted érkezett!

Erpé
Én is tanársegéd vagyok hivatalosan :wink:
UH: két hetente járok doktorhoz, akkor mindig van UH. Nagyon nézi a doktor a lepények keringését, a babák növekedését...

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Tri!

Szép poci, az enyém még szerintem ekkora sincs bár lehet talán már ekkora van :)

Kata!

Köszi majd megkérdezem a dokikat.

Köszönöm a gratulációkat :)

Jami még mindig jár bölcsibe, bár tegnap estére kiütéses lett (cékla főzelék), és a nunus is piros volt, ma szóltam hogy figyeljenek... Holnap ovis szülői, mármint az oviba menő gyerekek szüleinek :) Izgi lesz...

Bocsi mennem kell, mert szólít a szerelmem...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Már tegnap próbáltam visszaolvasni,de nagyon pörög a fórum.Majdnem a komplett előző oldal még elolvasására vár.
Hát én sem pihenek ezalatt a baba-várás alatt.Lilit állandóan emelgetem,takarítok,főzök...stb.Mint mindenki,de a derekam nagyon nehezen viseli a kiképzést.Rettentően tud fájni.

Mocorgást én is időnként érzem,mondjuk nem is tudok rá figyelni napközben annyira sajnos.Viszont egy hét múlva uh!!!Nagyon várom.

Szifla:tényleg összefuthatnánk valamikor!

Majd dobok fel képet,de nagyon kevés időm van netezni sajnos...Akkor meg annyit írtok,hogy nem győzöm olvasni. :) :oops:

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 

 
 

Barbazso: azért a higgadt fogadtatás után pityeregtem, meg tegnap is, de most már azt mondhatom, hogy átbillentem, és tényleg pozitív +++++++++
Kapaszkodok Mágnes biztatásában, és a doki és az uh-s mondataiban.

sti: a pólót pont lecsapták már tegnap. viszont van még pólóm és tréningem, hello kitty-s. Minjdárt feltöltöm neked ide, ezek az albumban még nincsenek benne.

szifla: most jelezték, hogy az albumba nem lehet a ruhák mellé írni. Így majd ha aktuális lesz a naci, akkor méret és az aláírt szöveggel azonosítsuk be.

trigemini: azta!! jól belehúztak a babák a pocakodban. Kíváncsi leszek, mekkora lesz a végős mérete a pocakodnak. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
rizsmike
Budakalász
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

A tréning jó állapotban van, a nacija kicsit világosabb, talán többet hordtuk, nem tudom. :)
A póló kicsit kopott. Megpróbáltam közelről is lefényképezni, hogy ne csalódj, ha megkapod. Ennek viszonylatában nyugodtan küldj privit, és megalkudunk, hogy ne a fórumot terheljük vele.

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
rizsmike
Budakalász
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok, jól vagyunk, csak már megint tiszta para vagyok, jobb is, ha nem írok, nem paráztatok másokat!

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

GALEX! MI VAN? Írjad nyugodtan! mondjad!

Mi: igazad van Gem, nem is paráztatom magam, tegnap sztem apának úgy kellett volna fognia mint egy lufit, madzagon, mert olyan boldog voltam, h röpködtem! amúgy tudom h itt vannak a paráim és ide kiírom őket, de úgy igazán nem gondolok ezekre csak úgy átfut az agyamon és én próbálok direkte másra gondolni... ez nálam előfordul mindig, mással kapcsolatban is. pl veszélyes zebrán megyünk át a fiúkkal, ami kanyar után van, mindig átfut az agyamon hogy nehogy jöjjön egy állat (ráadásul egyszer pont a sógorom jött így). de úgy igazán idegesnek se mondanám magam, mióta itthon vagyok(4,5 éve ez nem jellemző)

na szóval doki szerint méhszájam zárt 3000 (bár érdekes módon doki előtt elmúlik a kipottyanó érzésem) és most már egy hete nagyon visszavettem és marad is a 10%os üzemmód. babuci valóban pici, most 16 hetes méret, de egészségesnek (tűnő) így szülés október eleje lenne. e szerint a doki szerint a lepényem nincs méhszájon, az vmi árnyék (így most 2-2 ellen, kettő mondta h méhszájon van kettő hogy nem) de ezen se parázok, mert ha később is ott lesz, és már nagyobb súllyal nyomja babóca, akkor úgy is szólnak, hogy mi legyen...
és Rozi baba- bár apát még csak kértem, hogy gondolkozzon ezen a néven és fő évnek, első keresztnévnek keressen ő valamit. (pedig az ő anyukája Rozi- de szerinte régi név. szerintem meg a Rozália az öreg, vagy a Rózsi, de ő Rozi lesz egy rossz Rozi :) ) és képzeljétek az első igazi babám, a fő babámat én annó Rózsinak hívtam... :)

szóval most élvezkedek pár hetet a kövi uh-ig :)

majd jön Zsófi is...

ja megkérdeztem, szedhetem a magnerotot, ha kell lehet 6 szem, de most ép kevesebbet szedek már.

ennél a dokinál tuti nem szülök, marad a régi csapat. max koraszülés esetén rohanunk ide a Jánosba. megerősítette a bizalmam a bevált dokimban. ő viszont oszt.vez főorvos és nála én magamat biztonságban érzem, ha szülünk, ha műt... + miatta a bánásmód is velem szemben extra. csak a baba miatt mennék más helyre, ha 32. hét előtt történne vmi- mondjuk budán csak ez a kórház fogad kora babát. erről is kifaggattam a dokit. azt mondta most ép egy 24 hetes 400-500g-os babájuk van. na tatabányán egy ekkorát nem tudnának életben tartani, hiába van pic-ük.
szülési tarifája: 14 a rendelés, szülés pedig a 10szerese (+ még szülésznő, ha akarom) . nem számít a pénz ennyire, de így hogy magam részéről az orvosban biztos vagyok, így nem cserélném le. a szülésznőt se. csak Rozi miatt és pic miatt jöhet szóba más brigád, de úgy is bent marad még sokáig!
egyébként én benne, az ő egészségében valamiért biztos vagyok, pedig őt nem érzem annyira mocorogni se.
én csak a testemben nem vagyok biztos néha de ez biztos a fájdalmaknak köszönhető. tegnap mondta férjem, hogy beszélt egy másik 3.at váró anyukával és ő is azt mondta hogy ez a terhessége brutál.
mindegy elleszek az új tempómban azt kész.

