sziasztok lányok!
nem mondom, h jól aludtam, úgy be vagyok parázva, h az már csak na. képzeljétek a 6 sikeres lombikos közül egyedül én jutottam el az uh-ig. remélem az életben egyszer én leszek a győztes befutó. sajnos barátnőm bhcg szintje csökken, jövőhéten megint vesznek tőle vért és még mindig mindenki ölbetett kézzel várja, h kiürül-e magától én nem tudom ez a lány, h bírja, én már kikészültem volna, h 2. hete várod a gyerekeid halálát. volt minden, vetélés, tústimu miatt leállított terhesség, stb. nem is tudok magamra koncentrálni, csak olvasom a sztorikat és rohadtul átérzem a helyzetüket. aztán kezem-lábam remegve elmegyek pisilni, nézem a wc papírt ,ami szép fehér és megnyugodok. az újaknak írom, h sajnos ez egy iszonyú rossz szokás lesz egész terhesség alatt a wc papír nézegetős szindróma
egyetlen módszer rá, hófehér wc papír!!!!! nekem norbi piros mintásat hozott haza és majdnem összeestem, h vérzek, utána közöltem vele, h most menjen el sima fehéret venni, mert nem kap vacsorát. a másik fincsi dolog a crinone gél kapszuláját hol gyorsan kihúzom és nézegetem, hol nem merem kihúzni, h nehogy barnás legyen.
úgyhogy ettől a sok parától vezérelve azt hiszem az elkövetkező 4 hétre beszerzek homeos nyugibogyót, mert ez iszonyat feszkó nem tesz jót a kicsinek sem meg a család többi tagjának sem, akikkel mindenért ordítok. (házisárkány hozzám képest szelíd bárány)
mellesleg hozzáteszem, h boti olyan iszonyat rossz, szerintem hívok egy ördögűzőt, folyamatos káromkodás közepette köpköd, nyelvet nyújtogat és az égvilágon semmit sem fogad szót. azért hamar tanult dolgokat az oviban, de hogy egy verset elmondana olyan még nem fordult vele elő. hallom a többi anyuka is ezekre panaszkodik, úgyhogy onnan gondolom, h oviból hozta. mondjuk a káromkodást még itthon is hallhatta, de nem nagyon szoktunk köpködni és nyelvet nyújtogatni, bár lehet, h norbi igen, csak én nem látom
a hülye nyúl meg hozott neki egy thomas készletet, közben meg két nagy nyuszikakát érdemelt volna. franc egye meg a gyerekimádó fejünket, már most tojik ránk a kis gengszter.
konklúzió: első gyereket mindenki tartsa rövid pórázon, mert a lombikos/inszemes gyerekek okosabbak a társaiknál és rohadt módon kihasználják a szülők gyenge pontjait