Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

20 ml anyatejet eszik, azt hiszem hatszor Tomi. holnap este mellre lehet tenni. Az intenzíven szó sincs igény szerinti szoptatásról, sőt. Időre megy minden. Az az igazság, hogy most ezen nem filózok, igyekszem a lehetőségeket maximálisan, meg az itthoni lehetőségek függvényében kihasználni.

Leszter, felmerült a strepto b lehetősége is, holnap lesznek leletek. Mindettől függetlenül nekem volt negatív leletem. Mindenképp megírom majd, ha többet tudok, most tűzök fejni.
sofka
 
 


Sofka,
Kitartas! Drukkdrukk mindenhez, tobbek kozott a holnapi szopihoz is! Biztosan nagyon ugyes lesz a legenyke.Kép Ugy szoritok nektek, tenyleg!
Strepto B minden osszefuggesben erdekel, elore is koszi az infot! A Te negativ leleted mennyivel a szules elott keszult?

Puszi Tomi kobakjara (azt azert mar ma is lehetett?), minden jot:

Leszter
leszter
 
 


Leszter
arról nem is beszélve, hogy a Dániel hányadik helyen áll Kép érdekes, akkor egyáltalán nem zavart, hogy gyakori név
szóval betatároztatok a napokban? IRigy-irigy Kép
és akkor a többször darált husit fagyasztgatod mondjuk 1 hétig, kiolvasztod és összekevered? KIPRÓBÁLOM!!!
BK: egyelőre rejtély, mi történt Mónikával, nem derült ki az előzményekből

Sofka
de jó, hogy holnap már szopizhat Tomi Kép a karodba vehetted már, amióta az intenzíven van? Nagyon várjuk a híreket, sokat gondolunk Rátok!!
És boldog névnapot Tominak Kép

Andi
psandi
 
 

 
 

Sofka!
Jó, hogy már holnap szopizhat Tomi. És ne aggódj, Dani az intenzíven 10 napig kapott tejcit böhöm lyukas cumisüvegből és amikor végre szoptathattam, egyből ment neki, nem zavart be a cumi. Remélem hamarosan hazamehettek!


Andi!
Mi a helyzet az új séróddal?
Nekem tetszik a Levente név, bár nálunk továbbra is a Tomi a befutóKép

Réka
muki
 
 


Leszter!
Nagyon tetszik a Zorka és a Márton név is.
Barátainknak a párosítás Zorka mellé a Zénó volt. Aztán Zénó lett.Kép

Réka, aki lassan próbál visszaolvasni
muki
 
 


SziasztokKép

Voltam ma dokinál, de sajna egy lépéssel sem jutottam előrébb, mint múlt héten. Továbbra is tanácstalan vagyok. Rákérdeztem, hogy el tudja -e intézni, hogy a baba végig velem legyen. Erre azt mondta, hogy nem valószínű. Ja, és még egy adalék, hogy a Rókusba a cukros mamáknak szülés előtt 3 héttel be kell feküdni. Azt mondta, hogy megpróbálja elintézni, hogy nekem ne kelljen, de ez sem biztos, hogy sikerülni fog. Egyre inkább hajlok afelé, hogy marad a MÁV. Bár azt mondta, hogy újszülött ellátás szempontjából a Rókus jobb, mert ott szinte mindig van neonatológus ügyeletes. És volt még egy fél mondata, hogy most már az anya szempontjából sem olyan jó a MÁV, mert egyelőre a botrányok csak egy része került be a médiába... Nem tudom, hogy most ezt csak azért mondta, hogy maradjak nála (bár ezt nem hinném)? Annyiban maradtunk, hogy jövő hét keddre ő is utánanéz, hogy be kell -e feküdnöm, meg tud -e esetleg lépni valamit a másik dologban is. Addigra kért, hogy én is gondoljam végig, hogy milyen esetekre mi lesz a döntésem. Egyébként minden rendben van, a méhszáj kicsit megrövidült, de zárt (remélem, ez még így is lesz min. 2 hétig)

SofkaKép
Továbbra is nagyon szorítok nektekKép Remélem Tomi baba nagyon hamar rendbejön, és végre együtt lehet az egész családKép