beöntésről írt valaki: erre akartam reflektálni, még- az elsőnél úgy kaptam, hogy fájások mellett, ami nekem azonnal 2-3 perces volt (és hát két fájás közti idő sem csodavilág), így fájással együtt visszatartani a wc-ig, majd ereszd is ki mindet de ne is nyomj rá a babára ez brutál kombináció- hiába mondtam, hogy a fájásaim előtt voltam pont nagy wc-n, még is kaptam beöntit. majd mivel nem tudtam jól kiengedni a vizet a fájások miatt szegény szülésznő kapott egy adag lötyit.
a második programozott szülés volt és a szülésznőm éjszakás volt, így este beadta a beöntést, letusoltam, aludtam, majd reggel frissen, üdén üresen, tisztán mentünk szülni. ez így szuper volt. nem szeretnék még egyszer fájás közben beöntést kapni.
ja és én sose tudtam pisilni szülés után, de az a katéterezés ami akkor van az sima liba.

Gem:írtó pocid van és milyen frankón fent van! kösz az infót a családról! :) terveztek amúgy még babát?
picit irigy vagyok a két heti vizsgálatokért.

jaj figyeljetek: a tegnapi doki bepecsételt a könyvembe, mert én hülye nem tudok hazudni, nem tudtam azt mondani hogy nincs itt... így mit mondok a saját dokimnak? az jó lenne, hogy apa is kíváncsi volt a babára így voltunk 4d-n (és ott nyomtak a könyvbe)

Sissy. azért óvatosan! és főleg a lépcsőn vigyázz! bár a másodiknál én csináltam mindent, még füvet is nyírtam :) most meg örülök ha ki tudok menni a teraszra.

változatosság kedvéért megint a szemérem csontom közepe fáj...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


jó sokat írtam- bocsesz
és most teszek fel képet is :)

a pasijaim: bár ez tavaly nyári kép- jó lenne megint tatán sétálgatni a tóparton, de nem tudom hány lépés menne. Zsó akár családilag is megpróbálhatjuk, max én ülök és nyalom a fagyikat... :) vagy veszek vmi rokikocsit.

Kép


és az én fergeteg méretű hasam :) ráadásul mintha még kövérítene is a kép... (bocs de a tükör ikeás 4db-os occó kivitel)


Kép

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri!
Örülök, hogy minden oké, cukik a pasijaid :D
Igazából semmi extra, csak rég láttam aprócskát és nem éreztem eddig semmit. Fájdogált a hasam is. Apafej persze napok óta mondja, hogy jelentkezzek be UH-ra, ha attól megnyugszom, mert nem jó az idegbaj se, de a 17 hét alatt már 3X 4D-ztünk...

DE MA!!!! :D Alex iskolai beiratását intéztem (durva, hogy már itt tartunk) És a 1,5 órás várakozás alatt kaptam egy akkora rúgást, hogy fel is ugrottam :D Majdnem elbőgtem magam ott a rengeteg várakozó között (persze az örömtől), úgyhogy inkább felhívtam apafejet, legyen kinek gyorsan elmondani :D Utána volt még 1-2 picuri és azóta nyugi van. De egy időre ez feltöltött az tuti :D Remélem ezentúl több is lesz :D

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Másfél órája próbálok életet lehelni a laptopba...


Tegnap 3 óra körül végeztem, nem tartozik életem top 5 legszebb élménye közé, de őszintén szólva rosszabbra számítottam.

Kétszer szúrtak, mert nem jött a víz. Megkeresték lurkót uh-val, bedöfték a tűt, az első döfést észre sem vettem, gondoltam is, jé, ennyi volt? Aztán nem jött a víz,1.5 ml után elapadt...újra bekapcsolták az uht, nem mászott-e alá Soma (na itt frászt kaptam, hogy igen), de szabad volt a hely. Probálkoztak még sajtolni, aztán nyomtak vissza a vízből, na ez fájt, és nem örültem neki, majd közölték, hogy ne haragudjak, újra kell szúrniuk, mert eldugult a tű. Így ismét fertőtlenítés, új tű, új szúrás, ezt már éreztem, mert rákészültem. Innen is nehezen jött,de végül sikerült, mondták, hogy nehezen adta ez a gyerek a vizet.Mondtam nekik, hogy én sem szívesen....:)

Most 2 nap totális fekvés, aztán még 1 hét kímélő üzemmód.

Május 15-re kell mennem eredményért, és nagyon remélem, hogy nem tudom meg korábban az eredményt, mert akkor gáz van.

Mondták a görcsöket,szednem kell 4-szer 2 magnéziumot, de kopp-kopp, nem görcsölök, és nem aggódom :)

Ki van nyalva a valagam , Norbival tegnap távsütöttem,bentről navigáltam, tepsit béleltem...:)

A pocak tiszta narancssárga, köldök alatt két lila pöttyel, Anna azt mondta, úgy nézek ki, mint egy romlott narancs..:)

Konkri:
Én is azt mondom, hogy a pozitív gondolatoknak teremtő erejük van! Ahogy a negatívoknak is! Hidd el, segítő szándékból írom, nem jó, ha mindig a legrosszabbat képzeli el az ember,mert bevonzza a dolgokat. Szerintem hinni kell a dokinak, ha zárt méhszájat mondott,akkor az is!
Én most igazán parázhatnék az elkövetkezendő 4 hétben, mert még az okom is megvan rá, ennek ellenére full nyugodt vagyok, mert bízom a babámban. Most kizárólag ránk, az Anyukájukra számíthatnak, ha mi nem adjuk meg nekik a beléjük vetett bizalmat, akkor kitől kaphatnák meg? Hinni kell bennük, ez a dolgunk, és ,ha nincs különösebb indok rá, akkor csak kicsit parázni (mert minimális para mindig lesz az emberben, ettől is Anya :wink: )

