Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem szép szentestéje volt mindenkinek!! Meg sok ajándék meg ilyenek Kép Mi úgy döntöttönk, idén nem ajándékozzuk meg egymást, legalábbis becsomagolható dolgokkal nem! Merthogy
úgyse attól jó. És tényleg, így is nagyon szép volt ez a nap, még gyorsan díszítgettünk mézeskalácsot, meg aztán a fát, és együtt főztünk vacsit Kép

Savitri!
Hana babához gratulálok, igazán szép kislány! Neked pedig sugárzik az arcod, jó ezt látni!!
A részletes beszámolót köszönjük, teljesen átélhető meg szemléletes volt. Ha te nem is sírtál rögtön szülés után, énnekem rögtön olvasás után azért sikerült Kép

Viszont jól bepánikoltam ma, a wc-n ülve hallottam valami reccsenés-féle hangot. Ott ültem dermedten, meg se mertem moccanni! Aztán szerencsére semmi gond, legalábbis azóta sem érzékelek szivárgást. Már megijedtem, hogy úgy döntött, nem maradhatunk ajándék nélkül Kép Nagyon szép ajándék lenne, de még picit korai. Várja meg legalább apa szülinapját, arra lehet ajándék (jan. 9).

Holnap szerintem nem jövök, vagy max késő este, de gondolom a legtöbben szintén családlátogatáson lesznek!
Mindenesetre további szép ünnepeket, most pedig jó éjszakát:
Orbis (34+3)
Kép
orbis

Sziasztok!
Nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Vica+Bence

Kép
Kép
bendegúz30

Nálunk se volt nagy ajándékozás. Apucinak vettünk egy farmernacit meg egy pulcsit, ő azt kapta, én meg választottam magamnak 3 babaruhátKép és azt. De végülis a legszebb ajándék a pocimban vanKép
Meg Dolfi kutyus kapott egy rakat Pedigree nyalánkságotKép Talán neki volt a legnagyobb meglepiKép Úgy teli zabálta magát, hogy utána égnek álló lábakkal horkolt reggeligKép

Viszont a mai nap nem úgy fog elsülni, ahogy terveztük. Eredeteileg az anyósomékhoz mentünk volna, ahol ilyenkor össze szokott gyűlni a kis család. Na nem mintha az anyósom hiányozna, de azért mégiscsak szívesen mentem volna hozzájuk, mégiscsak karácsony van, meghát végre egy kis társaság, az mindig jól jön az örökös itthonlét után.
Erre tegnap telefonált az anyósom, hogy a lelkiismerete nem engedi, hogy ne szóljon, hogy a hét közepén két napig lázas volt, nem is kicsit, 39,5-je volt és még most sincs tökéletesen. És hogy döntsem el mi legyen. Na marha jó, itt filóztam vagy fél napig, mire úgy döntöttem, hogy akármilyen mehetnékem is van, nem tehetem meg ezt Kristóffal. Nem mehetek el. Persze, tudom, máshol is összeszedhetek ilyen lázas fertőzést, akár boltokban is vagy majd szilveszterkor. De ez azért mégis más. Erről tudok és ennek tudatában szerintem felelőtlenség lenne oda mennem. Persze talán nem kapnám el, de talán igen, hisz teljesen még én sem gyógyultam meg a náthámból, ráadásul most a babavárás miatt legyengült immunrendszeremmel sokkal könnyebben összeszedek mindenféle bacit, vírust.
Annak se örülök, hogy apuci elmegy, dehát mégse tilthatom el a családjától. Csak reménykedni tudok, hogy ő nem hozza nekem haza.
Úgyhogy ma egész délután Kristóffal és a kiskutyámmal fogunk hármasban karácsonyozni Kép

Szerintetek túlaggódom a dolgot? Ti elmentetek volna?

Babus+Kristóf (32+7)

Kép
babus2005

Sziasztok!

Van egy nagyon csöpögős sztorim, előre is bocs, ha émelyítően sziruposnak és marha hosszúnak találjátok!

