Új privát üzeneted érkezett!

Hahóóóóó
Miért ilyen hallgatag ma mindenki?? Ja jön a Karácsony, megy a sütés-főzés, ugye?

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii

sziasztok!!
Péter! olyan jó hogy igy gyógyul Levibaba!!! nagyon örülök!! Noémi meg tök jól bírja, meghát persze te is!!! gratulálok nektek!! mikor mehetnek haza???

Kikocs, jobbulást!!! szedd össze magad, irgumburgum!!!

ja, valaki tudja hogy kell kókuszgolyót készíteni, mert én azt szeretnék csinálni, nem kell sütni, meg inkább valószínű hogy nem rontom el..Kép
szóval kérek receptet, vagy mit....

köszii,
bagz, aki itt ül a büdösben, mert most festették le az ajtóját kívülről...

KépKép

KépKép
bagzerka

Ezt kaptam Noémitől:

"Levike lekerült a gépről, nagyon életerős babuci, azt mondják. Még gyógyulgat, de sokkal jobban van. Hulcsi is jobb bőrben van, Benedek nagyon ügyesen szopik. Puszi nektek"

Szóval éljenéljenéljen!!!

Gabiii, asszem mindenki ajándékot vesz, sütit süt, csomagol, meg a többi... Kép Még én is ritkábban nézek be, mint máskor, mikor folyton itthon vagyok. Pedig elvileg fekszem Kép

kikocska

Bagzer, én írnék neked receptet, de legutóbb, mikor csináltam, olyan kemény lett, hogy visszahozta a kutya, mert azt hitte, hogy labda... Kép Ez teljesen komoly. Kidobtam neki egyet, hogy legalább ő egye meg, erre visszahozta Kép Az tuti, hogy keksz, kakaó, cukor meg kókuszreszelék kell hozzá. Meg asszem margarin. Neten nincs valami jó kis recept?

kikocska

Táblázat felelős!Kép
Megszületett Tandi kislánya Noémi Bernadett 54cm és 3340g Sok Szeretettel Gratulálok Nekik!KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

BagzerKép
Küldtem neked két receptet a profilodban levő címre.

Tüni
tüni

Halihóóóóóó!
Nehogy azt higgyétek, hogy megszabadultatok tőlem!Csak tegnap és ma vizsgázni voltam, és tegnap nem volt sem időm, sem energiám regényíró hajlamaimat kiélni. DE SIKERÜLT minden vizsgám eddig, már csak 3 van hátra, úgyhogy nálam most így a legszbb szóbelik után nagy a boldogság(még Lilikém is virgonckodik odabenn!!!), mert tudja, hogy anyucija ilyen kismamiaggyal Kép4-esekre vizsgázott!Kép
Hurrá, nagyon örülök a legújabb topicbabának!!!!!!Rengeteg finom tejcit kívánok neki!
Nagyon örülök, hogy Levi jobban van, sokat gondolok rájuk!
Ja! Szerintem az intimgyanta kevésbé kínzás, mint borotválkozás után a szőr visszanövése! Inkább kibírom azt az 5-10 percet, mint a borotva után az egy hetet, amíg szúr és viszket(mellesleg nekem idáig a borotva után az összes bikinivonal és egyéb tájon begyulladt, gyanta után még nem vettem észre)
Na azt hiszem elég belőlem ennyi, megyek aludni, mert hétfő óta max 5-6 órát aludtamKép
Pussz:Zsu
mazsom

Majd el felejtettem! Katy! Ha nagyon szépen megkérlek, beírsz engem is a táblázatba? Ha valamelyik adatom hiányzik, szólj és elküldöm.
Előre is köszönöm
Zsu
mazsom

Tüni!
köszönöm recepteket!!!!!!!!!!!!!!

Levibabának naggyon örülök!!!! mikor mehetnek haza?

Kikocs! jó a kutyás-kókuszgolyós-sztorid!!!KépKép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok, épp egy karácsonyi pizzapartyn vagyok túl itt a melóhelyen, alig mertem enni de mindjárt kidurranok

Kép
Kép
gabiii

Sziasztok!

