Ari bariik vagytok, ma mar dolgozom, igy nincs ido agyalni, itt senki nem tudja a sztorimat, ugyhogy megy minden a maga utjan, ez az en titkom, bar eleg faradt vagyok, szerintem ma jon ki a tegnapi izgalom, na meg tegnap delutan, ugyanis szinte egesz delutan aludtam, aztan persze este alig tudtam elaludni.
Szent Ritas sztorim: ferjem nagynenjetol kaptam Szent Ritas rozsafuzert, és harom konyvet Szent Rita eleterol, es egy szentkepet Szent Ritarol, szoval az agyam mar kesz kegyhely lett, de nagyon megnyugtato erzes, azonkivul este imadkozunk ferjemmel Szent Ritahoz is, ha gondoljatok elkuldok egy imat a forumon, ha van igeny leirom. Ima gyermekaldasert a címe, szerintem nagyon szep.
Egyebkent ferjem nagynenje szombaton hozta ezt hozzank, es nem tudta, hogy hetfon inszem lesz, es az egesz intezetes sztorirol sem tud semmit, egy dolgot tud, hogy 4eve nincs gyerek, de soha nem kerdezte, hogy miert es mikor es hogyan, es miert nem. Rajta vagytok-e, vagy mikor lesztrek rajta
kerdesekkel sem faggat. Szoval nagy meglepi volt a Ritas csomagja, es ige nmeghato, masnap felhivtuk, es mondtuk neki, hogy megyunk korhazba, inszemre, ugy sirt szegeny, ari volt nagyon.
Lelekmelekito dolgok ezek na.
Ja Suti vicces, mert az en ferjem akarja az ikreket nagyon, es egy honapja mondom neki, hogy nem lesznek ikrek ,mert csak egy petesejt erik spontan ciklusban, erre kijovok es mondom neki, hogy kepzeld ketto is erik. O meg: na ugye hogy megmondtam, hogy ikreim lesznek. Bolond ember na
))))
Mindegy egyebkent, orulnek en mar mindennek, egynek ,kettonek, fiunak lanynak.
Lanyok ti mikor teszteltek? Lassan mar lehet, nemde? Sokat gondolok ratok, es kuldom a mai ragacsokat. Szivi a jelek: a pszihe es a hormonalis gyogyszerek sok mindenre kepesek, aztan tenyleg vannak jelek, de elvalasztani, hogy ez most miert van azert mert van ott valaki, vagy nincs ott valaki, szoval a bizots a vervetel.
Bar en mar attol rosszul lettem ,hogy 2-an mennem kell mar megint itelethirdetesre. Szornyu, lehet ha negativ lesz a teszt el sem megyek ....
Ti fogtok tesztelni?