Új privát üzeneted érkezett!

Huhh...
Megtaláltam amit Aura drága írt a málnalevél teárólKép
edwig
Vendég

Sziasztok!

Kedves Péter! Még mindig könnyezem az írásod hatására. Csodálatos emberek vagytok, biztos vagyok benne, hogy a kis Leventétek hamarosan meggyógyul. Kép Nagyon sokat gondolok Rátok! Nem tudom, Noémitől hallottad-e, hogy a sógornőmék babái 26. hétre születtek, a picurkább elkapott egy fertőzést, de ők is ilyen bizakodók, mint Ti. Ők is sokat küzdöttek a kislányokért, hogy ha ők és a Ti Leventétek megszülethettek, akkor már semmi baj nem érheti őket. Kép Noémit én is sokszor puszilom. Kép

Edwig! Én egy evőkanálnyi málnalevelet szoktam fél liter vízzel leforrázni naponta, mézzel ízesítve egész jó. A pontos hatásmechanizmusát nem ismerik, a kismedence izomzatát lazítja el és a kontrakciók kiváltásában is hatásos.

Nem is tudom, elmeséljem-e, hogy én ma a szülés előtti depibe estem bele. Kép Tegnap éjjel ugyanis 3 órán keresztül 15 perces fájásaim voltak és azt hittem, valami elindul és ma babázhatok. Aztán az egész elmúlt és azóta semmi. Kép Jól kibőgtem magam Apának, hogy már annyira babázhatnékom van és már elfogyott a dolog, amit még képes vagyok megcsinálni, meg egyre jönnek a 'mizújsegybenvagytokmég?' telefonok (pedig csak 23-ára vagyok kiírva), és elúszik a hármasban karácsonyozás meg ilyesmik... De aztán Párocskám megvigasztalt, ebéd után sétáltunk egy nagyot a Velencei-tó partján, utána meg cukiba is elvitt Kép, szóval most már jobban vagyok, de a családomon és rajtatok kívül senkivel nincs kedvem "érintkezni". Cska az vigasztal, hogy Lilikém biztosan tudja, mikor kell kibújnia. Kép

Orbis! Tegnap elfelejtettem megköszönni a kibújós kiscsibét, előbb-utóbb biztosan segíteni fog. Kép

Katy! Remélem, azóta már otthon örülsz a bababútornak! Kép

Csókol Mindenkit,
Katinka (a még mindig türelmetlen)
39+3
katinka

Edwig!
Ejnye, nemhogy leírtam a teát (örülök, hogy megtaláltad), hanem még azt is felajánlottam egyszer, hogy adok, nekem van sok.
Különben is, tessék felhívni, ha tudod, hogy tudom, ráadásul még mindig itt lakom ám a szomszédban, teee hormonagy! Kép Azért imádlak ám.

Katy!
Nekem is jó sok minden hiányzik még. Van kiságy meg egy halom ruha, pont. Se babakocsi, se bébihordó, kád, mellszívó, cumisüvegek stb... Ráadásul én nmehogy ezen pánikolnék, hanem egy csomó mindenről meggyőzöm magam, hogy az nem is kell, pl vízhőmérő, hősugárzó, hordozókendő, pelenkázólap, paplan, cumi, streilizáló, szpoispárna blabla. Tiszta antimami leszek ha ez így megy tovább Kép
Mondjuk kezdem élvezni, hogy úgy néz ki én szülök utoljára, így meglesz az az előnyöm, hogy majd jól kikérdezlek titeket, hogy mi az ami tényleg fontos Kép

Puszi nektek!
Aura

Kikocs!
Köszi, hogy emlékeztél a teára, legalább érzem, hogy nem csak úgy a semmibe írkálok Kép
aura

sziasztok!
hát a babaszoba/sarokkal én sem állok sehogysem!!! a kiságyat nemtom mikor kapjuk meg végrevalahára, és azt sem tudom mi kell majd bele, mert aszongyák minden van, ne vegyünk, de ha a matrac is olyan tárolásban részesült, mint a kisruhák, tök penész-szagú lesz! szóval én is itt izgulgatok! kórházi csomagba meg annnyi minden kell hogy az meg csak nyomaszt, hogy mikor tudom összerakni! pl 3-4 szoptatós melltartó, hát annyim nincs is, és nem is lesz addig se! ami meg van, azt meg hordom, szóval kb mindennel így vagyok bele! papucsból a zuhanyzóst, azt belerakhatom, de a listákat nézve kb egy bőrönd kell majd hozzá!! meg hogy magamnak utánára milyen ruhát vigyek, honnan tudjam!!?? nem pocakosta, de ne is olyat mint elötte...köszi, akkor milyet??!
ami fixen megvan bele az a tena betét, olaj a masszázshoz, köntös, és ennyi. ááááááá

viszont ma kaptunk egy újabb adag cuccot, pl autóshordozót, mai tök jóóó! mondjuk autónk nincs hozzá, de az másra is jó! úgyhogy az van, meg babakocsi, meg kendő, meg összevissza egy csomó ruha, mind különböző nagyságúak, meg jó sok textil pelenka, meg kikopott frottír törölközők...hmm, azt sem tudom mi kell még!?

ja, tegnap megvettem az első csomag pelust!!!!!Kép nagyon édi, meg egy kicsi adag popsitörlőt, meg melltartóbetétet, szóval ezek is megvannak végre! hurrá!

Péter! remélem jössz ma is, és beszámolsz Levi egészségéről, meg Noémi hogylétéről!! várjuk!!