Mindjárt olvasgatok is, csak előbb felteszem Márt és Benjit.Voltam ma náluk. jól vannak és pénteken hazamehetnek. Azt mondta Márti, hogy piros dobozba berakják Benjit a fa alá!

Szóval ilyen szépek!!+++ jpeg +++ 139368 +++
++++++ jpeg +++ 139370 +++
+++Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Jajj de nagyon aranyos! Gartulálok Kép

Kép
Kép
gabiii

Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, még mindig nem olavsás, mert lenn vagyok az irodában és itt nincs befűtve, csak gyorsan még idebiggyesztem az új székeket, hogy meg tudjátok dicsérniKép

Aztán felmegyek és onnan olvasok, bár lehet előbb kipucolom a fürdőt, mert írtó dágványság van!!

Ja, meg elcseréltem a babaszoba képet, a közösbe, mert közben kész lett a fejvédő, meg a fotelen van a takaró amit kötöttem. Meg kicsréltem a sajátomban a pocakos képet, mert frissitettem a méreteimet.(na, ABgzer ellátalak egy pár új képpelKép Rendes vagyok nem, pedig itt hideg van, de csak itt van a gépemen Photoshop)
Rékacs 37+7=38
Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na hello!

Jöttem mégis. Kép Közben részletekben nagytakarítok, ha már így itthon leszünk Karácsonykor (legalábbis Szenteste jó lenne, utána jöhet Lilike). Irigylek mindenkit, aki már becsomagolta az ajándékokat, ránk ez még holnap vár. És remélem, elég lesz a papír, mert elég sok nagy doboz van...

Szupcsi hírek Levi babáról!!! És Hulcsiékról!!!! Kép Kép Kép

Rékacs! Gratulálok, ügyes kis paparazzo vagy! Kép

Mazsom! Gratulálok a vizsgáidhoz, meghazudtolod hormonagy-kismama voltodat. Kép

Cic! Jó, hogy előkerültél, már hiányoltunk! Kép Jó kukacos kis Gergőd van! Kép

Edwig nem jelentkezik, csak nem tényleg szül?!

Képzeljétek, ma újabb szülésbeindító módszert találtam. Kép Öcsém autójában leállt az egyik henger és összevissza rángat. Mondta, ha szülni akarok, csak szóljak és elvisz autókázni, tuti beindul tőle. Kép

Holnaptól naponta NST, fél délelőttök a kórházban, nem kívánom a hátam közepére sem. Kép De még mindig jobb, mintha be kéne feküdnöm.

Megyek, megpucolok még egy tükröt, aztán leugrom vacsizni a barátainkhoz - még jó, hogy fél emelettel lejjebb laknak csak. Kép

Pusszancs,
Katinka
39+6
katinka

Sziasztok!

Gratulálok minden babának és mamának, Levinek meg drukkolok (Mesi is kábé így nézett ki az első napokban)Kép

Mi most sajnos elég betegek vagyunk, főleg én, de már tudok ülni, mint látjátok.Kép Legalább fogytam pár kilót.Kép

Puszi: Vica
mvica

hahósztok!

Csak gyors bejelentkezés, a fürdetés előtt...
holnap hazaköltözünk a párom haza akart
menni, meg nekem is honvágyam lett...
szóval ez van...
most megint egy kissé visszajött a rossz kedv...majd megoldódik...remélem és
végre valahára megtaláljuk a helyünket..
millió pusz,eszti
esztyx

SziasztokKép
Itt vagyok itt vagyok.....

KatinkaKép
sajnos még nem szülünkKép Vasárnap indítják azt mondta a doki bácsi. Uh-n voltunk ma, súlyra nem nagyon nő már a manó a, mert a méhlepény csúnyán meszes, de még a babának nem rossz azt mondtákKép
Lehet egyszerre szülünk megKép csak ne pont 24.-én....

