Évi! Fejfájást sajnálom!
Sok folyadék, C vitamin? Nekem nem volt, így jobb ötletem nincs.
Kormány: én a sárga csekk adón akadtam ki nagyon. Ott húzzák le az embert, ahol csak tudják, és mindig a kisembereket.
Szép a pocakod, néztem a blogban!
Tetszik a zenélő körforgó is!
Olyan nagyfiús lett Tomi arca, szerintem rengeteget változott!
Most akkor a névválasztással hogyan is álltok?
Claire Anyasággal kapcsolatban amit írtál, egyetértek. Én is szoktam türelmetlen lenni, sőt kiabálni is, ha már ezredszerre nem fogad szót (bár most elég rendesen közrejátszik a költözés miatti feszültség a hisztijeiben, ráragadt rólam Bencére, azt hiszem
). Mind emberből vagyunk, nekünk is lehet rossz napunk, ahogy a gyerekeinknek is, de ettől függetlenül imádom őt, de határokat, korlátokat szabni kell nekik, és ez néha veszekedéssel jár.
Beszéd Bencének nagyon megy, be sem áll a szája.
Ő is mond mondatokat, (ne menj el, gyere vissza, mit szeretnél most nagyon megy
), kérdésekre válaszol: hol az apa? (dolgozik, fürdik, tentél, eszik, elbújt), mit csinálsz?, mi van a könyvben?, mizújs? (semmi
) összeköt dolgokat: mondom, hogy kimegyünk, nyitja a szekrényét, anya öltözünk!, ha fürdeni megyünk, előre szól, hogy köntös, fröcsöl. Szól, ha éhes, álmos, teli a pelus, szomjas, valamit szeretne, olyan szlengje van: hello, szia, mizújs?, hogy a Möbelixben a férfi eladók is dőltek a nevetéstől.
Macijait ringatja és mondja, hogy tente, baba, tente. Mondókákat felismeri, nem lehet egy sort sem kihagyni, mert szól, mondja előre a szavakat belőle.
Háztartási gépeket imádja, mondja: elindít, lejárt, melegít, sütő forró, vigyázz, és félreugrik.
Kedvencem, mikor hiszti után megbeszéljük, miért nem szabad azt csinálni, amit akart, és kérdezem tőle, szót fogadsz? igen. Megígéred? megígérem. Komolyan? komolyan. Szabad ezt csinálni? nem. Ilyenkor meg tudnám zabálni, egyből megbocsátok neki!
(az más tészta, hogy 5 perc múlva újra bepróbálkozik...) Mondja, hogy jóéjt, jó reggelt, öröm vele minden!
Klári! Nagyobb a csokinyuszi, mint Boti!
Látom, ő is gézengúz! Hová mozdulsz ki? Bence is tud nagyon akaratos és hisztis lenni, kezet foghatunk. Bár próbálom kezelni, az esetek többségében sikerül is, de most tényleg akkora a feszültség bennem a költözés miatt, hogy mi lesz, hogy lesz, minden a helyére kerüljön, hogy szerintem igencsak megérzi rajtam, és sokszor hisztivel reagál. De amúgy ő is kedves, barátságos, vidám kisfiú.
Beszéd: szerintem nem gond, minden gyerek más. Bencénél is napról napra történtek változások!
Mares! Jesszus, már letelt a félidő!
Gratula az újabb kisfiúhoz!
Pocis képed van?
Szép név az Áron, nekem is egyre jobban tetszik!
Barbi! De jó volt rólatok is olvasni! (mondom ezt én
) Dödö nagyon helyes a képeken, ez ám a segítség, kérem szépen!
Limo! Hát én is totál kiakadtam a csp utalványosításán!
Nem tudom, kinek lenne jó ez az egész... Etetőben elaludt Berci nem semmi!
Komolyan, az én fiam erre nem képes... Jól emlékszem, hogy Te szoktál medvehagymát használni? Most kaptunk sokat, szívesen csinálnék belőle valami finomat, ha van jó recepted.
Sucer! Mi az a sok minden? Én szívesen meghallgatlak!
Dia! Áron balesetét én is sajnálom nagyon
, de remélem már jobban van. Veled mizújs, suli?
Betti! Fürdés:
Megnéztem volna viháncoló Korinnát!
Nagyon édesek tudnak lenni, és hatalmas csibészek!
Tündi! Örülök, hogy apukád jobban van!