Új privát üzeneted érkezett!

Jééé,gratu :) Laptetőd van :) Gyógyulgass :)
nicky1983
Nagyút

Évi
Egyed csak, nyugodtan, és nem baj, ha rám gondolsz közben! :) Legfeljebb majd csuklok egész nap. :D

Évi és Mnoo
Azt nem írtam (és ugye személyesen nem ismerjük egymást) hogy némi túlzással 152 cm vagyok :o :D Egyszer a férjem falhoz állított, és kemény 148 cm-t mért!!! :lol: De szerintem rossz volt a szalag… Szóval van még kerek popsi, combi, ne aggódjatok, nem a végtelenségig akarok fogyózni! A jövő héten megyek megint laborba, kiderül, hogy a két hónapos étrendváltás mennyire hozott eredményt.

Tűzfal – adatcsomag – igazán jót nevettem :lol: És a kismamáson is! Remélem, nemsokára újra megtapasztalom - Veletek együtt ezt a másállapotot!!! Elvileg még egy hónapot ki kéne hagynunk, de ha jók lesznek az eredményeim, akkor a következő ciklusban már nem védekeznénk (bár 5 éve ez semmi eredményt nem hoz, de hátha most fogékonyabb a szervezetem)

Andi
A kenyér már nem is igazán hiányzik – bár a múltkor vettem abonettet, az nem olyan rossz. Azt hiszem, ha mindezt csak a fogyókúra miatt csinálnám, én sem bírnám…
thimmy
Gárdony

Laptetőm alkalmából kívánok az akció előttieknek 9hónap lefagyást!
szaboevi, ez nagyon tetszett (Férjnek is). Bár az én tűzfalam omlana már össze.
Hétfőn, mint az óramű jelentkezett a mensesem, úh. megint megspóroltunk egy tesztet. Így hát hivatalosan is jogomban áll itt tartózkodni, mert 11-én megyek BMC-be 1. konzira. Ma voltam még a mávban, megírták a beutalót, levett asszisztens néni sok kis köcsög vért tőlem, azt mondja: hadd örüljenek.
Andi, klassz, hogy jók az eredményeid, és a hsg is elviselhető volt. Azt nekem is mondták többen, hogy hsg után minél többször, minél szorosabban. Én szorítok, Ti lazítsatok!
szaboevi, gratulálok az első mozdulatokhoz, mégha az menekülés is volt. Azóta is virgonckodnak. Ja, és a genetikához is gratula! meg köszönjük a filmeket. bár mi a sejtjeinket már láttuk Férjjel. Kiderült, Karcsi kollégiumi nevelőtanára volt neki. Álmatlanság ellen: üres fej, üres gyomor, üres hólyag (ezt mondta egy bácsi a rádióban). Fogalmam sincs amúgy. Sok oxigén, mozgás napközben, talán segít.
csupacsupsz, hogy van a lelked. Nektek mi a következő lépés? szerintem sem kell pszichológus Neked, csak akkor, ha a sírás már nem elég a feldolgozásnál. De ne keress lelki meddőségi okot, ha lenne, úgyis egyértelműen tudnád, viszont ha nincs, ne próbáld belemagyarázni, mert azzá válik. Szerintem.
mnoo, üdv itt. Tök jól leírtad a folyamatot. Nekem 6 inszeminációm volt, és pont így nézett ki... valami...talán... majd...
Tudod már, mikor lesz a hsg-d, és Te tudod, hogy lombikhoz az miért kell? Az hogy mit utasíthat el a doki, azt én nem tudom, de magyarázatot biztos kell adnia, ha így tesz, az meg hogy Te azt elfogadod vagy sem, és melyiknek mi a következménye, rajtatok áll. Mindenestre Neked is mielőbbi boldog anyaságot kívánok.
etna, nagyon szuper, hogy ily jól viseled az édes terhed, csak maradjon is így.
Kismamák, apukák hogy vannak, írjatok róluk is!
tanita, sajnálom, hogy megjött, de tuti, hogy biztos? Kérlek, ne add fel, és ne pesszimistán járj ezen az úton. Fel a fejjel, annyira szép a cél, és hidd, hogy elérhető!
nicky, noci, Ti hol tartatok most?
vensza
Jakabszállás

Jó reggelt!!!

