Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem tűntem én el, csak olyan szomorúság töltötte be a fórumot, hogy nem is tudom mit mondjak...
De csak pozitívan lányok! Szerintem az minden hormonnál többet ér!

Velünk amúgy minden rendben, a fiatalok nagyon szépen nőnek és boldogan fickándoznak a hólyagomon :)
Azt sajnos nem mutatták meg, hogy fiúk vagy lányok, de remélem, hogy pár hét múlva az is kiderül.
Rilka, majdnem voltam szerdán a boltban, de aztán mégsem. Jót röhögtem, mikor reggel olvastam :D

Kitartás csajok! Ne adjátok fel! :)

Puszi: Évi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Nicky: gratulálok, hogy végre laptetőd van! Most már biztos hamarosan összejön a baba. :P

A méhpempővel kapcsolatosan én azt javaslom, hogy mielőbb szerezd be. Én 2 hete eszem, még nem tudom hogy fog-e segíteni, de nagyon hiszek benne. Ne a tablettád szedd, mert semmit sem ér. Ilyen olcsón nem lehet előállítani, mint amennyibe a tabletta kerül. Igazit kell beszerezni, habár ez nem olcsó mulatság. Én a Lehel piacon tudtam viszonylag olcsón, megbízható méhésztől beszerezni: 2600, volt 25 gramm. Ez kb egy havi adag. Javaslom a párodnak is, mert a katonaszámot is növeli.
Adagolás: éhgyomorra kell kb egy grammot nyelv alá bevenni. 15-30 percig nem ehetsz, ihatsz rá. Vigyázni kell vele az első hetekben, mivel tisztító hatása van és előfordulhat fejfájás, émelygés. Nekem szerencsére nincs, mert a propoliszt már két hónapja szedem rendszeresen és hozzászoktam a méhészeti termékekhez.

Itt egy cikk neked:
Mi a méhpempő és hogyan segít a teherbeesésen?

A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka, a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek (dajkaméhek) a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is ezért képes lerakni naponta 1000-1500 petét is.

A terhesség létrejöttéhez egy nagyon fontos dolog szükséges, mégpedig az, hogy a hormonok szabályosan, jól működjenek.
A hormonokat természetes úton a méhpempő szedésével befolyásolhatjuk.

Meglepő eredményeket értek el klinikai kísérletek során, a meddőség terén Méhpempő alkalmazásával.

A Méhpempő használata növeli a tesztoszteronszintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőség vagy impotenciával
szenvedő férfiaknál.
Klinikai kísérletek során azt is bebizonyították, hogy a Méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.

Ajánlott a fogyasztása azoknak a nőknek is akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, vagy gyengén működik a petefészkük, mert valószínűsíthető, hogy emiatt a teherbeesés majd nehezen fog menni.

Női meddőség kezelésére 28 napos kúrát tartsunk, 1-2 gramm méhpempőt fogyasszunk reggelente, éhgyomorra, legkevesebb 30 perccel étkezés előtt. A következő 28 nap tartsunk szünetet, majd ismételjük meg.

Férfiak pedig, 90 napos kúrát tartsanak, napi 2 grammos adaggal

Kétségtelen, hogy a Méhpempő a női és a férfi meddőség kezelésében az egyik leghatásosabb szer.

A méhpempő nem tartalmaz hormont, tehát nem kell attól tartani, hogy hosszabb ideig fogyasztva káros mellékhatása lenne.

Miért ajánlott fogyasztani a Méhpempőt?

A méhpempő egy termékenységet növelő szer, ami ajánlott fogyasztani mert:

Bioaktív hatása fokozza a termékenységet.
A fogantatás természetes táplálója.
Beállítja a peteérést, segíti az ovulációt, végső soron maximalizálja a teherbeesés valószínűségét.
Családtervezés előtt, mind a nőnek mind pedig a férfinak ajánlott 30 napos kúrát tartani, hiszen a méhpempő az egyik legtáplálóbb természetes anyag.
Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére növeli a potenciát, ezzel a méhpempő segíti a kiegyensúlyozott párkapcsolatot.
Terhesség alatt is ajánlott a szedése, mert szabályozza méhösszehúzódást és jó közérzetet biztosít a leendő anyukának.
Növeli a stresszel szembeni ellen állóképességet, így a stressz felszámolásán keresztül, rengeteg más betegség megelőzésében segít.
Normalizálja az adrenalin kiválasztást.
Azoknál a kismamáknál, akiknek nincs elegendő tejük, fokozza a tejképződést.
Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szülést követően.
Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését

Teherbeesés: Kizárólag Tiszta Méhpempővel

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Tanita, Vensza!

