Új privát üzeneted érkezett!

Nicky: Azért azzal is számolj, hogy lehet hogy kell majd stimu a fagyibabákhoz is. Ha jól tudom nem spontán ciklusban szokták őket visszaültetni, de majd a lombikosok megmondják a tutit.
vicky79
Budapest III. kerület

nicky1983

Nekem nincsenek fagyibabáim, mert 3 termékenyült meg és azt vissza is kaptam.

Az AMH-t nem értem miért nem ajánlják, hogy végeztesd el. Ebbe benne van minden!!

AMH értéke alacsony, akkor a petefészek rezervoár kimerült és ekkor a jelenleg ismert, az in-vitro fertilizációs (IVF) centrumokban is alkalmazott stimulációs módszerekkel sem lehet sikert elérni. Ezért egy IVF kezelés elõtt mindenképpen érdemes AMH szintet is mérni, hiszen így az ab-ovo sikertelenségre ítélt megtermékenyítési procedurákat el sem kell kezdeni, megkímélve a betegeket.
tanita74
Szigetszentmiklós

Vicky!Ezt nem tudom.De azt mondják,akkor is olcsóbb,ha a fagyibabásért fizetünk,mint a leszívásos-mindenes lombikért.Nem tudom...de nem akarok 3 hónapot várni.
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!

Andi, drukkolok, minden rendben lesz :) Rendben kell lennie!

Nicky, biztosan írtad már, de szita az agyam.. mikor is derül ki, hogy mikor fagyiztok? Mikor mentek majd vissza?

Etna, Boti nem semmi... Jobbulást neki :)

Képzeljétek, nekem ma beindultak a gyerkőcök... Anyámnak elég határozott, kissé "sipákoló" hangja van. A lényeg az, hogy átlag ember nehezen kezeli azt a hangszínt, ami kijön a torkából. Mint kiderült, a gyermekeim sem... :) Anyám hevesen magyarázott, amikor olyan fura, bélmozgás szerű valamit éreztem, ami viszont nem vándorolt semerre. Meg is fogtam a pocakom és mintha mocorgott volna. De gondoltam, hülye vagyok, ez még korai. Aztán anyám csendbe lett és elmúlt. Majd megint megszólalt a mama és újra kezdték. Akkor épp feküdtem és mondtam anyámnak, hogy ugyan fogja már meg, mert szerintem mozognak. És szerinte is!
Szóval jelentem, a srácok bemutatkoztak a nagyinak... :D Konkrétan menekülnek a hangjától :D

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Nicky, az tuti hogy ennyi cukrot soha nem szel meg normál esetben egyszerre, tehát sona nem fog ennyire nőni az inzulinod. Amúgy nem 5000 ft lenne más doki, hanem jó esetben is egy 10es.

Én úgy tudom, az amh azt mutatja mennyire stimulálható a petefészek, és akinek nagyon alacsony az amh-ja ott lombikos stimunál csak néhány tüsző érik meg. Nekem ezzel nem volt eddig gondom, (ezt lekopogom!) első punkciónál 8at, 2.nál 10et szívtak le.

Nicky a fagyis szerintem azért éri meg a legjobban hoy nem veszítessz támogatott lehetőséget. Nálam egy stimus lombik max 100e, a fagyasztott előkészítéssel (méhnyálkahártya felépítés) olyan 180 ezer körül volt. Azért kellett a felépítés, mert az azt megelőző hónapban természetes módon csak 7mm volt a méhnyálkahártyám . De az első fagyis beültetésemnél volt peteérésem és természetes ciklusba tett vissza a fagyisokat csak egy tüszőrepesztő injekció kellett. Úgyhogy ha rendesen van ciklusod, peteérés, jó méhnyálkahártya akkor a 100 ezren felül egy ovitrelle kell és a crinone kell meg a terhesvitamin.
ann74

Sziasztok!! :P

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Itthon vagyok, túl a HSG-n. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen sima ügy. Abszolút túlélhető! Egyedül a katéter felhelyezésénél éreztem 1 másodpercig fájdalmat, a kontrasztanyag meg sem kottyant. El sem hittem, hogy vége, olyan gyorsan történt az egész! :) Diagnózis: mindkét petevezetékem átjárható :P , de van egy kis rendellenesség: Uterus Arcuatus( szív alakú méh). Szerencsére nem sövény, tehát nem kell műteni! :P Én olyan boldog vagyok, hogy csak na!