Nagyon jó, hogy a kis Levi baba jobban van.Levinek és Noéminek is sok sok puszi

Eszter2004Kép
Bárcsak szülnék márKép ahogy meglesz az én manóm is, üzenni fogokKép

Márti és a kis Péter nagyon édesekKép

Liliről tud valaki valamit?? Ma jöttek haza, nem?? Olyan kíváncsi vagyok Kép

puszi mindenkienkKép
edwig 39+4
Vendég

Sziasztok!

Gratula a gyönyörű babákhoz! Micsoda karácsonyi ajándékok!!!!!

" ...ölelésből és mézből sohasem elég - gondolkozott Micimackó. - Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. ..."

KépKép
KépKép

Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és nagyon boldog, egészségben (babákbanKép) és vidámságban gazdag új esztendőt kívánni!!!

Andris, Kriszta
Kép
móki

Sziasztok!

Halvány fogalmam nincs, kivel mi történt a héten, én csak lótok-futok. Lehet, hogy jobban járnék, ha dolgoznék.??…Minden napra egy mese, de inkább több, de azért van ebben némi karácsonyi készülődés is, úgyhogy remélem, hogy a január már nyugisabb lesz.. Ma voltunk UH-on, ahol NEM mértek kb. súlyt…pedig úgy tudom, szoktak, nem? Na, nem baj, úgyiscsak hozzávetőlegeset tudnának mondani. Kértünk képet, amin csak egy elmosódott paca látható, a doki szerint sikerült jó képet készítenie…

Nagy sajnálatomra (és Orbisére, meg Eszter2004-ére is) most nem tudok jó kis izgő-mozgó bigyókákat iderakni, mert a letöltöttek a benti gépen maradtak, nem tudtam emilen elküldeni magamnak, valahogy nem ment, van ilyen ottbent, hogy vmiért nem akarja a jót…majd azért nem hagyom ám annyiban!! És titeket mozgó kütyük nélkül sem…

Most az én éjszakám is horror volt, állandóan arra ébredtem, hogy sehogy sem jó, meg pisilnem is kellett. Az motoszkált félig düddő agyamban, hogy ti is nyűglődtök lehet, és megy az éjszakai műszak. De energiám meg kedvem sem volt csatlakozni, mármint kiszállni a jó meleg ágyikómból. Reggel viszont tudtam volna még aludni..

Na, most ennyi, ha lesz energiám, letöltöm a hozzászólásaitokat és lehet, hogy reagálok is némelyikre..ha nem alszom el.

Hát..biza néha fórum-függőség erős gyanúja lép fel nálam. Legalábbis az elvonási tüneteket észlelve…

Sziasztok, Ttika, aki 31+4 és ez olyan hihetetlen ám!!!
ttika

sziasztok mindenki!!!!!!

épp darálom a második zacskó kekszet a kókuszgolyóhoz...jujjj de izgíííí!!!

Levi, hurrááá!!!!!!!!!!!

Rékacs!! köszi, megnéztem a képeket, mind!!! tök jól álltok babaszobailag!! és nagyon irigyellek hogy te már be is fejezted a babatakaró kötését, én még nagyon nem!!!

Márti, nagyon cuki a babád!!!

Edwig!!! még mindig csak annyyit tudok mondani hogy tarts ki! már nemsokára itt a te időd!! addig is élvezd a pocakod!!

jaj, emberek!! ma voltam összevissza, ikeában, meg vásárolni, és az egyik lépésemnél, benyilallt a combomba egy kis fájdalom...gondoltam, ahaaa, erről beszélt mindenki!! de aztán észrevettem hogy nem múlt el, és most olyan mintha meghúztam volna....mitől lehet ez????

no, megyek, vár a keksz
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Elolvastam egy napot, de jól kiakadtam. Azt hiszem, rosszul másoltam ki, és 49 oldalra rakta az egy archív oldalt. A guta majdnem megütött. Meg attól is zizi vagyok, hogy máshogy működik (lassabban, persze) az itthoni net, mint a benti. Meg éhes is vagyok, de ha eszem, akkor meg rossz lesz a gyomrom és égni fog. Mert ma nagy hősiesen kihagytam a vacsit, mert későn ebédeltünk.