Eszter, aranyos vagy hogy hívtál!! köszi, jól esett!! talán holnap utána is tudok nézni!!!KépKép

najó, gondolkodtam, de úgyis mindent megosztunk egymással, egy remek kis problémám lenne: ha pisilek, utána akármeddig várok, hogy mind kijöjjön, mindig jól benedvesíti a bugyimat!!! nektek nincs ilyen? ez már az inkontinencia(vagymi)????? mert nem akarok folyton tisztaságibetétben járni, az meg olyan füllesztős..... valaki?

bagz
34 kereken

KépKép

KépKép
bagzerka

bagzKépnekem volt ilyen és nemtom mitől múlt el,de én azt hittem,hogy egy kis magzatvízKép És még csak helyet sem változtatott a bébi,mert ugyanúgy fejvégű a fekvése...ugyanúgy nyomja a szeméremdombom!

Mi elég jól állunk babakelengye meg kórházi pakk ügyileg.
Holnap itthon marad a párom és azt a néhány apróságot is beszerezzük ami még kell.
És ami nagy örömmel tölt most el,hogy az elején még azt mondta,hogy egy hetet itthon marad velem szülés után, aztán jött a két héttel és mostmár 3 hétnél tart és bár a cégnél résztulajdonos és megoldható,akkor is örülök a hozzáállásának.
Megbeszéltük,hogy együtt csináljuk végig a kezdeti nehézségeket is mert én előttem is van egy élő példa a hugom és nagyjából tudom,hogy mi újság...Kép

És Kik örömmel olvastam,hogy megnyugodtál mióta a kórházba jártál! Én még nem tartok ott mert a dokim beszél a szülésznővel is elöszőr és csak aztán én,de tudom,hogy mindenképpen jó lesz már ha minden "sínen" lesz!Kép

Levi babának én is szorítok!Kép

Szép estét!

Ilona(31+7)
Vendég

Kérdeznék valamit. Igaz, hogy már többször is megnyugodtam ettől a borda alatti fájástól, meg mondtátok néhányan, hogy van hasonló másnak is, de most megint ideges lettem, mert egy jó nagy tenyérnyi részen szinte érzéketlen a pocakom ott, ahol fájni szokott. A bal oldalon ugyanott nem. Valaki okos tanáccsal...?

kikocska

Kaptam smst Noémitől du, csak most olvastam el. Ezt írta:
"Levente ma kapott először egy picit enni, és tudtam fejni!Nem lövellt be, de megpróbáltam és sikerült! Levi is picit jobban van. Puszi nektek, olvastam a hozzászólásokat"
Jó ilyet olvasni!

kikocska

hú, tök jó hír ez Noémitől!! örülök hogy jól alakulnak a dolgok!!!! krosszolomafingereimet!!

Kikocs!! szerintem ha nyugtalanít ez a has-dolog, hamár beszéltetek a szülésznővel, hívd fel őt és kérdezd meg!! akkor biztos megnyugszol, ha ő mondja hogy nincs baj!! de szerintem úgysincs!
nekem is volt az a has-"folt"om, ami fájt jó sokáig, aztán abbamaradt, hát arra senki nem tudott mit mondani, aztán mégis elmúlt és minden rendben.
bagz, akinek a pocka ma hihetetlen mozgékony

KépKép

KépKép
bagzerka

na itt vagyok már én is!

Bagzer, a céges party a Hemingway-ben volt. Kép Vizelet ügyed: nekem kezdettől fogva vannak ilyen problémáim. Azért paráztam be, és vettem magzatviz ellenörzö betétet, de nem az volt. Kép

Noémi Pétere! Még mindig könnyes a szemem a meghatottságtol. Gyönyörü volt amit irtál, és nagyon jó volt olvasni. Köszönjük! Nagyon szoritunk Levi babának!!!!!

Tüni, a cukor 6,2 is tud lenni , amit már nem tartok jónak. Persze voltak extrém esetek egy-kétszer amikor 7 fölé is ment, de annak volt oka. Kép Akkor vagyok nyugodt ha 6 alatt marad.

Babus, nekem nem vettek kenetet az elején, csak a 30 héten. A végén még biztos fognak egyszer, az fontos.

Kikocs, nekem már ugy gondolom minden megvan, vagy ha vmi nincs meg ,arról nem tudok hogy kell. Pontosabban még hiányzik a kis kád, de az nem nagy ügy. Babakocsit én a Matti-ban vettem, azt irtam korábban is, hogy 25ezerért két funkciósat tudtam venni. A babahordozó ami a harmadik funkció lenne az meg van külön egy használt, nagyon dizájnos. A korházi csomagomban viszont még csak tena lady van, ja és tesco-ban vettem pizsit.

Kire, gyere gyakrabban! Kép

Kikocs, mit jelent az hogy érzéketlen a hasad? Nem értem a problémát.....

Ja, nektek is mondom Bagzert azért hivtam ma, hogy a La Halle bezár, kivonulnak Mo-rol és 70%!!! - os leértékelés, végkiárusitás van. vettem egy farmer ruhát és egy lila gyönyör nacit 2000 Ft-ért! (a gyereknek)

Pusza,
Eszter2004
33+5
eszter2004

Eszter, belülről fáj, kívülről meg ha hozzányúlok a bőrömhoz, olyan mint amikor mondjuk műtéti heget fogsz meg, és azzal amennyit érzel. Vagyis inkább a közvetlen környékét... olyan furcsa.

kikocska

dejódejódejó!! Most kaptam megint egy smst Noémitől, ami szerint a mai front Hulcsié volt Kép 19.05-kor megszületett Benedek, 3700 gr, 58cm. Mama és baba is jól vannak. Kép Kép Kép Kép Kép

Nagy nagy gratula nekik!

