Sziasztok! fájdalomügyben köszönöm a megnyugtatásokat, főleg Bagzer, mert akkor várok egy kicsit még a dokival. Semmi kedvem elmenni hozzá, most voltam pénteken. Említettem is neki, hogy fáj, mondta, hogy normális, de akkor még nem volt ez a nemérzem, meg tudtam még aludni. De ma éjjel megint alig aludtam. És igazándiból nem is a fájdalom aggaszt, mert azt el lehet viselni, hanem az, hogy fáradt vagyok, mert nem tudok tőle elaludni, és nagyon sokat keményedek
Várok szerdáig, aztán ha nem lesz valami, akkor azért elmegyek dokihoz, akármennyire normális, mert szülni azért nem akarok
Zsuzsi, nekem a baloldalon egy ponton szokott fájni a hátam, és szintén csak állva meg fekve jó. És a kocsit sem bírom. Mi úgy döntöttünk, hogy emiatt inkább kettesben töltjük a karácsonyt. Biztos furcsa lesz, de én inkább nem kockáztatok. Úgyse lesz ilyen soha többet, hogy csak kettesben
Valamikor decemberben volt egy utunk Óvárra és vissza, ami kb 350 km volt, és egy du csináltuk meg. Nekem nem nagyon segített sem a párna, sem a megállások. Mikor visszaültem, ugyanolyan rossz volt, mint mikor kiszálltam, és 2 napig nem nagyon csináltam semmit utána, főleg feküdtem. Szóval gondold meg, mennyire fontos szerintem... Nem tudom olvastad-e, de itt olyan szépen mondta mindenki, hogy a karácsony az rajtunk múlik
Ja, kicsit csapongok, Savitri írt, hogy 3 órát vajúdott, de azt intenzíven, és utána lett meg Hana
Szóval viszonylag mázlistának kiáltom ki ezennel
És ha minden igaz, szerdán mehetnek haza.
Péter, valószínűleg azért nem tudtál Hulcsiról, mert 10-kor kaptam én is az smst, és úgy tűnt, hogy Noémi is továbbította nekem, ahogy megkapta. Ugyanis úgy volt aláírva, hogy Vali és Levente
Először kicsit megzavarodtam, de aztán rájöttem, hogy ez lehet csak
Egyébként meg szerintem természetes, hogy egy párnál minden konfliktushelyzetet valaki jobban kezel. Ettől lesz a két emberből egy egész. Mert ketten már mindennel meg tudnak birkózni. Mi is így vagyunk vele.
És ha már eszeget Levente, akkor biztos hipphopp rendbejön.
JJimbone, egy kalappal neked a hétfőhöz, sokkal jobb lesz utána, és neked is csak azt tudom mondani, hogy nem feltétlen kell az utazás a karácsonyhoz
A riasztó meg még olcsóbb, mint egy másik autó.
És nem adnának antibiotikumot, ha ártana a babának. Ilyenkor már lehet, csak ha nem muszáj, nem kell. Valószínűleg többet ártana, ha megmaradna a gyulladás a szervezetedben...
Katy, gratula a bababútorhoz!! Akkor már te is nyugodtabb vagy biztos.
Egyébként lehet, hogy az apralékokat könnyebb megvenni, de nekem nehéz. Annyiféle van! És nincsenek korlátok. És mindent látni kell ahhoz, hogy utána ne szomorkodjak, hogy inlább azt kellett volna. Voltam is ma a fárasztóbácsi boltjában, vettem egy-két dolgot, de inkább majd visszamegyek Gergővel. Tényleg fárasztó, de így, hogy rákészültem, nem volt gond
Ja, és voltam a Mammutban is a LaHalléban, ha már mondtátok, és vettem 1734 forintért egy annyira aranyos téli kiskabátot. Pedig nem is akartam eredetileg ilyent venni, de nagyon szép volt, és azt gondoltam, hogy turiban sem lenne sokkal olcsóbb... és krémszín, tehát uniszex. SZóval nem tudtam otthagyni, pedig megpróbáltam.
Ja, és még vettem karácsonyi ajándékokat is, főleg a Gergőnek. Mondtam asszem, hogy kap majd webkamerát. Hát, jó morci lettem rá, mert kb két hete elkezdte mondani, hogy majd akkor veszünk webkamerát, és akkor így lesz meg úgy lesz. Olyan rossz, mert most olyan, mintha nem kitaláltam volna, hogy mit szeretne. De legalább tuti örülni fog neki... Megvan karácsony napjára a program: tönkreteszi a gépet, majd megszereli. Lehet, hogy rámegy a 26. is
Huhh, jó sokat írtam már megint.
Kikocs
32+4