Ja a kórházzal kapcsolatban. Én, a helyedben, ha a koraszülés miatt aggódsz, akkor inkább választanák Sotés orvost, és ezzel is egy aggodalommal kevesebb lenne. A mentő oda vinne, lenne ottani dokid, tény, hogy utazni kellene,nem tudom hány km hozzátok mondjuk a Sote I, vagy II...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nagyon édesek a fiaid!!!
Szöszke Rozitok lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


írok, hogy enyém legyen az 1111. bejegyzés.

sztem nem lesz Rozi szőke, én érzésem barna csajszit mond- álmomban egy pufi barna csajszit láttam. de én eddig minden gyerekem éreztem hogy milyen lesz. Marcell gyönyörű, szabályos, rajzolni se lehetne szebbet, Martin egy angyalka, Rozi pedig egy rosszcsont lesz az biztos.

Ági én nem aggódom értetek, mert tudom, hogy veletek minden rendben van.

Galex: ne aggódj a mocorgás miatt. én Martinnal paráztam ezért és most az elején, mikor nem volt, de ezzel már abszolut e nem stresszelem magam, mellsőfalon van a lepényem, így ritkán érzem. de úgy is fog ő még mocorgászni eleget. és veletek is minden okés.

nem keresek dokit a sote-n, mert úgy se fog kelleni :) (a jános is csak azért lett számba véve, hogy ne essek pánikba, de nem fogok, mert a csajszi jól érzi magát odabent)

tegnap mutatta a hüvelyk ujját nekünk, hogy minden okés.
most érzem azt hogy olyan vagyok mint Martinnal- tudom mi lesz, most már tudom a határaim és így fog telni a kövi 5 hónap... amit tegnap írtam, hogy legyen már a 32. hét- hát most úgy érzem, hogy kb olyan szinten van a lelkem, mint ahogy gondoltam, hogy akkor lenne.

és hiába rám mondjátok, hogy ne parázzak, azért itt mindenkinek vannak gondolatai, ill. van aki tisztában van a veszélyekkel is. jó én kiírom magamból, mert nekem erre van szükségem, de tuti hogy mindenki agyán fut át egy szellőnyi gondolat, mint pl. most Galex-én... én kiírom magamból azt annyi... nem sírok, nem félek, látom magam előtt az 5 tagú családot, sokat képzelődök rólatok is... várom a nyarat, a meleget. hiába hiszem h lassan megy az idő, még is január volt mikor kezdődött minden, most meg ripsz-ropsz május.
júniusban megyek anyu esküvőjére tanúnak :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


na enyém lett a 1111. bejegyzés :)

jobb híján megyek cukker csajrucikat keresni, illetve már találtam is :) Martin még nem akar aludni :( pedig 4 re mennünk kell az oviba- de nehéz ez most. de inkább valahogy elmegyünk, mert apa fest, végre talán befejezi a ház festést :) még egy oldal hiányzik, ráadásul félig, irtó hülyén néz ki.

ja majd hozok fiús cuccokat... van null kilóméteres takaróm...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


konkri:
Hidd el, azért írjuk, hogy könnyebb legyen neked. És, ha kiírod magadból ,az a jobbik, mint bent tartani, de mi arra reagálni fogunk, és nyugtatni fogunk, és gatyába rázni :lol: Nem azárt írunk bármit is ,mert nem akarjuk olvasni a kételyeidet, hanem, hogy bíztassunk. Remélem, nem érted félre. Persze, hogy mindenkinek vannak parái, írtam is, nem is lennénk igazi Anyák, ha nem aggódnánk egészséges szinten a babáinkért, gyerekeinkért.

De az utolsó előtti hozzászólásod már tiszta pozitívum volt :wink:

Fiús cuccok lehet, hogy érdekelni fognak majd engem is, bár, azt hiszem érthető, az eredményig semmit sem akarok beszerezni.. (május 15)..
:?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Te hol látod, hogy hanyadik bejegyzésnél tartunk?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Konkri!

Nekem vannak cui habos babos édes rózsaszín cuki lány cuccaim :) Ha szombaton megerősítenek abban hogy fiú, akkor tőlem lehet vásárolni :)

Na rohanok, mert melózok ezerrel...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


hát a két fiú után nekem jöhetnek a cuki, habos babos cuccok!

Ági- még külső listán láttam, ahol fel vannak sorolva a topicok...
én néha ilyen flugos vagyok, mint Monk. pl mikor a buli után pakoltunk, az uram olyan rendesen álta a sarat, mert a szőnyeget be kellett vonalra igazítania... :)
nekem nagy heppem volt hogy a fürdőszoba szőnyeg jól álljon. és mivel a járólap diagonálba van téve + két pasi löködte a szőnyget, mindig el volt csúszva (számomra), de megoldottam a dolgot- kerek föürdőszobaszőnyeget vettem :) :) :) az most mindenhol jól áll :)

én ilyen babonás vagyok és szabályosság kereső és minden rendben legyen dolog... nekem fontos a külsőség, én csak úgy tudok magamban nyugodt lenni. én nem az a fajta vagyok, akire azt mondják, hogy rendetlenség meg zseni... nem lóghat a szemembe a hajam, nem tudok úgy pihenni ha a kupi van körülöttem, nem tudok úgy este lefeküdni hogy ne legyen rend... én ilyen mániás vagyok. így szeretem a számok közti összefüggést is (mondjuk matek tagozatra jártam)
a fiaim szüli dátuma 1-11; 6-16. még anno azt mondtam, hogy a kövi 9-19-én fog születni- hát még az is lehet :)

most nincs parám, de valószínű ezért készülök b tervvel sok mindenre. mert számomra ez is a rend része.