Nem is értem, miért aggódtam ennyit, hiszen fogtöméseket is érzéstelenítő nélkül csináltatom. A kozmetikus is kínoz minden hónapban, szóval kár volt félni. Valahol tudtam, hogy átjárható leszek, hiszen egy évig jártam hastáncra.

K ügynök adta át a zárójelentést. Azt mondta, hogy nagyon jó lett az összes leletünk, akár kezdhetünk is jövő hónapban, de adjunk egy-két hó esélyt a természetesre. A férjem spermája a vitaminoktól 17 millára kúszott fel (tökéletes mozgékonysággal). Doktor úr azt mondta erre, hogy tavaly óta változott a meddőség határa. Már nem 20, hanem 15 millió jelenti a jó értéket. Ő bízik a természetseben, de ha mégsem jön össze, akkor csak 3 inszemet csinál a lombik előtt. Mivel tökéletesek a peteéréseim, emiatt nagyon minimális hormonadagot ír fel nekem.
Végül úgy döntöttünk, május 13-án kezdünk. Ezt és az ezt követő ciklust várjuk ki csak. :P

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Ann:

Tanitának teljesen igaza van az AMH-val kapcsolatosan, habár lehet hogy, neked jók az értékeid, mivel sok petéd érik. A helyedben én azért megnézetném. Mi van akkor, ha sok petéd érik, de nem jó a minőségük? Ebben az esetben ajánlják fel a donor petesejt lehetőségét. Úgy gondolom, felesleges a nőkkel annyi hormont beszedetni. A BMC-be úgy látom, hogy csak K ügynök kéri ezt a vizsgálatot, sajnos.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nicky: Gratulálok a laptetőhöz. Most már biztos összejön a baba, tehát vágjatok csak bele a fagyiba! Látod, Etnának is bejött a laptető, meg nekem is, mert kibírtam a HSG-t!

Évi: gratulálok az ünnepélyes bemutatkozáshoz!

Tanita: azt hiszem te küldted azt a linket a méhpempős mézről. El kell hogy keserítselek, mert ebben a fajtában kb. egy g pempő van, ami egyébként a napi adagot jelenti nekünk. A Lehel piacon érdemes beszerezni a Koós Méhészettől a tiszta méhpempőt. Vannak más piacokon is. Belinkelem a honlapot:

http://www.koosmeheszet.hu/.

Itt árakat is találtok. Olcsóbban adják, mint mások.

Többieknek puszi és kitartás. Én megyek filmeket nézni!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a BMC-ben végeznek-e inszeminációt és mennyibe szokott kerülni? Államilag támogatott-e?

KépKép
charlott

Szia Charlott!

Persze, hogy végeznek inszeminációt. Természetesen támogatja az állam. Csak a gyógyszerekért kell fizetni.

Látom neked már van egy babád. Ő természetesen jött össze? Ha nem, akkor eddig hova jártál?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szijjasztok!!!

Évi!A következő mensi alatt kell telcsiznem.Ma amúgy hívtam őket,és 3 babóm van csak a 6ból :(

Ann!A mostani lombiknál nagyon szupi volt a nyálkahártyám.Mindkét doki azt mondta ,aki látta,h nagyon szép.