Tegnap meg volt a tüsző ellenőrzés...alig találtunk tüszőt :shock: Végül egy elő bukkant 13mm és Endo 6mm szóval kevés....ki érti ezt!?Elöző hónapban ugyan ezzel az adaggal volt már 3 tüsző amik 18mm és Endo 8mm....
De nekem az Endo utolsó pillanatban ugrik meg, szoval amiatt nem aggódom!!!Végül megemelte az adagomat, holnap ismét uh...persze anniyra ledöbbentem, hogy csak egy tüszőm lett, hogy ezáltal, elfelejtettem az inzulint és cukrot meg kérdezni :roll: :evil:
De haza felé beugrottam a régi dokim asszisztenséhez, közölte szó nélkül bármikor megcsinálja :lol: :oops:

Kérdés: ha inszemet követően (hétfőn vagy szerdán kerül rá sor) és én kedd vagy csütörtök megyek erre a cukor inzulin terhelése az gond lenne!?!?
Szóval inszemet követően 2 napra!?!?!? :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

A helyzet nálam szánalmas: enyhe görcs, úgyhogy úgy tűnik, hogy a 3 napi (+-1) hormonvizsgálat húsvét szombat és hétfő között lenne. Remek. Éljen a tökéletes időzítés!

A HSG-re én is rákérdeztem, hogy minek, mikor a protokoll szerint a korom miatt már egyből lombik menne. Azt mondta, hogy mindkettőnket ALAPOSAN ki kell vizsgálni. A fene tudja. Ha ez lezajlott akkor jön a NAGY MEGBESZÉLÉS. A férfinép úgy gondolta, hogy ezek a részek már rá nem vonatkoztak, de befenyegettem, hogy de (pukkancskodás, de győztem).

Olvastalak benneteket és ez az inzulin rezisztencia nekem új dolog volt. Úgy döntöttem, hogy én is gigaegészséges leszek. Ez jelenleg úgy néz ki, hogy a munkahelyi menzán levest és salátát eszem mindig. (A kis lépések taktikáját folytatom).

Most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy az ablakpucolás segíti a gyermekvállalást? Nagyon remélem, mert kb. még 10 vár rám....
mnoo
Budapest

nóci!

inszem után ne menj terheslésre, mert az inzulin emelkedés kiüti a sárgatest hormont és megszűnik a terhesség!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

csupacsupsz
Budapest

Szia Tanita!

Mizu veled?
csupacsupsz
Budapest

Akkor nem megyek el a terhelésre :oops: Meg várom mi lesz az inszemmel :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Thimmy, jóból csak kicsit adnak ;)

Vensza, mi most kicsit távkapcsolatban élünk, 3 hét után holnap reggel jön haza. Így skypon keresztül dumál a srácoknak esténként, meg úgy kell ülnöm, hogy a fejemet ne is lássa, csak a hasamat :) Sajnálom, mert lemarad a fontos dolgokról így picit, igyekszem persze onlány bevonni mindenbe amibe csak tudom. De nagyon lelkes. Ilyen szempontból mondjuk kifejezetten örülök, hogy lombikoztunk. Itt nem az van, hogy csak úgy becsúszott és most már tessék jól velem maradni. MI azért vagyunk együtt, hogy lehessen babánk. Nem azért, mert itt van.

És akkor mivel apa itthon lesz egészen kedd délutánig, előre is szép hétvégét és sok sok locsolót kívánok - vagy nem kívánok, kinek melyik jobb - mindenkinek. Én próbálom behozni az elmúlt 3 hetet ;)

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

sziasztok lányok!