Ja! nem sértődöm meg, ha valaki kihagyja!
Nekem muszáj leírnom, hogy mi volt tegnap este. Ehhez tudnotok kell, hogy építkezünk és a Lili összes holmiját meg kellet vennünk, nem nagyon kaptunk senkitől babaholmit. Úgyhogy gondolhatjátok, hogy milyen az anyagi helyzetünk...
Ez nem sírás akar lenni, csak azért írtam, hogy hogyan kell értékelni a tegnap este történteket.
Ja,és anyuék is, ebben az utolsó háromnegyed évben nem a szerencsés üzleti-anyagi dolgaiakkal dicsekedhetnek + náluk lakunk 5 éve, eszünk, fürdünk, mosunk tök ingyen.
Tehát tegnap este eljött a szenteste és az ajándékozás. Én odadatam a kicsi férjecskémnek a tényleg apró ajándékomat, ami emellett nem is igazi ajándék szerintem, mert melegítőnadrágot kapott, amire amúgy is szüksége volt. És akkor kaptam én az ajándékaimat: apa nem csak nekem, de a Lilinek is készült meglepivel. Végig sírtam az egész ajándékozást. Mindig azt hittem, nem figyel rám eléggé,de tegnap este kiderült, hogy ez mennyire nem igaz. Három-tényleg drága- babás könyvet nézegettem két-három hónapja, és mindegyiknek tudta a címét, pedig azóta nem beszéltem róla! És ezek után a világ legszebb kislányának címezve,- és leírva, mennyire várja a találkozást, és ő már visszaszámol - kaptam egy csomagot, amiben az a méregdrága 4 részes ágyneműgarnitúra lapult, amit pár hetes terhes koromban láttam meg és azóta fájt érte a szívem-azt gondolva, ennyi pénzért soha nem lehet az enyém. Leírta azösszes érzését, amit nam nagyon szokott kimutatni, hogy mennyire szeret minket.Gondolhatjátok! Azt sem tudom, ennyi pénzt honnan szedett össze, azt meg pláne nem, hogy mitől lett ekkora bátorsága, hogy kimondja amit érez! Még most is sírok, ahogy írok. Ezután anyukámék ajándékoztak meg minket. Azt hittem elájulok! A kicsi Lili megkapja a lehetőséget, hogy az őssejtjeit levetessük! Emellé, ami a másik legnagyobb ajándék volt, az anyukámtól egy levelet is kaptam, amiben leírta, mennyire szeretnek engem, és bár egy kicsit szomorú, hogy rá kellet döbbennie mennyire felnőtt a lánya, hogy én is anya leszek, hogy fáj neki, hogy külön fogunk költözni és külön kis család leszünk,de ugyanakkkor legalább ennyire boldog is ugyanezért. És azt is írta, higgyem el, hogy legalább olyan jó anya leszek mint amilyen jó gyerek is voltam, mert szerinte az voltam és vagyok és büszke rám, és a kislányom nagyon szerencsaés lesz hogy én leszek az anyukája.És élvezzem ki az utolsó karácsonyt és ezt a pár hetet, amíg még tényleg gyerekként élhetek velük és a költözést pedig úgy fogjam fel, hogy ezután két otthonom lesz, ne pedig egy végleges elszakadásként.
Úgyhogy két óriási ajándékot kaptam! Számomra ez a két levél sokkal nagyobb ajándék volt, mint a világ összes kincse együttvéve! Persze az anyagias ajándékok sem voltak semmik, csak két ilyen embertől, akiket a világon a legjobban szeretek -persze a Lilikémen kívül- ilyen megerősítést kapni, ráadásul úgy hogy ők nem nagyon mutatják az érzéseiket-hát azt elmondani sem lehet, milyen érzés! még mindig egyfolytában bőgök, és tele van a szívem szeretettel.
Titeket is nagyon szeretlek így ismeretlenül is, mert nagyon sokat segítettetek nekem a tudtotokon kívül a problémáitok megbeszésével. Köszönöm neketek, és azt is, hogy befogadtatok!

Hát ez így visszaolvasva rohadt csöpögősre és hosszúra sikeredett, bocsi érte!

Mindenkinek nagy-nagy ölelés!

Zsu
mazsom

Sziasztok!

Végre egy kis nyugalom!Én nagyon-nagyon elfáradtam!Tegnap óta folyamatosan pörögtünk a párommal, és egyik helyről mentünk a másikra!Ráadásul Anyukámat is vendégül láttuk, és az is így nem volt egyszerű!
Na a lényeg, hogy egész jól sikerült és most már pihenhetek!

Mazsom!Nem csöpögős, és örülök, hogy megosztottad Velünk!Kép

Babus!Te meg ne izgulj!A lényeg, hogy döntöttél valahogy és 100%-ig tökéletes döntés nem is létezik!Mindenhogy nyer és veszít valamit az ember a döntéseivel, remélem érted hogy értem!Kép

Ma a bátyám meg a férjem összerakták a babaágyat és már csak a pelenkázó van hátra és utána berendezem a gyerek szobát és akkor majd teszek fel képeket!Már nagyon várom!

Remélem Nektek is jól telnek az ünnepek!

Puszi:Katy
34+3
Katy

És Márti!Mégegyszer gratulálok a babádhoz!!!

Katy
Katy

Lányok, először is elnézést hogy most nem reagálok semmire, de csak (önző módon) azt néztem meg hogy Savitri irt-e már. Hogy kell megnézni a közös e-mail-ünket?

Most még anyósoméknál vagyok, és nem szeretném növelni a matáv számlájukat, majd otthonrol irok többet!

Köszi,
Eszter2004
34+4
eszter2004

Sziasztok kismamikKép
Nagyon Boldog Karácsonyt mindenkinekKép
PéterKép
Levente nagyon nagyon szép, látszik rajta, hogy jobban vanKép Sok puszi Noéminek isKép

LiliKép
Hana gyönyörűűűűűű baba, és a szüléstörténetedet letöltöttem kinyomtattam, hogy legyen mit olvasgatni holnaptól a kórházbanKép
Most picikét kezdek félni, de attól még nem javul a helyzet.....
Fájó búcsút veszek tőletek egy kis időre, és remélem meglátogattok majdKép Üzenek ahogy kipottyant Kép a manóKép
Mivel valószínű nem leszek net közelben B.U.É.K. mindenkinek így előreKép
Sok sok puszi és vigyázzatok magatokra, meg a pocaklakókraKép
edwig aki mostmár igen igen kezd beparázni....
39+6
Vendég

EdwigKép
Nagyon szorítok érted holnapKép De jó neked, holnap este már babázhatszKép

Pussssz
Tüni
tüni

Mazsom, nem is csöpögős, én is elpityeredtem azé rajta!