Kép

kikocska

Bagzer!
Nem lehet, hogy hüvelyváladék miatt van az egész? Nekem olyan szokott lenni, egész áttetsző, és nagyon híg, arra azt mondják, normális a terhesség alatt, meg nem is okoz panaszt. Vagy ez más nálad? Ha tényleg inkontonencia, azon állítólag könnyű segíteni intimtornával.

Kikocs!
Jó fura amit írsz a "hasfoltról" nem tudom mi lehet, de elképzelhető, hogy Réka nyom valamit belülről, az fáj, és csak ahhoz képest érzed különösnek a kinti tapintást. Persze lehet, hogy jó nagy marhaságot írok, én megkérdezném a védőnőt!

Eszter!
Nekem szinte másom sincs, csak babaruhám, de a La Halle-t imádom, nemér, hogy megszüntetik Kép , most kénytelen leszek gyorsan bevásárolni Kép Köszi az infot! Kép

Noémiéknek továbbra is drukk, örülök a jó hírnek!

Aura
30+3
aura

Hulcsi!!!
Gratulálok, Benedek szép nagy lett Kép
Sok puszi, és az ilyenkor szokásos tejcsis jókívánságok!!!
Aura
aura

Kikocs!!!!!!!!!!!!!!
nekem ugyanez volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem emlékszel?? folyton erre panaszkodtam, én úgy írtam le, hogy olyan mint egy ütés-hely, neked nem??!!
el fog múlni!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Hulcsi!!
soksok gratulációóó!!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Meg van a pelenkázónk és a kiságyunk!Vagyis meg van rendelve és kifizetve, és túl vagyunk a karácsonyi bevásárláson is!
Kép
Szóval még mindig lesz mit venni januárban,de legalább ezek meg vannak!
És meglepően olcsó helyet találtunk a párommal!A pelenkázó 30.000.-volt plusz a toldalék hozzá!Legalább is számomra igényesebb a bútor, és mégis megfizethető!Azért leírom, hátha szüksége lesz valakinek rá!www.faktumbutor.hu és a Reiter F. utca 78.-ban vannak az az RS bútoráruházban. Ja és árulnak olyan cuki lámpát,amit Eszter2004 vett a Kikában!Nem sokkal, de olcsóbban, ha jól emlékszem!
Na,ha meghozzák a bútort és majd apa összerakja, akkor fel teszem Nektek, bár azt mondták, hogy lehet, csak a két ünnep között jön árú!De addig most már kibírom!

Jaj de jó, hogy Levi jobban van!!!

Kép

Kikocs!Én csak azt tudom elképzelni, amit mondtál, hogy nyom ott valami ideget!Nekem is fáj,de az pont az elenkezője, mert akkor fáj amikor sokat állok és sétálok, és az biztos, hogy a rossz tartásom miatt van!Remélem jobban leszel!Kép
Ja és a ruhákat nagyon hamar be lehet ám szerezni,meg a sok apróságot!Szerintem a legnehezebb a babbútor ügy!Meg a jó babakocsi kiválasztása!

Utólag visszaolvastam és tele van helyesírási hibával, de nézzétek el nekem!

Na megyek, visszavonulok!

Puszi:Katy és Dávid
33+4
Katy

http://www.babycenter.com/general/pregnancy/childbirth/3578.html?adcode=YHO:EDI: CAL:WKT

most találtam, a kórházi lista! nekem jobban tetszik mint az eddigiek, amiket olvsatam, és nem ír mindenhova 3-4darabot, ami engem pl mindig nyomaszt, hogy annyi kéne, de nekem nincs....
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Na amíg itt megszenvedtem ezt a pár sort, Hulcsi megszült, meg még ezren hozzászóltatok!

Az a kár, hogy a La Hallé-ban inkább kislányos ruhák vannak, de azok gyönyörű szépek, úgyhogy kislányt várók, rohanjatok!

Ja és Bagzer! Szerintem a vizeletvisszatartással lehet probléma, úgyhogy intim tornázzál, mert a szülés után csak rosszabboshat a dolog!Nem akarlak elkeseríteni!Nekem még baba előtt volt!Most Kristonozok!Mondanék gyakorlatokat, de nem egyszerű leírva bármit is átadni abból, amit tanultunk!Különbben mindenkinek ajánlom, mert azóta újra rendesen tudok wc-re járni, és egy csomó problémát már most megszüntetett.
Kép
Ezt olan rég be akartam Nektek szúrni, és eddig nem volt alkalom!

Na tényleg puszi:Katy
Katy

Gartula Hulcsiéknak és a táblázat:

<pre>
Név: Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
11. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
12. Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
13. LiliKép 31 2004.12.17.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Gabi 20 jan.6. 1 Zsombor Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
17. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
21. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
22. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
23. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
24. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
25. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
26. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
27. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
28. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
29. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
31. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
32. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
33. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
35. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei kh.
36. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
37. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
38. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
39. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
40. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
41. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>
Katy

Sziasztok!
Gratulálok Hulcsinak és Benedeknek!!!!! Sok Boldogságot!!!!KépKépKépKépKép

Bár én nem jártam intim tornára, de én is ajánlom mert szülés után tényleg jól jöhet. Nekem sajna volt gátmetszésem és nagyon szenvedtem a pisiléssel. Ráadásul igazán ingerem se volt rá, szerintem nem ártott volna az intim torna, mert amit tudtam alkalmaztam és bevált. A másik amit nagyon bánok azaz, hogy nem gyakoroltam a légzést pedig nagyon kellett volna, meggyözödésem hogy arra nagyon jó, hogy ne hullj szét. Mármint ha a légzésre koncentrálsz akkor "fegyelmezett" maradsz és nem pánikolsz be (mint én), szerintem. Ahoz viszont, hogy több óráig bírj koncentrálni a légzésre ahoz gyakorolni kell, szerintem.