Örülök, hogy túl vagytok a beavatkozáson. Nagyon szorítok nektek! Aztán ne tűnjetek el ilyen sok időre ezután!
Mikor teszteltek?
Ja, Tanita, te még nem vagy túl a transzferen, tehát még soká tesztelhetsz.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: Meglepődve olvastam ezt a méhpempős cikket. NÖVELI A TESZTOSZTERONT??? Akkor nekem lehet, hogy pont azért sikerült Barbus, mert akkor éppen nem szedtem? Nekem alapból is magas a tesztoszteronom, lehet hogy pont annyival emelte, ami már sok volt a teherbe eséshez. Jó tudni.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaaaajjjj!!!!!Laptetőm van :D :D
Köszi Andi a cikket.Akkor szerzek,gondolom ártani nem ártok vele.
Noci????
Évi!Örülök,h hallok Rólad :) És annak még jobban örülök,h jól vagytok :)
Etna????
nicky1983
Nagyút

sziasztok csajok!
kicsit elvesztem, mert olyan szomorú voltam miattatok, h nem sikerült nektek, meg kellemetlen volt, h mindig szidom a bmc-t. remélem senki nem haragudott meg, csak mindig rohadtul élharcos akarok lenni és néha kicsit túlbuzgok.

most viszont, ha nem bánjátok örömködöm egy kicsit, 510 a hcg-m!!!!!!progesteron 60. mind a kettő nagyon szép eredmény, azt mondta a főnővér. nyuszi hozott nekünk egy gyereket :D uh 11én 10:45 kor. de messze van!!!!!! szóval a főnővér szerint nagyon terhes vagyok :D még mindig nem fogtam fel. ja ott nem a doki hirdet eredményt, hanem a főnővér. gyerekek 60as progi valami fantasztikus, nekem aki mindig vetélős voltam. napi 1 crinon és 3 utro azért kell hozzá :D egyik csajszinak alacsony volt ő barnázott is, neki megemelték az utro adagját. nekem itt ez is tetszik, h folyamatosan kontroll van és még menet közben is változtatnak a gysz adagoláson. ma 5 vv-ből 3 + és egy még kétséges. szerintem nem rossz arány.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok megkerült, lelkis kismamák
Kedves, hogy ennyire együttéreztek a csalódottakkal, de ha nem jöttök, hamarabb fogy a motiváció. Pláne ilyen jó hírekkel.
Etna, lehet, hogy nem is egyedül van a picúr? Vagy hányadik napon ilyen magas a hcg-d?
Jól megnógattam magam, és a kolléganőm is segített, mivel az ő lánya is akkor esett teherbe, amikor már bejelentkezett lombikra, szóval bejelentkeztem a bmc-be. Legfeljebb sose jutok el oda, mert nem lesz rá szükség.
andi, ha tesztelek, akkor 14+1 nappal az inszem után, vagyis ápr. 3., de eddig mindig megelőzte a mensesem.
Persze minden tünetet érzek magamon, amit szerintem még a 10 hetes terhesek sem. De én így vagyok, mióta elkezdtük a projektet. Igazából 2 éve minden hónapban terhes vagyok (szívben-lélekben) 13 napig. :D
Olyan jó, hogy tavasz van! És éljen a szerelem!
vensza
Jakabszállás

Tanita, nekünk is 5 naposak a kölykök, csodaszép kis blasztobébik voltak. Én betartottam a szigorú fekvést 5 napig, aztán már mertem mászkálni. Addig viszont tényleg csak wc-re mehettem ki, mert apa lecseszett. Szóval a táppénz javasolt, de ezt a papírodra úgyis ráírják. Tessék pozitívnak lenni és bízni bennük! Ne görcsölj, ne gondolj rosszra, lehetőleg teremts magadnak boldogságos környezetet, nevess sokat :)

Az összebújás pedig... nekünk már lehetne, de most apjuk épp vidéken dolgozik húsvétig... Szóval a 40 napos böjt simán megvan :D:D:D
De ha megkérdezed a dokit, megmondja.