Edwig, ezt már gondolom nem olvasod, de sok erőt és bátorságot neked! és holnap már kezedben a kicsomag!!! hurrá!! és várom hívásod/sms-ed!!!! minden rendben lesz!!KépKép

nekünk is jó kis karácsonyunk volt! végül, mi marcimmal nem most ajándékoztuk egymást, de úgyis a leffőbb ajándék még úgy 5 hét múlva jön!! viszont amellett hogy marcim húga édesen babaruhácskát meg étkészletet adott, még ezt képzeljétek: marcim szüleitől megkapta picur az első ajándékát: egy remek kis narancs, három cicás body-t, jól meghatódtam! ez az első, ja, és nekünk is tőlük a közös ajándékunk egy turmix gép, ami nekünk épp nem volt, azt is mondták, hogy a baba miatt! szóval, talán ez is beindulgat....

no, marcika ma is vetít, megasztárt néztek, de utána kidőlök sztem, mert tegnap alig aludtam!

mindenkinek további kellemes ünnepeket!
bagzer
34+6 juhúúú

KépKép

KépKép
bagzerka

Szervusztok!

Noémi mindenkit szeretettel puszil!

Mazsom! Én kifejezetten örülök annak, amikor megcsillan a jéghegy csúcsa! Ez volt az érzésem, amikor a történetedet olvastam - köszönjük, hogy leírtad!

Levente mára megszabadult az infúziótól is. Ettől láthatóan megnyugodott. Ma egyfolytában aludt, még akkor sem mindig ébredt fel, amikor cumizott. Nehezen akartam Noéminek elhinni, hogy mosolyog. Aztán ma este vacsi és böfi után letette a nővér - éppen filmeztem - és Levente megajándékozott egy igazi mosollyal. Döbbenet! Azt hittem, ilyet csak néhány hónaposan produkálnak a babák. Lehet, hogy csak a mimikája fejlett, de hatalmas élmény látni, hogy a gyermekem mosolyog! Az inkubátorból remélhetőleg 2 napon belül kikerülhet, ehhez rendben kell lennie a vércukor és bilirubin szintjének. Az orvos szerint szépen javul és mi is ezt látjuk rajta. Tegnap este a fényképét betettük a fa alá Kép

További békés ünneplést kívánunk mindenkinek,
Péter, Noémi és Levente
vghnoémi

Péter! úgy örülök hogy jobban van Levente!!! ez igazi karácsonyi ajándék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek minden jót kívánok!!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Péter
Nagyon nagy léptekkel javul a Levi babaKép
Akkor már a szilvesztert talán otthon is töltheti majd, ugye?Kép

Végül egész jól alakult a mai nap, míg apuci vendégeskedett, én átmentem anyukámékhoz, este pedig eljöttek hozzánk a sógoromék, hoztak Kristófkának macit és kisautót ajándékba(bár ezzel még várnia kell 1-2 évet legalábbKép)

Babus+Kristóf, aki ma megkezdte a 34.hetet!!!!!Kép

Kép
babus2005

Péter
Nagyon jó híreket hoztál nekünk! Nagyon szorítunk értetek, szerintem ezt az egész karácsonyozó topik nevében mondhatom!

Bagzer! Meglátod,ha megszületik a picur, minden rendbe fog jönni. Ők leszneka világ legboldogabb és legbüszkébb nagyszülei!Egy ilyen aprócska ember nagyon nagy dolgokat tudvéghezvinni csak azzal is, hogy megszületik!

Babus
Kitartás, te is már nemsokára célbaérsz és kezedben tarthatod a kis lurkót!

Edwig
Teljesen normális, ha parázol, de gondoljarra, milyen jó lesz neked nagyon rövid időn belül,mi pedig csak itt irigykedünk még egy jó darabig!
Tök jó, hogy mostmár minden hétre esik szinte 1-1 babuci születése!

Zsu, pont ma kerek betöltött 34! Hurrááááááá!
mazsom

Sziasztok!
Hana olyan jó kislány, hogy lám van időm ide ülni. Igaz mindjárt felébred és akkor majd hirtelen abbahagyom.

Mazsom, szerintem is tök jó, hogy leírtad a karácsonyod. Tök meghatódtam. Rá vagyunk ám hangolva az ilyesmire. Kép

Edwig, nagyon szorítok! Klassz lesz mindenképp!

Péter,
lemaradva (kicsit nem értem rá) de nagyon nagy gratula nektek Leventéhez, Noémit külön is üdvözlöm, nagyon örülök, hogy szépen fejlődik a kisfiú, remélem nemsokára hazaviszitek. Kép

Mindenki másnak meg kitartás! Megéri!
A babák varázslatos lények!

Lili(a világ legszerencsésebb anyukája)

KépKép
savitri

csak gyorsan írok, hogy Noémitől kaptam sms-t, hogy Levente kikerült az inkubátorból, és ma reggel 40gr-ot szopott Kép éljenéljenhurráhurrá!!!
Majd mikor már nem lesz karácsony, írok megint, de most csak házasélünk Kép Elvégre ez az utolsó karácsonyunk kettesben Kép

MIndenkinek puszi

Kikocska

kikocska

sziasztok!
örülök, hogy mindenki jól van!
Levibabának, csak így tovább!! szülőknek meg még sok erőt és türelmet!Kép

Edwig!! gondolunk ám rád!! bátorság! ma már kint a baba!!!! hurrrááá

puszi mindenkinek!
Savitri! köszi! válaszoltam a te címedre!

bagzer
ma 35 kereken (nem évesKép )

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!!!