Egyébként láttam, hogy Kikocs, meg Aura hiányolt és nagyon jólesett!! Persze lehet, hogy a többiek is, csak ők nem adtak hangot hiányérzetüknek.

Meg attól is tök ideg vagyok, hogy megy a hátam mögött a tv, a párom nézi, de szerintem követni nem nagyon tudja..Engem meg zavar minden ilyen, mert szeretek arra koncentrálni, hogy mit írok. Ez esetben nektek. Még akkor is, ha nem túl fontos és nem bír túl sok információértékkel.

Ja, a kisbabánk mostanában annyira sokat mocorog!! Néhány napja történt, hogy este lefekvés után picurka nem hagyta abba két perc után a rugdosást, hanem intenzíven folytatta. Szóltam a páromnak, aki odarakta a kezét, és a lurkó még akkor sem hagyta abba, inkább mintha felelt volna neki. Úgy elbeszélgettek, hogy csak na!! A kedves egészen elérzékenyült, de én is. Olyan jó volt!!! Meg ma az UH-on ő sokat látott, én meg semmit, mert a monitor nem felém volt..De azt mondta, hogy kész gyerekformája volt!! Csak a párom arcát láttam, de az is elég volt, mert beszédesen sokat mutatott.

Na, elmegyek aludni, remélem ma fogok tudni.

Mindenkinek NAGYON NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK, így egyszerűen, mozgó bigyókák nélkül.

Ttika
ttika

Bagzerka!

CSak a jövőre nézve megemlítem, hogy létezik a boltban előre megdarált keksz is. Még könnyebb, és tényleg tök fincsi az a süti.. sok sikert!! Kép
Ttika
ttika

Ttika!!
köszi, most már mindegy! legalább egy kicsit izmosodom!!Kép

már egész kis hadsereg gyűlik elém golyókból, persze néha van hogy kifejezetten csúnya lesz, vagy túl nagy, hát azokat tüstént meg kell semmisítenem....és misemegyszerűbb, jól pofámbatömöm!!Kép

bagz, a golyó(csináló)

KépKép

KépKép
bagzerka

no mivan??? senkisehol?????
én még most is nagyban kis golyócskákat gyúrogatok, kezdem kicsit unni, de baromi büszke vagyok a jó nagy adagra, amit sikerült eddig is, és ez segít!!
no, megyek
bagz, aki nesokára begolyózikKéphehe

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!!!

Hűűű, hát ez nem semmi nap volt. És még nincs vége! Bejártuk ma a fél világot, vettünk ajándékot. Néhányan azt gondolták, inkább ránkbízzák a döntést, odaadják a pénzt és vegyük meg magunknak az ajándékot. Ami általában jó is, de most, hogy amúgy is rohangálunk, és itthon is ezer dolog lenne, és sütni kell meg takarítani, hát nem jött túl jól. Ráadásul nem is jártunk teljes sikerrel. És mire hazaértünk, én már majdnem sírtam. A lépcsőházban fél emeletenként meg kellett állnom erőt gyűjteni. De legalább jó sok mindent vettünk, pl. mindentféléket a pénteki finom vacsihoz. Meg egy szép ágytakarót, amit azóta se volt időm kipróbálni, egyszerűen nem volt rá idő. Azóta csak sütök! Viszont vannak már mézeskalácsházak, meg zserbó meg gyümölcskenyér!!! Meg egy halom mosatlan, meg egy félholt én!
És holnapra bejelentkezett néhány barátunk, egy kis karácsonyi köszöntésre Kép Én imádom őket, meg minden, de 23.-án??? És egy nappal előtte szólnak? Holnapi napot a takarításnak akartam szentelni...na mindegy.

És ha már a hormonagyságnak más issza meg a levét, az gáz!! Ma a földszintről visszaküldtam Áront, hogy fönthagytuk a leveleket, amiket fel kell adni, és jött vissza szegény, hogy nem találja, majdan kiderült, hogy már a táskámban lapulnak a szemetek Kép Aztán még el is felejtettem feladni őket!