szaboevi27
Biatorbágy

Etna: Gratula. Mi van ha megint ikrek lesznek? Meg lehetne valahogy előzni a koraszülést? Mikor nekem nyílni kezdett a méhszájam, akkor beszéltük a dokival, hogy összevarrja-e a méhszájamat. A végén ő nem javasolta, de így végig nyílt, nem bírta volna el az ikreket. Nem akarom a múltat felidézni, mert biztosan fáj még, de neked is méhszájprobléma volt? Vagy valami más?
vicky79
Budapest III. kerület

viki!
igen nekem is ez a bajom, botinál bevarrtak és most is befognak. elavult módszernek tartják sokan a dokik közül.hát inkább legyen elavult módszerrel bevarrva, mint trendin gyereket temetve. én direkt olyan dokit választottam, akinél nem kérdés a bevarrás. zeke is javasolta anno, h varrassam be, pedig nem is csinált nekem gyereket :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Hali!

Gratula az új babásoknak és sok türelem a még babára váróknak!

Ha nem baj teszek fel egy kis kedvcsinálót! Március 11.-én múltak az ikrek 2 hónaposak, igaz még csak 29.-én kellene megszületniük, de mind a 3-an jól vannak és már itthon boldogítanak bennünket!

Kisborso Pannus gyönyörű!!!!!

Kép babaácskák Lili, Marci, Dani

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!
Nagyon édesek a babáid,ugyanúgy,ahogy a kisborsóé is :) Gratulálok!
Etna!Nagyon örülök Nektek!Puszi
nicky1983
Nagyút

Etna: Nekem 24 hetesen nyílt ki a külső és akkor azt mondta a dokim, hogy lehet hogy többet ártana vele. Van, akinél ez a stressz megindítja a szülést. Én így is egyben maradtam a 37. hétig. De legalább nem volt gond a tágulással. Az ikreknél is össze volt varrva? Mikor kezdtél el nyílni? Mikor csinálták? Leírnád hogy megy egy ilyen beavatkozás? Lehet akár priviben is, ez annyira nem meddőségis kérdés.

Mia: Babácskák gyönyörűek. Ezek szerint mind a hárman elérték a 2 kilót. Ez szuper.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna, ez az összevarrás téma engem is érdekel. Bár teljesen zárt vagyok és remélem így is marad még legalább 25 hétig, de azért aggódom...
Mia, nagyon édesek a picúrok! Lestük őket a jutubon is titokban :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi: Nekem a 20. héten kezdett rövidülni a méhnyak, a 24-en kinyílt a külső, a 28-on az egész nyitva volt egy ujjnyira. Ekkor kaptam tüdőérlelőt és egy hétig bent feküdtem. Utána meg már csak legyintett a dokim, mikor kérdeztem. Havonta nézte és vigyázni kellett a fertőzésekkel. Na meg feküdni is kicsit többet kellett volna. :-) A 37. héten, mikor már nem lett koraszülött Barbus, megnézett a dokim és már 3 ujjnyi volt. Kicsit kevesebb volt a magzatvíz is, úgyhogy mehettem is szülni. És mindezt a tágulást egyetlen jóslófájás nélkül, hiszen annyi magnéziumot szedettek velem. Nem bánnám, ha a tesónál kicsit egyszerűbb terhességem lenne. Az inzulinos cukorbetegség már tényleg csak hab volt a tortán, az a 15. héttől ment. Nem tudom neked mennyivel lesz másabb a protokoll az ikrek miatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky: hát nem semmi ez a tesztoszteron dolog nálad! Ez egy jó tanulság ezek szerint. Akinek magas a tesztoszteron szintje, az ne szedje a pempőt! A férjemnél határeset, úgy hogy vele is elkezdetem szedetni, habár ő egyszer próbálta és rögtön hányingere lett. Nem tudom, hogy fogja bírni.

Etna: gratulálok ezekhez a szép eredményekhez! Mi van ha tényleg ikrek? Nagycsaládosok lesztek? :P De messze van az az uh, én belepusztulnék a kíváncsiságba!

Vensza: jól tetted, hogy bejelentkeztél a BMC-be, habár kívánom, hogy ne kerüljön sor erre a látogatásra! Nagyon remélem, hogy terhes vagy! :P :P :P :P Pozitív tesztet kívánok neked április 3-ra! Én is így vagyok vele mint te, minden hónapban terhes vagyok már 4 éve!
Egyébként mikorra kaptad azt az időpontot, amire úgy sem fog sor kerülni?

