Sucer!
Ez a kiskamaszkor nagyon durva, Ábel 13, de ő már lassan kamasz, pedig elég későn érő típus testileg-lelkileg egyaránt, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Dávid 11, ő nagyon jó lelkű, talán a nagyok közül ő a legkönnyebb eset, ehhez képest most annyira kiskamasz, h fel tudnám időnként képelni, de taslinál és kiabálásnál tovább még nem jutottam
! És már a nagyobb ikrek is kezdik, főként Eszter, néha tiszta kiskamaszos nyegleségeket ad elő
döbbenet! ?Máskor meg olyan helyesek, szóval angyal arcú ördögök
Köszönjük a dicséreteket!
Tünde ! Nem semmi házikó, tényleg! A környék milyen? Remélem a szomszédok is OK-sak, és akkor minden klappol! Apukád?
Tomi nagyon cuki, a nagy barna szemeivel! Nagyon vicces volt, néztem a babanetet, Nonó Tominál közölte: DÁDI, ugyanis Dávid fiam is ilyen nagy barna szemű. Ebből látszik, h ezt milyen hamar leveszik egy ilyen pofiból a gyerekek (is)! Szóval, csajok reszkessetek, ha jön Tomi hódítani!
Limo! Jól lehetne a szakállas Berciből Mikulást montírozni
!
Áron fogai: remélem helyre áll, egyelőre valszeg a doki is hagyná, de sztem azért érdemes megmutatni. Röntgent nem csináltak neki?
Barbi! Add el Dödöt fotóját munkavédelmi reklámnak
!
Cserébe kérjél egy kis segítséget, mondjuk egy csapatot a felújításhoz
!
Ikrek: méretre nem tűnnek ikernek, viszont olyan iker-nyelvük van, h csak pislogok. A nagyobb ikreimnek is volt, de nem ennyire kifejezett, és nem ilyen sokáig. Képzeljétek, ha kettesben vannak, folymatosan nyomják egymásnak, 1-2 nevet, szót kiveszünk, de többet nem
. az a baj, h nem tudom felvenni, mert ha közelítünk, akkor többnyire abbahagyják, vagyunk nekünk kezdenek beszélni, mutogatni. Nagyon vicces.
Ircsi: drukkolok, drukkolok kitartóan!
Mares! Nálunk is fiú az első kettő, 2 év különbséggel, rengeteg előnye van, és rengeteg a kihívás, de a világért el nem cserélném
!
Claire