Sziasztok!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Itthon vagyok, túl a HSG-n. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen sima ügy. Abszolút túlélhető! Egyedül a katéter felhelyezésénél éreztem 1 másodpercig fájdalmat, a kontrasztanyag meg sem kottyant. El sem hittem, hogy vége, olyan gyorsan történt az egész!
Diagnózis: mindkét petevezetékem átjárható
, de van egy kis rendellenesség: Uterus Arcuatus( szív alakú méh). Szerencsére nem sövény, tehát nem kell műteni!
Én olyan boldog vagyok, hogy csak na!
Nem is értem, miért aggódtam ennyit, hiszen fogtöméseket is érzéstelenítő nélkül csináltatom. A kozmetikus is kínoz minden hónapban, szóval kár volt félni. Valahol tudtam, hogy átjárható leszek, hiszen egy évig jártam hastáncra.
K ügynök adta át a zárójelentést. Azt mondta, hogy nagyon jó lett az összes leletünk, akár kezdhetünk is jövő hónapban, de adjunk egy-két hó esélyt a természetesre. A férjem spermája a vitaminoktól 17 millára kúszott fel (tökéletes mozgékonysággal). Doktor úr azt mondta erre, hogy tavaly óta változott a meddőség határa. Már nem 20, hanem 15 millió jelenti a jó értéket. Ő bízik a természetseben, de ha mégsem jön össze, akkor csak 3 inszemet csinál a lombik előtt. Mivel tökéletesek a peteéréseim, emiatt nagyon minimális hormonadagot ír fel nekem.
Végül úgy döntöttünk, május 13-án kezdünk. Ezt és az ezt követő ciklust várjuk ki csak.