AndiKép
Levente nálam is titkos befutó, bár tényleg gyakori. Hajadra én is nagyon kíváncsi vagyokKép

TimiciKép
A szalvit barátnőmtől kaptam, és neki is csak egy fél volt belőle. De vadászok még én is ilyet, mert nagyon megtetszett. Ha sikerül találni, gondolok rádKép

Szófosást befejezemKép

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Tüni
ne ijesztgess, mi van a MÁV-ban?? én csak a HSz-es sztorit ismerem...
kérdeztél tőle egy esetleges helyettest MÁV-ban? Úúú, ez a befekvés sem hangzik túl jól, Gergő mellett meg főleg nehéz lenne 3 hetet a kórházban tölteni
cukrod hogy van?

Réka
holnap majd kaptok képet a hajamról (már ha nem lesz olyan vészes...)
hogy van Dani-haver? HOgy döntöttél, folytatjátok a kezelést a szájával?

Andi
apa karácsonyi bulizik a kollégáival, úgyhogy még jövök párszor, ha írtok..
psandi
 
 


Miszike,
Nőgyógyászhoz most egyedül mentem, fogorvoshoz 3-asban az egész családKép

Andi,
Szupi, hogy minden OKKép

Sofka,
Drukk a sikeres szopihoz!
Tomi babának boldog névnapot (ha most tartjátok)Kép

Nem is írtam még. Roni valamelyik nap hozzám bújt és azt mondta "szejet"Kép Majd elolvadtamKép

Maci_2
maci_2
 
 


Andi!
Legalább annyit mondj, hogy rövid lett? Mennyire?
Dani szájkezelés elhalasztva januárra egyenlőre. Annyira tanácstalan vagyok. Mert az a gond, hogy nem tudják megmondani használ-e. Mert nem lehet tudni, hogy az oxigénhiány miatt alakult ki vagy egyszerűen veleszületett dolog.
Amúgy jól van, hülyeségeket beszél (mert ugye azt egyből megjegyzik a gyerekek), anyukámnak csak "CSá-csá nagyival" köszön.... Drusza hogy van? És Levi?

Tüni!
Ez nem jó hír. Orvossal kapcsolatbna nem tudok okos lenni, mert én eddig mindig azt mondtam, hogy az orvost követem (követtem is), aztán a dokim meghalt szülés előtt, az új dokim meg nyaralni ment amikor szültem. Nehéz döntés. De a cukor miatt gondolom fontos, hogy jó szakember kezében legyél.

Réka
muki
 
 


Réka
csak holnap megyek, de. 11-re Kép még nem tudom, milyen lesz, én is kíváncsian várom
enyém gyerek is Csá-val köszön az apjának, és közben ad egy ötöst is neki Kép és mondja magára, hogy sózsák Kép
A Pici meg rengeteget rugdos, már ha épp ráérek figyelni rá..., amúgy nagyon elhanyagolom szegényt Kép

Maci
"szejet" KépKép de jó! én napjában ezerszer elmondom Daninak ezt a szót, de vhogy sosem ismétli! bezzeg ha azt mondom, hogy hülye! ja, a múltkor meg ment a tévé, a szexről volt szó, utána a gyerek egész nap: szesz, szesz... Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem, de mentségemre túl vagyok 4 vizsgán és egy szigorlaton, de még vár rám 3. Betegeskedőknek gyógyulást kívánok!

Megpróbálok majd többször jönni hozzátok.

Sofka.
Nagyon nagyon szorítok értetek. A kislegény biztos hamar megerősödik,puszi a kobakjára.
Az viszont felháborító, hogy nem lehet igény szerint szoptatni, hol élnek ezek?!!!

Kreatívkodóknak gratula, nagyon szépek az alkotások.Tegyetek fel sok képet ezekről, hadd kapjunk kedvet..
Leszter, hogy csináltad ezeket a csudaszép alkotásokat, én is szeretnék ilyeneket kreálni?!


Anyicska

Kép

Kép
anyicska
 
 


AndiKép
Konkrétan én sem tudom, hogy mi van a MÁV-ban. Csak ennyit mondott. Igen, Dr. Szabó Györgynek fog átadni, ha mégis úgy döntök, hogy maradok.