az egyik barátnőm nagy gondban van, ha valakivel történt már ilyen, vagy hallott ilyenről az ossza már meg velem a történetét. együtt volt a beültink ezzel a lánnyal, de ő már a vérvétel előtti napokon is barnázott. vv-kor 460 volt a a hcg-je, de iszonyú alacsony a progeszteron szintje (10) ő kint jár orvoshoz az osztrákokhoz és ott is doglozik, a doki megnézte emeltek az utro adagján. barnázás egyik nap volt, utána nem majd megint erősebb lett, elment itthon dokihoz, aki azt mondta,h a méhnyh felpuhulóban van, mindkét babánál elkezdődött a felszívódás :( nem lehet ilyenkor valamit csinálni? tényleg csak várni lehet, az ember elvetéljen??? azért elég magas bhcg szint volt ,az sem számít semmit? jaj annyira sajnálom. egyébként, h győrt is megkritizáljam egy kicsit, 7-8. héten hívnak csak vissza vv után uh-ra, nem tudom ,addig várják a természetes szelektálódást? ha gond van telefonon tudsz beszélni a dokival, de nem hívnak be, hanem menj a közeli ügyeletre :evil:

úgy sajnálom szegényt, de azért iszonyúan parázom is, h remélem én nem járok így :oops: arról nem beszélve, h neki 2 babát láttak 460 mellett, akkor valszeg nekem is annyi van 510 el. de majd szerdán megtudom, de iszonyat messze van az még :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Évi!Neked is kellemes 7végét.
Etna!Nagyon sajnálom azt a lányt.Szorítok,h Neked semmi baj ne legyen.Ésén is kíváncsian várom,h hány babód lesz :)
Puszi
nicky1983
Nagyút

Hát,ma aztán végképp ki van halva a topik...Én és én között senki se van :(
nicky1983
Nagyút

Na mizu csajok? Ennyi tojást kell festeni? :)
Képzeljétek, kaptam a nyuszitól egy olyan kismamás-szoptatós hosszú párnát. Hát én ezt imádom! Olyan jót aludtam vele és nem fáj a derekam! Hát ez kellett volna már korábban is :) Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, akinek fáj a háta.

Etna, ez borzalom... Szólj majd mi van vele. Ilyenről még nem is hallottam. Nem az a cél, hogy megmentsék a terhességet? inkább üljünk szépen csendben amíg elmúlik? A szívem megszakad, komolyan...

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon tudtam végig követni az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy olyat is kérdezek, amely témaként már felmerült.

Szóval néhány kérdés, amely eszembe jutott és amelyre páran tapasztalatból már esetleg tudtok választ adni:

- A lombikos beültetés esetén milyen gyógyszert/készítményt/ételt érdemes szedni a megtapadás elõsegítésére a beültetés elõtt és után? És mitõl érdemes a nõnek tartózkodni (a szexen kívül)?

- Olvastam itt nemrég a méhpempõrõl. A méhpempõs méz lényegében ennek felel meg? A párom vett egy dobozzal, 30 g-nyi méz, benne 1 g méhpempõ. Ez megfelelõ lehet? Ha nem, hol lehet beszerezni megfelelõ méhpempõt?

- Szerintetek ha a doki azt mondta, hogy hosszú protokoll révén a 21. napon menjünk vissza, akkor elegendõ azon a napon szimplán megjelenni az orvosnál vagy elõtte telefonon be kell jelentkezni?

- Olvastam, hogy a beültetés elõtt kb. 4 alkalommal is kell ultrahangos vizsgálatot végezni. Jól gondolom, hogy ezt a BMC-ben csinálják meg, tehát minden ultrahang esetében a BMC-s orvoshoz kell majd menni?

- Ha esetleg valamelyik szükséges ultrahang vagy a beültetés pontos idõpontja hétvégére/szünnapra esik, akkor van valamilyen ügyelet a BMC-ben, ahol aznap is elvégzik a szükséges vizsgálatot?

Elõre is köszönöm az esetleges válaszokat.

Kellemes húsvéti ünnepeket és sok (vagy kevés, kinek mi szíve vágya) locsolkodót!

András
redy22
Szolnok

András: Nekem ugyan inszemem volt, de talán tudok segíteni.

A lombikos beültetés után sok folyadékot kell inni és sok fehérjét kell enni, ezek megelőzhetik a túlstimulálást. A meleg ülőfürdőt és a nehéz dolgok emelgetésétől kell tartózkodni. Jót tesz a beülti után egy kis fekvés.