DE mind a mellett hogy a kb 2 éve a mániáim nagyon erősek voltak, most sokkal lazább vagyok. nem idegesít annyira hogy megint füvet kéne nyírni, vagy ágyat húzni... most kicsit lesz@rom lettem. és nem utolsó sorban, nem mindent akarok ÉN csinálni.ha nem lennék terhes tuti én festenék most kint és a fű is nyírva lenne. a behajtót is ki kéne gazolni, de le...

már írtam, hogy Martint úgy mentem szülni, hogy itthon minden makulátlan volt, még a szennyes és a vasalni való is, aztán mikor haza jöttem én is az voltam és másnap már nagytakarítottam... - most betudom kicsit ennek a nyűgjeim, még is kellett volna az a gyerek ágy időszak, most ugyan úgy fáj a medencém, mint akkor. de most pihenek.

egyébként vasalásra van egy tuti tippem, akit érdekel!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


egyébként én valahogy úgy érzem, hogy itt nálunk mindenki rendben van, még azok is akik, most eredményt várnak. az első topicban is így volt, a másodikban viszont voltak problémák, de azokra ráéreztem.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


konkri:
A számok engem is érdekelnek (mármint a számmisztika) :)
Húú nekem is vannak "dilijeim" :)
a párnának pl. mindig a gombos felével felfelé szabad az ágyban lennie. A palacsintát csak úgy lehet betölteni, ha a pöttyös része van kívül, ezért pl. nem is szoktam engedni Apának, hogy ő süsse, mert agybajt kapok, ha nem jól tekeri :lol:

Neked legyen igazad az utolsó mondatoddal! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

sokan nem tudjátok az email címünket: 2012szeptember@gmail.com

Ide akkor jöhetnek az adatok.

Konkri, örülök h pozitív vagy és h zárt a méhszáj is.
Csinik a pasik! Babakocsi a képen milyen fajta?

Ági, durva h kétszer kellett szúrni, de pihenj sokat és javulást a narancsodnak :wink:

Rizsi, kitartást neked is, remélem h a dokid és Ági megnyugtatott kicsit.
Te most hol is fogsz szülni? Elsőt nem Istvánban szülted, vagy rosszul emlékszem? :oops:

Na, beállok a sorba én is, para ezerrel...tegnap Nonóval elmentünk játszóházba, de délutánra annyira megfájdult a hasam jobb oldalán egészen alul, hogy alig bírtam lépni...
Párom felváltott én meg "futás" az Istvánba, (még szerencse h a lurdyban játszóházaztunk) ott egy tök rendi ügyeletes doki szinte azonnal megvizsgált, manuálisan, hüvelyi és hasi UH-val. Méhszáj csontra zárt, lepény okay, gyerek mozog, szívhang okay, erre kiderül illetve mást nem talált, hogy kispajti mindkét sarka volt azon a ponton ahol fájok(tam)...kaptam egy algopiryn szurit a seggembe, kiültetett 20 percre a folyosóra, és tényleg tudtam járni...csodát tett a pasi.
Szóval ez a döbbenet h a gyereket nem is éreztem (tegnap este óta vannak enyhe mozgások) és a sarkával már most kicsinál...
Totálisan keresztben fekszik a kis drága, és már ma is fájt többször. na meg kéne neki mondanom h forduljon már el, mert ez kurv@ra fáj... :oops:
De egy haszna volt a dolognak, láttam h él és mozog. Mert még 2 hét mire megyek 18. heti UH-ra.

Remélem nem lesz gond h olyan későn megyek, betöltött 20. hét. Tudom h 19-21. hét között mondják de ez a kis sarkas legény múltkor is 1 héttel volt nagyobb.
Mit gondoltok?

Na ma jöttem először dolgozni, itt ülök az "új" helyemen, és legalább 5-en kérdezték h milyen a száműzöttség...hehe, betegre röhögöm magam... :twisted:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


Csinik a pocakok. De ahogy elnézem enyémhez képest sehol sem vagytok. Nekem hihetetlen durva méreteket öltött :cry:
Mi lesz később?

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület
 
 


mint látod olyan pozitív vagyok, hogy ruhát keresek, sőt van is már.
én mindig korán kezdem ezt és 7 hónapra kész vagyok. én ebben a babonában nem hiszek, inkább fordítva- érezze az a gyerek, hogy várom.
most meg hogy lány cuccokat kereshetek...

fú Marcellál mondta egy ismerősöm, hogy ne vegyünk semmit, ráér apa míg a kórházban vagyok- hát az ideg kerülgetne hogy én ezt vki másra bízzam... hát had babázzak már!

és akkor te május 15 után tutira tudni fogod a nemét is. ezt mindig ráírják a papírra?

az első topic alatt voltak idős kismamák és simán mentek amniora és én később tudtam csak meg, hogy ez nem is kötelező, hát hogy lenne az... viszont olyan természetes volt számukra, hogy meg se fordult a fejükben hogy gáz lenne. nekem se. minden okés.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Mano köszi a címet. Úgy látszik ezek a babák nem tudják hogy mikor van a vizsgálati időpont, mindig csinálnak időközben egyet egyet.

és nem mondtad a kollegáknak, hogy "béka..." (béka-phatod a f.....at)
tegyél az ő székükre rajzszöget meg ilyenek... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Konkri, szuper, h az Istvános doki megnyugtatott, most más hangulatuak a hsz-eid :) Mondjuk, ha jól értem, az továbbra sem világos, h a méhszáj környékén van-e a lepény (no, én ilyenek miatt nem is akarok több dokit, csak elbizonytalanít :) ), de az meg tuti úgyis vándorol, szóval az egy dolog, most épp hol tanyázik :)
Szép a családod. Meg a pocid is.

Ági, akkor pihi ezerrel. Örülök, h túl vagy rajta! Ez a kétszer szúrás nem hangzik valami jól, de olvastam, h sajnos ez elég gyakori.
Találtam egy phd dolgozatot amniocentézis témában (kell nekem ilyeneket olvasni), abban volt, hogy elég gyakran előfordul, h 2x kell bökni, h elegendő magzatvíz legyen a vizsgálathoz.
Azt nem értettem, h miért lenne baj, ha előbb tudnád meg az eredményt? Vagy csak félreolvastam valamit...