Maci_2Kép
Gergő csak annyit mond, hogy "szeeee", és közben odabújikKép Hát ettől én is teljesen el szoktam lágyulniKép

RékaKép
Egyik barátunknak Gergő is így köszön, mert a párommal így szoktak egymásnak köszönniKép Igen, nehéz ügy ez az orvos kérdés, és főleg a cukor miatt. (meg amiatt is, hogy totálisan meg voltam vele elégedve az előző szülésnél)

Tüni
tüni
 
 


Andi!
SzeszKépIsmerősKép
Nálunk is megy napjában 200-szor Halász Juci, semmi, bezzeg egyszer meghallgattuk Tankcsapdát, utána énekelte,hogy "be vagyok jugva"
Tegnap meg hisztizett reggel. Apja kérdezi tőle, hogy mit szeretnél kisfiam. Erre Dani: "Kávét". Majd a szájára mutat: "Oda".

Maci!
SzejetKép
muki
 
 


Megint eltűntem napokra, így 1xre olvastam a jó hírt és a rosszat.

SofkaKép gratula Tomi babához, és minél hamarabb legyetek 6osban otthon, makkegészségesen!

Tegnap a két naggyal koriztunk egy nagyot a Városligetben. Nehogy Julka elolvassaKép, de olyan jó néha csak Andris-Zsuzsival lenni! PihentetőKép Holnap is megyünk, előtte kultúrprogram, be akarom vinni őket a francia festészeti kiállításra.

MaciKép a "szejet" nagyon Kép Julka ma egyenként odament mindegyikünkhöz, és erősen átöleltKép És mondja, hogy Ajis (Andris) és kb. Dudi (azaz Zsuzsi)

LeszterKép Zorka nagyon szépKép 1-et ismerek. Márton is teccik.

Ja, a nevekről annyit, hogy a bölcsiben volt egy NM nevű kisfiú, annyira ritka M névvel, hogy le sem merem írniKép, köv. évben érkezett egy újabb NMKép

Éjjel Julka 38,5 fokos lázat és aligalvást produkált, ma egész nap semmi, lehet, hogy a két 3-as foga?

ElliKép boldog szülinapot!

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Koszi a nev-velemenyeket.Kép A fiunev mar eldontottnek tunik, a Zorka meg nem egeszen. Szoba jon meg a Dora (csak Petranal is ez volt a masik eselyes, es ha akkor a Petrat valasztottuk, akkor szerintem fura most ujra eloszedni), a Greta (ferjemnek nem annyira tetszik), a Kira (talan kicsit hivalkodo). Az Irisz mint masodik nev fix. Az elson meg gondolkozunk, amig lehet.Kép

Az elobb rajottem, hogy mifele elonyokkel is jar az elefantlab. Sokkal egyszerubb egy szinte szabalyos hengert leborotvalni, mint egy hepehupas csontos szabalytalan alaku valamit.Kép

Nagypocisok, ti mennyire nagytakaritotok? Nekem egy-ket dolog, amit terveztem, mar tutira elmarad (ablakpucolas, nedves szonyegtisztitas, fagyaszto leolvasztas), vagy legalabbis ket unnep kozottre attevodik. Aztan vagy megcsinalom, vagy nem. Azert dzsuva nincs nalunk, de igy is furdal a lelkiismeret, mert a picur mellett aztan biztos nem lesznek meg ezek egyhamar.Kép De dagad a labam, a napi fozocske, takaritas, Petra, stb. mellett meg par dologra futja, de aztan tokre kipurcanok. Es estere igy is osszevissza gorcsolgetnek a farizmaim meg a belso combizmaim, tegnap pl. terdre vetettem magam a ferjem elott, o meg persze tokre megijedt, hogy most mi van. Az elobb mondtam neki, hogy meg zuhanyzas elott kisurolom a zuhanyfulket, es megfenyegetett, hogy megharagszik, ha nem jovok villamgyorsan pihizni, mert ide fogok tojni neki meg karacsony elott. Persze kisuroltam, o meg elaludt, mire vegeztem, szoval talan nem haragszik annyira.Kép