A méhpempős méh szerintem jó, nekem volt az is. Én szedtem kapszulában is.

Ha megbeszéltétek a 21. napot, akkor már nem kell időpontot kérni, csak menni. Az uh-knál is ez van, de ott érdemes 7 körülre menni. (Természetesen ezeket is a bmc-ben csinálják ps alap esetben a saját dokitok. Csak akkor csinálja más, ha ő szabin van.) Fél 8-kor nyit a recepció, de már sokan lesznek hamarabb.

Én úgy tudom ügyelet csak hosszú hétvégéken van. A gyógyszereket adagolja úgy a doki, hogy ne hétvégére essen a beavatkozás.

Remélem pontos voltam, ezek 2009-es infók.
vicky79
Budapest III. kerület

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
vicky79
Budapest III. kerület

András!

Én is próbálok értelmes válaszokat adni.Amire tudok...

Beülti után rengeteg folyadék,fehérjedús étrend fontos.Fürödni szigorúan tilos,csak zuhizni.Emelgetni sem szabad,meg rohanni se.Csak szép komótosan.A doki megmondja majd,meddig kell feküdni,általában 3-5 napot szoktak javasolni.

A méhpempőről nem tudok írni.Én is csak tájékozódom.

Szerintem elég,ha mentek,csak legyetek ott időben,mert sokan szoktak lenni már fél 8kor is.Az uh-okat is ott csinálja a saját doki.
Hát,sztem a gyógyszereket úgy adagolja majd a doki,h ne kelljen 7végén menni.De beültit csinálnak esetlegesen 7végén is,nekem is szombaton csinálták.
nicky1983
Nagyút

Vicky, nicky ... köszönöm! :wink:
redy22
Szolnok

Boldog húsvétot Mindenkinek!
vensza
Jakabszállás

Boldog nyuszit Mindenkinek :)
nicky1983
Nagyút

Sajnos nem nyitja meg a képet, amit fel szerettem volna tölteni. Majd ha bekapcsolom a gépet.
vicky79
Budapest III. kerület

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

:)))))))))))))))))))))))
nicky1983
Nagyút

Szia Etna!

Neked a Kaáliban írtak fel aspirint?
Ha igen, akkor te azt miként alkalmaztad?

Korábban láttam az egyik tv csatornán, amint az egyik terhes nőnek aspirint írt fel az orvosa, ha azt nem szedte volna, akkor elvetél.
csupacsupsz
Budapest

Asszem,ma túllőttem a célon...Berúgtam..... :( Nem kicsit :(
nicky1983
Nagyút

nicky, nagyon jól tetted! :) hamarosan úgysem ihatsz. ;)

szaboevi27
Biatorbágy

Nicky: Egészségedre!
vicky79
Budapest III. kerület

csupacsupsz!
igen a ott mindenkinek kötelező leszívás után. aspirin protectet kell szedni, napi 1x. recept nélkül kapható.

holnap uh, kérek drukkokat,remélem minden ok lesz!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Jó reggelt!!!

Niki nagyon Jol tetted én is terveztem de nem jött össze :roll:

Etna: megy a drukk!!!

Ööö holnap inszem :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna!Ment a drukk!

Csajok!Ámulok,h tegnap még írtam ide.Sajnos a házipáleszt nem tanácsos pezsgővel keverni...
Sajnos nem tudom,mi lesz velünk.Lehet,most jön ki rajtam az összes feszkó,de állandóan veszekszem a párommal.Annyira idegesít,h még most sincs munkája.Szabályosan irritál.Én hulla vagyok minden nap,de itthon sem igazán akar segíteni.Csak van...
nicky1983
Nagyút

Nicky, sajnos embert próbáló időszak a sikertelen lombik utáni állapot, mindkét félnek egyaránt. Hátha erre rájön az, hogy párodnak nincs melóhelye, az még inkább nehezít a mindennapokon. Sajnos melóhelyet találni a mai világban... iszonyat nehéz. Próbálj türelmes lenni, nem tudsz most mást tenni. A"nemsegítés" meg valszínű azért van, mert pasiból van. De próbáld meg azt, hogy ha vmi apróságot megcsinál, akkor kapjon egy kis dicséretet hátha az ösztönzi majd hogy többet segítsen. Szóval legyél ügyes. Nem szoktál sportolni vagy esetleg futni menni? Azzal talán le tudnád vezetni a feszkót. Szóval kitartás csajszi, mielőbbi békességet és harmóniát köztetek!!
ann74