Már biztos Edwig is babázik nem?Írjátok meg, ha tudtok valamit!!!Úgy izgulok!
Kép

Különben tök lebetegedtem, és Laci már dolgozik és egyedül vagyok és szegény énKép!És csak egy használhatatlan digitális lázmérőnk van, amin nem tudom megmérni a lázam,pedig úgy érzem, hogy van.Bár lelkileg nem érzem roszsul magam, úgyhogy nem kell aggódni!

Savitri!Remélem elolvasod!Annyira furcsa, hogy már anyuka vagy, és annyira örülök neki!Nem tudom ezt az érzést leírni, de igazából lehet hogy rólam szól. hogy most tudatosult bennem, hogy nem sokára kézzel fogható lesz a babánk, és nemsokára mi is anyukák leszünk!Szóval értitek ugye???
Na nem tudom, hogy értheő-e, amit érzek, de számomra most kézzel fogható, és ez már csak reálisabb lesz!

Leventééknek is nagyon-nagyon örülök!!!Remélem nemsokára Ők is otthon lehetnek már!!!

Na puszi mindenkinek!És Kikocsnak igaza van!Használjátok ki, hogy a párotokkal együtt lehettek!Kép!

Katy és Dávid
34+4Kép
Katy

sziasztok!
most írtam sms-t Edwignek, még nem válaszolt. remélem minden rendben, csak mondjuk alszik. gondolom jól jöhet a pihenés...
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Edwig most írt: egész jól van, aszongya fogjuk rá. baba még nincs...... teljesen zárt a méhszája, ma már nem is lesz semmi. holnap megnézik hogy áll, mert amíg zárt, addig nem indítják meg. azt írta hogy ha holnap sem, akkor inkább hazamegy...
ha esetleg mégis benttartják, azt írta, hogy bemehetnénk hozzá, de majd üzen hogy mi újság.
köszöni hogy gondolunk rá
Edwig

bagzer, a közvetítő ő

KépKép

KépKép
bagzerka

Szépjóreggelt!

Épp várjuk az apósomékat, hogy jöjjenek. Halál ideges vagyok, mert szörnyen félek tőle, hogy valamit mondani fog, amire én bepipulok,és jól beszólok neki. Erre elég komoly esélye van, mert asszem bármit szólhat, amire én valami csúfat tudnék mondani. Még jó, hogy legalább délelőtt itthon lesz Gergő, és majd szóval tartja... Kép du meg majd úgy teszek, mintha aludnék. Felköltözök majd valami könyvvel a galériára, vagy bármi. Asszenm időbe fog telni, míg úgy tudok majd viselkedni, mintha ez a lakásfelújítás meg se történt volna... Előre félek tőle, hogy mire mondják majd most is, hogy leközelebb... áááááááááá. Befejeztem.

Karácsony szép volt és nagyon jó. Kicsit hiányoztak az otthoniak, de nem volt vészes. Beszéltem velük sokat telefonon, Gergő meg az övéivel messengerezett, a kissógoraim szélessávú netet kaptak karácsonyra Kép Nagyon bejött Gergőnek a webkamera, azzal szórakozott egy csomót, és még a gépet sem tette tönkre. Viszont olvasta a babanetet Kép Ez vicces volt, mindig mondta, hogy mi történt. Mert a nagy házasélés közben azért folyton ment a számítógép ugye Kép

Képzeljétek, majdnem nem lett karácsonyfánk! Ugye a jókis megfázásom miatt Gergőnek kellett intézni minden bevásárlást, és olyan soká végzett, hogy negyed 2-kor(!!!) indult fáért. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy a barátnőm beleültette a bogarat a fülébe, hogy az árusok otthagyják a fákat, és hazamennek. Na, szóval, gondoltam, mégis a háztömb másik fele, lemegyek én is, fát válasszunk együtt. Hát, akkor tolták be az utolsó 3 fenyőt a kuka megsemmisítőjébe Kép, amikor mi odaértünk. Aztán voltak még ott hosszútűlevelű fák, amik nekem nem tetszettek, de úgy tűnt, muszáj lesz, mikor jött egy bácsi, és kirakott az autójából 3 gyökeres meg egy normann fenyőt, hogy eladó, és akkor gyorsan megvettük a normann fenyőt, amit én nyomban el is neveztem normann gömbfenyőnek, mert szegény szélesebb, mint amilyen magas, és még jó, hogy fal mellé került nálunk, mert az egyik oldala viszont lapos Kép De nagyon helyre kis fát csináltunk belőle, és legalább nem potyog.
És aztán onnantól fogva egyátalán semmit nem csináltunk. Este gyertyagyújtás, meg ajándékbontás, meg minden, aztán két nap heverészés, tv-zés, filmnézés, olvasás, szóval semmittevés együtt. Igazán jó volt. Mondjuk nem is nagyon lehetne mást csinálni, lévén, hogy már 15 percet is kínkeservvel tudok fenn lenni a hát/bordafájás miatt. Vagyis egyszer kibírtam majd két órát, mert elmentünk templomba, de már a trolimegállóban rettenetesen szenvedtem Kép Mindenesetre legalább a betegségnek már látszik a vége. Katy, ha ugyanazt kaptad el, mint én, akkor készülj fel a legrosszabbra. Pont egy hete kezdődőtt, és még mindig fújom az orrom meg köhögök, a torokfájásom mára múlt el. Ja, és a kedvencem, tele van a szám herpesszel. Viszont lázam nem volt, csak gyenge hőemelkedés. ÉS nagyon remélem, hogy jobban vagy, és nem ez döntott le a lábadról.
Szóval nagyonnnagyvonalakban ennyi volt karácsonykor. Persze tudnék egy csomómindent mesélni, mert ollllyansokminden van a semmittevés közben is Kép De inkább kihagyom. Majd esetleg, ha más is bőbeszédű lesz... Kép