Andi,
En meg daralas elott szoktam lefagyasztani, de ennek nincs jelentosege.Kép Aztan 1-2-3 het utan veszem elo.
Koszi a BK infot.Kép

Reka,
Ez erdekes, amikor Petrat vartuk, mi is gondolkodtunk a Zenon.Kép
Csa-csa nagyiKép, be vagyok jugvaKépKép

Tuni,
Hat, ez nehez dontes lesz.Kép De ha jovo kedden beszeltek legkozelebb, akkor 3 hetre mar aligha fog tudni befektetni a szules ELOTT.Kép

Maci,
Szejet: hat nem csodalom, hogy olvadoztal.Kép Nekem ehhez a hozzambujas is eleg, foleg, mivel Petra egyelore nem beszel.Kép

Anyicska,
Koszi a dicseretet.Kép Mind szalvetatechnikaval keszult, kerdezz, es szivesen segitek. Bar en is total kezdo vagyok.Kép

Urszila,
E kivancsi lennek arra a nevre.Kép
Jobbulast az ikertesonak!

Aludni kene, mert reggel CTG, es koran kelunk. Ugyhogy jo ejt:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok,

Sofka,
Remelem sikerult az szopcsi, sok-sok kitartast, remelhetoleg minel hamarabb hazamehettek.

Andi,
Marton is gyonyoru, nalunk Matyinal ez volt a masik nev ami meg eselyes volt.

Maci,
SzejetKép, olyan edesek ilyenkor. Jucus 2 napja ezt igy adta elo: I love meKép, es meg olelest is kaptam.

Reka,
Dani nem semmi dumasKép

Beu,
Jobbulast a Lorincnek! Jucus is lazas, sajna en fertoztem meg, remelem Matyi kimarad most.
Nagyon ugyi am a bilivelKép

Elli,
Boldog Szulinapot utolag is!

Leszter,
Zorka tenyleg szep nev. Takaritas, hat en nem vagyok nagypocis, de sajna az ablaktisztitas nekem is napolva, orulok ha munka mellet elkeszitek mindent idore.

Miszike,
EbihalacskaKép EmelygesKépvagyKép

Manocs, Csucsuka,
Hat nem semmik vagytok gyerek mellett tanulni es meg tok jegyeket is kaptokKép

Tuni,
OrvosKép
Fajdalom nalam Matyi utan volt, de nekem akkor meg szopi elejen elzarodott egy kis csatorna es szabalyosan kitapinthato gumo volt ott, ami aztan lassan felszivodott, de rettentoen fajt.

Jucus egyre tobbet dumal, ami irto jo, de kezdem erteni amit Urszila es a tobb gyermekesek mondtak, hat amikor mindketto egyszerre mondja egymast tulkiabalva....KépKépKép

Megyek aludni, mert szerintem Jucus fel fog kelni egy parszor, szegeny alig kap levegotKép

Angi
angela2
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a születésnapi köszöntéseket utólag is Kép!

Bugyipara Kép: ma volt egy pár csepp rózsaszín valami a bugyimon. Alhas környékén nyomást érzek, egy kicsit olyan, mintha meg akarna jönni. Azóta parázok rendesen, ráadásul egyedül vagyok itthon Levivel, emelgetnem is kell, meg a takarítással is el vagyok maradva. Pont ma vagyok 6 hetes, nagyon aggódom. Még 6-ot kell aludni az UH-ig. De lehet, hogy előbb bepróbálkozom a dokinál, ne rettegjem végig a karácsonyt.

Bocs, hogy csak így röviden, Levi alszik, addig én is vízszintesbe helyezkedek.
Pusza, Virág
virga
 
 


Sziasztok!

Hazajöttem a fodrásztól, szerintem jó lett a hajam Kép Majd Apával lefotóztatom magam és akkor Ti is megdícsérhetitek Kép

Virág
a takarítást hagyd a csudába, legfeljebb lassan, sokat pihengetve közben végezd, most inkább pihenj, amennyit csak tudsz és akkor bizti nem lesz semmi baj Kép

Angi
jobbulást Nektek is

ANdi
psandi
 
 


SziasztokKép

Megint csak úgy rövidenKép

Tegnap megszületett egy barátnőm kislánya: 47 cm és 3500 g. Mint egy kis gombócKép. Pont dec. 24-re volt kiírva, így most reménykedik, hogy akkorra haza is mehetnek.