Na bocs, hogy senkire nem reagáltam, csak elsírtam a hasfájásaimat! De rohanok, hátha tudok egy kicsit aludni is!

Pussz:
Orbis (34+2)

Kép
orbis

embereeeek!!!
azt lehet érezni amikor beilleszkedik a baba feje???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????

mert kb fél órája ilyen szúrós lent a hasam, picúr meg jó nagyot őrjöngött akkor. meg olyan mintha kakilnom kéne, de nem megy, meg ülni is rossz..........

valakíííííííííííííííí
bag

KépKép

KépKép
bagzerka

felhívtam a kórházat megkérdezni, semmit nem mondtak!!!!!!!!!!!!!!
most mit csináljak??? marcim vetít
kit hívhatok ilyenkor? kérdeztem a hölgyet, akivel beszéltem, és azt mondta emiatt ne ébresszem fel az orvost!! akkor kit kérdezzek???

KépKép

KépKép
bagzerka

most értem vissza............. felhívtam a rókust, hiszen oda el tudok sétálni, az utca végében van, azt mondta valami ügyeletes nő, hogy rendben, semmi gond, menjek csak be, nem baj, hoyg nem oda járok. ehhez képest húszszor le lettem szidva, hogy ezt hogy képzelem, hogy nem befeküdni mentem, és különben is, mé nem ülök taxiba, és megyek ahova kéne. nagy nehezen megnézte egy másodpercen keresztül a szívhangot, mai jó volt, és behívott valami fickót, az megvizsgált...elég brutálmód, aszonta zárt a méhszájam, de meg van rövidülve. aláírattak velem papírt hogy saját felelősségemre elhagyom a kórházat.....hát ebből nem tudom most hogy miért fáj, vagy ez a görcs?? mert nekem sosem görcsölt eddig, lehet hogy csak nem ismerem fel??? meg néha olyan kemény is, eddig azt sem csináklta.....

no, megyek pihenni, az talán jót tesz. azért izgulok hogy mivan
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

Bagzer! Remélem reggelre javult a helyzet. Jelentkezz, amint tudsz. Szorítok neked.

Látom mindenki bevetette magát a karácsonyi készülődésbe. Mi már mindent összekészítettünk, feldíszítettük tegnap a fát és karácsonyoztunk egyet a férjemmel. Ma indulunk haza a szülőkhöz Szegedre.

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!

Ja és egy kérdés, hátha megválaszoljátok mire visszaérek. A szoptatós melltartóból mekkora kosárméretet kellene választani, ha már most D-snél tartok ? Lehet ennél egyáltalán nagyobbat venni ? Hmmm

Puszi mindenkinek. Megy a drukk a karácsonyra kiírt kismamáknak !!!

Zsuzsi
vzsuzsi

Katinka, főleg a sógornődnek nyugtatásul, de érdekességnek se semmi:

"Chicagóban 244 grammos súllyal világra jött az eddigi legkisebb baba. Ikertestvérével, aki csak kicsivel lett nagyobb nála, tizenöt hónappal a várt időpont előtt érkeztek. A babák már szeptember 19-én megszülettek, de az orvosok nem akarták bejelenteni az új rekordot, amg nem volt biztos, hogy mindketten életben maradnak.

A kisded indiai származású szülei remélik, hogy Rumsiát (a világrekordert) és kishúgát, Hibát jövő hónap elejére haza tudják vinni belvárosi lakásukba. "Nagy áldás ez számunkra" - kommentálta Mahajabeen Shaik, a huszonhárom éves édesanya.

A gyerekek szépen fejlődnek. Rumasia tizenöt hónappal korábban született, mint kellett volna, és mérete akkor körülbelül egy mobiltelefonéval egyezett meg. Hiba születésekor 563 gramm volt, mára 2,25 kilogrammra nőtt, Rumasia pedig már 1,18 kilós. Mindkét csecsemőn lézeres szemműtétet hajtottak végre, hogy korrigálják a koraszülötteknél gyakran előforduló látási zavaraikat."