Inkább gratulálok Hanához például, mert szép nagyon, és olyan jó, hogy leírtad ilyen szépen a mindent, Savitri, mert nagyon nagyon jó volt olvasni. Senkit nem akarok megbántani, és írjon mindenki szép szüléstörténeteket, de ez olyan jó részletes volt, hogy megszavazom neki a nagydíjat Kép És tök jó, hogy büszke anyuka vagy, meg minden, és főleg az, hogy jössz néha te is, mert Hanababa rendes, és hagyja Kép És nagoyn örülök, hogy nem volt teltház, és nem valósultak meg a paráid Kép

Mazsom, tök jó, ami történt veled, és olyan jó, hogy megosztod velünk! Semmi csöpögés, egyszerűen olyan jó olvasni, hogy valaki boldog! Megérdemled, nem? Kép

Bagzer, sajnálom a szárítót Kép És már jól vagy egészen? És köszi, hogy közvetítesz, annyira izgulok most már Edwigért. Néha olyan érzésem van, mintha az orvosai nem annyira tudnák, hogy micsinálnak...Mi a fenének kell befektetni valakit karácsonykor, ha mégse akarják kikapni babócát... Hihetetlen. Egy méhlepény vagy ellátja a kölyköt, vagy nem. Ha ellátja, akkor nincs semmi. ha meg nem, akkor nem kell méhszájakra várni, hanem ki kell venni, nem? Na, mindegy. Lehet, hogy ne spannoljam magam? Kép

Eleredt az eső Kép Kép eléggé elkeserítő, hogy még nem esett rendes hó. Ráadásul itt a kutyát nem zavarná most ilyenkor szerintem. Nagy forgalom sincs, mindenki szabin... lehetne élvezni.

No, puszi nektek.
Kikocska
Most számolok....33+4 uhh, rohan az idő

kikocska

Sziasztok!

Látom Kikocs visszatértél!Kép
Háát valószínű, hogy ez az, amit Te is el kaptál,mert úgy kezdődött, mintha herpesz lenne belül a garatomban, és utána jött a torok és az egyenlőre enyhe nátha, köhögés!Na ez van!De úgy vagyok vele, inkább most legyek beteg, mint amikor Dávid kibújik, és Ő is elkaphatja!

Remélem túl leszel ezen az após témán hamar!Nagyon-nagyon sajnállak!A legrosszabb, hogy még beszólni sem nagyon lehet neki, mert ugye családtag!Szorítok!Kép

Edwignél nem értem!Nem úgy volt, hogy vasárnap megindítják a szülést, azért kell befeküdnie?De szenyók!Kép

Ma itthon lesz Laci, és pelenkázót meg babaszobát rakunk össze úgyhogy este fogok csak jelentkezni!
Kép

Jók legyetek!Millió puszi!

Katy
34+5Kép
Katy

Mikortól lesz valaki középhaladó felhasználó???
Katy

Katy, 300 üzenettől... Kép És jobbulást, és tényleg jobb, ha most vagy túl a betegségen.. És jó babaszobázást. Egyébként meg éppen most jöttek meg, reggel 8 helyett, aminek az lesz a következménye, hogy megint mondják majd, hogy akkor majd legközelebb befejezik, de már bőgtem Gergőnek egy adagot, hogy nem akarok több munkát látni itt nyárig, szóval ami nem lesz meg most, akkor azt felejtsük el, és mindenképp legyen meg az, ami fontos most, a többit meg leszarom most már. És érdekes, hogy mennyire gyorsan csökkennek az ember igényei az idő előrehaladtával... Viszont a vcajtó nagyon szép lett, pedig féltem tőle, hogy milyen lesz. ja, és a szegélyléc is más színű, mint a több mint hónapja fenn levő lambéria, szívből remélem, hogy a lenolaj majd összehozza a kettőt... Ha ilyen nyugi lesz, akkor majd tudósítok, hogy miújság Kép összehozom én, hogy most már archiváljunk Kép

kikocska

Sziasztok!
Reggeli nagy alvás van, ezért jövök.

Katy,
örülök annak amit írtál mert bennem volt, hogy ezt tovább adjam. Mármint, hogy meg változik a világ egy pillanat alatt majd nektek is, úgy hogy még napokig azon gondolkoztok majd , hogy kerültetek ide (oda). Szóval úgy érzem ez neked átjött.
Kikocs,
kössz a nagydíjatKép !
A fával mi is hasonlóképp jártunk, elég alternatív lett, főleg, hogy díszekkel se készültünk nagyonKép
Aposódékhoz kitartást! Gondold azt, hogy most tréningezed a türelmedet, amire nagy szükség lesz nemsoká. Igaz ahhoz gyönyörű kis segítséget is kapsz.

Levente,
40g szopi az nagyon jó! Mindig is sejtettük, hogy tehetséges. Kép
Noémi, úgy örülök nektek Kép

Nem értem amit Edwiggel csinálnak Kép!
Máskor meg kérdés nélkül tágítókat adnak az ember lányának! Reméljük nem kell már sokáig senyvednie az orvosok karmai közt!