Bezár a LaHalle?Kép Végkiárusítás van?

Kép
Kép
bendegúz30

Hulcsi, gratulálok! Micsoda hosszu baba! Kép

Kikocs, foggalmam sincs hogy mi az, de amit Bagzerék irnak, meg hogy ideget nyom a gyerek, az nem hangzik rosszul.

A légzés dolgot hol lehet megtanulni?

Eszter, aki karácsonyi ajándékokat csomagol, de az még nem jelenti azt hogy minden ajándék megvan.
eszter2004

Eszter!
Van egy videó kazetta az a címe, hogy terhességi torna relaxáció és légzéstechnika. Én megvettem 2500 Ft körül volt az ára, csak lusta voltam sajnosKép és nem csináltam pedig a kazi jónak tünt, majd legközelebbKép, mert remélem lesz még legközelebb.
Nekem is kéne már ajándékokat csomagolni és takarítani és vasalni de ehez a babámnak lesz egy-két szava. Pont ma egy hónaposKép, voltunk vele sétálni mi nagyon élveztük (takarítás helyett) Ô végig aludta.

Kép
Kép
bendegúz30

Szervusztok!
Én is nagyon örülök Hulcsiék Benedekjének! Gratulálok! Még jó, hogy megtudom így fórumon keresztül Kép. Persze ma este, amikor Noémivel telefonoztunk, nem voltam túl közlékeny és valószínűleg ezért felejtette el újságolni a nagy hírt.
Levente állapota nagyon lassan javul. Ebből a leginkább kézzelfogható számomra az, hogy ma reggeltől kaphat tejcsit. Az anyatej a legjobb gyógyszer, és hál'Istennek az emésztéssel minden rendben. Noémi látta a kakis (még meconium) popsiját Kép Az orvos szerint az adagolt oxigén mennyiségét is sikerült egy picit csökkenteni. Csupa jóhír!
Azért én rendesen birkózom a helyzettel. Tudom, hogy meggyógyul, mégis megráz érzelmileg. Azt hiszem a tegnapi írás azért lett olyan, amilyen, mert jól kiírtam magamból a feszültséget. Ma többször is azon kaptam magam, hogy valakivel verekszem gondolatban. Elmentem úszni, remélve, hogy utána lenyugszom. A medence után a zuhany alatt gondolatban megint valakivel anyáztam... Szóval lehet, hogy szépet írtam, de minden leírt sorom megpróbál. Talán a körülményektől független valódi belső béke is egyfajta csoda. És nem kapjuk ingyen. Persze azt is furcsálnám, ha hidegen hagyna az egész.
Noémi jobban bírja. Tudnotok kell, hogy nálunk ő az angyal! Nem emlékszem olyan pillanatra, amikor ne tudta volna hihetetlen nagy lelkierővel felvenni a pozitívan látó szemüvegét Kép. Most ő erősítget engem is és azt hiszem jót tesz neki, hogy fejheti a tejcsit és tehet valamit Leventéért. Nekem is jól esett, hogy kimoshattam a "fejőgépet"...

A Kriston féle intim torna a sok lehetséges női probléma megelőzésén/kezelésén kívül más miatt is hasznos. Ezt egy elégedett férj üzeni Kép
A mai nap is szép volt itt a fórumon! A végére felvidultam Kép
Péter
vghnoémi

egy kis +
Katy! Együtt örülök veled a bútoroknak! Nagy kő esett le a szívedről, hogy megvannak, igaz?

Csak megerősíteni tudom, amit Bendegúz a légzéstechnikáról írt. Mi sem vittük túlzásba a tanulását pedig hasznos lett volna. Azért a szülés bizonyos értelemben maratoni sportág. Egy idő után már úgysem megy erőből, csak technikából. Már az is sokat segít, ha a szülésen a kismama mellett álló férj/barát tudja mikor hogyan célszerű lélegezni, de a legjobb ha a kismama is tisztában van a dolgokkal.

Kikocska! Noémi rendszeresen kérlelte Leventét, hogy másszon ki a bordái alól, de előfordult, hogy a csemetének nem volt kedve hozzá. Ez volt talán a legfájdalmasabb... No ennél bíztatóbbat akartam írni Kép
Péter
vghnoémi

Péter!!
a legtermészetesebb hogy az ember nehezen birkózik meg az ilyen helyzetekkel!!! főleg, ha mint most, szinte nem tudtok mit tenni, nem tudtok ti segíteni Levinek, persze az, amit tőletek kap, az a soksok szeretet, az a legfontosabb neki!!!!!!!!!!!!!! ne érezd hogy nem tesztek érte semmit, mert neki is ti vagytok a legfontosabbak, és a szeretetnek is hattalmas a gyógyítóereje!!!!

az, hogy kicsit agresszívabbnak érzed magad meg nyilván a tehetetlenségből fakad! valahol le kell vezetni az érzelmeket!! vegyél box-zsákotKép

no, most megyek aludni, remélem mindenkinek jó éjszakája lesz!!

