Na sziasztok megint!
próbálok kicsit hosszabban írni. meglátjuk, hogy Rebeka mennyit engedélyez majd.
Tiszta gáz vagyok: még nem is gratuláltam!
Dodus!
Sok sok boldogságot, és örömet kívánunk Nektek szeretettel!!
Pamacs
40 liter tej? Úram Atyám! Az rengeteg!
És én azt hittem, hogy sok sok tejcsi van a fagyóban.
De az ehhez a számhoz képest rengeteg.
Kipróbálom amit írsz, de csak karácsony után. Azaz 26-ra tervezem. Már meg is beszéltem Rebekával
. Úgy láttam örült neki..
Andrea
Ismerős a helyzet - én sem bírtam aludni már a végéhez közeledve.
Gondolj arra, hogy már nemsokáig tart ez az állapot!
Koda
Előkészületek - én ég soha nem készültem ilyen sehogysem. De rebeka nem igazán hagyja, hogy bármit is csináljak.
Képzeljétek - tegnap éjjel mentünk be Miskolcraa, hogy megvegyük, ami hiányzott. Fél 11 után indultunk
Addig vigéckedett Rebóca. Szóval. A tesóba mentünk, merthogy nonstop. El is töltöttünk kb másfél órát. Ebből felet a cdknél. Ki is választottam kettőt. nagy nehezen.
Erre a fizetéskor közli a hölgy, hogy nem tudja adni, mert nem jó egyik vonalkód sem
Hát én olyan szomorú lettem. Nem is dühös, mint máskor.
Nagyon rosszul esett
Viszont ma sütöttem kétféle süteményt!
Meggyes-túrókrémmel töltött piskótatekercset, és karácsonyi csokis kockát.
Az utóbbi finom lett, a másik még a hűtőben pihenget. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Zsua
Gratuláció a Pocaklakóhóz!
Marika
Bizakodom benne, hogy nekem is vissszaáll az ez előtti kerékvégésba a mennyiség. Csak attól félek, hogy ha este nem kap akkora mennyiséget, akkor nem fogja átaludni az éjszakát.
Este ugyanis 200 körül eszik, cumiból...
Betti
Már írtam fent is, hogy 26.-áig várok vele.
Ezen a kis Tündérbogyón képtelenség eligazodni!
tegnap este meg azért ordított,hogy cicit akar. S nem cumit.
ELőtte meg fordítva.
Anyukámmal meg csak nézünk egymásra, hogy akkor most mi van
Emese
Szóval Neked 3 hét múlva állt helyre a tejcsi? Végülis az a lényeg, hogy helyreáll.
7 hónap nagyon sok. Hogyhogy nem akart szopizni?
Melinda
A szaloncukorról én is megfeledkeztem
Viszont mi a színre utazunk, ezen az éven Főleg ezüst színben fog pompázni a fa, néhány kék dísszel. Egy kicsit változtatunk a tavalyi és azelőtti arany és piros kombináción.
menü: Egyelőre passzolok! Egy ami biztos, a hagyománnyá vált mákosguba. (De ezt nem nekem kell elkészíteni
) Nagymamám készíti, amióta az eszem (mi???
) tudom, minden éven van 24én este.
Bea
megnéztem a képeket! Nagyon édi Babuci!!
A kezdetekben nekem is nagyon fájt a mellbimbóm, ki is sebesedett.
megpróbáltam kenegetni az Emese által is említett Bepanthen-nel, viszont nekem utána Rebeka nem volt hajlandó szopni, úgyhogy utána már nem próbálgattam.
Aztán, ahogy jött, majd ment a mellgyulladásom, a melleim szépen helyrejöttek, hozzáedződtek a kiképzéshez
Lányok! Tudtok tanácsot adni hozzátáplálás ügyben? Anyukám már teljesen kész van, hogy mikor adunk Rebekának pl egy kis almalevet, és aztán majd mást is. Védőnő persze nem. Keresztanyám pedig már a szülés után másfél hónappal kérdezgette, hogy mit eszik már a gyerek? Aztán mindig furcsán fogadja, hogy IGEN, még mindig CSAK anyatej. (Mondjuk Ő nem szoptatott sokáig.)
Akkor csak 6hónap körül kezdjem el? De mi lesz, ha nagyon nehezen fogadja majd, és már a tejcsi sem lesz elegendő?
Na sziasztok!
Pusszantás Mindenkinek!
Ági