Manooka, te mit dolgozol, ahol most új helyen vagy? Persze, csak ha szeretnél róla írni.

Én meg május elején megyek Hajdú Krisztinához a Praxisba, hú, valaki még írta, h szintén ekkortájt megy oda vizsgálatra. Lyukas az agyam.

Lépek, indulok összeszedni a gyerekeket.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Konkri:
igen, én május 15-én tutira tudni fogom a nemét, bár már most sem meglepetés számunkra. :) Nem mondják meg alapból, hanem, a nyilatkozaton, amit ki kellett töltenem, geltették a kérdést, hogy kívánjuk-e tudni a baba nemét.

Erpé:
Ha gond van, akkor május 15 előtt szólnak telefonon. Ha minden rendben van, akkor nem értesítenek, és akkor 15-én tudom meg az eredményt. Ezért nem szeretnék korábban értesülni az amnio eredményéről.

Én most fájdítom a szívemet a babakocsikkal, de csak születése után fogjuk megvenni, legalább is ez a felállás van most.
A babonákban én sem hiszek, most, amiért nem vásárolok, több, mint babona, de ezt a 4 hetet már fél lábon is kibírom. :)Na azt én sem tudnám megtenni, hogy Apára bízzam a vásárlást. :)

Trigemini:
Nagyon csini a pocak, sokat nőttetek! :)

Majd én is dobok pocakfotót, de csak, ha már nem kell feküdnöm :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hát feküdj, élvezd ki ez a pár napot amennyire lehet ilyenkor.
értem én, h miért nem vásárolsz még...
egyébként akartam írni, hogy én is öregebb vagyok nálad, mert én 33 leszek idén.
Férjed otthon van? tud segíteni? gyerekeid, tudnak egyedül ezt-azt csinálni: pl inni tölteni, öltözködni, wcre menni...

azt hiszem én is visszaveszem a könyvet a kezembe, az Édes Annát és a Pacsirtát kezdtem el olvasni.

erről jut eszembe, hogy apának felajánlottam a Csöre nevet is, persze tudtam, hogy az ő két lábon a földön felfogásával ez szóba se jöhet... de hogy én ezen a filmen bármikor tudok bőgni... imádok a század első feléről olvasni, tárgyakat gyűjteni...
nekem még meg volt régebben a dédi menyasszonyi blúza- fekete volt, mert gyászolta a lányságát. most vasaló, régi játék, dédi széke, köcsögök, varrógép, kint az udvaron teknőbe levendula stb... ilyenek vannak...

Erpé: köszi. hát most nem érdekel a lepényem, ha később is ott lesz esetleg akkor szólnak gondolom, hogy gáz. de Martinnal is ott volt elvileg még ilyenkor. a 24-en már nem.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ági szorítok, h nehogy hívjanak, de én el tudom képzelni hogy azért hívnak hogy ne aggódj!

jaj tegnap Marcell mondja apának: Apa képzeld a postás is tudta h kislány tesóm lesz, mert rózsaszín ruhát hozott neki :) - mondom még jó hogy női postásunk van :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Rizsmike
Én szeretném ÓRIÁSIRA növeszteni a pocakomat! Kiváncsian várom, hogy mekkora lesz a 35-36. héten! :wink:

Konkri
Babaméret nem mérvadó... nem egyformák a babáink, nem egymás klónjai, hogy minden babának egy méretben kellene lennie. Rozi tudja, hogy egy lánynak nem áll jól, ha túl nagy :wink:
PIC: nem lesz rá szükségetek!!!!!
Nem szülhetsz előttem!!!! És én legkorábbi időpontnak a 35-36. hetet céloztam meg!!!!!!
Fájdalmak: ezek a napról-napra változó frontok is közbejátsszhatnak!
Pillanatnyi tervben most ez a 3 baba van. Aztán majd meglátjuk :wink:
Doktor: jogod van más szakember véleményét is kikérni! Ha ezen egsértődik, akkor nem érdemes vele foglalkozni!
Helyesek a pasijaid!
Pocakod meg nincs is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Galex
Látod, Apróka tudja, hogy mikor kell bejelentkeznie!

Mágnes
Jó pihenést! Nem fognak hívni!!!! Somával minden rendben van!

Nekem nincsenek ilyen mániáim :oops: Nálunk a lakásban sincs sose tökéletes rend :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


És az én szépségeim :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
A három...

Kép
Dorottya :lol: :wink:

Kép
Dávid

Kép
Dániel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trigemini2012 2012.04.19 19:00-kor.

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Hello csajok!

Hogy csináltok ilyen vonalzót a bejegyzésetekbe?

Én vagyok itt a legkésőbbre kiírva? (okt. 10.)

tri: tök szép vagy!

mágnes: hős vagy! túl vagy rajta, az a lényeg! Szerintem tuti nincs semmi baj.

Galex: bárcsak már az enyém is "mozogna" nekem!

Konkri: én számmisztika és feng shui mániás vagyok, szóval a berendezés a hobbim...folyton átrendezem a szobám. Mondjuk most már elég behatárolt és az akváriumot se tudom ide-oda rángatni. (jaj, ez borzalmas, de mostanában nem is takarítom, nem emelgetem az 5 kilós vizes edényt..meg görnyedés stb..szóval szegény halak)

Mikortól hall a baba végülis? Mindenhol mást olvasok. Én már néha beszélek hozzá, de szerintem nem hall még.

Az emilcímre milyen adatokat gyűjtünk?
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Trigemini, szóval Dorottya a titokzatos harmadik pocaklakó :D Gratulálok! Nagyon szép neveket választottatok!
És az egypetéjű ikrek közül honnan lehet tudni, hogy épp Dávidot vagy Danit látjátok? Nem mocorognak ilyenkor még össze-vissza?

Nekem is be kell majd szereznem bébiruhákat, mivel nem terveztük a harmadik gyerkőcöt, szinte nincs semmim (megszabadultam a kisruháktól). A mellszívóm sincs meg, meg az utazóágyon is túladtunk, kiskád, stb, áh, ezek azért most jól jönnének, szerezhetem be újra őket.