Péter, mindhármatoknak kitartást, és sok erőt kívánok! sokat gondolok ám rátok! puszi Noémiéknek is!!!!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Péter! Itt ülök és bőgök! Már Noémi is levett a lábamról, de Te aztán még felállni sem engedszKép Na, jó tényleg elézékenyültem. klassz kis szülei vannak annak a kis lurókóbökinek és tuti mindjárt nem is lesz inkubátotöltelék és majd itt fogunk csesztetni, hogy na de Péter, hát kakis pelust akrtál, nem???!Kép

Hulcsi!HIPP-HIPP HURRÁ! NAgy-nagy gratula a kis magassági nyerteshez!!!!Kép

Eszti!Nem is tudom mit írjak, hisz már mindent elkírtak előttem. de gonolok rád! És tényleg nem vagy ezzel egyedül, csak Te klassz csaj vagy és felválalod a kinjaidat, és hidd el az kifeleé visz belöle!!!!!

Aura! Mindig úgy meglepsz.Most arra gondolok amit Esztinek írtál, de tényleg mindig, ha valkinek kínja van olyan jól leírod amit gondolok,de tuti nem bírnám megfogalmazni. És meglepsz, mert az ember azt gondolja, hülye előitéletes dolog, hogy szép meg fiatalka hát mitől lenne okos?!Kép És akkor nem! Tényleg okos, vagy,sőt még hülyébbet írok, ami felületes szemlélő szerint tök abszurd lehet rád nézve, de leginkább BÖLCS, bölcsnek tartalak.
Na, nem nyálazlak tovább, mert...szóval Péter kihozta belölem!!!

Kikocs! Hogy jól megvígasztaljalak, a nővéremnek még most is szokott ott fájni, ahol leírtad, pedig már lassan másfél éves Benedek!No, de ebből annyi a lényeg, hogy van ilyen másnak is és szerintem normális, csak szar! de Áginál tényleg rákérdezhetsz, Ő tuti mond valami vigasztalót. Mondjuk, hogy: El fog múlni!Kép

Na, megyek visszafekszem, hátha el is tudok aludni! Sajna túl korán 1/2 10-kor lefeküdtem mert elfáradtam nagyon, de ennek ez a bőjtje, hoyg iylenkor meg ébren vagyok!!

Ja, Katy! Melyik fajta bútort rendeltétek meg? Nekem így képen a Mókus, meg a Gabi tetszett.

Szép álmokat MIndenkinek!

rékacs 37+5(mert már hétfő van)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Péter, annyira jó hogy irogatsz, teljesen felpezsditetted a topicot, ami eddig sem a passzivitásáról volt híres. Kép Tetszik amit az intim tornáról írtál. Kép Bagzer jól megfogalmazta, én is ugy gondolom hogy ez az agresszivitás benned a tehetetlenségből fakad. Kérlek irj mindig ha bármi újabb hired van Leventéről!

Már alig várom az első babás talit igy a pocakos talik után, és ugye Péter te is eljössz majd? Kép

Millió puszi mindenkinek, Kikocs-nak külön kitartás a fájdalmak elviseléséhez.

Eszter2004
33+6

ui: Ma megyek 4D-re!! Dejodejodejo!
eszter2004

GRATULA HULCSIÉKNAK!!!Kép

Eszter
KösziKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok, vagy jó reggelt, mert látom még mindenki csak ébredezik!Kép

Rékacs!Ráhibáztál a Mókust választottuk!KépNekünk is az jött be!
Ez a bútor ügy tényleg jól megnyugtatott!Remélem hamar meghozzák!

Ja igen!Péternek igaza van!Általában a férjek a látják a legnagyobb hasznát annak, ha inimtornázik a feleségükKép és nem is az asszony!

És tegnap akartam írni Katinka, hogy fel a fejjel, vedd úgy,hogy Lili karácsonyi ajándékként szeretne kibújni, és nem fordítva!Persze teljes mértékben megértelek, mert én már most be vagyok sózva!Hát még Te meg Edwig mennyire be lehettek!

Péter!Még mindig nagyon sokat gondolok Rátok, és ezek már nagyon jó jelek Leventénél, úgyhogy nemsokára -ahogy Rékacs mondta- jönnek a kakis pelusos napok!Kitartás!!!Noéminek meg külön pusziKép!

Na puszi, és jó hetet!Kép

Katy és Dávid
33+5Kép
Katy

SziasztokKép
Hulcsi nagy Gratula a bébihez, szép nagy babaKép

AuraKép
Igen igen elég hormonagy vagyok mostanság az biztosKép Szeretnék én kimozdulni, de olyan böszme nehéznek érzem magam,pedig kilóra már nem hiztam, de dagad kezem lábam, ráadásul már annyira zsibbadnak a kezeim, hogy fogni nem tudok velük, így aztán nem nagyon tudok kimozdulni itthonrólKép Ma a vérnyomásomat is megmérték lent a terhesrendelésen és az is 130/100 volt, aminek állítólag az alsó értéke nagyon magas.....úgyhogy kijárt a jóból...persze a manó a kibújásról hallani sem akar....

PéterKép
Azért ez már elég jó hír. Csodálom Noémit, hogy ennyire pozitív bírt maradni. Rengeteg puszi neki, és a kis Leventének is. Az anyatej csodákra képes, reméljük mihamarabb meggyógyul a kis manó.

KatyKép
Nem kicsit vagyok besózva... 26.-án indítják a szülést és az már mindjárt itt van.....

puszi mindenkinek
edwig
39+1
Vendég

Rékacs!
Persze, fogd Péterre Kép...
Hű, annyira jólesett amit írtál, főleg, hogy tőled jött, meg, hogy pont Esztyx kapcsán állandóan azon parázok, nehogy valami oltári nagy baromságot írjak szegénynek. Na de köszi még egyszer, majd én is nyálazlak, de személyesen a következő talin, és gondolom addigra Hangának is jut majd belőle Kép

Puszka, Aura, Erika
30+4
aura

jó reggelt mindenkinek!!!!
most csak bejelentkezem.