Gyártom a képeket, csipeszeket... és csak fényképezem őketKép. Este meg elalszom az állítólag jobbnál jobb filmeken. De a végére mindig felébredek megkérdezni, hogy milyen volt?Kép

Gyerkőcök még nyavalyásak, de szerencsére nem lázasak. A Stodal szirup nagyon bejött a köhögés ellen

Elli
Jó kis ajándékokKép Vigyázz az oldaladra!Kép
Már az enyém is lyukadKép

Maci_2
Köszi a gyógy-drukkot.
Lefényképeztem a bejglit isKép
"szejet", én is elolvadnék. Nálunk ölelés van, de úgy szorítKép

Andi
Hajad rövid???
Én is levágattam enyém Apa kedvéért (nem most), már ott, a fodrásznál megbántam
Remélem, nálunk nem fog két hétig tartani a betegeskedés
Dani hogy van?
Enyém Apa MártonKép szóval teccikKép

Timici
Köszi a jobbítóstKép
Klassz, hogy Bence meggyógyult és eszik isKép
Micimacis párna jól néz kiKép
Háromszögest talán nyáron megpróbálom. Most attól félek, hogy belekezdek és ennyira megtetszik, hogy nem bírom abbahagyni. Akkor mi lesz a szakdolival???

Manócs
Házassági évforduló elfelejtésKép, öregszetek, azért voltKép
Jó tanulást!!! Jobb túllenni az elején a vizsgáknak...

Sofka
Továbbra is mennek a drukk-hegyek!!!
Tűzoltó u-ról én sem tudok semmit...

Tündér
Szegény Te, mióta szórakozik Veled a mensidKép
Nődokihoz drukk!

Kaska
Kacsás biliKép Gratula a terméshezKép
Micsoda duma! Vitatéma, behalokKép

Leszter
Név nekem is tetszikKép

Urszila
Julka-mentességKép Tényleg el ne olvassa!Kép

Virga
Mennek a drukkok, jó?

Nem tudom, mi ez a nagy csend... lehet, hogy világgá mentek a gyerekeim? Kép

Lépek, hátha hagynak kreatívkodni.
PusziKép
Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Virág!
Megy a drukk! Pihenj sokat!

Andi!
Fotót! Fotót! Fotót!

Beu
beu
 
 


Sziasztok Lányok!!

Bevallom azt vártam, hogy mire este ideérek Andi szupi fotója várKépKép

Virág!
Neked mennek a drukkok, pihenj, fenébe a takarítással!

Toffi!
Kreatívkodás sikerült?

Leszter!
Egy volt fönököm kislányát hívták Zorkának. Sztem nagyon szép név, a kislány is tündéri volt, háááát a fönököm inkább nem jellemzemKép

Urszila!
Kikapcsolódás a nagyokkalKép Elhiszem, hogy jó lehet, én is ezt érzem ha felnöttekkel vagyok és nincs ott a ManómKép

Kaska!
Vilcsi dumája nem semmiKép Jót nevettem rajtaKép BiliKép

Beu!
Teljesen rendbejöttél? Hogy bírja a lábad a kegyetlen hétköznapokat? Tényleg mi újság bili fronton? Megismétlödött?

Manócs!
Mi is idén voltunk 2 éves házasok, de ha megnyugtat, mi sem ünnepeltük meg külünösebben. (bár nem felejtettük elKép) Nálunk megegyezéses a dolog, hogy az "összejövésünket" ünnepeljükKép
Mennek a vizsgadrukkok!!

