Sziasztok!
Hármasikres: 1x leveleztünk ikresek, h ki hogy szoptat, együtt, külön, stb, mire beírta egy 3as ikres lány, h könnyű nekünk
!
Bölcs mondás: ha egy anyának csak két keze van, akkor testi fogyatékos!
Komolyra fordítva: nagyobbacskáknál tényleg jobb, ha többen vannak otthon, pl nálunk anyósom jobban örül, ha több gyereket hagyunk itthon rá, itt a házban lévő 11ből, mert elfoglalják egymást!
Nekünk egyébként az volt a nehéz, amikor 2ből 4be váltottunk, a két nagy akkor 5 és 3 évesek voltak, + két újszülött, húzós volt, ja, én meg akkor írtam a PhD-mat
!
Most, amikor a kicsik születtek más volt a helyzet, és a nagyok tényleg segítenek, persze rájuk is oda kell figyelni, csak máshogy!
A másik, amit én szeretek ebben a több gyerekes létben, h mindegyik máshol tart, és olyan jó megszeretgetni egy picit, amikor hülye a kamasz, de olyan jó, ahogy a nagyokkal lehet beszélni, játszani, stb, meg hogy már önállók sokmindenben, és nem szorulnak rád minden percben! Szóval strapás, de jó!
Ikrek:mindenki azt hiszi, h akkor nehéz, amikor 2-t egyszerre kell szoptatni, pelenkázni, stb, pedig amikor így nekiindulnak, az sokkal húzósabb!
Én nem voltam az a nő, aki gyerekkorától ikrekről álmodott, de már ki nem hagynám, nagyon nagy élmény, és tényleg más, mint a tesók!
És amiért drukkolok mindenkinek, a kistesóhoz: azt gondolom, azzal adja az ember a legtöbbet a gyerekének, ha van tesója, ha egy mód van rá, ezt ki nem hagynám! Eleinte én sem gondoltam, h 6 lesz, de azt biztosan tudtam, h ha rajtam múlik, lesz tesó!
Évi! Izgi!!!
Ircsi! szintén!!! Nem is hiszitek, h mennyire szurkolok, csomószor eszembe juttok csak úgy nap közben is!
Claire