Edwig! az már rögtön itt van!!! már csak párat kell aludni!!Kép

Katinka! neked is kitartást! gondolj arra, hogy akkor fog kijönni, amikor neki a legjobb!! így a türelmetek csakis jót tehet!Kép

-mondom én, aki már most alig vááárja...azt a fránya február 2.át......húúú, még jó messze van...

bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Aura! amikor említettelek a dokinak, aszonta veled majd versenyezhetünk hogy ki fog elöbb szülni!? ezt remélem úgy értette hogy te előbb, és nem én utóbb....KépKép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

még egy....
Aura, Kikocs!!! -de más is, akinek van kedve:
mit szólnátok egy Karácsonyi zabálás elötti tornához holnap????????????????????? hmmmmmm
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!!!
Már én is akartam írni a tornát, csak a hormonagy... Naná, menjünk, legalább ráfoghatjuk a zabit, hogy "mi már előre letornáztuk" Kép

Fura, hogy ezt mondta a doki, végül is 2-a, meg 26-a azért elég messze vannak egymástól, de ha engedünk mindketten egy hetet, te plusszba, én mínuszba, akkor szülhetnénk együtt. Az nem lene rossz, de azért nem kínozlak, inkáb jöjjön időben az a kiscsávó Kép, majd úgyis bemegyek hozzád látogatni!

Ja, torna: Ha fél órával előbb sikreül odaérni, akkor még tudunk elöl helyet szerezni. Nekem eddig még sikerült, és nagyon szuper volt!!!
Megyek, megnézem mi van utána.

Pussz Aura
aura

Jimbone!
Drukk neked is, hogy ne legyen nagyobb gond!
Az antibiotikum úgy tudom a szükséges rossz a babára nézve, de nem lesz tőle baja.

Bagzer!
Voltam az Imre honlapján, de nem találtam előadást. Lehet, hogy csak nem frissítették az oldalt?!
Nektek nem mondtak semmit erre vonatkozóan, mikor Kikoccsal utoljára voltatok? Remélem, hogy torna azért lesz!

Aura
aura

Sziasztok,

Először is gratulálok a friss anyukáknak és apukáknak, és kitartást kívánok a következő hetekhez.

Bagzer: nekem is van hasonló tünetem, de ez nálam hüvelyi folyás, csak pisilés után erősebb. Tisztasági betéttel küzdök ellene. Állítólag ez normális. Sokkal hígabb, mint a normál folyás , ezért könnyen keverhető a pisivel...

Edwig és a zsibbadósok: kipróbáltam a B1-et, de nekem nem jött be. Egyenlőre semmi ötletem nincs ami használna, csak az vígasztal, hogy nem vagyok egyedül a problémával. De én még csak a 33 hétben vagyok...

Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de nekem a hátam annyira fáj, hogy mától feladtam az autóvezetést és egyedül már nem merek sehova se elindulni. Egyszerűen beáll a hátamba a görcs és nem tudok rajta semmivel sem segíteni. Egyenlőre csak állva és vízszintesen fekve elviselhető a dolog... Úgy néz ki, nekem már befellegzett. Nincs több kimozdulás, vásárolgatás, stb. Szegény férjemnek kell mindent csinálnia. Pedig valahogy le kéne utaznunk karácsonyra Szegedre a szülőkhöz, de a kocsiba különösen görcsöl a hátam.Férjem azzal víasztal, hogy majd gyakran megállunk útközben és akkor sétálok egy picit, de így is félek elindulni. Lehet ilyenkor valami kenőcsöt használni, vagy bármit, ami segít ?
vzsuzsi

lányok, köszi a tippeket, akkor igyekszem intimtornázgatni, már amennyire ez nekem megy..

Aura!! asszem nem lesz előadás, mert a múltkori volt az összefoglaló! de torna lesz! ha jól emlékszem!! Kikocs, te nem emlékszel mit mondtak??
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz!
Azért gondoltam, hogy lesz, mert azt mindig újrakezdik, ráadásul az alternatív szülésről szóló, az valahol az elején van, és azt a mi dokink tartja. Én már hallottam mondjuk, de szívesen mennék rá még egszer, és gondoltam az téged is duplán érdekelhet, csak az ünnepek miatt elbizonytalanodtam. Lehet, hogy a következő kör, majd csak jövőre indul.

Megyek La Halle-ba, hátha ott rájövök, hogy Erkának mésenincsmég elég rucija Kép
Pusza, Aura
aura

Kikocs!!!!!!!!!!!! hol vagy???
ilyenkorra mindig már teleírod az oldalt bölcsességeiddel! hova tűntél?? vagy csak én nem figyeltem, és nem emlékszem mi a mai program?! lehet hogy az após-akció végre aktuális???

bagz, aki remek krumplifőzeléket készített, és jól is lakott

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok! fájdalomügyben köszönöm a megnyugtatásokat, főleg Bagzer, mert akkor várok egy kicsit még a dokival. Semmi kedvem elmenni hozzá, most voltam pénteken. Említettem is neki, hogy fáj, mondta, hogy normális, de akkor még nem volt ez a nemérzem, meg tudtam még aludni. De ma éjjel megint alig aludtam. És igazándiból nem is a fájdalom aggaszt, mert azt el lehet viselni, hanem az, hogy fáradt vagyok, mert nem tudok tőle elaludni, és nagyon sokat keményedek Kép Várok szerdáig, aztán ha nem lesz valami, akkor azért elmegyek dokihoz, akármennyire normális, mert szülni azért nem akarok Kép