Andi!
Hol van már az a fotó????????
Egyébként az öcsém MártonKép Jó név, nekem teccKép

Maci!
De jó lehet, ahogy azt mondja Roni, hogy "szejet"Kép Engem ölelget és simogat Ilang mostanában, persze én meg olvadok elKép

Elli!
Már én is jó kíváncsi vagyok mi lehet az a meglepetés amit kapni fogsz????Kép
Én kértem egy újabb telcsit, de írtó macerás az ügy, Apa már annyira kivolt töle, hogy el kellett mesélnie, hogy leeressze a gözt. Persze nem csak ezzel készül azt már elárulta, szal, ha csak két ünnep között sikerál a telot beszerezni, akkor sem leszek üres kézzel a fa alattKép

Csucsuka!
Neked is gratula a szép jegyekért ill. drukk a még hátralévökhoz!Kép

Ma kitakarítottam, megsütöttem a sütit, befejeztem a nagymosást, még egy-két ablakra is maradt idöm azokat meg megpucoltam. Ilang baby egy kis tündér, dumál, nevet, zabálnivalóKép

És akkor végül:
bocs, hogy így elöre, de már bizti nem jutok gép elé karácsonyig ezért, nagyon boldog békés karácsonyt kívánok mindannyiotoknak!Kép

Kép

Azért még annyira benézek, hogy elmondjam mi volt reggel a dokinál.

Puszi,

Tündér&alvó Ilang
tündér
 
 


Tündér!
Lábam megvan, még érzi a strapát, de elviselhető. Ma látta orvosdoktor, minden oké. Lőrinc inább mellé, mint a wc-be, de a pelust nem mindig engedi felvenni, úgyhogy próbálkozunk. Ügyes vagy, hogy már kész vagy majdnem mindennel!
Várjuk a holnapi híreket!
Nektek is Boldog Karácsonyt!
Beu
beu
 
 


Na akkor most figyeljetek:

Kép

Andi
psandi
 
 


Angi,
I love meKép

Virga,
Remélem alaptalan a riadalmad, de azért egy kis drukk!

Andi,
Nekem tetszik, jó lett a frizudKép
Párod, Dani mit szólt hozzá?

Toffi,
Ma (jobb későn...) gyártottam két koszorút(?) a bejárati ajtóra és egy asztaldísztKép Meg takarítottunk.
Mi holnap sütjük a bejgliket, a konyhával még úgysem végeztem.

Manócs,
Mi a 12 (ismerkedési) évfordulónkat felejtettük el idén mindkettenKép

Tündér,
Drukk a dokihoz!

Betegeknek jobbulást!

Maci_2
maci_2
 
 


Andi!
De jó!!!!
Én is akarok! Holnap megyek fodrászhoz! Szerintem nem leszek ennyire merész.Kép
Más csaj lettél! Dögös anya!Kép
Tényleg, a fiúk mit mondtak?

Sofkáékról senki semmit?
Beu
beu
 
 


Köszi Csajok, már alig vártam, hogy írjon valaki Kép ez tiszta Ziziziziziziz (ezt a Peti írta...)
Beu, egyébként tudom ajánlani a csajszit, itt van nálunk a Kaiser's mellett, és halál olcsó, 1800-at kért!
Ja, pasiknak tetszik, a gyerek is megismert, egyből leanyázott, semmi "néni" vagy ilyemi Kép

Andi
psandi
 
 


Lányok,
nincs valakinek kölcsön 3 hétre egy olyan kenguruja, amiben kifelé is lehet fordítani a gyereket? Nem baj, ha nem olyannak gyártották, csak lehessen úgy is normálisan cipelni benne. Vagy nincs ötletetek, hol lehet mondjuk használtan ilyet szerezni?
Köszi,

Zsuzsó

Ja, Andi nagyon szuperül nézel ki!
zsuzso
 
 


Zsuzso,
Mikortol kene a kenguru?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Dec 30-tól (pontosabban 29_től, 30-án utazunk) jan. 21-ig.
Zs.
zsuzso
 
 


Zsuzso,
28-an tervezunk hazamenni, viszem a Babybjornt is, jo ugy? Nagyon kenyelmes, szerintem kengurubol a legjobb ami letezik!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,
egy gyors beköszönés, mielőtt ellepnek a konyhai teendőkKép

Szóval Virga vigyázz magadra, akkor ne vidd túlzásba a karácsonyi takarítást, nehoyg baj legyen!!

Sofka,
nem tudod elővenni a vagányabbik énedet, és a sarkadra állni? (Én tudom, hogy van neked olyan!)
Bár megmondom őszintén, én nem merném felforgatni a kórház rendjét, valszeg beletőrődnék az időre-szopibaKép sajnosKép
Drukkolok nektek!

