Sziasztok!
Na úgy néz ki elcsendesedett minden végre és átadhatom magam teljesen a topicnak
A képek szuperek, de még, még, még!!!
Nem csak ennyien írogattunk ide
Judit kispapi házipapucsa csúcsszuper
Kiszúrtam ám egyből
Léna meg tündéraranyos az öledben
Csatlakozom hozzád, hogy tényleg teljesen új volt ez az érzés nekem is.
Én eddig, bevallom szégyellem is, de valahogy nem igazán szerettem a karácsonyt. Valahogy annyi volt jó belőle, hogy együtt ebédel a család (nagyszülőkkel), majd három napos habzsi-dőzsi, falás ezerrel, de sehova nem lehet menni, mert nincs semmi nyitva, vagy nem illik, szóval dög unalom.
Tavaly valahogy nem is érzékeltem a karácsonyt, annyira "új" volt még Zsófival lenni, hogy teljesen lefoglalt.
De ez az idei, hát csúcsszuper volt a köbön!!!!!!
23-án kétszer vásároltunk be, (kocsi híján) majd még este szaloncukorért rohantam vissza harmadszorra a boltba, hogy díszíthessük a fát.
Reggel minden elő volt készítve (kamera, fényképező) hogy megörökíthessük a nagy találkozást.
Nem csalódtunk, mert Zsófi, mint egy kismalac visítva, kezét tördelve lépegetett felé.
Két perc alatt eltörte a legszebb, legnagyobb díszt, de még az is jól esett
Azóta is, mintha kérnénk, nagy munkával hordja nekünk a csak kék színű cukrokat
Persze volt most is habzsi-dőzsi, benyomtam egy egész bejglit, kb 6szor ettem töltött káposztát
stb, stb.
Apa este megkapta a bérletet, aminek annnnyira örült, hogy rögtön le akart 1 alkalmat tudni
De ő sajna nem volt ilyen kreatív, bár mondta hogy ő is nagyon szívesen megmasszíroz bérlet nélkül, úgyhogy ajándékozás letudva ennyivel.
Zsófi egy kis fotelt kapott, asztallal, vagy puffal, nem igazán tudom eldönteni
amit rögtön
el is foglalt.
24-én anyukáméknál ebédeltünk nagyimékkal, utána már csak otthon voltunk együtt.
A barátnőmék és apa haverjai mind a két nap meglátogattak, úgyhogy nem unatkoztunk.
De az volt az egészben a legjobb, hogy együtt voltunk és most éreztem azt először, hogy kár hogy csak 3 napig tart a karácsony
Na "dióhéjban" ennyit rólunk
Bogi, na végre már!!!!
Remélem Lili jobban van, UH után meg azonnal gyere beszámolni nekünk
Katianyu
Hát ezek a gyerkőcök, már nem kifejezetten a Pöttöm-kategóriába sorolhatók
Nagyon aranyosak, és tényleg már nagylányod van.
Jó, hogy apával sokáig együtt lesztek
Zitus
ISTEN ÉLTESSEN MÁR MEGINT NAGYON SOKÁIG!!!!!!!
Áfonyás, sajtos rántott hús.... nyam-nyam
Csak nyelek és lehet, hogy megyek enni valamit
Furulyánk van nekünk is, és tényleg meg tudja fújni Zsófi is. Csodálkoztam rajta én is nagyon. Csak félek nehogy elessen vele és kitörjön a
4 foga közül valamelyik
Tünde
Járókában fa
Ötletes
Mézeskalács sztem is jobb keményen, mint puhán
Manóka
Mennnnnnyi ajándék, örült a hintának:?)
Mariann
Te is csak ilyenkor jársz errefelé
Mi van veletek, nem írsz mostanában. Ejnye-bejnye!!
Buksi
Apa örült gondolom ezerrel, ne csigázz máááár, képet a csodakiskészülékről, meg Vencelről
Hajni
Beszámolót kérek a szülinapról, meg mindenről,
NAGY PUSZIKA AZ EGYÉVES DUMAGÉPEDNEK
!!!!!
Rebi
Ugye jobban vagy már azért? Vannak más családi életében is jobb meg rosszabb periódusok, szar persze, ha ebbe pont beleesik az ünnep, de biztos helyrejön minden. Én legalábbis nagyon szeretném. Na ne légy szomorú!!!!!!
Hicu, Andi, Ági, Boró, Orsi, Orsko, Ini, Edina, Vic gyertek már!!!!!!!!
Úristen VIC elfelejtettem a névnapod: ne haragudj! De annál nagyobb szerettel köszöntelek NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL SOK PUSZIVAL!!!!
Holnap jövök !!!
Ildi