Szépjóreggelt!
Épp várjuk az apósomékat, hogy jöjjenek. Halál ideges vagyok, mert szörnyen félek tőle, hogy valamit mondani fog, amire én bepipulok,és jól beszólok neki. Erre elég komoly esélye van, mert asszem bármit szólhat, amire én valami csúfat tudnék mondani. Még jó, hogy legalább délelőtt itthon lesz Gergő, és majd szóval tartja...
du meg majd úgy teszek, mintha aludnék. Felköltözök majd valami könyvvel a galériára, vagy bármi. Asszenm időbe fog telni, míg úgy tudok majd viselkedni, mintha ez a lakásfelújítás meg se történt volna... Előre félek tőle, hogy mire mondják majd most is, hogy leközelebb... áááááááááá. Befejeztem.
Karácsony szép volt és nagyon jó. Kicsit hiányoztak az otthoniak, de nem volt vészes. Beszéltem velük sokat telefonon, Gergő meg az övéivel messengerezett, a kissógoraim szélessávú netet kaptak karácsonyra
Nagyon bejött Gergőnek a webkamera, azzal szórakozott egy csomót, és még a gépet sem tette tönkre. Viszont olvasta a babanetet
Ez vicces volt, mindig mondta, hogy mi történt. Mert a nagy házasélés közben azért folyton ment a számítógép ugye
Képzeljétek, majdnem nem lett karácsonyfánk! Ugye a jókis megfázásom miatt Gergőnek kellett intézni minden bevásárlást, és olyan soká végzett, hogy negyed 2-kor(!!!) indult fáért. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy a barátnőm beleültette a bogarat a fülébe, hogy az árusok otthagyják a fákat, és hazamennek. Na, szóval, gondoltam, mégis a háztömb másik fele, lemegyek én is, fát válasszunk együtt. Hát, akkor tolták be az utolsó 3 fenyőt a kuka megsemmisítőjébe
, amikor mi odaértünk. Aztán voltak még ott hosszútűlevelű fák, amik nekem nem tetszettek, de úgy tűnt, muszáj lesz, mikor jött egy bácsi, és kirakott az autójából 3 gyökeres meg egy normann fenyőt, hogy eladó, és akkor gyorsan megvettük a normann fenyőt, amit én nyomban el is neveztem normann gömbfenyőnek, mert szegény szélesebb, mint amilyen magas, és még jó, hogy fal mellé került nálunk, mert az egyik oldala viszont lapos
De nagyon helyre kis fát csináltunk belőle, és legalább nem potyog.
És aztán onnantól fogva egyátalán semmit nem csináltunk. Este gyertyagyújtás, meg ajándékbontás, meg minden, aztán két nap heverészés, tv-zés, filmnézés, olvasás, szóval semmittevés együtt. Igazán jó volt. Mondjuk nem is nagyon lehetne mást csinálni, lévén, hogy már 15 percet is kínkeservvel tudok fenn lenni a hát/bordafájás miatt. Vagyis egyszer kibírtam majd két órát, mert elmentünk templomba, de már a trolimegállóban rettenetesen szenvedtem
Mindenesetre legalább a betegségnek már látszik a vége. Katy, ha ugyanazt kaptad el, mint én, akkor készülj fel a legrosszabbra. Pont egy hete kezdődőtt, és még mindig fújom az orrom meg köhögök, a torokfájásom mára múlt el. Ja, és a kedvencem, tele van a szám herpesszel. Viszont lázam nem volt, csak gyenge hőemelkedés. ÉS nagyon remélem, hogy jobban vagy, és nem ez döntott le a lábadról.
Szóval nagyonnnagyvonalakban ennyi volt karácsonykor. Persze tudnék egy csomómindent mesélni, mert ollllyansokminden van a semmittevés közben is
De inkább kihagyom. Majd esetleg, ha más is bőbeszédű lesz...
Inkább gratulálok Hanához például, mert szép nagyon, és olyan jó, hogy leírtad ilyen szépen a mindent, Savitri, mert nagyon nagyon jó volt olvasni. Senkit nem akarok megbántani, és írjon mindenki szép szüléstörténeteket, de ez olyan jó részletes volt, hogy megszavazom neki a nagydíjat
És tök jó, hogy büszke anyuka vagy, meg minden, és főleg az, hogy jössz néha te is, mert Hanababa rendes, és hagyja
És nagoyn örülök, hogy nem volt teltház, és nem valósultak meg a paráid
Mazsom, tök jó, ami történt veled, és olyan jó, hogy megosztod velünk! Semmi csöpögés, egyszerűen olyan jó olvasni, hogy valaki boldog! Megérdemled, nem?
Bagzer, sajnálom a szárítót
És már jól vagy egészen? És köszi, hogy közvetítesz, annyira izgulok most már Edwigért. Néha olyan érzésem van, mintha az orvosai nem annyira tudnák, hogy micsinálnak...Mi a fenének kell befektetni valakit karácsonykor, ha mégse akarják kikapni babócát... Hihetetlen. Egy méhlepény vagy ellátja a kölyköt, vagy nem. Ha ellátja, akkor nincs semmi. ha meg nem, akkor nem kell méhszájakra várni, hanem ki kell venni, nem? Na, mindegy. Lehet, hogy ne spannoljam magam?
Eleredt az eső
eléggé elkeserítő, hogy még nem esett rendes hó. Ráadásul itt a kutyát nem zavarná most ilyenkor szerintem. Nagy forgalom sincs, mindenki szabin... lehetne élvezni.
No, puszi nektek.
Kikocska
Most számolok....33+4 uhh, rohan az idő