Halihó Csajok!
Jól telt az ünnep? Nickynek igen, azt olvastam :D A férfidhoz - és magadhoz is - türelem, csajszi, és szeretet és szeretet és türelem. Ha ő nem keres magának, keress neki Te...
Noci, holnap mész inszemre? és ezt csak így halkan közlöd? Mi mekkora Benned? Drukkolok nagyon!
Mi holnap megyünk első konzira. Én izgulok. Szerintem Férj is, mert nagyon türelmesen viseli, a "jajjajajajjjaj, mi lesz holnap!? Te is izgulsz? mikor indulunk? hol parkolunk? jajjjajjajjjaj" észrevételeimet.
Etna, nagyon kíváncsiak vagyunk, gyere mielőbb, és mesélj, mit láttatok. Apa is, Boti is megy? Barátnőddel kapcsolatban van valami pozitív fejlemény? Tudott valaki tanácsot adni? Annyira hihetetlen, hogy nincs más az ölbetett kézen kívül.
Ann, mi újság Veletek?
Évi kiapáztad magad? itthon maradt most már férjed, vagy megint távban nézi a pocakosodásod? Gömbölyödsz? Megnéztem a legszebb dolgot, köszönöm, hogy megosztottad a linket. Nekem nagyon hatásos film volt. És persze, alig várom, hogy hasonlóan agyára menjek a világnak és magamnak.
Vicky, ez a szépszemű tündér a Te kislányod a képen? Olyan, mint egy álom.
Hol vannak a többiek? Ugye, mindenki jól van? rilka, witch, tanita, andi, mnoo, halihóhahó
vensza
Jakabszállás

Halihó!
Mi a helyzet lányok és András? Nagyon nagy a csend...
Etna? MI volt az uh-n?

Nicky, sztem ebben semmi extra nincs. Természetes, hogy ki vagy bukva... És az is, hogy szegény párodra morci vagy. Ann-nek igaza van. A dicséret jót tesz mindenkinek :) próbáld ki. A berúgást meg tényleg jól tetted, ne bánd egy percig se! Néha kell egy kiadós ivászat :)

Ann? Veled mi a helyzet? hogy vagy?

Noci... drukkolunk :):):) mindennek rendben kell lennie :)

András,
- Beültetés után nagyon sok fehérje (túró, fehér hús, tejföl) és nagyon sok folyadék (bármi, csak ne alkohol :)) Tartózkodjatok az erőlködéstől, ne emeljen semmit, pihenjen amennyit csak lehet 3-4 napig.
- A méhpempőről nem tudok semmit, de a csajok a pempőguruk :)
- A dokihoz nem kell bejelentkezni, csak a recin jelezzétek, hogy 21. napon vagytok. És igen.. sokan lesznek :)
- az Uh-t a BMC-ben csinálja a dokitok. Mi is Sz. dokihoz jártunk, Skriba dr.nő helyettesítette egyszer, de velem Ő is jófej volt. Sz. Pedig.. Hát le a kalappal előtte. Én azóta is imádom :)
- A beültetés nekünk pont szombatra esett, nem tököltek túl sokat. Betették a srácokat, pihenés, aztán fel a dokihoz, papír és mehetünk is haza. Szóval ne aggódjatok, minden rendben lesz :)

Witch, mi van veletek? Minden oks?

szaboevi27
Biatorbágy

vensza: Igen, ő az én kis szépségem. Gyönyörű szemekkel. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vensza, köszi :) Igen, kiapáztam magam, de ma ment is vissza a messzi távolba... EZ most pár hónapig még ilyen marad sajnos... Így is mindenen bőgök, most legalább okom is van rá :) És igen.. kerekedünk mint a dinnye :D Ma voltunk védőnőnél és a párom megállapította, hogy "bazinagy a hasad Édesdrága"!
És az a film... hmm... na, persze azon is bőgtem :D De tényleg nagyon jó. Állítólag botrány is volt belőle, mert nem az idillikus képet alkották meg a babásodásról. A franciáknak ez csípte a szemüket... De hát ez van. Nem rózsaszín léggömb lesz, nekünk mégis ez kell. :)

szaboevi27
Biatorbágy

Ma voltam 3 +-1 napi vérvételen (mákom volt mert 4. nap lett a mai, és nem esett húsvétra).