Évi: 40 napos böjt? :cry: Hát én belepusztulnék! Minden lombikosnál így van, vagy vannak azért kivételek?

Mia: Gratulálok a 3 babához! :P :P Nagyon édik! Hogy bírsz 3 bébivel egyszerre? Van segítséged? Le a kalappal előtted!

Noci: Mi újság? Most sem kaptad meg a privimet?

Ann, Etna: ha már vetélésre van hajlamotok,( habár Etna most szerencsére rendben van) jó lenne, ha ti is ennétek a méhpempőt. Csináltak egy kísérletet a rendszeres vetélők körében. Akik a teherbeesés előtt 28 napig és a terhesség első két hónapjában szedték a pempőt, kevesebb számban vetéltek el!
Nicky: kezd el ezt a méhpempőt mielőbb!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.03.24 07:56-kor.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Rólam annyit, hogy tegnap nem hittem a szememnek, amikor ráálltam a mérlegre: 3 kg-ot fogytam, úgy hogy semmi különöset nem csináltam. Szerintem a propolisznak és a méhpempőnek köszönhetem, ugyanis nagyon felfokozták az anyagcserémet! Azért is érdekes ez a fogyás, mert mér lassan három hónapja óriási adagban eszem a vitaminokat, amitől elvileg mindenki hízik. Hát mégsem.

Említettem a múltkor, hogy a pempő nálam nem okoz mellékékhatást. Hát ez 3 napja megváltozott. Amikor tegnapelőtt fájt a fejem, az időjárásra fogtam. Tegnap már gyanús volt. Amikor ma reggel is fejfájásra keltem, akkor már biztos voltam benne, hogy a pempő méregtelenít. Na de pont ilyenkor nem szabad abbahagyni, ezt kell kibírni, hogy kifejtse hatását. Volt valakinek ilyen tünete? Meddig fog ez vajon tartani?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Tanita!

Szombat van! Mi újság a babákkal? Beültették őket ma? Írj mielőbb!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziaasztok!

Andi565

Pont most hívtak, hogy menjek visszakapom a babáimat :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha hazajöttem jelentkezem :lol:
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita: Sok sikert!
vicky79
Budapest III. kerület

wohoo! Hajrá Tanita! Nagyon drukkolunk! :)
Andi, nekem ez most csak azért van, mert apa soká jön haza. Amúgy lehetne...
És köszönöm a varrós infót. Ezeknek valahogy nem merek utánanézni a neten.

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok...

Megjöttem :o

Andi: én nem hozza járok így ebben nem tudok segíteni :?

Niki: hogy vagy!?

Etna azt a mindenit szep kis Hcg lett :lol: :lol: :lol:

Tantina: akkor hány naposat kaptad vissza őket és kettőt!?!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Lányok!

Ami még eszembe jutott.

A férjek kiskatonáin a fürjtojás sárgája nagyon sokat javít.
Bp-en a XVI.kerületben ahol mi is lakunk van egy kis fürj farm :-) ott jó áron friss tojásokat lehet venni. HA kell utána nézek.

Másik: Nekem maradtak gyógyszereim.
ha valakinek kell szívesen odaadom, természetesen ingyen !!!!
Bp. XVI ker lakunk

- pergoveris 1 doboz ezeknek 2013-ig jó
- progesteron szuri 13 ampulla 2013-ig jó

( most láttam hogy a többinek lejárt a szavatossága sajnos :-)

Üdv Andi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó, köszi szépen, hogy leírtad a történeted, nem is emlékeztem rá, hogy 5-jére sikerült csak nektek. Mindenképpen erőt ad ez nekem. Természetesen még nem adom fel, csak már néha nagyon fárasztó, hogy úgy telnek a napjaim most, hogy hogyan tovább, milyen vizsgálatot csináltassak még, mit érdemes mit nem, mire költsek, mire nem...stb.

Etna, csak így tovább!!!

Andi, gratula a 3 kiló fogyáshoz, nem semmi, én még ilyet soha nem hallottam, hogy méhpempőtől. Kapszulát szedsz, vagy magát a mézet? Mondjuk a fejfájás az nagyon nem jó, de lehet méregtelenítés jele.

Méregtelenítésen én is gondolkodtam, lehet hogy Gyuri bá teáit megpróbálom.
ann74

mi minden vizsgálatot megcsináltattunk magánban is. pü-t írtok szívesen megadom a tel számom és telefonon könnyebben elmondom hátha segítek.