Zsuzso
nekem is van egy maxi cosi, 1x sem használtuk, valahol a pinyóban van elcsomizva. Ha Zsuzsival nem jönne össze, írj privit, megkeresem neked!
Meg van kendőm is, az nem jó?

Andi
haj szupi lett, végre nem nézel ki olyan nagyon pimaszul fiatalnakKép Sztem nagyon jól néz ki. Peti mit mond?

Én nem tudom, ma meg holnap mennyit tudok még gép elé ülni, ezért most kívánok mindenkinek meghitt, békés karácsonyt (gyerekek mellett asszem max. meghitt lehet, a "békés" az nem valószínűKép), sok csillogó gyerekszemet, nekem ez az első karácsony, amikor leginkább az izgat, hogy NEKI hogy tetszik a Legó, a hintaló, meg a többi ajándék...
Hanyagoljátok ti is ezt a hülye masinát, legyetek a férjetekkel, meg a kölkökkelKép

Jó sütést-főzést,
pusza
e
ellimami
 
 


Lányok!

Sziasztok, ahogy ígértem beugrottam elmondani mi volt a dokinál.
Minden rendben, csak a szopi után most áll vissza a mirigyállomány a melleimben és ez nálam fájdalommal jár. Kaptam vitamint azt kell szednem kb. 2-3 hónapig.

Na most tényleg megyek és én is mindenkinek mégeccer szép karácsonyt kívánok, azt hiszem Elli nagyon jól megfogalmazta elöttemKép

Andi!
Nagyon vagány lett a hajadKép TeccikKép

Puszi,

Tündér&IlangKép
tündér
 
 


SziasztokKép

Tündér
Sikerült kreatívkodnom, szinte kész vagyok (pár ragasztás van hátra, azt majd ma, hacsak én is el nem alszomKép)
Nődokinál mi volt?

Andi
Nagyon klasszul nézel kiKépKép

Maci_2
Hát igen, jobb későnKép, de még nem késő...
Én takarítottam már párszor, de minden nap kezdhetem elölről, ma egy szétmorzsolt muffint "kaptam" Zsombitól + rágott sárgarépa darabokat a lehető legelképzelhetetlenebb helyekreKép

Beu
Na, bátor leszel a fodrásznál?Kép

Zsuzsi
Jó utat kívánok!Kép

Én is szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt kívánni
Kép

Puszi MindenkinekKép
Toffi
toffifee
 
 


Zsuzsi,
köszi nagyon jó lenne. Elli neked is köszi, ha Zsuzsival nem jönne össze.
Zsuzsi
küldök a méledre elérhetőséget. Vagy te is küldhetsz, és majd kereslek.
zs
zsuzso
 
 


Elli, ez nem az a helyzet, mikor az ember vagánykodik. Ők vannak ott az én gyerekemmel. Úgyhogy próbálok jó lenni.

Tudja valaki Mariann telszámát? Ő járta meg a Szabihegyet, ugye? Vagy valaki másnak valami híre a helyről ?
sofka
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert ebédelünk:

Andi,
na jó, így is szép maradtál! Kép

Sofka,
címlistában benne van Mariann telszáma, ha azóta nem változott. Ha nincs meg, elküldöm.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Puszi:
Dorka, Domcsi és Nelli
hnelli
 
 


Sziasztok!
Én is csak gyorsan, mert hulla vagyok. Céges buliban voltam tegnap, ma hajnalig, nagyon klassz volt, rég mulattam ilyen jól. (Tudni kell, hogy a cégünknél az átlagéletkor 25 év, nem mintha a kor sokat számítana, de ez egy írtó jó csapat)

Andi!
Haj naggyon klassz, nekem is volt ilyen, imádtam. Én jövő héten megyek fodrászhoz, eddig le akartam vágatni, de tegnap akik már régen láttak nagyon dícsérték, ezért most tanácstalan lettem. De ze legyen a legnagyobb gondom.

Tündér!
Hurrá, hogy nem volt semmi komoly baj!Kép

Virga!
Megy a drukk és pihizz sokat!

Megyek ajándékot csomagolni, mert alszanak a fiúk.