Borzalmas sor volt, a külső ajtóig ért a sor. Nem is láttam még ennyi embert (bár mondjuk én még csak most kezdtem).
HSG hétfőn. A CSODAMEGBESZÉLÉS jövő héten csütörtökön (a férfinéppel). Itt járok. A munkahelyemen agyvérzést fognak kapni... (gonosz kacaj)

Nicky: Hadházi-t idézve.
"Egy kínai mondás szerint, "ha egy napig boldog akarsz lenni igyál, ha egy hétig, nősül meg. De ha egész évben boldog akarsz lenni, akkor kertészkedj...." bár ahogy nézem, inni minden nap lehet".
:)

Mi a Kopaszi gátra szoktunk kisétálni (és sörözni a Ponyvaregényben). Mindenkinek ajánlom.
mnoo
Budapest

Mnoo: A sorhoz sajna hozzá kell szokni. Örülök, hogy nem csúsztál bele a húsvétba, bár az mensis napjaidat nem irigylem pont húsvétkor. Hajrá kivizsgálások és megbeszélés.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!

nem mondom, h jól aludtam, úgy be vagyok parázva, h az már csak na. képzeljétek a 6 sikeres lombikos közül egyedül én jutottam el az uh-ig. remélem az életben egyszer én leszek a győztes befutó. sajnos barátnőm bhcg szintje csökken, jövőhéten megint vesznek tőle vért és még mindig mindenki ölbetett kézzel várja, h kiürül-e magától én nem tudom ez a lány, h bírja, én már kikészültem volna, h 2. hete várod a gyerekeid halálát. volt minden, vetélés, tústimu miatt leállított terhesség, stb. nem is tudok magamra koncentrálni, csak olvasom a sztorikat és rohadtul átérzem a helyzetüket. aztán kezem-lábam remegve elmegyek pisilni, nézem a wc papírt ,ami szép fehér és megnyugodok. az újaknak írom, h sajnos ez egy iszonyú rossz szokás lesz egész terhesség alatt a wc papír nézegetős szindróma :D egyetlen módszer rá, hófehér wc papír!!!!! nekem norbi piros mintásat hozott haza és majdnem összeestem, h vérzek, utána közöltem vele, h most menjen el sima fehéret venni, mert nem kap vacsorát. a másik fincsi dolog a crinone gél kapszuláját hol gyorsan kihúzom és nézegetem, hol nem merem kihúzni, h nehogy barnás legyen.
úgyhogy ettől a sok parától vezérelve azt hiszem az elkövetkező 4 hétre beszerzek homeos nyugibogyót, mert ez iszonyat feszkó nem tesz jót a kicsinek sem meg a család többi tagjának sem, akikkel mindenért ordítok. (házisárkány hozzám képest szelíd bárány)
mellesleg hozzáteszem, h boti olyan iszonyat rossz, szerintem hívok egy ördögűzőt, folyamatos káromkodás közepette köpköd, nyelvet nyújtogat és az égvilágon semmit sem fogad szót. azért hamar tanult dolgokat az oviban, de hogy egy verset elmondana olyan még nem fordult vele elő. hallom a többi anyuka is ezekre panaszkodik, úgyhogy onnan gondolom, h oviból hozta. mondjuk a káromkodást még itthon is hallhatta, de nem nagyon szoktunk köpködni és nyelvet nyújtogatni, bár lehet, h norbi igen, csak én nem látom :D

a hülye nyúl meg hozott neki egy thomas készletet, közben meg két nagy nyuszikakát érdemelt volna. franc egye meg a gyerekimádó fejünket, már most tojik ránk a kis gengszter.