Üdv

Üdv!
Andi
kisborso

Mia!

Nagyon aranyosak a babák!
Gratulálok! :D
csupacsupsz
Budapest

Andi!Gratula a fogyáshoz.
Tanita!Szorítok nagyon!
Noci!Vagyogatok!Hol így,hol úgy.Veled mizu???Te hogy vagy?Puszillak
nicky1983
Nagyút

Niki: ugyan az mint nálad, hol igy hol ugy :? :roll: Kicsit már fel vagyok eszükbe mindenre de biztos szar lesz hallani ha nem jó hírt kapok kell majd pár nap míg rendeződik utána az ember... :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Látom itt vagy :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

újra felbukkantam és a háttérben azért próbálom követni az eseményeket.

Etna, gratula az új babásodáshoz! :) minden jót kívánok a folytatáshoz is, olyab vagy (bocs a hasonlatért), mint egy "kis bulldog", ez nagyon szimpi :D

A többieknek tudom, hogy nem kell mondanom, úgyis folytatjátok ha esetleg mégsem sikerült a mostani, de kell az a pár hét mire újra kiderük az ég :) és ez így normális, nem vagyunk fából, nem csak a testnek, a léleknek is kell kis idő..
Én is átéltem már párszor, de feladni a legvacakabb pillantban sem voltam hajlandó, annak ellenére, hogy minket az idő is hajt, de veszettül :)

Mia: nagyon jó látni a gyönyörű babáitokat, gondolom nem volt egyszerű az elmúlt pár hét, de picinyeitek fejlődését látva minden küzdelmet megért (ahogy szaboevi írta meglestünk Benneteket a youtube-on) :)

Kisborso: Panna nagyon édes :) és köszönjük a tapasztalatokat.
és nem tudom aktuális-e még a progiszuri felajánlás?

üdv
dodo
cicmarekdodo
Vác

Andi: a méhpempővel abszolte egyet értek :) jó anyag :)
cicmarekdodo
Vác

lányok, ezt rólunk írták és milyen igaz!!!! minden sorával egyetértek!!!

Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja. Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben. Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol. Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb. Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

persze sírtam rajta :oops: átéltem az elmúlt év összes szenvedését és most meg másodszor a világ legszebb dolgát. kívánom, h ti is találjátok meg a magatok is versikéét, hormonokkal teli testtel, és egy vagy két pocakbébi társaságában.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Én is könnybe lábadtam. Főleg, hogy már átéltem a végét. :-) Gyönyörű és nagyon igaz.
vicky79
Budapest III. kerület

korán reggel megbőgeti a kismamát... Ez nagyon nagyon szép! Köszi Etna

szaboevi27
Biatorbágy

Noci!Csak azt tudom mondani,hogy talpra fogunk állni,és indíts újra.Na h harmadjára nekimegyek e ,ha másodjára sem sikerül,ebben már kevésbe vagyok biztos....
Etna!Ez nagyon igaz :'(
nicky1983
Nagyút

Niki: Pedig sosem lehet tudni melyik lesz sikeres. Csak hát nem olcsó mulatság, az biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem is olcsó,meg én ezt lelkileg nem bírom.Amúgy is elég érzékeny vagyok.És ez az első csalódás is megviselt nagyon :(
nicky1983
Nagyút

szaboevi27
Biatorbágy

Nicky: Az első mindenkit megviselt. Sajnos sokunknak hozzá kellett szoknia a kudarcokhoz. De a vége a lényeg, ezt kell szem előtt tartani. Reméljük neked nem kell több kudarcot átéllned, drukkolok neked ehhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Évi: Csak azt nem értem, hogy ez miért hír? Az, hogy két beültetésből két sikeres kezelése volt, az szerencsés dolog. A cím elég félrevezető volt, nem is tudom mire számítottam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, igen, ezt mi is beszéltük, hogy majd ha aktuális, hívjuk a Fókuszt :) De ez Amerika... Én nem lepődök meg semmin ha róluk van szó. Viszont a sztori kedves és szerintem lelkesítő.

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!