Zsuzsi, nekem a baloldalon egy ponton szokott fájni a hátam, és szintén csak állva meg fekve jó. És a kocsit sem bírom. Mi úgy döntöttünk, hogy emiatt inkább kettesben töltjük a karácsonyt. Biztos furcsa lesz, de én inkább nem kockáztatok. Úgyse lesz ilyen soha többet, hogy csak kettesben Kép Valamikor decemberben volt egy utunk Óvárra és vissza, ami kb 350 km volt, és egy du csináltuk meg. Nekem nem nagyon segített sem a párna, sem a megállások. Mikor visszaültem, ugyanolyan rossz volt, mint mikor kiszálltam, és 2 napig nem nagyon csináltam semmit utána, főleg feküdtem. Szóval gondold meg, mennyire fontos szerintem... Nem tudom olvastad-e, de itt olyan szépen mondta mindenki, hogy a karácsony az rajtunk múlik Kép

Ja, kicsit csapongok, Savitri írt, hogy 3 órát vajúdott, de azt intenzíven, és utána lett meg Hana Kép Szóval viszonylag mázlistának kiáltom ki ezennel Kép És ha minden igaz, szerdán mehetnek haza.

Péter, valószínűleg azért nem tudtál Hulcsiról, mert 10-kor kaptam én is az smst, és úgy tűnt, hogy Noémi is továbbította nekem, ahogy megkapta. Ugyanis úgy volt aláírva, hogy Vali és Levente Kép Először kicsit megzavarodtam, de aztán rájöttem, hogy ez lehet csak Kép
Egyébként meg szerintem természetes, hogy egy párnál minden konfliktushelyzetet valaki jobban kezel. Ettől lesz a két emberből egy egész. Mert ketten már mindennel meg tudnak birkózni. Mi is így vagyunk vele. Kép És ha már eszeget Levente, akkor biztos hipphopp rendbejön.

JJimbone, egy kalappal neked a hétfőhöz, sokkal jobb lesz utána, és neked is csak azt tudom mondani, hogy nem feltétlen kell az utazás a karácsonyhoz Kép A riasztó meg még olcsóbb, mint egy másik autó. Kép És nem adnának antibiotikumot, ha ártana a babának. Ilyenkor már lehet, csak ha nem muszáj, nem kell. Valószínűleg többet ártana, ha megmaradna a gyulladás a szervezetedben...

Katy, gratula a bababútorhoz!! Akkor már te is nyugodtabb vagy biztos. Kép Egyébként lehet, hogy az apralékokat könnyebb megvenni, de nekem nehéz. Annyiféle van! És nincsenek korlátok. És mindent látni kell ahhoz, hogy utána ne szomorkodjak, hogy inlább azt kellett volna. Voltam is ma a fárasztóbácsi boltjában, vettem egy-két dolgot, de inkább majd visszamegyek Gergővel. Tényleg fárasztó, de így, hogy rákészültem, nem volt gond Kép Ja, és voltam a Mammutban is a LaHalléban, ha már mondtátok, és vettem 1734 forintért egy annyira aranyos téli kiskabátot. Pedig nem is akartam eredetileg ilyent venni, de nagyon szép volt, és azt gondoltam, hogy turiban sem lenne sokkal olcsóbb... és krémszín, tehát uniszex. SZóval nem tudtam otthagyni, pedig megpróbáltam.

Ja, és még vettem karácsonyi ajándékokat is, főleg a Gergőnek. Mondtam asszem, hogy kap majd webkamerát. Hát, jó morci lettem rá, mert kb két hete elkezdte mondani, hogy majd akkor veszünk webkamerát, és akkor így lesz meg úgy lesz. Olyan rossz, mert most olyan, mintha nem kitaláltam volna, hogy mit szeretne. De legalább tuti örülni fog neki... Megvan karácsony napjára a program: tönkreteszi a gépet, majd megszereli. Lehet, hogy rámegy a 26. is Kép

Huhh, jó sokat írtam már megint.

Kikocs
32+4

kikocska

jajjaj, itt is vagyok Bagzerka Kép Tényleg, torna. ÖÖÖ, asszem jó lesz a holnap. szerintem megyek, de nem tuti. És az volt az utolsó előadás, az is volt a címe, hogy összefoglalás, ténxleg. De ha mégsem, még mindig ott tudtok maradni. Én tuti nem maradok mondjuk, mert a Schöpfiben elég kevés az alternatív módszer Kép pl a bordásfal előtt egy hűtő van... Kép

kikocska

húúú, nem akartam szótfosni, de tényleg, Eszter ma van 3d-n, kíváncsi vvagyok, miújság odabenn Kép szép lassan eszembejutnak a dolgok... pl még az is, hogy kicsit megint megfáztam, és részben azért lehet, hogy nem megyek, nehogy megfertőzzek minden kismamát, azt nagy koraszülések lennének. Kép

kikocska

na jól van, csak előkerültél!!KépKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Nemcsak, hogy előkekrültem, de le se lehet lőni most már engemet Kép MOst beszéltem Noémivel, Levente jobban van, valószínűleg azt a vírust kapta el, amitől Noémi is szenvedett (meg valszeg én ismost) ÉS lehet, hogy azért kellett neki kijönni. És ezt most már a legpesszimistább gyerekorvos mondta, szóval biztos jó lesz minden. Kérdeztem, hogy szeretné-e, hogy menjen be valaki, de mondta, hogy jól beindult a tejecske, úgyhogy 3óránként meg fejni, a többi időben meg alszik szóval most nem annyira lenne jó. Mondta, hogy Hulcsi nem tud felkelni, majd megy hozzá, aztán mondja, hogy miújság van vele. De Benedekbaba jól van. Ezek vannak röviden Kép