É
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2012.04.19 18:43-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Huha, kicsit nagyméretű a kép...
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Nagyon édesek a babák!!!
Szifla:
Milyen cuki módon henyél :)

Tri:
Akkor van egy kislány is! A neve különösen tetszik, Bencénk Dorottya lett volna,ha lány lett volna :wink:

Konkri:
Sajnos az a tapasztalat, hogy megnyugtatás képpen nem hívják az embert

szifla:
A hallásra nem tudok mit mondani, nekem a 25. hét környéke rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem

Az viszont tuti, hogy a mi Sománk egy kis vámpír...Nagyon brutál módon ficereg a pocakban, ma reggel hullámzott a 20 hetes babám,gondoltam megosztom a családdal is. Ahogy szabaddá teszem a pocakot, és fény éri, Soma teljesen leáll ,és ez mindig így van :lol: Majd éjszaka járunk játszótérre :wink: :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kép

Nekem csak 12 hetes fotóm van egyelőre. Ő Prüntyüsz. :)[/img]
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Mágnes: köszi. Újratöltöttem, de nem lett kisebb :)

Az egész vizsgálat alatt így henyélt, a doki "örömére", mert így nem tudta 15 percig megnézni a nyaki bőrredőt. :)
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


[quote]H írta:ogy csináltok ilyen vonalzót a bejegyzésetekbe?


Több oldal is van, ahol lehet csinálni...
www.nagyonbaba.hu
www.csaladinet.hu
www.lilypie.com
www.tickerfactory.com

Választasz, megcsinálod a vonalzót.
Itt bejelentkezés után belépsz a profilodba... a vonalzó BBCode-ját kell bemásolni az aláírás helyére...
Engedélyezni kell az aláírás hozzáadását...

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Erpé
A fiúk külön amnionburokban vannak :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Helló mindenkinek!

Na, mi ma voltunk dokinál, minden ok volt az uh-on, és az afp is rendben:) Ja, és kislánynak mutatja magát:) Kincső:)

Hajnalban teljesen bekeményedett a hasam, még eddig semmi ilyesmit nem éreztem. Mondtam a dokinak, azt mondta, hogy szedjek magnéziumot, meg pihengessek. Ahogy eljöttünk, egy órával később elkezdett enyhén görcsölni a hasam, olyan, mintha állandóan össze lennének húzódva az izmok a hasamban vagy a méhemben, de most nem kemény. Nem kifejezett fájdalom, de nagyon kellemetlen, ja és a hasam is kisebb lett. Szóval most csak remélem hogy holnapra elmúlik, mert azért aggasztó. Volt már valakinek hasonló?

Mágnes! Nagyon bátor vagy, pihenj sokat!
emmami
Szigethalom
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Szifla
Én is okt. 10-re vagyok kiírva :wink:

Mágnes
Pihenj! És majd csak a megbeszélt kontrollra kell menned! Nem fognak előbb hívni!!!! Soma egy erős, egészséges kiskrapek lesz!

molly80
 
 


Sziasztok, csak gyors helyzetjelentésre jöttem. A fiúk fürdenek, és nekem kell kivennem Samut a vízből hamarosan.
Szóval tegnap voltunk a Praxisban (én írtam) Győrfi Mátyásnál. Nagyon rendes és alapos doki, de sajna egy képet sem tudott csinálni a babáról, mert takarta magát, így viszont nem akarta, hogy a felvételek miatt dupla árat fizessünk, és hazahozzuk a nagy semmit a pénzünkért. Mondjuk én lehet, hogy örültem volna egy fekete-fehér egész alakos képnek is, nem ragaszkodtam volna az arcához. :) Mindegy, így "csak" 7 ezret fizettünk a babamoziért. :) A lényeg, hogy minden rendben van vele, a méretei is megfelelőek a korához, 30dkg :), és FIÚ! Szóval jól éreztük, és hát Ádi jól jósolt már a fogantatás után 4 nappal... :roll: Ez a legdurvább az egészben. :)

Na, rohanok a pasikhoz, mielőtt szétáztatják az egész fürdőt. :)

Ja, és nekem már egész nap mocorog a baba, hátsófali a lepény, biztos azért érzem ilyen jól. És fejfekvéses. Remélem, így marad. Samu is az elejétől úgy volt.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Kép
Nekem most ekkora a pocakom...

molly80
 
 


Szifla, nagyon jó kis képet hoztál a babádról! Én úgy tudom, h a 20. héttől már jól hallanak, de lehet, h már korábban is, passz.

Emmami, gratula a kislányhoz! És szuper, h minden lelet szerint rendben van a babád. Haskeményedés nem lehet jó, magnézium tuti jó lesz rá.

Trigemini, köszi a választ. Most már ezt is tudom.

Molly, te hova rejted a babáidat? :D Csini a pocid.
Az jutott eszembe, hogy érdemes lenne átnevezni is a topikunkat szeptemberi-októberi babákra :) Itt augusztustól októberig babaeső lesz.

Barbazso, akkor te voltál még Praxisos :) Nagyon jó, h rendben van a baba, sajnálom, h nem kaptatok jó kis felvételeket róla. És mit szólt apa a kisfiú kistesóhoz? Gratulálok nektek!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


erpé: köszönöm, a képet én csináltam (elég sokat még) a videofelvételből, amit kaptam a 12. heti uh-n.

