m,nmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,fe ááááááá tttttttttttttttttttttttttttt cctrrrrrrrrrrrrrrcccccc
Sziasztok!
Ezt Ádám üzeni nektek!
Krizsi
vermike, szerintem, jól van. Édes-aranyos-mosolygós, mint mindig. Nem ismerem a családi hátterét, így fogalmam sincs, hogy hogy hívják a gyerekeit.
Meg azért valahogy csak kiheverem, ha nem velem akar társalogni.
Mindössze csak az anyai büszkeségem vett túlzott lendületet, és minidg mindenkivel Ádámról akarok beszélni.
Elég unalmas egy alak lehetek!
Krizsikém, magatokról meg nem írtál semmit, héka!
Maszat: örülök, hogy Peti meggyógyult, és hogy ennyire jót tett neki az óvi.
Eszméletlenül aranyosak a lurkóid! Nekem az utolsó kép a kedvencem, ahogy fogják egymás kezét.
Ádám is mondja néha, hogy bababa, mamam, emmma, emmme, übü, ebü, stb. De nála még semmi nem tudatos.
Annamari: na, majd egyszer, ha nagyon nem bírom, előveszem ezt a könyvet. Bár ma nem panaszkodhatom, mert 11-kor a férjemnek sikerült visszaaltatnia, és csak 3:40-kor kért enni. Igaz 6-tól fennvan, de ez nálunk a napi rutin.
Remélem, a két ünnep között nem dolgozol!
Fcs: gratula Szabolcsnak az éjszaka átalvásához!
Ügyes fiú! Nálunk az esti elalvással nincs gond, általában este 7-re már leragadnak a csipái. Nálunk a sok keléssel van a probléma.
Tündéri Ádámom van, igen.
Csak rossz, mint a hétördög. Mondtam is neki, hogy legalább a karácsonyt bírjuk ki, hogy ne kelljen mégegyszer a Heim Pálban kikötnünk! Szerencsére nem lett semmi gond, de mivel a fejétre esett az a hüléye töltő, így muszáj volt elvinni kivizsgáltatni. Persze a röntgen, uh, stb már nem tetszett őkelmének annyira.
Na jól van, nem is őt okolom, nem tehet róla. De most mondjátok meg, mi a jó fene érdekli a gyerekeket a zsinórokban-kábelekben? Mert a mobilt még megértem, meg a távirányítót is, de mi a fene olyan csábító egy hülye zsinórban?
Ma reggel is arra ébredtem, hogy furcsa zajok jönnek ki Ádámtól. Hát nem kinyúlkál a kiságyból a légzésfigyelő zsinórja után? Mondjuk, nem érte el, szerencsére, de akkor is! Fú, mi lesz még itt?!
Remélem, a karácsonyfát nem húzza magára!
Szegénykém egyre többet van a hülye ketrecében (járóka), mert már egy pillanatig sem merem egyedül hagyni, amíg kimegyek a szobából.
Tényleg, ti miket csináltatok a lakásban, hogy biztosnságos legyen? Pl. gyógyszerek, vegyszerek elzárása, stb. Egyet-kettőt magamtól is tudok, de ti azért mégiscsak rutinosabbak vagytok!
Tényleg, Terika, mi van a derekaddal?
Na jó, megyek. Lassan össze kell szednem magam, vár a munka. Legalább karácsonyra ragyogjon a lakás!
Ja, azt még elmesélem, hogy Ádám, hogy megbüntetett tegnap. Anyut kértem meg, hogy vigyázzon egy picit rá, amig mi elmegyünk ajándékot venni, meg karácsonyfát. Anyu vitte sétálni, megetette (répafőzi), játszottt vele, stb. Mikor hazajöttünk, úgy tűnt, örül, mint majom a farkának. (Megjegyzem, én is alig vártam.). Erre 5 perc után szabályosan átkéredzkedett a nagyihoz.
_Nem egy kis disznófülű?
puszi, shine