Mondjuk nem 15 hónappal, hanem 25+6-ra születtek. És itt van két kép is, ezek már később készültek...

Kép

Bagzer, nem hangzik jól a tegnap estéd a golyóktól eltekintve, szerintem is pihenj sokat, ha nem nyílt ki semmi, akkor baj nincs, de ha rövidül a méhszáj, akkor vigyázz nagyon, mert akkor nyílhat, ha erőlteted magad. Kerülj minden lépcsőzést, és feküdj sokat, hogy ne terheld a méhnyakat. Meg hagyd a fenébe a karácsonyi készülődést, nem ér annyit. Én biztos elmennék ma a dokimhoz... Főleg, ha buta volt az ügyeletes. Egyébként meg nem kell tudniuk az ügyeleten, hgy nem náluk akarsz szülni.. Kép Majd írjál ám, hogy mizu van! Mert aggódni fogok.

Szegény Ttika. Érdekes, valahogy nem tűnsz olyan jókedvűnek, mint a munkahelyeden Kép Engem is megviselt, mikor hazajöttem, kicsit szomi voltam majd két hétig, de aztán most már hiperszuper Kép Izgőmozgó bigyók nélkül meg elvagyunk, csak te gyere sokat! Kép

Orbis, csak együttérezni tudok, segíteni nem Kép De nagyon szívesen olvasom a panaszaid, ha ez vigasztal. Persze az jobb, ha nem történnek ilyenek, de ha már mégis, akkor...

Én még mindig beteg, mint állat, de ma éjjel már végig tudtam aludni az éjszakát a szokásos egy pisiszünettel. Teljesen ledöbbentem, mikor kinyitottam a szemem, és világos volt Kép Csak kezd felszakadni a köhögésem, és úúúgy sajnálom szegény kismanót, akit nagyon zavarhatnak ezek a rohamok Kép

Na, nekiállok én is sütögetni, meg ösztökélni a Gergőt, hogy kapja össze magát, azt induljon vásárolgatni. Holnap a kaját nem akarom már rábízni, de ehhez ma is itthon kell maradnom, és még így is necces lesz a holnap... Kép

Kikocs
33!!!!!!!!!! (nagyot nyeltem éppen)

kikocska

Sziasztok!Kép

Bagz! Így most mi is izgulunk!? Biztos alszol még!?

Én lótok-futok, vásár, sütök egy adag sajtost a mézeskalács mellé, folytatom a csomagolást, rendet rakok meg ilyenek...

Mindenkinek jó készülődést is!Kép

Ilona (32+4)
Vendég

Sziasztok!

No tegnap amikor el akartalak Titeket olvasni, akkor elszállt a gépünk, és Laci egyész este telepítette az egészet újra!Jól beparáztam, hogy itt maradok nélkületek!KépNa de minden megoldódott!

Ttika!Nekem is hiányoztál!Csak nem gondolod, hogy nem???

És Gabiii!Az én szememben hős vagy a 7órás CTG-vel!!!

Bagzer!Nekem is volt egy hasonló éjszakám, szerencsére másnap mentem dokihoz, és ne izgulj szerintem, mert a szülésre készülődik a szervezeted, ami a 34.héttől teljesen normális!És a keményedések is, nekem is vannak!Szóval szereintem nincs gáz!

Mazsom a táblázatba már régesrégen beírtalak, csak azóta nem tettem fel!

Na mennem kell!!!Készülődünk!!!

Puszi:Katy
34+1Kép
Katy

És gartula Hajdumnak a gyönyörű pasiért!!!

Egyenlőre nem tudok táblázatot feltenni, mert nincs office-ünk!

