Sziasztok!
Végigolvastam a termést, hát nem volt egyszerű dolgom!!
Láttam felvetődni, majd elmúlni a problémákat, már azt sem tudom, mire kell reagálnom és mire nem...
Hát néézük szép sorjában!
Dia!
Köszi a sztorit, és téényleg jó pasi!!
Mazsom!
Üdv köztünk. Látom sikerült beilleszkedni hamar! Mi mindenkit szívesen látunk! Úgyis a világuralom a végső cél, előbb-utóbb mindenkit ide kell csalogatnunk!
Aura!
Ti vettetek végül valamit? Nekem nem sikerült
Beleszerettem ugyan egy melltartóba, de azt ugyebár nem praktikus most venni... Amúgy nem is látszott annyira a megrökönyödés. Én viszont bevallom töredelmesen, hogy nem vettelek észre, pedig kb 2 méterre álltam tőled. Áron szólt (mostanában szokása lett, hogy mindig figyelmeztet) hogy jééé, ott is egy kismama. És én már 8x elnéztem feletted, mire a végén már úgy mutatott rád, hogy majdnem megböködte a válladat. És akkor én ott álltam, és mondogattam neki, hogy de...dehát...hát...őt ismerem
Szóval nem csak lökött vagyok, de még vaksi is.
És azt mondta Áron, milyen jó, hogy ilyen kis vidám csacsogós kismami vagy.
Eszter:
Én is sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid voltak. Egyre kevésbé bánom, hogy én egyszer sem mentem el. És a csokit tényleg én mondtam, nekem tuti felélénkül tőle. Dehát úgy látszik, a te babád nem édesszájú
Péter:
Sokat gondolok rátok, már Áron is mindig kérdezi, ha Babanetet olvasok, hogy mi van Levikével
Nagyon örülök neki, hogy végre ilyen jó dolgokat mondhatok neki!!!
Kikocs, tök jó, hogy végre vásárolgattál. Ugye milyen jó érzés??
Mikor hívtál, Áron hozta oda a telefont, és fülig érő szájjal csak azt mondta: nahhhát, már nem is elég nektek a babanet???
A pasi tényleg fárasztó, de tényleg jobb, ha felkészülten ér. Én teljesen "tudatlanul" mentem oda, és hát földbe gyökerezett a lábam
Esztyx!
SSSSSSSSSSSzupi, hogy végre a régi vagy!!!!
Tök jó, hogy ilyen tapasztalt anyuci leszel (vagy) és ezentúl mi fordulunk hozzád a paráinkkal
És te fogsz mindenkit megnyugtatni!!
Képzeljétek, voltunk ma színházban. Megnéztük Az ötödik Sally című darabot, nagyon tetszett!! Bár elég durva volt, egy többszörösen tudathasadásos nőről szól. Nem lehetett könnyű eljátszani!
Babuci viszont túltett a tegnapin is (pedig tegnap kettős fronthatás volt). Annyit dorbézolt! A színházban is kaptak a bordáim egy-két jólirányzottat! És most is bököd itt valamit!
Amúgy akartam írni, hogy ha esetleg kicsit megritkulnék, annak két oka van! Áron idén pénteken dolgozott utoljára, másrészt annyi helyre kell rohangálni, meg megcsinálni, elintézni... a következő 3 napban, hogy már tervet készítettünk, hogy kivitelezhető ez mind.
Viszont tegnap a Tesco-ban vettünk 3 db. 100% pamut, csónaknyakú bodyt 1300 Ft-ért!! És tök aranyosak!!
Viszont én ma annnnnyira rossz voltam!! Ebéd óta megettem egy túróstáskát, egy adag mákosgubát és az imént, olvasgatás közben egy kakaóscsigát
De végülis tartom már egy ideje a tíz kilót, még hátra van egy hónap, az alatt már csak nem szedek fel kettőnél többet, és azt mondta a doki, 12 az még tök oké.... szóval nyugtatgatom a lelkiismeretemet
Na és még egy utolsó! Egy csomó ismerős nyaggatott már minket, hogy az esküvői képeket tegyük fel valahova, hogy tudják nézegetni, és a Babanet album kínálkozott, mint legegyszerűbb megoldás, így csináltam egy albumot "Áron, Márti, 2004. 10. 09." címmel. Nem biztos, hogy nagyon érdekes, jó sok kép, de gondoltam hátha pl. Bagzert érdekli!
Ja, a tornásoknak holnapra sok kitartást kívánok! Én tervezem állandóan, de vagy nem tudok felkelni, vagy dolgom van, már 2 hete nem jutottam el, és most sem fogok, az tuti!!
Na megyek már, elég volt belőlem biztos!
Pusza:
Orbis (33+7, ami már orvosi értelemben is )