Bagzer, tök jó hogy közvetítesz, nagy puszi Edwignek Kép

Lili (még mindig a legboldogabb)

KépKép
savitri

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, csak éppen bejelentkezem. Szerdán (22-én) jöttünk haza a kórházból. Jól vagyunk, csak nekem még sokat ég a sebem (császár volt).

Megpróbálok felrakni képet, ha itt nem sikerül, akkor kattintsatok rá a profilomra.

Mindenkinek akinek még pocakja van további kellemes babavárást, akinek már babája van, jó babázást kívánok.

Csilla
spectro

Sajnos sehogy nem sikerül képet felraknom, ehhez a férjem segítségére lesz szükség. Ő viszont most nincs itthon, de rövidesen teszünk fel képeket.
spectro

sziasztok mindenkiii!!
remélem ti jól vagytok, mert szerintem front van, és fránya fejfájásom lett!!! ááááááá

Edwig még nem jelentkezett azóta. én sem értem ennek mi értelme, azt mondták vasárnap kiveszik, nem??! hátha valami beindul....

Kikocs, igen, köszi! azóta teljesen rendben van minden! asszem kicsit túlhajtottam magam aznap... a vásárolgatás, az állás, és utána meg a sok darálás is megárthatott. nembaj, legalább most már tudom hogy mit nem szabad! mostantól odafigyelek! a szárító-ügy meg ...még reménykedem hogy jelenkezik az ember, hátha csak neki is közebjött a karácsony!
jaj, remélem neked jó lesz a mai napod! én ilyenkor végig belül tépem magam, és attól jó ideges vagyok folyamatosan, te próbáld okosabban-nekem nem szokott menni- szóval nyugalom!!!

no, majd még jövök!
bagz
35+1

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka, köszi, látványosan haladnak a munkával, és egy csomómindent már le is vittek, szóval egész jól viselem a dolgokat. Mondjuk mikor felajánlott apósom, hogy majd a konyhabútorhoz a tolóajtót megcsinálják, akkor kicsit feszült lettem, és mondtam, hogy jobban örülnék, ha itt pesten lenne meg minden, hogy ne legyen az, hogy majd két hét múlva... inkább nem lesz tolóajtó a konyhabútoron Kép Egész normálisan fogadta, és Gergő is azt mondta, hogy nem voltam buta. Szóval lehet, hogy tényleg rendeződnek a dolgok. Kép

Csilla, várjuk a képeket, és volt sok gratula nektek Kép

kikocska

Sziasztok!Kép

Gondoltam gyarapítom az üzenetek számát itt is!Kép
Bagz! Te nagyon gyanús vagy nekem mert gyakran produkálsz olyan tüneteket amiket én!Kép
Én egy órája bemertem venni egy fél algopyrint a fejemre és most jobban vagyok,de egész nap arra pihentem,hogy majd jobb lesz...nem lett.

Pipa vagyok Kép mert annyira nem éreztem magam jól,hogy nem tudtam elmenni festékszínt választani a hálóba,így a páromra bíztam mert holnap már festés van.
Viszont a kiságy fölé való tapétacsík megvár!Kép

További kellemest!

Ilona (33+1)
Vendég

JEEEE!!!!! elmentek!!! Majdnem elsírtam magam örömömben! Kép annyira jó! már csak egy létra van a lakásban, azt majd a festő viszi el, de nincs vödör, nincs felesleges bútor (vagyis olyanok, amiket a konyhabútorig még ugye használunk) viszont van sok kosz, amit nem tudom, hogy fogunk eltakarítani, de majd apránként Kép
Igaz nem lett szekrény az előszobába, és a polc sincs meg, se a küszöb, se az ablakpárkány, de tudjátok mit? nem érdekel! van ajtó a vécén, és befejezték a lambériázást. A többit már meg tudjuk mi is csinálni! ha mernék, akkor most pezsgőznék Kép És soha többet semmi ilyesmire nem kérjük meg! (azért megint volt egy kör, hogy a konyhabútort esetleg... Kép de nem hagytam magam Kép) jaj, csajok, ez olyan hihetetlen!
(vagyis azért még lesz, mert az előszobába való szekrényből lesz azért még szekrény, és azt most elvitték, szóval majd nyáron. De az már engem nem érdekel. AZ inkább csak arra lesz, hgoy a kölyöknek majd a szánkó, meg ilyenek Kép
Úgyörülök!
Azért sajnálom a fejfájósokat, de főleg örülök. Ugye nem baj Kép

MIndenkinek puszik
kikocs
33+4 (jöhetne Aura, hogy ellenőrizzem magam...)

kikocska

Sziasztok!!Kép
Újra itt a paramami!Kép
Én még mindig érzelmi ingadozásban élek...
egyszerűen nem bírom felfogni, hogy kint van, megszületett...annyira hihetetlen...
annyira furcsa érzés, hogy az valami...leírhatatlan...
SEmmi sem hasonlítható ehhez...
már a szorongások kezdenek elmúlni, de azért egy csomó dologtól félek...
például, hogy nem tudok olyan csodálatos anyuka lenni, mint anyukám...ő egy csoda!
meg, hogy egy szobában hárman rövid idő múlva megkattanunk...hogy nem tudunk elvonulni, meg kettesben lenni, vagy egyedül
esztyx