Képzeljétek, csokiskekszet eszem. Magamtól! Sőt, nem találtam itthon, hanem vettem, mert ennék napok óta. Lehet, hogy megtörik a csokiundor????

kikocska

Azt nézem, hogy bepótolom én számszerinti mennyiségre, ha nem is vagyok egy fél napot Kép Folyamatosan beszélek itt magamba. Mint Ttika, mikor munkára biztatta magát Kép Az vicces volt nagyon!! Kép

kikocska

Sziasztok!
Nem tudom, hogy ennyi idő után szabad-e csak így betörnöm hozzátok. Én 27 éves vagyok, az első babámat(kislányomat)várom. Töredelmesen bevallom, hogy a legelejétől olvaslak Titeket, de sosem volt bátorságom (és megfelelő internethozzáférésem) a regisztrációhoz, íráshoz. Mostanra megoldódott az itthoni hozzáférésem, és a bátorságom is összeszedtem. Nagyon nehéz így, hogy én ismerlek Titeket, Ti pedig semmit nem tudtok rólam. Tudom, hogy már a kismamiság vége felé járunk, de ha szerintetek nincs még késő, hogy befogadjatok,akkor szeretnék én is csatlakozni hozzátok, mert jó lenne tartozni valakikhez, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint én. Szóval, ha nem féltek egy "szófosós" kismamitól, akkor kérlek jelezzetek.

Minden friss anyucinak nagy-nagy gratula!!!

Zsuzsi 33+1
mazsom

Szüléstörténet

December 8 szerda.
Reggel 5-kor csörgött az óra mert 7-re CTG-re kellett menni.
Amint kikeltem az ágyból,éreztem,hogy valami kizúdul belőlem.Na,gondoltam ez a mi nagy napunk lesz!
Elmentem zuhanyozni,hajatmosni stb....mire elkészültem /kb.6 lehetett/már szabályos 7 perces fájásaim voltak.
7-re beértünk a kórházba ahol CTG után a dokim megállapította,hogy folyik a magzatvíz és itt délutánra baba lesz.
Elfoglaltam a szülőszobát,átöltöztem aztán rádiót hallgattam,csokiztam és beszélgettem Tamással és Andi barátnőmmel.
Ekkor már 3 perces fájásaim voltak és 4cm-re voltam tágulva,de még nevetgéltem és bíztam abban,hogy ilyen fájások lesznek végig."Tévedtem!"
Aztán jött a szülésznő és bekötötte az oxitocin infúziót,mert nem akartak erősödni a fájások és a víz pedig már reggel óta szivárgot.
Na,lettek is olyan gyönyörű fájásaim 2 percesek,hogy szegény Tamás ujjait tördeltem ekkor már fél 2 volt.
Amikor úgy éreztem nem birom tovább,kaptam egy kis koktélt,hogy két fájás közt tudjak pihenni.
Attól pedig rendesen be voltam kómálva,de jó volt az a bódulat.De a fájásokat csak labdán ülve ill.állva tudtam elviselni ekkor már kértem,hogy jósoljanak egy szülési időt.Mondták 6-ra lesz baba.Ezután folyton a CTG óráját bámultam,de az idő ólom lábakon haladt előre.
Aztán végre eljött a fél 6 és a dokim közölte,hogy 8cm-re vagyok tágulva mehetek az ágyra.Fekve még kegyetlenebbek voltak a fájások,ekkor már nagyon éhes és fáradt voltam az egész testem remegett.Mondták ha úgy érzem kakilni kell nyomjak.
És én nyomtam de az erő véges volt gyengültek a fájások.Kaptam még egy oxitocin löketet és csak nyomtam,nyomtam........
Aztán hopp kinn volt a kis buksi,megsimogattam aztán a következő nyomásra szinte kicsusszant picur egész teste.Ránéztem az órára,pont este negyed 7 volt.
Nagy boldogság,megkönnyebülés öntött el és egyszerre hihetettlen is volt,hogy a kisfiam ott fekszik a hasamon.
Aztán következett a stoppolás ami kicsit fájt,de engem már az se érdekelt csak Domiban gyönyörködtem.
Hát ez volt a mi történetünk!

Kép
Kép
lldicsi

szia Zsuzsi!!!!
elöször is, nekem nagggyon teccik a neved!! rózsaszínpárducos??
és tudod-e hogy fiú vagy lányka? meg hol fogsz szülni??
röviden ennyi, kiváncsian várom a válaszokat! ja, meg nevetek van máá?
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Lldicsi, köszönet a szüléstörténetért, így kívülről nem hangzik olyan csúnyán, gondolom azért belülről más volt Kép Ezek szerint te is kihúztad eda nélkül. Kép

Apropó, szülés, Hulcsinak az a baja, hogy kevés a vére, azért nem tud felkelni, de azért nagyon nagyon boldog, Noémi üzeni, hogy Benedekbaba nagyon szép, pont Hulcsinál volt, mikor fenn volt nála Kép

Mazsom, a törzsszófosóként sok szeretttel üdvözöllek körünkben, legalább nem leszek egyedül Kép Egyébként sose késő csatlakozni hozzánk, ha olvasol minket, tudod, hogy éppen most tettünk hivatalos fogadalmat néhányan, hogy a szülés után sem tágítunk innen, és babásan is szándékunkban áll találkozni majd mindig Kép
Bagzernak igaza van, írjál magadról valamennyit, legalább annyit, ami a táblázatba Katynak kell... Kép A többi majd úgyis kiderül Kép

Na, megyek, viszem az ebet sétálni... Kép NIncs kedvem egyátalán Kép

kikocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?