Andi!Örülök,h jól vagy a HSG után.Remélem bejön a laptető :)
Jártam a koós méhészet oldalán,de nem találtam méhpempőt.De amúgy rendelni is lehet?
nicky1983
Nagyút

Andi: köszi a választ, egy kicsit bonyolult a történetem: 2009-ig sokat lombikoztam egyik intézetnél, de egyik sem sikerült. Aztán mire feladtuk megérkezett spontán a csodababánk. Most ott tartunk, hogy tesót szeretnénk, de nem jön össze. Ezért gondoltam, hogy egy kis rásegítéssel lehet, hogy hamarabb összejönne. A régi intéztnél elég sok pénzt kérnek érte, ezért kérdeztem meg itt. :)

KépKép
charlott

charlott!Persze,vannak inszemesek is.De én nem tudom az árakat,pedig szívesen segítenék.Puszi
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!

A Sejtjeink c. filmet feltöltöttem ide: http://www.youtube.com/watch?v=678HX3hP ... e=youtu.be

Puszi: Évi

szaboevi27
Biatorbágy

Csajok!Most esik le a tantusz :) Ez a második laptetőm :) Juhhhhéééé :)
nicky1983
Nagyút

Évi!

Szuper vagy! Már régóta meg akartam nézni.

Köszönjük :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

nicky,a 3 baba tényleg nagyon jó! Nekem 10 petesejtet szívtak le és 5 naposra csak 3 maradt. Nekünk ha ez most nem jött volna össze,az az egy fagyis sztem lett volna vigasz. Jók vagytok! :)
Andi,örülök,hogy örülsz. :)

szaboevi27
Biatorbágy

Köszi Évi,már most nagyon izgulok a második beülti miatt,pedig azt sem tudom,mikor lesz :)
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!!

Niki: örülök, hogy rendben volt minden, és drukkolok, hogy menjen a fagyi baba :wink:

Andi: kedves, ha mi ezt tudjuk, hogy te a fog töméshez, nem kérsz erzestelenitest :lol: Meg a kozmetikus rendszeres rendbe tesz :lol: Akkor én biztos Mindtam volna, hogy meg sem kottyan ez neked :lol: :lol: :lol:
Nekem már a szemöldök gyantázásnál folyik a könnyem :lol:

Én jol vagyok szurom magam, még szerencse, hogy be van állítva a telefonom hogy kell :roll: Különben elfelejteném :oops: Mivel olyan hihetetlen, hogy nincs szünet :) Meg egy kicsit más fele van a gondolatom, mert ugy nézz ki lesz még egy kutyánk, és az után kell járnom...oltás...mi egyebek :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

évi!
ez a sejtjeink film hatalmas!!!!! kár,h ezen is sírok :D meg nincs időm egyben végignézni, de alig várom,h boti elaludjon és a végére érjek. ez nagyon alap filmnek kéne lennie minden olyan baromnak, akik megszólják a lombikozó párokat. mert ugye mindenki munkahelyén előbb-utóbb előbukkan egy ilyen jószándékú kolléga. vagy ha nem a munkahelyén, akkor a környezetében valahol. köszönöm, h feltetted. végre egy igazán érdekes téma, mert mostanában nem volt semmihez türelem, se könyv, se film. de ez nagyon jó

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

:) Igazán örülök, hogy ennyi örömöt szereztem a kismamáknak és a mindjárt kismamáknak.
Ha akartok még egy jót bőgni, akkor tessék:

http://online-filmek.hu/film/4699-a-legszebb-dolog

A legszebb dolog a film címe. Ezt ajánlották most a Babanet főoldalán is. Remek film csak sok zsepi kell hozzá :)

Szép hétvégét!

Puszi: Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Évi!A filmeket én is meg fogom nézni,ha rájutok.

Noci!Milyen kutyusotok lesz?
nicky1983
Nagyút

Évi köszi, hogy felraktad a filmet! :D

Andi örülök, hogy minden rendben van! :D
csupacsupsz
Budapest

Csajok!

Mi van velünk? 5 óránként születik egy-egy új hozzászólás. :cry:
Mi ez a nagy pangás? Senkivel nem történik itt semmi?

A Sejtjeinket én is végig bőgtem. Rendkívül megható!

