Katinka, főleg a sógornődnek nyugtatásul, de érdekességnek se semmi:
"Chicagóban 244 grammos súllyal világra jött az eddigi legkisebb baba. Ikertestvérével, aki csak kicsivel lett nagyobb nála, tizenöt hónappal a várt időpont előtt érkeztek. A babák már szeptember 19-én megszülettek, de az orvosok nem akarták bejelenteni az új rekordot, amg nem volt biztos, hogy mindketten életben maradnak.
A kisded indiai származású szülei remélik, hogy Rumsiát (a világrekordert) és kishúgát, Hibát jövő hónap elejére haza tudják vinni belvárosi lakásukba. "Nagy áldás ez számunkra" - kommentálta Mahajabeen Shaik, a huszonhárom éves édesanya.
A gyerekek szépen fejlődnek. Rumasia tizenöt hónappal korábban született, mint kellett volna, és mérete akkor körülbelül egy mobiltelefonéval egyezett meg. Hiba születésekor 563 gramm volt, mára 2,25 kilogrammra nőtt, Rumasia pedig már 1,18 kilós. Mindkét csecsemőn lézeres szemműtétet hajtottak végre, hogy korrigálják a koraszülötteknél gyakran előforduló látási zavaraikat."
Mondjuk nem 15 hónappal, hanem 25+6-ra születtek. És itt van két kép is, ezek már később készültek...
Bagzer, nem hangzik jól a tegnap estéd a golyóktól eltekintve, szerintem is pihenj sokat, ha nem nyílt ki semmi, akkor baj nincs, de ha rövidül a méhszáj, akkor vigyázz nagyon, mert akkor nyílhat, ha erőlteted magad. Kerülj minden lépcsőzést, és feküdj sokat, hogy ne terheld a méhnyakat. Meg hagyd a fenébe a karácsonyi készülődést, nem ér annyit. Én biztos elmennék ma a dokimhoz... Főleg, ha buta volt az ügyeletes. Egyébként meg nem kell tudniuk az ügyeleten, hgy nem náluk akarsz szülni..
Majd írjál ám, hogy mizu van! Mert aggódni fogok.
Szegény Ttika. Érdekes, valahogy nem tűnsz olyan jókedvűnek, mint a munkahelyeden
Engem is megviselt, mikor hazajöttem, kicsit szomi voltam majd két hétig, de aztán most már hiperszuper
Izgőmozgó bigyók nélkül meg elvagyunk, csak te gyere sokat!
Orbis, csak együttérezni tudok, segíteni nem
De nagyon szívesen olvasom a panaszaid, ha ez vigasztal. Persze az jobb, ha nem történnek ilyenek, de ha már mégis, akkor...
Én még mindig beteg, mint állat, de ma éjjel már végig tudtam aludni az éjszakát a szokásos egy pisiszünettel. Teljesen ledöbbentem, mikor kinyitottam a szemem, és világos volt
Csak kezd felszakadni a köhögésem, és úúúgy sajnálom szegény kismanót, akit nagyon zavarhatnak ezek a rohamok
Na, nekiállok én is sütögetni, meg ösztökélni a Gergőt, hogy kapja össze magát, azt induljon vásárolgatni. Holnap a kaját nem akarom már rábízni, de ehhez ma is itthon kell maradnom, és még így is necces lesz a holnap...
Kikocs
33!!!!!!!!!! (nagyot nyeltem éppen)