konklúzió: első gyereket mindenki tartsa rövid pórázon, mert a lombikos/inszemes gyerekek okosabbak a társaiknál és rohadt módon kihasználják a szülők gyenge pontjait :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

A testvérem legkisebb lánya két év és néhány hónap karácsonytól. Ez a néhán hónap pont azt eredményezte, hogy tüntéri fürtös babuskából, tündéri fürtös pukkancs sárkány lett. Elvetted a fakanalat, amivel a testvérét püfölte?! Nyelvnyújtás, bömbölés... Nem kéne egy teljes csokitojást felfalni egyszerre?! Pffff... (nyelvnyújtás, gyenge köpködéssel)

Hát így... :) Nem is tudom, mindek az embernek gyerek. A csokinyúl sokkal rendezettebb.
....

Etna33 sok szép fehér lapot!
mnoo
Budapest

Etna!

Még egy kérdés, az aspirint meddig kell szedni?
csupacsupsz
Budapest

Nicky!

Van egy jó könyv amit ajánlani tudok neked:
Linda Dillow: A társ :D
csupacsupsz
Budapest

Mnoo!

Igaza Vickynek, egy idő után majd megszokod a sorban állást.

Nekem egy idő után már az volta a furcsa, ha nem volt sor. :D
csupacsupsz
Budapest

Tanita merre vagy?
csupacsupsz
Budapest

A nap mottója!

A pesszimista minden lehetőségben a nehézséget látja, az optimista
minden nehézségben lehetőséget.
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok!

Vensza:igen most várom hogy sorra kerüljek :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Csajok!Köszi a biztatást,de nekem nagyon úgy tűnik,hogy a párom még csak egy levegőt sem hajlandó szívni velem.Muszáj leszek egy beszélgetést kezdeményezni,mmert ez így nem mehet tovább.
Noci!Majd írj,mi volt.Szorítok Baby!
Etna!Nagyon szorítok!Minden rendben lesz :)
Puszi Mindenkinek

Holnap később jövök,mert először Eger,adóellenőrzés,mert szerintük sok a 102ezer Ft,amit visszakapok.
Utána meg hagyatéki tárgyalás.Valamikor du.leszek.
nicky1983
Nagyút

Etna: Valami front van, az tuti. Barbushoz is átküldhetnéd azt az ördögűzőt. Ő nem akar enni és nagyon akaratos-hisztis. Aláírom, hogy a meddőségis babák nagyon okosak és kitartóak is még mellé. És tényleg agyon lehet szeretni egy gyereket, de emellett meg kell próbálni fogni a gyeplőt, ami nem mindig sikerül. :) Kitartás.

A többieknek meg mennek a drukkok, hogy egyszer majd a gyereked küldhessen el a francba nagy nyelvnyújtogatások közepette. :lol:

nicky: Sajnálom a dolgot a pároddal, tisztázni kell a helyzetet, az biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna, Vicky, a frontot az ikrek is érzik... szúrnak, rúgnak és nem szeretik ha lehajolok :D
Szerelmes vagyok beléjük...

szaboevi27
Biatorbágy

Nicky én NEM a megbeszélés pártján vagyok. Szerintem ez halálra fárasztja a hapsikat. Nem akarnak beszélgetni kellemetlen témákról, nem akarnak tudni róla, nem is akarnak gondolni rá. Szerintem egy kellemes közös program - megbeszélés nélkül - sokkal többet használna. Én mindenképpen kerülném az ilyen nagy tisztázásokat, amit szerintem számonkérésnek vesznek. (Meg amúgy is utálnak ilyen - bármilyen - témákról "lelkizni") Meg ez különbenis olyan csajos dolog.... (vagyis ciki)

Meg aztán, attól hogy nem látszik még lehet, hogy neki is borzasztóan szomorú, fusztráló és nehéz a helyzet, és nem tud vele megbírkózni. Lehet, hogy egy kis szünet, séta, sörözés, haverok, .... akármi után jobb lenne a helyzet.
Én mindenképpen csak akkor kezdenék bármilyen "beszéljük meg"-be, hogyha ő hozza fel a témát.
mnoo
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?