Esztyx!
biztos majd idővel kialakulnak ezek a dolgok!!
jaj, arra nem válaszoltál, hogy ti milyen légzésfigyelőt használtok?? vagy használtatok...
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

foggalmam sincs a márkájára, csak arra, hogy
útálom....Kép
esztyx

foggalmam sincs a márkájára, csak arra, hogy
útálom....Kép
esztyx

Esztyx,
ha anyukád csodálatos, akkor zsigerből te is az leszel. Egyszerűen a véredben van. Kép
Én épp attól tartok, hogy rutinból pont azokat a hibákat követem majd el mint az én anyukám.
Hárman egy szobában: rövid idő múlva itt a tavasz (hú de optimista lettem Kép )és mehet sétálni akinek elege van épp az otthoniakból.
Én most épp jól állok négyzetméter ügyileg, de az előző 5 évemet egy 8 négyzetméteres szobában töltöttem a párommal, úgyhogy tudom miről beszélsz. Bíztason az, hogy nagyon sokan csinálják hasonló körülmények közt és nem feltétlen bolondulnak meg. Mi persze inkább bevállaltunk egy albérletet, csak hogy több helyünk legyen, tehát nem teljesen őszinte amit írtam. Ha majd már mindannyian a szűk élettér miatt paráztok, akkor lépni kell valamilyen megoldás felé, addig viszont ne rágd magad rajta.

Kikocs! Éljen, éljen, hurrá!!!

Csilla!
gratula és türelmetlenül várjuk a képeket!

Lili(aki most elfáradt és befekszik imádott babája mellé)

KépKép
savitri

Tényleg többiekkel mivan?
Eszter2004, Orbis, Aura...stb?

Ja, és jön a hidegfront Kép talán hoz Edwignek végre valamit.

KépKép
savitri

Sziasztok!

Kikocska!
Szuperjó, hogy vége az apóskálváriádnak, szinte érzem a megkönnyebbülésed!
Mi voltunk Óváron, és sétáltunk egy nagyot
( 11C° volt)igaz nem a giccskörnyék felé mentünk, de így is elkaptunk egy jó kis világítós szánkós-szarvasos télapót Kép Apuék is jót nevettek a kreatív családi programotokon Kép

Sajnos nagymamakezdeményt még nem sikerült megismerni, de úgy döntöttem ha eddig türelmes voltam (amit így utólag úgy érzem jól tettem) akkor most már fél lábon is kibírom.

Holnap megpróbálok én is kontktba kerülni Edwiggel. Rémes amit művelnek vele, egyszerűen felháborító, ráadásul eléggé kiszolgáltatott helyzetben lehet. Úgy sajnálom szegényt.

Levi igazi pasi, 40 gramm, tudja ő mitől döglik a légy Kép gratula!

Savitri!
Én is olvastam Hana érkezéssztoriját, nagyon tetszett az is ahogy leírtad, meg maga az esemény is! Annak is nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy, nagyon jó ezt olvasni, igazán drukkoltam is érte!

Nem tudom mit akartam még írni, kicsit be vagyok tompulva, mindegy, majd eszembe jut, időm, mint a tengerKép

Puszi mindenkkinek, Aura 3...
ajjaj, mehetek a naptáramhoz, mert olyan régen írtam, hogy elfelejtettem Kép
Kikocs visszanéztem rád, de látom te is bizonytalankodsz Kép
aura

most írtam Edwignek, megérdeklődtem miújság, ezt válaszolta:

még mindig nincs baba, teljesen zárt a méhszáj, ezért tartanak a dokik a megindítástól mert a baba jól érzi magát, Edwig már eléggé unja. nem érti minek fektették be, holnap megpróbálja hazakérni magát, a kórházban mindenki babázik.
puszil mindenkit.

Edwig-bgz-által

KépKép

KépKép
bagzerka

Savitri!
Köszi, hogy gondoltál rám, látod pont akor írtam én is, biztos telepátia Kép
Eszter2004 asszem épp körbeutazza Mo-t családlátogatás céljából, a többieket nem tudom.

Továbbra is szegény Edwig. No, ha ébren van, úgy tűnik, írok neki én is valamit, hogy annyira mégse unatkozzon.

Aura 31+4 (meg is néztem a pontos dátumot)
Kikocs, remélem egyezik!
aura

Megpróbálom a képeket újra feltölteni. Egyet a fiatalúrról és egyet a nővérkéjével együtt.

CsillaKépKép
spectro

Kép
spectro

Jóestét!

Sajnos még nem volt időm mindent elolvasni, de gratula az új babákhoz, kicsit eltűntem, mert nagy nyüzsi volt nálunk karácsony előtt és alatt, de most már nyugis babavárásra koncentrálok!!!

Spectro,
gyönyörű ez a két gyerek!!! gratulálok, olyan boldogok és szépek és kiegyyozozztak!!!

Most szaladok, majd próbálok visszaolvasni!
tamesz 33+0

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Először is Kikocsnak valami pezsgőset, hogy öünnepelhessük a nagy eseményt, és az egy létrát!!!
Kép

Savitri!Én meg annak örülök, hogy érted, miről akartam írni!Tök jó!Kép

Aura!Jó, hogy Te is megjöttél!MÁr hiányoltalak!

Specto!Gyönyörű gyerkőcök!Gratulálok mindkettőhöz!Kép

Esztyx!Hajrá, ne add fel!Úgy örülnék, ha jobban lennél, vagyis azt, hogy ne lennének ezek az ingadozások!!!