Nagyon sajnáltam a Karcsi+Györgyi párocskát, akiknek az 5. lombik sem jött össze. Ma utánanéztem és kiderült hogy azóta született neki gyerekük. Fél évvel az utsó lombik után..
...spontán. Ti ezt tudtátok?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Én mondtam,illetve gondoltam,h ki van halva a topik...illetve nem kihalva,hanem pangás van.Mondjuk délelőtt én dolgoztam,akkor nem tudtam írni.De Ti sem írtatok :(
Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút

Andi, látszik, hogy végigbőgted, mert a film végén mondták :)
Ezért jó ez a film. Nem csak a tudomány segít rajtunk, hanem a hit is. Nekem a beültetés után, mikor jöttünk el, akkor az egyik nővérke mondta, hogy egyetlen titka van ennek az egésznek, és az nem más, mint hogy hinni kell benne. Teljesen mindegy, hogy milyen pózban és mennyit fekszik az ember. Bár, én biztos vagyok benne, hogy a supermanes póló tartotta ott a srácokat. Sztem szülni is abban megyünk :D

Velem amúgy semmi extra nem történik. Bár, ma jött a védőnő, és lecseszett, mert eddig csak 1 kg-ot híztam és megkért, hogy ne diétázzak. Pedig ha tudná, hogy éjjel 11-kor még megyek zabálni... mindegy, legközelebb majd iszok 2 liter vizet mérlegelés előtt, aztán nem lesz baja...

szaboevi27
Biatorbágy

Én azt hallottam, hogy fiúk született, a gyerek már iskolába jár.
csupacsupsz
Budapest

Lemaradt, Karcsinak és Györgyinek született fia.
csupacsupsz
Budapest

a film végén benne van. amúgy írtam egy regényt és elszállt. most nem pótolom, de kérek még ilyen filmeket sokat, mert 11-én lesz uh és rohadt lassan megy az idő

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Évi: egyetértek veled! A hit a legfontosabb. Ezért szeretem a Secret dvd-t!
Egyébként örülj neki, hogy nem híztál! Szerintem a nővérke kicsit le van maradva. Miért kell okvetlenül "elhízni" a terhesség alatt?

Csupacsupsz: Azt nem olvastam, hogy fiúk született. Minden estre nagyon örülök, hogy összejött nekik!

Etna: nagyon örülök, hogy végre csináltál egy vonalzót. Biztos minden rendben lesz az uh-n!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szeretném boncolgatni a meddőség lelki okait.
Mi a véleményetek róla?
Ki volt esetleg pszichológusnál?
csupacsupsz
Budapest

Én nem,még...de még ez is eljöhet :(
nicky1983
Nagyút

Évi: Oké, neked 2 baba van a pocakodban, de az első trimeszterben az ember carul van. Nincs étvágya és van, aki hány is. Én fogytam 2,5 kilót az elején. És utána meg szigorú diétán voltam, annyival mentem szülni, amennyivel teherbe estem. Az a 2,5 kiló jött vissza, jobban mondva a 30. hétig fogytam 4 kilót. Annyit híztam vissza. 7 kg minusszal jöttem ki a kórházból. Már bővítették a diétámat a végén. Barbus nem lett túl nagy baba, de a 37. héthez képest jó volt az a 2,5 kg. Szóval kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nem pánikoltam be tőle, tudom, hogy rendesen eszem. Persze figyelek rá, hogy mit, de ha meg akarok enni egy tábla csokit, akkor megeszem. Sok zöldséget eszem,de ez régebben is így volt. Ha nasizni akarok, akkor karalábét rágcsálok répával. Nekem ez a csipsz, gyerekkorom óta. Tényleg csak azt nem értem, hogy miért kötelező hízni? Meg hát sokkal inkább bíztam a dícséretében, hogy egészségesen élek, mint ebben... Na, mindegy. :)

