Sziasztok!
Koszi a nev-velemenyeket.
A fiunev mar eldontottnek tunik, a Zorka meg nem egeszen. Szoba jon meg a Dora (csak Petranal is ez volt a masik eselyes, es ha akkor a Petrat valasztottuk, akkor szerintem fura most ujra eloszedni), a Greta (ferjemnek nem annyira tetszik), a Kira (talan kicsit hivalkodo). Az Irisz mint masodik nev fix. Az elson meg gondolkozunk, amig lehet.
Az elobb rajottem, hogy mifele elonyokkel is jar az elefantlab. Sokkal egyszerubb egy szinte szabalyos hengert leborotvalni, mint egy hepehupas csontos szabalytalan alaku valamit.
Nagypocisok, ti mennyire nagytakaritotok? Nekem egy-ket dolog, amit terveztem, mar tutira elmarad (ablakpucolas, nedves szonyegtisztitas, fagyaszto leolvasztas), vagy legalabbis ket unnep kozottre attevodik. Aztan vagy megcsinalom, vagy nem. Azert dzsuva nincs nalunk, de igy is furdal a lelkiismeret, mert a picur mellett aztan biztos nem lesznek meg ezek egyhamar.
De dagad a labam, a napi fozocske, takaritas, Petra, stb. mellett meg par dologra futja, de aztan tokre kipurcanok. Es estere igy is osszevissza gorcsolgetnek a farizmaim meg a belso combizmaim, tegnap pl. terdre vetettem magam a ferjem elott, o meg persze tokre megijedt, hogy most mi van. Az elobb mondtam neki, hogy meg zuhanyzas elott kisurolom a zuhanyfulket, es megfenyegetett, hogy megharagszik, ha nem jovok villamgyorsan pihizni, mert ide fogok tojni neki meg karacsony elott. Persze kisuroltam, o meg elaludt, mire vegeztem, szoval talan nem haragszik annyira.
Andi,
En meg daralas elott szoktam lefagyasztani, de ennek nincs jelentosege.
Aztan 1-2-3 het utan veszem elo.
Koszi a BK infot.
Reka,
Ez erdekes, amikor Petrat vartuk, mi is gondolkodtunk a Zenon.
Csa-csa nagyi
, be vagyok jugva
Tuni,
Hat, ez nehez dontes lesz.
De ha jovo kedden beszeltek legkozelebb, akkor 3 hetre mar aligha fog tudni befektetni a szules ELOTT.
Maci,
Szejet: hat nem csodalom, hogy olvadoztal.
Nekem ehhez a hozzambujas is eleg, foleg, mivel Petra egyelore nem beszel.
Anyicska,
Koszi a dicseretet.
Mind szalvetatechnikaval keszult, kerdezz, es szivesen segitek. Bar en is total kezdo vagyok.
Urszila,
E kivancsi lennek arra a nevre.
Jobbulast az ikertesonak!
Aludni kene, mert reggel CTG, es koran kelunk. Ugyhogy jo ejt:
Leszter