Sziasztok!
Hát tartalmas napokat élünk mi is mostanában
Alig tudtam visszaolvasni, de ha beledöglök is írok egy kicsikét
Nem tudom, hogy holnap és utána tudok-e jönni, mert rám is vár még egy-két teendő, még fát se vettünk, meg még egy halom kaját akarok vásárolni. Tényleg ti milyen fát vettetek?
Én spec. ragaszkodnék olyanhoz aminek legalább egy kis fenyőillata van, meg nem is pereg annyira. Ilyen talán az ezüstfenyő?
Zsófi visszatért a normális(?) napirendhez, már nem éjfél-1kor fekszik, hanem 10 körül és alszunk változatlanul 9-10-ig
Egyre anyásabb, amit én most nagyon élvezek
, mam-mam felkiáltásokkal hozzámhajtja a fejét és megszeretget.
Éjszaka folyamatosan mászik rám, a vállamon aludt el, szóval nagggyon szerelmesek vagyunk egymásba
Orsko, kérdezted, hogy nem zavar-e az együttalvás. Néha vannak gyenge törekvéseim arra, hogy próbáljuk meg, de utána már el is vetem még gondolatban is. Nekem legalább olyan jó vele aludni, mint neki
De már azért kezd az is hiányozni, hogy nem tudok úgy apához bújni, ő elalszik mire én ágyba kerülök, azután már nem akarom zavarni, szóval szar, de olyan mintha egymás mellett élnénk, nem együtt.
Valamelyik este azért felkuckoltam hozzá, és jókat röhögcséltünk, mert ő folyton aludni akart én meg szóban zaklattam, hogy miker lesz már csúcstalálkozó, meg ilyenek
Persze nem volt semmi, de jól szórakoztunk
Hát ennyi
Matrac: mi 10e körül vettük a kiságyba, sztem méretéből adódóan legalább a háromszorosa lehet egy franciaágyra való, de egy heverőre való billerbeck is 20 körül van, úgyhogy nem sokkal olcsóbb a sima, mint a kókusz.
Judit
El kell, hogy keserítselek de előre elkészítettt leveleslapból sütöttem
Kisgyermekesek csakis így tudnak sütni. De csináltam másnap lekvárosat, meg diósat, és naggyon jó volt, a lekvár kifolyt, a diótöltelék megrepesztette egy kicsit, mert a töltelékarányok nem voltak tökéletesek, de elfogyott és apa megkérdezte másnap: ma miért nem sütöttem?
Cicirágcsálás meg nem fáj, (egyelőre)
Mi volt ez a nagy kispapi körbeszimatolás??????
Ági
a megmentett képed nagyon szuper, elgondolkodtam én is, hol lehet ilyen toszkánástájas szalvétákat venni? Én általában fehér occcsó szalvétákat vásárolok, olyan rántotthúsalávalót
Noresz
Hát te is ilyen nagy alkotó vagy? Ámultam és bámultam mint egy borjú, miket tudtok csinálni
És egyébként meg szégyelljétek magatokat mert kezditek aláásni minden kézügyességes-önbecsülésemet
Orsi!
Szegény Bence, nálunk is vannak, meg lesznek is kékfoltok
Hajni
Most már apa is jobban van már, ugye? Nagylányság
Ha én kihúzom februárig, elmondhatom, hogy kétéve semmi
Manóka
Szóval 14 hetes a pocaklakó
Miért nem vagytok jóban apával? Irgum-burgum kibéküli itt az ünnepekre gyorsan!!
Ini
Édes ez a kép
Mind a kettő "fényképezhető állapotban", gondolom elég ritka pillanat
Buksi!
Nagyon kíváncsi vagyok a művedre
Vencel tündéraranyos
Masszázsbérletet megalkottam, a színes patron pont ilyenkor fogyott el a nyomtatóból, úgyhogy még elmentem külön kinyomtattatni.
Végül 6x30percet írtam rá, de ma mi is összekaptunk egy kicsit és legszívesebben átjavítottam volna 6x10 percre, de már nem lehet, mert kész van
Hát örülhet neki
Holnap Zsófival kettesben leszünk itthon, ez ritka nagyon, már előre élvezem
Elfogyott az erőm, megyek aludni és holnap próbálok jönni Hozzátok!
Ildi