Csupacsupsz, én még akkor voltam, mikor elváltam, mert az exférjem a fejembe verte, hogy úgysem sikerülne teherbe esnem... sok időbe telt amíg elhittem végre, hogy ha valamit akarok, és hiszek benne, akkor az úgy lesz. Lehet ezt hívni Istennek vagy a Titok könyvnek, de a lényeg ugyanaz. Kapaszkodni kell valamibe és az átsegít a bajon. Csak mindenkinek meg kell találnia a saját kis kapaszkodóját. Nekem egy ideig a xanax volt.. aztán a párom.

szaboevi27
Biatorbágy

Ann:

Remélem olvastad a Facebook-os üzimet, de ide is írok. Véletlenül hozzáadtam az egyik kolléganőmet a csoporthoz. Kérlek, töröld ki nekem. Örök hálám!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Kőszi Évi a választ!

Annyira jó lenne tudni, hogy pontosan mi okozza nálam a sikertelenséget.
Szerintem lelki okai vannak a meddőségemnek.

Tud valaki valamilyen relaxációs dolgot ajánlani?
Vagy tanácsot adni, hogy neki mi segített a babásodásban. :D
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok!

csupacsupsz
Neked inszem/lombik volt? Hanyadik? Kihez jársz?
A lelki okokról azt szokták mondani, hogy amíg nem vagy felkészülve nem jön a baba. Én nem nagyon hiszek ebben, mert a 17 éves barna bõrû fel van készülve ugye!!

A relaxálás biztos jó, de abban is hinni kell. A héten én is végig csináltam, hát nem tudom... Biztos jó vmire. Az autogén tréning és a Domján féle Gyógyulj meg, ami mások szerint jó. Nekem megvan az egyik, ha gondolod oda tudom adni.

Ma 1 hete volt a beültetésem és csináltam egy tesztet, ami negatív lett :cry: :cry: :cry:
2 dolgot megfogadtam:
tuti kihagyok 1 hónapot, mert szükségem van egy kis normális, injekció, stressz mentes életre; még egyszer nem megyek el táppénzre sem.

Hogy van az, hogy vkinek egybõl másnak sokadszorra sem sikerül :?: :?: :?:

Az elkeseredésen kívül mást most nem igazán érzek :cry: :cry: :cry:

Megnéztem a sejtjeink filmet, de nehéz annak végig nézni, aki ebben a helyzetben van, mint mi :cry:
tanita74
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!!

Tantina :cry: Nem korai az még az a teszt!?!!

Nikikém: amerikai bulldog :lol: Olyan cukika most lesznek 5 hetesek :lol:

Én meg vagyok, ma majdnem elfelejtettem beszélni magam :oops: Mert kinyomtam dolgoztam és most jutott eszembe :roll: :oops:
Tiszta gyogyi vagyok :lol: Szerdán uh :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

tanita!
szerintem hamar teszteltél!!!! et+ 8. napon lett nekem halványan kétcsíkos a 10-es érzékenységű teszt.