Szeretnék Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni és megköszönni az egész évi támogatásotokat, tanácsaitokat. Olyan jó, hogy vagytok!

Réka
muki
 
 


Sziasztok,

Nagyon Boldog Békés Karácsonyt kivánunk mi is Mindenkinek! Kép

Sofka,
sokat gondolok én is Rátok! Drukkolok, hogy minden a leghamarabb rendbejöjjön! Kitartás!!! Kép

puszi
Petra, Évi, Viktor
Kép
Évi24
 
 


Muszáj voltam benézniKép

Réka!
Olyan igazad van, vhogy lemaradt az irományomból amit Te leírtál.
Sztem is jó, hogy vagyunk egymásnak!Kép

Na csak ezt akartam.

Sofka!
Drukkolok még mindig!

Puszi,
Tündér
tündér
 
 


Sofka,
küldtem sms-t Mariann számával a táblában lévő 30-as számra. Ha nem kaptad meg szólj!
pusza
e
ellimami
 
 


Sziasztok!

Bekes, boldog karacsonyt kivanok mindannyiotoknak!
Kép

Csak mosolygok magamon, nagyjabol most lettem kesz az ajandekokkal (mar csak egy fozogyurma kulcstartot kell kifozni). Haztartas romokban. Ez vagyok en Kép
Ajivasarlas legemlekezetesebb pillanata az volt, amikor Vilcsivel karomon bementem az ifju rocker urakkal es holgyekkel zsufolasig tomott Headbangerbe Depresszio polot vasarolni az egyik rokon sracnak Kép de tok jo fejek voltak, hamar kiszolgaltak Kép mogottem meg suttogtak a fiatalok, hogy "kepzeld, Becsben is lattunk egy part, a fiu tarajjal, a lany piercingekkel, es ott toltak a babakocsit" en ugy rotyogtem magamban... Kép

Na bucsuzom.

Sofkaekra es PiciTomira nagyon sokszor fogok gondolni... ++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden szepet es jot! Kép
Kaska
kaska
 
 


Káposzta kész, sülnek a bejglik.
Tegnap Roni olyan rosszcsont volt. Kihagyta az ebéd utáni alvást, és hiába szóltunk rá 28-szor azért is csinálta. Pl. nyúlkált a felmosó vízbe, ellopkodta a bogyókat és meg akarta enni (ajtó és asztaldíszt gyártottam)...

Miszike,
Nem találom a táblában Mariann adatait. Hol keressem?

Maci_2
maci_2
 
 


Lanyok
Mindenkinek Kellemes Unnepeket kivanok! Kép

Norka
norkini
 
 


SZIASZTOK!


Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk
Kép

Márk és Andy
andy78
 
 


Sziasztok!
Én is mindenkinek nagyon boldog, szeretetteljes ünnepeket kívánok!

Kép

Franyó
franyo
 
 


Elli,
Én is várom, hogy mit fog szólni a kiscsaj. A napokban rájöttem, hogy a fán nem nagyon fog meglepődni, mert az üzletekben már egy hónapja látja.

Látom nincs nagy forgalom. Én is csak azért jöttem, mert holnap valószínűleg jobb dolgom is leszKép
Szóval előre is:

Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
Kép

Évi (idén nem felejtem el),
Boldog névnapot!
Kép

Sofka,
Remélem otthon karácsonyozhattok Tomi babával!

Bízom benne, hogy a betegek meggyógyulnak holnapraKép

Maci_2 és Roni
maci_2
 
 


Maci,

köszi! Kép Kép

pussz
Évi
Évi24
 
 


SofkaKép küldtem mélt a profilodban levő címre.

AndiKép juhéééKép nagyon klassszzzKép

Ez a szünidő: most kezdünk mézest sütniKép Julkán vagy átrohant a vírus, vagy csak a foga volt, ma semmi baja már, sétálni is el kellett vinni, kihúzott a házból.

Urszila
urszila
 
 


Telszám megjött többször is, mindenkinek köszi.

Remélem csak informálodom, és tök feleslegesen.

Tomi az intenzívről kikerült, ügyesen szopik.

Szép Karácsonyt!

sofka
sofka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?