Molly: áhh szuper! akkor nagyjából együtt fejlődünk, csak te duplán :)
Kb az én hasam is ekkora...majd töltök fel én is képet mostmár.

barbazso: gratu! Nekem is hátsófali. Akkor én is lehet, hogy hamarosan érzem őt? Most vagyok a 16. héten. :)

Most megint nagyon örülök nektek, hogy megtaláltam ezt a fórumot! Jó éjt
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Köszi a gratulációkat! :)

Erpé, mindkettőnknek fiú volt a megérzése, szóval örültünk nagyon, de persze egy lánynak is örülnénk, csak az hatalmas meglepetés lett volna. :) Amúgy férjem az a típus, aki 1-1,5 éves kor körül tud igazán értékelni már egy babát, amikor már elkezd mászkálni, vicces dolgokat csinálni, és lehet velük kertészkedni, sétálni, barkácsolni,... Ilyen szempontból is fiú az igazán neki való gyerek. Ő Samu előtt nem igazán találkozott kisbabával, neki ő volt a főpróba. Zsöminél majd még jobban belejön, és talán ha lesz utána egy kislányunk, akkor őt már tudja kicsi korától imádni, dédelgetni. Mondjuk ez a másfél-kétéves kor szerintem is haláli, annyira édesek ilyenkor! Folyton olvadozok Samun. :)
Én is gondoltam erre a topiknév-átírásra (szeptember-október), de nekem a zárttá tétel is átvillant az agyamon. A Samus fórumon kb fél éve lettünk zártak, és hát azóta azért könnyebben leírunk olyat is, amit amúgy nem tennénk. Meg szívesebben csatolunk fényképeket (arccal). :) Mondjuk nem tudom, hogy akkor újak be tudnak-e jelentkezni, mert azért még bőven lehetnek olyanok, akik eddig csak olvastak.

Szifla, szerintem hamarosan érezni fogod te is a babát, bár Samut én csak a 18 vagy 19. héten éreztem először. Második babát hamarabb érez mindenki. Fura, mert ugye most vagyok 19 hetes, Samut ilyenkor kezdtem érezni, Zsömit meg már apa is érzi egy hete. Lehet, hogy azért is, mert most pár kilóval kevesebb vagyok, mint akkor. :)

Molly, aranyos a pocid! Hú mekkora lesz a végén neked, meg Trigemininek!!!! 8) Nagyon kíváncsi vagyok!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt!

Reggeli kávézás közben olvasgatok... :wink:

Nagyon jók a képek! Majd hozok én is, csak az elkészítés kissé problémás, majd anyával csináltatok. Munkatársaimat csak nem kérem meg ilyesmire! :lol: :wink:

Emmami
Tolna megyei vagyok. Valószínűleg Szekszárdon fogok szülni, itt dolgozik a doktor, akihez járok.
Felmerült az AEK is, jobbak ott a körülmények, de nekem messze van (150km). Bár amennyit én úton vagyok (szinte naponta megjárom a Szekszárd-Medina-Veszprém távot)

Magnes
Nem fognak hívni!!!!! A pihenést vedd komolyan, akkor nem lesz semmi baj!

Kata

Kép
ekata79
Szekszárd
 
 


Sziasztok!

Nálunk agyrém van, semmi sem klaffol. Vasárnapra annyi dolgunk lenne, hogy azt sem tudom hol áll a fejem, úgy néz ki egy magam leszek a költözésre.... :evil: Na izgi lesz. Nem, tudom hogy gondolták!!!!!!!!!!!!! :roll: Lehet kapok költöztetőket. Na most erre mit mondjak????? Már azt hittem nekem kell a hátamon elvinnem a bútorokat. :roll: :evil:

Csak pár dologra tudok reagálni, mert Tyutyesu reggel 6óta vinnyog. Igen, vinnyog. áááá, megőrülök!!!!

Mágnes, pihengess és pihengess és nem fognak hívni!!!!!!!

Molly, neked sincs ám ikres pocid! Hova dugtad őket? :D Nagyon csini vagy!!!!

Konkri, nagyon szép pocód van!!!!! A kis pasik de kis szöszik!!! Nagyon helyesek! :wink:

trigermini, de ééééédesek!!! És de jó, hogy az egyik lány! És Dávid de édesen szopizza az úját!!!!!! De furi, én sem tudnám melyik-melyik... :oops: 35.hét előtt senki sem megy sehova, vili? :wink:

Barbazso, gratu a fiúhoz!!!! ennyi pasi közé majd kell egy kis csajsz is, nem? :wink: Nem tudom számít e, de nálunk a 2.-nál Apa már tudott mit kezdeni az elejétől, csak az elsőnél nem ment neki. :D

Erpé, nálunk pontosan 2013. januári készülésre volt betervezve 3-aska, mi ott "szúrtuk" el, hogy már december óta ezen tipródtunk, az egész családban ez volt a téma és az, hogy lehetne 3-nak egy fiú. Sztem ezt érezte meg és ezért jött most, .s ha minden igaz fiú,pedig a fogantatás szerint lánynak kellett volna lennie.... :mrgreen:

Na, tessék nekem ez a parám! Hogy fiúként beszélünk hozzá, aztán kiderül, hogy lány. :shock: De már, ha 4D-n is kristály tisztán látszódott, csak nem lesz lány????? Ugye????????? Olyan nehéz elhinni, ennyi viccelődés után, hogy nekem lehet fiam is. Nálunk az a vicc, hogy Apa nem tud fiút csinálni és tudjátok, ő lányt szeretett volna.

Konkri, ez édes ez a postás beszólás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha valakit kihagytam, ezer bocsi, de máshol vagyok már agyilag....
:oops: :oops: :oops:

Ja! Rizsmike, köszi, de ezek nem lesznek jók, sajnos, mert játszós pólónk egy csomó van Bibu után, a tréning gatyók meg ránk nem jók, mert a csajom extra vékony és csak egy fajta jó rá. :roll: Nálunk a naci vásárlás extra nyűg dolog, örülök is Bibu szoknya mániájának. A harisnya általában passzol....csak derékben lecsúszik, de legalább combon jó.

Na, mennem kell, Holnap még kressz is van, de nem hiszem, hogy sikerül, nem bírok koncentrálni.

