Szia Ines!
Szerencsére rendeződött a helyzet és nem bántam meg,hogy maradtam a dokimnál!Nagyon aranyos volt,pedig ügyeletes volt előző nap ezért elég fáradt lehetett.És szülés után is meglátogatott.
Szüléstörténet
December 8 szerda.
Reggel 5-kor csörgött az óra mert 7-re CTG-re kellett menni.
Amint kikeltem az ágyból,éreztem,hogy valami kizúdul belőlem.Na,gondoltam ez a mi nagy napunk lesz!
Elmentem zuhanyozni,hajatmosni stb....mire elkészültem /kb.6 lehetett/már szabályos 7 perces fájásaim voltak.
7-re beértünk a kórházba ahol CTG után a dokim megállapította,hogy folyik a magzatvíz és itt délutánra baba lesz.
Elfoglaltam a szülőszobát,átöltöztem aztán rádiót hallgattam,csokiztam és beszélgettem Tamással és Andi barátnőmmel.
Ekkor már 3 perces fájásaim voltak és 4cm-re voltam tágulva,de még nevetgéltem és bíztam abban,hogy ilyen fájások lesznek végig."Tévedtem!"
Aztán jött a szülésznő és bekötötte az oxitocin infúziót,mert nem akartak erősödni a fájások és a víz pedig már reggel óta szivárgot.
Na,lettek is olyan gyönyörű fájásaim 2 percesek,hogy szegény Tamás ujjait tördeltem ekkor már fél 2 volt.
Amikor úgy éreztem nem birom tovább,kaptam egy kis koktélt,hogy két fájás közt tudjak pihenni.
Attól pedig rendesen be voltam kómálva,de jó volt az a bódulat.De a fájásokat csak labdán ülve ill.állva tudtam elviselni ekkor már kértem,hogy jósoljanak egy szülési időt.Mondták 6-ra lesz baba.Ezután folyton a CTG óráját bámultam,de az idő ólom lábakon haladt előre.
Aztán végre eljött a fél 6 és a dokim közölte,hogy 8cm-re vagyok tágulva mehetek az ágyra.Fekve még kegyetlenebbek voltak a fájások,ekkor már nagyon éhes és fáradt voltam az egész testem remegett.Mondták ha úgy érzem kakilni kell nyomjak.
És én nyomtam de az erő véges volt gyengültek a fájások.Kaptam még egy oxitocin löketet és csak nyomtam,nyomtam........
Aztán hopp kinn volt a kis buksi,megsimogattam aztán a következő nyomásra szinte kicsusszant picur egész teste.Ránéztem az órára,pont este negyed 7 volt.
Nagy boldogság,megkönnyebülés öntött el és egyszerre hihetettlen is volt,hogy a kisfiam ott fekszik a hasamon.
Aztán következett a stoppolás ami kicsit fájt,de engem már az se érdekelt csak Domiban gyönyörködtem.
Hát ez volt a mi történetünk!Puszi Dia