Végre jó hírek!!!!
Stella!!!
Gratulálok!!!
Biztos nem lesz semmi gond!!!!
Én is küldök vérzésűző energiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vali
Tök jó
, az egész szoba teli lesz dekopázsolt képekkel
Kaptunk egyet ugye tőled, vettünk neki egy társat, szintén macisat, kék kerettel, csak az nem olyan szép, mint a tied
, aztán beszéltem telefonon az unokatesóm feleségével, aki örömmel újságolta, hogy készít valami meglepit Kristófnak, én meg persze rögtön dicsekedtem, hogy már másoktól is kapott milyen édi kis képecskét, ott magyaráztam neki a szalvétatechnikát, mire ő szomorúan megszólalt, hogy ő is pont ilyen meglepit készít Kristófnak. Alig győztem vigasztalni, hogy ez nem baj, sőt, pont ez benne a jó, hogy csupa hasonló technikával készült kép lesz a szobában
És akkor most még írtad, hogy te is készítesz még egyet Kristófkának?!
Hát, csodaszép lesz már a babaszoba fala
Csak addig még nem merjük fölrakosgatni őket a falra, amíg mind meg nem lesz, hogy majd akkor szépen el tudjuk rendezgetni őket
Kristóf ezt küldi cserébe:
Elintéztük a függönyt. Végül egy másikat választottunk, nem azt, amit tegnap kiválasztottunk, mert horribilis ára lett volna, pláne a sötétítővel együtt. De ez is nagyon aranyos
, macikák vannak rajta végig a függöny alsó részén.
Egy kis kegyes hazugságra is kényszerültem, mert, mint írtam tegnap, csak január 10.-én nyitnak majd, akkor rendelik meg még a függönyt, utána még beszegik meg hasonlók, és így lett volna min. január legvége, mire elkészül. De én azt füllentettem, hogy akkorra már jön a baba (a pocim alapján ezt simán elhiszik
), így a nőci elintézte, hogy január közepéig mindenképp legyen kész
A leveleket csak nagyjából sikerült végigfutnom, de sajnos a nap további részében sem lesz rá alkalmam. Fél órát kaptam apucitól, aztán fölpakolja a gépet és megy a barátaihoz számítógépezni
És csak valamikor késő este 11-éjfél körül jön haza
Úgyhogy valószínűleg ennyi volt a Babanet mára
Babus