Csók
Katy

Tüni
Írtam neked mail-tKép

Márti!
Benji baba valami gyönyörűséges!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

jajjj lányok unom már, hogy
nincs meg a helyünk, mármint egyik helyről
a másikra vándorlunk..ez így olyan nehéz
millió puszók nektek...eszti
bagz-én kb. egy hónapig ilyen fájdalmam volt..-
úgyhogy készülj hosszú távra...
esztyx

köszönöm mindenkinek a megnyugtatást!!!
kicsit jobban vagyok, most olyan, mintha ugyanott izomlázam lenne.....
ki tudja, felhívom a szülésznőt, hátha tud valami okosat...mondjuk, ha ez a szülésre felkészülés, milyen lesz maga a szülés....jajjjjKép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

most beszéltem a szülésznővel, azt mondta front van, és halomra mennek szülni!
aszonta méhosszehuzodasok lehettek, ha váladék lenne, vagy rendszeresednenek a gorcsok, akkor menjek be...juj, ja és hogy pihenjek sokat

különben tegnap, amikor bementem a rókusba, ők ott akartak fogni, hogy ilyen nincs hogy csak megnéznek, aki így bemegy, azt nem engedhetik el-csakhogy én azt mondtam hogy fáj, nem azt hogy fájásaim vannak. amikor kijött értem a csaj, bevezetett a szülőszoba felé, gondoltam ott tudnak vizsgálni, erre kérdi hogy egyedül jöttem-e, mondom, ja. meg hogy hoztam-e cuccot, mert át kéne öltöznöm....akkor már gyanús volt, közbeszóltam, én nem szülni jöttem, csak vizsgáljanak meg hogy minden rendben, vagy sem, mi van?? erre már persze kiakadt.....
no, nembaj, megmenekültem, ja és injekciót emlegetett meg hasonlókat........

most megnyugodtam...de azért ez télleg fájni fog....mondjuk, ha tudom, hogy ez így rendben van, és így kell hogy fájjon, akkor nem annyira zavar, én csak azt hittem valami baj lehet!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Miért van az, hogy a dolog mindig nagytakarításnak indul, aztán NAAAGY felforduláscsinálás a vége??? Akármihez nyúlok, csak egyre nagyobb a rumli!!! SEGÍTSÉG!!!

Bagz!
Örülök, hogy megnyugodtál! Biztos nincs baj, csak valami nagyon rossz helyet nyom picúr! Kitartás!! Már csak 5 hetünk van! (na jó, orvosi értelemben 6)

Na megyek rendet(lenséget) csinálni!
Orbis
orbis

háát, most hog így fogom a hasam, bizony keményebb, mint általában. de nem fáj....
akkor mivan???
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Orbis!! ismerem ám a rendrakós-rumlilettbelőle dolgot! nálam is mindig ez van, de tudod, ha nem adod fel a közepénél, remek rendet tudsz csinálni...én tudom, egy csomó "kis pihenő" odavezet, hogy a rumli-állapot marad...egy újabb erőfeszítésig....

b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer, ne parázz, gondolom könnyű ezt mondani, csak pihenj folyton! Kép Szolgáltasd ki magad Marcival, meg minden. Ha megkeményedik a hasad, teljesen ki tudod tapogatni, hogy hol van a méhed vége, és mindenhol kemény. És normál állapotban nem is fáj egyátalán. Csak kicsit furcsa. És kismanó biztos, hogy nem mozdul közben. Szóval tényleg ne aggódj, majd mi helyetted Kép És folyamatosan mondjad, hogy jól vagy, meg minden Kép mármint nekünk, hogy ne aggódjunk érted Kép És az teljesen normális, ha keményedik, ha nem túl gyakran. Egyébként meg magneb6-ot egyél, azt jóvan Kép