Orbis biztos Áronozik, mert végre otthon van a férje!

Hát akkor én még messze vagyok a középhaladótól!
KépDe majd gyúrok rá!
És képzeljétwk, kész vannak a bútorok, csak még a szoba nem egészen, de majd holnap, szerintem meg tudom Nektek mutatni!

Puszi,mindenkinek jó éjszakát!

Katy
Katy

Sziasztok!
Csak jöttem jóéjszakát kívánni, még megnézem a Tükröm tükröm c. filmet, aztán megyek aludni, hogy holnap frissen és üdén jöhessek traccsolni veletek!

Szép álmokat minden mamának és babának, pocakon innen és túl Kép
Aura+Erika 31+4
aura

jó éjt mindenkinek!!
holnap lesz az első ctg, de izgííí!
ezek mennyi ideig vannak? utána még lesz a marcim másik nagyijánál a kiskarácsonyozás. de persze nem akarom elsietni a dolgot.... mármint a babafigyelősdit!! úúgy várom, od apa is bejöhet hallgatni? mert úgyis ott lesz velünk....

bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

jaj, hülye én, persze elfelejtettem:

Spectro!! gyönyörű mindkét pockod! gratulálok hozzájuk!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Spectro, nagyon szépek a csemeték! Kép hihetetlen aranyos a kettősük. Nincs valami pályázat, ahova be lehetne küldeni? Vagy lehet, hogy csak nekem tűnik különlegesnek...

Esztyx, én is csak reménykedni tudok, hogy lassan a végére érsz ennek a labilitásnak. Jó, hogy legalább a szorongások elmúltak. Ismételten felhívom a figyelmed, hogy bármikor telefonálhatsz Kép És nagyon örülök neki, hogy Savitri nem tűnt el, és talán a nagy boldogságával meg tud fertőzni (mondjuk nem a boldogságod vonom kétségbe! Kép), és megszokod te is, hogy anyuka vagy... Kép Azt hiszem, Bendegúz volt olyan rendes, hogy lelket öntött beléd annak idején, kár, hogy a többi friss anyukának nincs olyan jó babája, mint Hana, aki hagyja az anyját néha írni Kép Nem érzem magam annyira kompatibilisnek a témában, csak azt tudom szajkózni, amit olvastam, meg amit még így kismamaként érzek... azt meg már sokszor... Kép

Aura, jó, hogy itt vagy újra! nekem is hiányoztál, meg csomómindenki hiányzik most, fel se tudom sorolni. Alig várom, hogy visszatérjünk a dolgos hétköznapokba Kép persze ezt úgy értem, hogy mindenki írjon megint! Kép
olyanjó, hogy itthon van Gergő! ma elment, hogy kivonja a forgalomból az autócskánkat, amit eladtunk bontásra ( Kép Kép ) és annnnnyyyira hiányzott!!! de már itthon is van, szóval tök jó.
no, puszi mindenkinek!

Kikocska
33+5

kikocska

Rövid reggeli csekkolás:

Spectro a gyerkőceid igazán gyönyörűek!

Bagzer, a ctg nekem nem volt túl nagy szám, kb 20 percig hallgathatod a baba szívhangját egy recsegő készüléken, közben folyamatosan kérdezgetnek, hogy ne unatkozz. Az a jó benne, hogy ctg-t már csak a végén csinálnak. Én mindösszesen kettőn voltam, mert a harmadik időpontban már 3 napos volt a baba Kép

Esztyx, ezek itt boldogság fertőző puszik: KépKépKép

Lili(tudjátokKép)

KépKép
savitri

Jó reggelt mindenkinek!!!

Bár az éjszakánkról nem mondthatni, hogy az voltKép!
Tegnap vacsizni voltunk a barátainknál és annyira teli kajáltuk magunkat, meg szerintem a hold is közre játszhatott, hogy egész éjjel Laci is én is szenvedtünk csak, és reménykedtünk az alvásban!Laci szegény meg 8-ra ment dolgozni, úgyhogy szegény neki most még rosszabb!!!

Mára egy csomó mindent kiataláltam, hogy mit kellene megcsinálnom, úgyhogy megint nem nagyon fogok nyugiban tespedni a TV előtt!Bár a betegség miatt nem nagyon fogok messze menni!Na ezt nem tudom miért írtam le!Kép

És holnap Kikocst váltom, mert a fenti fürdőszobánkat teljesen szétverik, mert a felújításnál elrontották a zuhanykabnint és a WC-ben is van valami ázás!Úgyhogy nagyon izgi lesz. alig várom!Kép

Milyen gyorsan mentek CTG-re?!Nekem jövő héten kell mennem dokihoz, és azt mondta,hogy onnantól kell majd járnom!Nem bánom, mert legalább addig is tudok még pár dolgot intézni!

Ja és valakinek van kedve hordozókendő tanfolyamhoz?Azt tudom, hogy januárban újra lesz a Minimanóban,és ott csak 500.-ba kerül a tanfolyam!Gondoltam, akinek van kedve, mehetnénk többen!

A másik meg a légzésfigyelővel kapcsolatban, már aki vett!A Madarász utcai kórházban van szintén egy,egy alkalmas képzés a gyerkőc újraélesztéséről!Mi a párommal biztos elmegyünk!!!Az sem kerül kléynegesen sok pénzbe, ahogy hallottam!

Na megyek a mai utamra!!!

Puszi,majd még jelentkezek!

Katy és Dávid
34+6Kép
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?