Jóóóóóóóóóóóóó reggelt Vietnám!
Na nem csak sziasztok! csak már untam, hogy mindig sziasztokot köszönök
Galex- Marcell a buliba hívta be az egyik kislányt a gardroba, hogy megkéri a kezét... pedig itt volt az apósa
az első menyasszonya apja
nekem mind két menyem Zsófi, ráadásul Apának tetszik ez a név...
Afp-re éh gyomorral kell menni? nem ugye? mert én elájulok, ha nem ehetek.
Galex- én sem érzem mocorogni, illetve nagyon ritkán, inkább este lefekvéskor próbálok ráhangolódni... Marcellt 16 hetesen éreztem, Martint pedig 12, mikor Marcu az ölembe ült. tegnap a védőnő nézett szívhangot, de mire megtaláltuk... mindenhol csak lepény pulzálás volt.
Babee: elvileg nincs nyitva a méhszájam- ezt 3 orvos mondta. csak a fóbiám van ezzel kapcsolatban, amire az okom anyu példája (bár ő jó példa, mert túl hordta a húgom), a sokadik terhesség és okozhat előbb nyílást, aztán volt egy terhesség megszakításom ami ugye tágítópálcás volt, majd első szülésnél volt méhszájba tágító szuri, és Martinnal is a szülés előtti 3 hétben már 3 ujjnyi voltam. De tegnap elhessegettem ezt a gondolatom, illetve már szombaton, most pedig tartom még magam.
doki csere: még függő. bízok az orvosomban, ha már szülünk, most viszont úgy érzem, hogy oszt.vez főorvosként vannak gondjai, nekem meg nagyobb adag félelmem és ez a kettő most nagyon távoli egymástól. de ha a másik doki ugyan azt mondja mint eddig ő, akkor maradok természetesen. ha nem, akkor azon majd akkor agyalok. akkor elképzelhető a János kórház vagy a sote, de ezen választások oka mindenkép a pic lesz elsősorban.
Trigemini: konkrét fekvést még egy orvos se javasolt, se védőnő, de ha ismernél... ahogy te írtad, én is. előző terhességemnél csúszdáztam is tán Marcellal a játszón, és kb Stepfordi feleség üzemmódban nyomtam- úgy feküdtem be, hogy előző este kiürítettem a szennyest, reggel/hajnalban keltem és ki is vasaltam és persze a lakás is ki volt nyalva (+apát kikészítettem a patentra betartandó házirendemmel). most meg apa, anyós és akit érek az segít éppen... volt nem egyszer, hogy idehívtam anyósékat az esti fürdetéshez, mikor apa éjszakás volt... én minden nap takarítottam eddig, hát egy ideje nem
az érzéseim kitapasztaltam és most ehhez mértem tevékenykedem. ha viszonyítanom kéne kb 10%-os az üzemmódom
, ha jól lennék már az udvar is pompázna, most meg.
nem gondoltam magamról, de szerencsére Rozi baba érdekében le tudom nyelni a lesz@rom tablettát.
korábban kérdezted,hogy szedek e magnéziumot- szedek magnerotot most 5öt. korábban ez alkalom szerü volt, ha fájt akkor csak bekaptam 2 magneb6-ot és jó volt.
a nagyon muszáj dolgokat csinálom meg tényleg, + ha agyerek nyavalyáján muszáj segíteni- inni-enni kér..
ha holnap az 5 doki másra int, akkor azt fogom betartani és még mindig itt az anyóshoz költözünk verzió.
gondoltam, hogy mióta babákat vársz nem dolgozol.neked amúgy mik a kilátások? mármint úgy értem, hogy elképzelhető hogy egy idő után be kell feküdnöd? neked kell valami pluszt szedned a szokásos dolgokon kívül? és a babák mérete hogy alakul? (bocs hogy ennyit kérdezek, de a közvetlen környezetemben még sose volt iker terhes senki)
és ha már a mocorgásnál tartunk- az egy dolog, hogy milyen érezni egy babát, na de milyen érezni kettőt-hármat?
ja és pocakfotó? tennétek fel? (nekem legtöbbször, főleg reggel, nem is látszik)
Erpé: nekem nem rémlik az 1:140-es eredmény, de lehet hogy volt valaki. és Manoka már nagyon régen nem járt erre!
szerintetek van abban valami, hogy a más nemű gyerekeknél az ember más kaját kíván, mert akkor én megint fiút várok,mert én terhesen sose tudok húst enni- nekem büdös a hús ilyenkor.
és még egy utolsó: reggel megint lehangolt voltam én is, így előszedtem a feng shui könyvem, hogy átnézzem a dolgokat... nálunk a wc-re esik a gyerek központ, ahol lóg két jelkép és van egy tálban 3 gránátalma, na jól áttörölgettem őket és megsimogattam... hiszek bennük! és Rozi babában is!
hiszem, hogy a kezdeti nehézségeink (apa gondolatai), a vérzés, az izületi fájdalom, a 3 hónapi hasmenés, a gyomorgörcsök, a lepény gondok és a mostani hülye érzések után csak jól mehet minden! ráadásul- aki tudja hogy mi volt velünk az elején- mind ehhez képest Apa most már olyan tünemény, mint még korábban soha, még az első terhességem alatt se volt ilyen, mikor is sikerült a hőn áhított fiút összehozni
nagyon édi-bédi lett. gyorsan le is kopogom...