csupacsupsz!
én totál földhözragadott valaki vagyok, nem nagyon hiszek az energiával való gyógyításban,stb de ami nekem iszonyatosan sokat segített az mégis erre fele keresendő. kineziológusnál voltam és totál kihozta a testem, h egyáltalán nem óhajt teherbe esni, valószínűleg azért mert gyerekkorom óta azt hallgatom,h milyen nehéz dolog. évivel ellentétben nem az exférjem, hanem a jóanyám sujkolta belém ezt a tudatot. a pánikbetegségemet és az önbizlamamat is alternatív gyógyászok tették rendbe. jártam látóhoz, nadis energiával gyógyítóhoz és kineziológushoz. a pszichológus nálam is csak a xanaxig tudott volna eljutni, de én nem szedtem be. minden fejben dől ez, hülyén hangzik, de így van.
most megint anti leszek, de tényleg az volt,h eddig ahol nekem sikerültek a lombikok az első perctől kezdve tudtam, h jó helyen vagyok. valahogy beléptem egy intézetbe és éreztem, h itt tudna nekem segíteni. sajnos a bmc-ben nem éreztem és nem is tudtam teljes szívvel hinni benne. én azért nem adok egy intézménynek több esélyt, mert kevés az az 5 alkalom,h elszórakozzanak velem. ha jó kezekben vagy, akkor ott már elsőre betalálnak. hogy lehet bízni teljes szívvel mondjuk egy 4. sikertelen lombik után???? mi újat tud még nyújtani az az orvos, aki 4x már nem bizonyított?? én hűséges természet vagyok, de nem ilyen téren. jártam már nyírőben, ott összehozták az ikreimet, csak sajna kihordani nem tudtam őket, mivel pont akkor volt a kórház átalakítás miatti cicó és a dokim akiben megbíztam nem praktizált sehol. akkor mentem a dokim után a cirisbe, ott összejött boti, ugyanannál az orvosnál, mivel ő bizonyította, h össze tud nálam hozni babákat, babát. meg is lett boti. utána ugyanehhez a dokihoz mentem tesóért, nem jött össze és mégis otthagytam. elmentem a bmc-be, ott aztán volt minden, csak gyerek nem, ezért léptem, győr, most várakozok uh-ra 510-es bhcg után. úgyhogy szerintem bátornak kell lenni lépni. ugyanúgy mint egy rossz kapcsolatból, ott is bátor lépés,h ki mer lépni belőle az ember lánya és utána általában mindig jobb jött, nekem legalábbis.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Az a furcsa, hogy én bíztam benne, hogy valaki tud nekem segíteni, de azért a bmc furcsán flegmának tűnt az elején. Sok ember, kevés infó, futószalag. Arra jó volt, hogy ne a dokikban bízzak, hanem próbáljak magamban. Azért egy jó párszor kellett magamban is csalódnom. Amikor azt mondtam nem érdekel az egész, akkor költözött be a gyerek. Szóval nekem nincs tuti receptem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!Mizujs Veletek ezen a pokoli idős napon???
Mi nemrég értünk haza.Sógoréknál voltunk Abasáron.
Noci!Bizti édesek a kutymorgók :) Én labradort szeretnék mostanság.
nicky1983
Nagyút

Köszönöm mindenkinek a választ, eldöntöttem, hogy nem megyek pszichológushoz, nem szeretnék mindenféle dilibogyót szedegetni, amit a doki felír.
Próbálom magam lelkileg helyrerakni, szerintem az lesz a legjobb megoldás.

Férjem szerint csak akkor leszek terhes, ha teljesen lemondok róla, nem gondolok rá egyfolytában.

Tanita én csak lombikon vettem részt, Szűcs a dokim, 4 sikertelen beavatkozáson vagyok túl.
csupacsupsz
Budapest

Üdv Mindenkinek!

Most kezdtük. Úgy tűnik mindketten egészségesek vagyunk, és lombik lesz a korom miatt (negyven felett). Már csak egy HSG és egy hormonvizsgálat... és indul a menet.

Izgulok :)
mnoo
Budapest

Csupacsupsz:

Nyugodtan mehetsz pszichológushoz! Nem mindenki ír fel dilibogyókat. Én a szorongásom miatt jártam egy magán doktornőhöz 1 évig és egyszer sem írt fel gyógyszert. Az autogén tréninget tanította meg és más, különböző módszerekkel próbálta belőlem kiüldözni a vezetési és mozgólépcső félelmet. A végeredmény: ismét merek vezetni az autópályán és naponta lemegyek a mozgólépcsőn, habár ott még szorongok egy kicsit, de legalább nem kerülöm meg az egész várost, hogy elkerüljem.
Egy a lényeg: ne állami orvoshoz menj. Ők általában nem érnek rá a lelkeddel foglalkozni és felírják a bogyókat. Persze, vannak kivételek is az állami szférában, de ebben én sajnos nem vagyok jártas.

Én nemsokára megyek kineziológushoz. Sikerült viszonylag olcsón szereznem egy kupont. Kíváncsi leszek milyen ott.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szia MNOO!

Üdvözlünk közöttünk!

