Nicky: gratulálok, hogy végre laptetőd van! Most már biztos hamarosan összejön a baba.
A méhpempővel kapcsolatosan én azt javaslom, hogy mielőbb szerezd be. Én 2 hete eszem, még nem tudom hogy fog-e segíteni, de nagyon hiszek benne. Ne a tablettád szedd, mert semmit sem ér. Ilyen olcsón nem lehet előállítani, mint amennyibe a tabletta kerül. Igazit kell beszerezni, habár ez nem olcsó mulatság. Én a Lehel piacon tudtam viszonylag olcsón, megbízható méhésztől beszerezni: 2600, volt 25 gramm. Ez kb egy havi adag. Javaslom a párodnak is, mert a katonaszámot is növeli.
Adagolás: éhgyomorra kell kb egy grammot nyelv alá bevenni. 15-30 percig nem ehetsz, ihatsz rá. Vigyázni kell vele az első hetekben, mivel tisztító hatása van és előfordulhat fejfájás, émelygés. Nekem szerencsére nincs, mert a propoliszt már két hónapja szedem rendszeresen és hozzászoktam a méhészeti termékekhez.
Itt egy cikk neked:
Mi a méhpempő és hogyan segít a teherbeesésen?
A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka, a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek (dajkaméhek) a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is ezért képes lerakni naponta 1000-1500 petét is.
A terhesség létrejöttéhez egy nagyon fontos dolog szükséges, mégpedig az, hogy a hormonok szabályosan, jól működjenek.
A hormonokat természetes úton a méhpempő szedésével befolyásolhatjuk.
Meglepő eredményeket értek el klinikai kísérletek során, a meddőség terén Méhpempő alkalmazásával.
A Méhpempő használata növeli a tesztoszteronszintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőség vagy impotenciával
szenvedő férfiaknál.
Klinikai kísérletek során azt is bebizonyították, hogy a Méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.
Ajánlott a fogyasztása azoknak a nőknek is akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, vagy gyengén működik a petefészkük, mert valószínűsíthető, hogy emiatt a teherbeesés majd nehezen fog menni.
Női meddőség kezelésére 28 napos kúrát tartsunk, 1-2 gramm méhpempőt fogyasszunk reggelente, éhgyomorra, legkevesebb 30 perccel étkezés előtt. A következő 28 nap tartsunk szünetet, majd ismételjük meg.
Férfiak pedig, 90 napos kúrát tartsanak, napi 2 grammos adaggal
Kétségtelen, hogy a Méhpempő a női és a férfi meddőség kezelésében az egyik leghatásosabb szer.
A méhpempő nem tartalmaz hormont, tehát nem kell attól tartani, hogy hosszabb ideig fogyasztva káros mellékhatása lenne.
Miért ajánlott fogyasztani a Méhpempőt?
A méhpempő egy termékenységet növelő szer, ami ajánlott fogyasztani mert:
Bioaktív hatása fokozza a termékenységet.
A fogantatás természetes táplálója.
Beállítja a peteérést, segíti az ovulációt, végső soron maximalizálja a teherbeesés valószínűségét.
Családtervezés előtt, mind a nőnek mind pedig a férfinak ajánlott 30 napos kúrát tartani, hiszen a méhpempő az egyik legtáplálóbb természetes anyag.
Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére növeli a potenciát, ezzel a méhpempő segíti a kiegyensúlyozott párkapcsolatot.
Terhesség alatt is ajánlott a szedése, mert szabályozza méhösszehúzódást és jó közérzetet biztosít a leendő anyukának.
Növeli a stresszel szembeni ellen állóképességet, így a stressz felszámolásán keresztül, rengeteg más betegség megelőzésében segít.
Normalizálja az adrenalin kiválasztást.
Azoknál a kismamáknál, akiknek nincs elegendő tejük, fokozza a tejképződést.
Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szülést követően.
Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését
Teherbeesés: Kizárólag Tiszta Méhpempővel