Sziasztok!
Mágnes, kb. hasonló okokból, mint te. Illetve egy picit szarul is esett tőle, mert mi anno (véletlen) dupláját adtuk neki a szülés után, persze a 2. után is ezt az összeget adtuk, plussz 4kismamát én küldtem hozzá (abból 2-ről nem, tud, sőt lehet a 3-ról sem, mert mind a dokijának szólt, hogy vele szülne) és én is úgy érzem, hogy olyan furi volt velem végig. Nem bunkó, csak kimért. Biztos velem van a gond, ami nem probléma, csak akkor keresnék valakit, aki nem érez gondnak, nem?
De a férjem nem szeretne csapatot cserélni, ha csak az egyikről lenne szó (sznő), akkor sem. Én a dokimban vakon megbízom, de még nem sikerült igazán együtt szülnünk, ami nagy szívfájdalmam. Ugye a 2.-nál is el lett számolva az egész (sztem ez is a sznőm hibája, mert a dokim az Ő gondjaira bízott és neki kellett volna időben értesítenie, pl. hogy rögtön 3percesekkel kezdtem...). Az elsőnél is épp hogy beért, mert ott is az volt, hogy majd szól, majd szól.
Tudom, hogy úgyis a sznőn múlik minden, de nem ismeritek a dokim, Ő annyira meg tud nyugtatni.
A sznő, meg őszintén nem, sőt. Nem értette, hogy miért nem válaszolok neki....miközben épp fájásom volt és miután az elsőnél örökösen rám szólt, hogy ne kiabáljak, így visszafojtottam mindent, viszont már reagálni fájások alatt nem tudtam...
Szóval úgy érzem haragszik rám, de amilyen idióta vagyok, inkább én leszek megint érzelmileg szarul, csak másnak ne essen rosszul...
Amúgy szakmailag tökéletes, SŐT!!! A legjobb. Szóval, nehéz döntés.
Konkri, nekem örökösen olyan, mintha tágulnék, legalábbis a csajokkal ilyen volt a tágulásos rész, meg mintha szét feszítenének örökösen (a tolófájásoknál van ilyen érzetem, hogy ott van a feje...). Múltkor megvizsgált, akkor rendben voltam, most nem, mert azt beszéltük, ha minden oksa, akkor nem zargatna, mert állítólag az sem túl jó és sok gond is lehet belőle.
Remélem találsz valakit aki megnyugtat. Nekem semmit nem mond a dokim, ha rákérdezek is azt mondja, hogy higyjem el, ha gond lesz/van szól, addig meg fölösleges túráztatnom magam. Azt hiszem ismer....
Na, egy kérés!!!!
STOKKE babakocsiról vélemények???? Ez lenne már ides-tova 4éve a vágyam, de az ára még mindig nem "tetszik". De hátha Apa megvenné... ami amúgy kizárt!!!!
De az ABC design-t nem hajlandó, mert szte márkátlan, olyat meg nem vesz. És tényleg nem márka függő, csak kocsiban és babakocsiban. Érdekes, nem??????
Ja, és az emberi bunkóság ne továbbja. Tegnap az Auchan előtti wc-ben Bibu letette a Hello Kitty (nyuszira kapott) karkötőjét, míg megmostuk a kezét. Mikor én is kész voltam, látom nincs ott a karkötő, gondoltam Bibu levette már, de 5perc múlva a gyerek kérdezte hol van. Basszus, ellopták mellőlünk. Egy vacak pár-száz forintos karkötőt, ami minden csak nem érték, viszont a gyerek 3óráig sírt, nem tudtuk megvigasztalni. Persze nem adták le, még 1óra múlva sem, tehát konkrétan ellopták, mert azt se tudom mondani, hogy azt hitték otthagytuk. És aki elvitte nem gondolta, hogy ezzel egy 3évesnek mekkora fájdalmat okoz????
Ma emiatt mehetek a gyerekkel karkötőt venni ismét, holott annyi dolgom lenne.
De ha láttátok volna azt a kis arcot....
majdnem vele sírtam én is....