Sziasztok!
Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de nem jutottam gépközelbe.
Kedden az ultrahangon láttam a kis petezsákocskát, és azt mondta Murber doktor, hogy akkor ennyi, mehetek is a saját dokimhoz. Azt még megkérdeztem, hogy mindent rendben lát e, a mérete is megfelelő e, és a nagy meglepetéstől elfelejtettem Utrogestan-t íratni, úgyhogy ma reggel be kellett robognom újra.
A saját dokimhoz jövő héten kedden délután megyünk, már nagyon várjuk
Sziszi: nagyon sajnálom, de nem szabad feladni!!
Eszkimo: nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos
, várjuk a híreket!
Dondon: hány embriótok van lefagyasztva? Mindenképpen egyeztess az orvossal, hogy mit javasolnak. Őszintén szólva én sem hallottam túl sok biztatót a fagyibabákról, de azért az ismerőseim között vannak páran, akiknek sikerült, ezért mi is belevágtunk, és tessék
. Sok minden szól mellette, ellene viszont nem tudtam felhozni magamnak sem sok érvet. Sokkal kevésbé viseli meg a szervezetedet, nem kell annyit bejárni vérvételre ultrahangra, olcsóbb a kúra és a Dermestril tapasz szerintem nagyon jó. A 12. hétig kell még tapasztanom, és az Utrogestan-t is addig kell használnom. A Bromocriptint a héten még kell szednem, aztán abbahagyhatom. Szóval, mindenképp egyeztess az orvossal, hogy mi a javaslatuk. Szerintem most Te is Murber doktorhoz fogsz kerülni, a második beültetést ő szokta végigcsinálni.
Edina: teszteltél? Nagyon izgulok Érted!
Zuzmaring: jobbulást nektek, remélem a genetikai eredményhirdetésen jó híreket kaptok!
Paradicsom, Dekatka, Zora: Rólatok is várjuk a híreket
Szép napot Nektek!
Kitartás!!