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Sti, izgi lehet ez a költözés, mit csinál a párod, h egyedül leszel a költözéssel? És ne izgulj, tuti kisfiú a pocaklakód, ha már többen is megerősítették. Úgy tudom, h az a gyakoribb, hogy a lánynak tippelt babáról derül ki születés után, h fiú, de ha a fiúnál már egyértelműen látták a jeleket, azok nem múlnak el szülésig :)

Barbazso, sokan vannak úgy, h egy csecsemővel nem tudnak mit kezdeni. Én is így voltam vele (nagyon nem volt a gyerekeim előtt kisbabás tapasztalatom), de persze bele kellett jönnöm :) Nálunk apa magabiztosabb volt az elején, mint én (hogy fogjuk, hogy fürdessük kérdésekben...)
Zárt topik: szerintem is várjunk még ezzel. Nálunk is (Katás topik) zártan működünk, de csak jóval a gyerekek megszületése után mentünk zártba. És voltak többen is, akik a szülés környékén, vagy utána csatlakoztak, és nagyon jófej tagok. A lényeg: korai volna még, pláne, h októberi topik is vagyunk, tuti lesznek még csatlakozók.

Indulnom kell dolgozni, majd du benézek még.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Erpé, Apa valódi végzettsége állattenyésztő és emiatt nagy kutya-mánia van, most szeretne egy új kutya fajtát behozni, de előtte a saját kutyáinkat kell jól levizsgáztatni, hogy Ő föl tudjon mutatni szakértelmet, plussz ha már anyagilag kissé jobban állunk, szeretne ezzel foglalkozni. És mivel neki még meggyőződése is, hogy a fajta tiszta kutyák nem a világ közepe, ahogy sokan hiszik, ezért kötelezőek a kutyáknak a vizsgák, mert manapság a "korcs" az buta, neveletlen és csúnya. Nekünk 2 keverék kutyánk van. Az egyik egy 4kg-os kis keverék (akire mindenki azt hiszi, hogy egy méregdrága különlegesség, mert olyan szép és okos... :mrgreen: ), a másikat kidobták szintén, de mint fajtatisztát, csak nem kellett, de azóta kiderült, hogy azért nem kellett mert a két kutyája keveredett. Ő lepipálja a fajtatisztákat, már 9hónaposan letette az alkalmassági vizsgát, ami csak 1évesen lehetne. Na, nem fényezem, tovább, de pont vasárnap indul a verseny sorozat első vizsgája és nem hagyhatja ki. Igaziból maximálisan megértem, csak azon dühöngök, hogy miért nem segíthet Apósom, hogy ne egyedül legyek terhesen a szállítókkal???? Vagy túl nagy az elvárásom? Őszintén!!!!

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Mára sűrű napom lesz és közbe a fekvéseket is be kell iktatni.

Cukkerek a babák- és tényleg most mennyi kérdés vetődött fel bennem is az ikrek kapcsán.

na Gemini látom nem csak az én heppem, az azonos kezdőbetű- de Apa ezt nem érti nálunk. most már kiakad ha m betűs névvel jövök.de már azon is hogy az f betűs vezetéknévhez f betűs keresztnevet keresek. szerinte az alliteráció f.szság. na jó nem így mondta, de röviden ennyi :)

én hasam tuti nem lesz nagy, én körte forma vagyok és nekem a kis hasak közt volt a pocim az osztályon- viszont utána is hamar visszaváltoztam.

szerintem is azért pici Rozi mert lány.

én most a méret szerint október 1-2 lennék, de ha a dokimat is figyelembe veszem, akkor tuti hogy szept. 10-20 között megleszünk. mensi szerint ebbe bele is férne.

Ági: én meg el tudom képzelni hogy mégis rendesek lesznek és hívnak, hogy ne aggódj. én ezt érzem.

azért már alakul egy két lány- Van Geminiéknek is, Katának is, Emmaminak is, nekem is...

na megyek, remélem bírom a mai napot...

mindenkinek szép napot!

ja Emmami: első babánál a mocorgást úgy figyeld, hogy ne nagy valamit várj, hanem este mondjuk mikor lefekszel, tedd a kezed a hasadra és várj- ilyen kis buborékhoz hasonló dolgokat fogsz érezni, de figyelj, hogy meg tudd különböztetni a bélbubitól. mondjuk van különbség a kettő közt, de ha figyelsz megérzed.

hát én jól állok cuccokkal: én csak ruhát, takarót, falidíszt és egy komódot keresek...

a kórházi cuccba kell még pár apróság (tenna cuccok), de már teli
Sti: Hello Kittys hálóingem lesz- na nem vagyok fun, csak ez volt a legcsinibb :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Tegnap este még éppen írni akartam, amikor Bence a laptop kábelt laza mozdulattal kihúzta a helyéről.... :twisted:

Molly:
Nagyon csini pocakod van, Te is jó vékony vagy

Erpé:
A topic átnevezés nekem is eszembe jutott, de azt nem tudom, hogy utólag meg lehet-e ezt tenni. Esetleg, aki a topicot indította. Ki volt a tettes? :)

sti:
Mi pedig 2013 áprilisban szerettünk volna egy pozitív tesztet, akkor a harmadik baba is téli lett volna, amit nagyon szerettünk volna, én imádtam decemberben mindenórás lenni :) Nem jött be...:)
Szerintem, ha 4d-n látták a nemét, akkor már kicsi az esély a tévedésre. Én Bencét a 21. hétig kislánynak képzeltem, mivel annyira azt akartuk (bár tudat alatt éreztem ,hogy kisfiú lesz). A 21. héten tudtuk meg, hogy kukis, hát furcsa volt átállni kisfiúra :)

Zárt topic:
Én is várnék vele. Mi is elköltöztünk zártba a Bencés fórummal, ezt az után tettük meg, amikor már megszülettek a babák. Nálunk nagyon sokan kapcsolódtak be a 30. hét környékén, mivel sokan dolgoznak még addig , és ,ahogy szabadságon vannak, akkor kezdenek fórumozni. Volt jó pár csatlakozónk közvetlenül szülés után is, és azt kell, hogy mondjam, hogy ők lettek a máig is legaktívabb tagok.
Ha most mennénk, új tagokat már nem remélhetünk, és valljuk be, lemorzsolódás jócskán lesz a szülés után. Az pedig nem a legjobb, ha 3-4 ember marad a fórumon, mert frissítés nem érkezik.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?