Mióta próbálkoztok? Kihez jársz a BMC-ben? Voltál mér AMH vizsgálaton? 40 felett ez különösen fontos!

Írj magatokról kicsit bővebben:)

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Tanita:

Nagyon korai volt ez a tesztelés! Nehogy feladd!!! Még várj egy kicsit a következő teszttel! Én majdhogynem biztos vagyok, hogy sikerült nektek, mivel ti olyan állapotban vagytok, hogy még az inszem is elég lett volna! Mivel végül transzfer lett, tuti a siker, hidd el!!!
Mikor mész eredményhirdetésre?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Etna:

A BMC-vel kapcsolatosan igazad is van, meg nem is!
Ha a statisztikát nézzük, a BMC nagyon jó helyen áll. Nagyon sok az élve szülés! Számomra ez azt jelenti, hogy jó az intézet. Velem eddig kedvesen bántak egy-két kivétellel és készségesen elmagyaráztak mindent.
Abban viszont igazad van, hogy ha több próbálkozás után sem sikerül ott valakinek, akkor érdemes máshol is megpróbálni. Ez viszont már nem okvetlenül csak a BMC-re vonatkozik, mivel látod, te is váltottál orvost miután nem jött a kistesó, annak ellenére, hogy ugyanaz az orvos segített Boti fogamzásában.

Tehát: szerintem is keressen fel más intézetet az, akinek ott nem jön össze több próbálkozás után sem, de ne állítsuk azt, hogy nem jó hely. Van akinek itt jön össze, van akinek máshol és ez természetesen fordítva is igaz!

Aztán nehogy félre érts, én nem akarok veled veszekedni. Leírtam a véleményemet én is. Ok-s? :)

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Jó reggelt! :)

Csupacsupsz, nem butaság pedig a pszihomókus... Nekem pl kellett a gyogyó, remegtem és sírtam napokon át. Kezelhetetlen voltam mikor rámjött a hiszti. De Te nem vagy ilyen, te tök normális vagy :)
És sztem semmiképpen se add fel :)

Andi, várjuk a beszámolót. Én még ugyan sosem voltam, de annyi jót hallottam róla. Mondjuk nekem a prananadi megy még mindig. Nem tudom, hogy mennyit hat, de imádom a zenét és a kötelező 40 perces pihenést :)

Mnoo, üdv közöttünk, remélem sikerül minden úgy ahogy Ti szeretnétek :)

Lányok, álmatlansággal mi a fenét lehet kezdeni? 3-4 órát alszom már kb egy hete és csak forgolódok... próbáltam a levendulás fürdőt és a citromfű teát. De valahogy "nem jön álom a szememre".. :)
Attól félek, hogy megszokják a srácok, aztán éjjel bátran elkezdenek majd üvölteni, mert Anya úgyis ébren van...

szaboevi27
Biatorbágy

Mnoo!!!Üdv itt!

Évi!Nem tudom,hogyan tudnál aludni,nekem ezzel hála az égnek semmi problémám nincs.Mióta visszamentem dolgozni,leteszem a se..em,a fejem már alszik :) Hulla vagyok :) Persze a Te eseted más.Amúgy remélem jól vagy.

Meg mindenki jól van.Ugye Csajok?Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!

Lehet, hogy tényleg korai volt a teszt, de nagyon türelmetlen vagyok, ami egyébként nem jellemzõ rám.

andi565
Szerdán kell menni vérvételre, de csak csütörtökön tudok.

csupacsupsz
Szorítok neked, hogy sikerüljön, bár olyan szörnyû, hogy már nem sok sansza van az embernek. Annyira félek attól, hogy nekem sem fog sikerülni :cry: :cry: :cry:
Soha nem voltam ilyen parás, nem tudom mi van velem :shock: :shock:

mnoo
Várom a történetedet. Jártatok-e vhova, mit állapítottak meg, elsõ baba lesz stb???

A hasam jobb oldalon eléggé fáj, remélem ez nem vmi rosszra utal :cry:
tanita74
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?