Orbis, sok sikert a takarításhoz. Én nem fogok Kép Elég volt a karácsonyi készülődésből, meg úgysem lenne látszatja, ugye. Még mindig nem álltam neki sütni, mert Gergő csak elcsalt, hogy inkább holnap megy egyedül, de ő képtelen megvenni az ajándékokat Kép Szóval most értünk haza nemrég. És én egyébként úgy szoktam takarítani direkt, hogy mindent egykupacba lehányok a szoba közepére, meg összesöpröm, meg ilyenek, aztán kiválogatom belőle a dolgokat, és a helyükre teszem. Úgyhogy abszolút átérzem a helyzeted Kép Mert szerintem így a leglátványosabb a haladás Kép
Persze a végén az a baj, mindig marad egy-két dolog, amit nem akarok kidobni, de nincs helye. Ezeknek most már van egy-két doboz rendszeresítve Kép Egyébként meg sok sikert!
De azért senki ne szüljön a nagy készülődés miatt!!!
Ja, nem dicsértem még mindig meg Márti Benjijét, pedig nagyon jóképű Kép

kikocska

jaj, a Gergő elkapott egy tökjó képet a Brúruszról véletlen, muszáj megosztanom veletek. Íme B. ügynök, a világ leghosszabb nyelvű ebe:
Kép

kikocska

Ja, Bagzer, a szülés biztos jobb annyiban, hogy tudod, hogy utána milyen jó lesz. Záros határidőn belül vége a kínjaidnak, viszotn lesz egy szép gyereked. És érdemes ezért küzdeni. Ezek a hülye fájdalmak meg azért olyan rosszak, mert még lehet, hogy 1-2-3 hónapig tartanak, ki tudja, nem látja az ember lánya végét. Szerintem...

kikocska

Kikocs!!! köszííííííí!
a pihenés csak fekve ér, vagy esetleg ülve, felpolcolt lábbal is jó??! mert én már képtelen vagyok feküdni, az különben is kényelmetlenebb!!
köszi az aggódást! már csak a ciának kéne valahogy megmagyarázni, hogy most nem ő van központban, naponta kb 20szor akar enni, meg folyton az ölembeugrani....remek, szegényt, már tök neház lerázni!
egyébként remek kis golyókat sikerült gyártanom tegnap, annyi biztos!!
ja, meg tök jó hogy tegnap elintéztem a vásárolgatást, és nem mára hagytam, mert akkor senki nem kapna semmitsem!!Kép
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Azért megvolt a hatása a frontnak, ami szegény Bagzerkát megszenvedtette.
Ma 10.10-kor megszületett Katinka kislánya, Lilike 3100gr.mal és 55 cm-el. Császár lett belőle, EDÁ-t kért, és a most már boldog apuka is benn lehetett Kép Mama és baba is jól vannak.

Éljenéljenéljen!!! Úgy tűnik, Lilibaba jól megjegyezte, hogy neki 23-án kell kibújnia. Szép szép karácsonyi ajándék Kép Nagy gratuláció nekik. Kép

kikocska

Bagz, valahogy úgy kell ülni-feküdni, hogy a méhszáj ne terhelődjön ilyenkor. Szóval ha jól hátradőlsz, és alápárnázod a hátad, biztos jó az ülés is...
Egyébként ha tegnap nem hajtasz nagyon, és nem mászkálsz sokat, lehet, hogy nincs ilyen éjszakád Kép De ezt már sose tudjuk meg Kép

kikocska

Katinkaaa!!!! jaj, annyira örülök!! már úgy vártátok picurt! tök jó hogy épp időben meg is érkezett! jó kis karácsonyi ajándék, mondhatom!!!Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Hát akkor Katinkáék Lilije tényleg nagyon betervezte magának ezt a 23-át!Kép!
GRATULÁLUNK NEKIK!!!Kép

Bagzer!Amikor nekem volt ilyen, akkor én semmi olyat nem csináltam, mégis annyira beindult!Különben én is már fel akartam hívni az orvost, és Lacit meg nem mertem felébreszteni, hogy Ő ia ráparázzon erre az egészre!Aztán jól le is szúrt, hogy miért nem!És nekem is a frontól volt!Azóta meg a keményedések megmaradtak!Meg néha van minimális fájás!

Kikocs!Te jobban vagy már?

Orbis!Drukkolok, ne add fel!Együttérzek Veled!!!

Mentem főzni!Aztán majd még benézek!

Puszi:Katy
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?