Szombaton megvolt a beavatkozás. Csütörtökön azt mondták, blaszto-s lesz, a zárójelentésre pedig embrió transzfer van ráírva. Mivel szerdán volt a leszívás így 4 naposan kaptam vissza õket.
Az 5 petesejtbõl 4 termékenyült meg, de csak 3 volt megfelelõ, így azokat ültették be.
Volt valakinek hasonló?? 3 beültetésbõl mennyi szokott megmaradni???
Én kis naív azt hittem, hogy szombat munkanap és a saját orvosom fogja csinálni, de Sz doktor csinálta. Õt egyáltalán nem ismerem. Milyen szakember??

Semmi bajom nincs, csak a hasam fáj. Ez normális???
Jövõ héten itthon maradok pihizni, nehogy vmi baj legyen.
3-4 l folyadékot ajánlanak. Ti mit ittatok???
tanita74
Szigetszentmiklós

A méhpempõ biztos, hogy hatékony, már rendeltem is.
Van egy hely ahol nem drága.

Nagyon szeretném, ha sikerülne, mert lelkileg és anyagilag is nagyon megterhelõ. Mivel inszembõl indultam, az nem volt annyira horror, de aki egybõl lombikkal kezdte azt mondták, hogy egy protokoll 180-200ezer ft
:shock: :shock: :shock:
tanita74
Szigetszentmiklós

évi: Tény, hogy jó olvasni amikor valakinek elsőre sikerül. Csak szerintem nálunk nagyobb csodák és hősök is vannak. pl. hármasikrek, sokadik lombikra sikerült babák. De az tény, hogy ez Amerika. :)

tanita: Szerintem mindegyikre embriótranszfer van ráírva, nem? Nekem nem volt lombikom, csak gondolom. Hogy hogy 3-at kaptál vissza? Lehet ebből akár 3 baba is, de azért remélhetőleg 1 tuti lesz. Mennek a drukkok. Mikor kell tesztelned? Sz-t nem ismerem, én sosem voltam nála.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky79

Nekem sem volt lombikom, csak a biológus néni mondta a blasztosat, a papíron volt a másik megnevezés. Azt nem tudom, hogy ugyanaz-e a kettõ. Nagyon remélem nem lesz 3 baba :shock: :shock: A biológus ezt javasolt, mert a 3. még kicsi volt. Gondolom, ha mind a 3 megmarad, abba még bele tudnak avatkozni.
Vérvételre kell mennem majd 4-én, tesztelni nem tudom, mert a szûkszavú doktorbácsi nem mondott semmit.
A kérdezéssel meg úgy vagyok, hogy mire odakerülök, elfelejtem :lol:
Neked az elsõ babád természetes úton született?? Hanyadik inszemen vagy túl??? Kihez jársz??

Biztos írtad már, de képtelen vagyok mindent megjegyezni :oops:
tanita74
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!!

Tantina: na ez szép, akkor háromból remélhetőleg egy biztos veled marad!A koros miatt kaptál vissza amúgy hármat, ha nem vagy indiszkrét!? :oops:
Így végül, hogy inszemnek indult, és nem az lett, mennyi volt a vég összeg!?máig le vagyok döbbenve, hogy az orvosod napi két ampulla merionalt irt elő, ki az orvosod!?
Én Sz. Doktor bácsi ről, ha egyről beszélünk :lol: Hosszú magas vékony!!! :D Sokkot hallottam, és ha minden igaz, akkor szerintem, S.doktornő elegy szülni, hozzá kérem át magam!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Ma reggel is fáj a hasam, de nem mindig egyformán. Néha tompán, néha meg sehogy. Tuti normális???

Köszönöm a drukkokat mindenkinek én is hasonlót kívánok :lol: :lol:
tanita74
Szigetszentmiklós

noci85

Nem igazán tudom, hogy miért kaptam vissza 3 babót, a biológus ezt ajánlotta. Gondolom a korom miatt is, mert nincs nagyon már idõ kísérletezni. A dupla Merional egyáltalán nem sok, mert van akinél 4db sem hatott és át kellett másra térniük.
Az én doktorbácsim Z és nagyon meg vagyok vele elégedve. Igen, a magas az Sz doki bácsi.
tanita74
Szigetszentmiklós

Szaboevi27

Neked ez az elsõ lombikod??? Mikor kaptad vissza a babókat??
Jó érzés, hogy tudunk egymásnak segíteni, de arc nélkül elég érdekes :lol: :lol:

Tegnap rendeltem méh pempõ kapszulát is, a héten már itt is lesz és elkezdem használni.
tanita74
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?