Sziasztok!
Edina
Szeretnék pocis képet kérni rólad
Sajnos az UH kép nekem nem mond semmit, de ha a többiek azt mondják hogy szép a kislányod, akkor az úgy is van!
Kinga
Én is nagyon sajnálom, hogy megjött a menzid! Ugye jól megjegyezted ezt a dátumot?????
Jófi
Szerintem ne add fel, nincs veszve semmi. Még nem jött meg a menzid!!!! Drukkolok neked továbbra is!
Mea
HOgy sikerült a hétvége?
Judit
Visszaolvastam. Nagyon köszönöm neked, hogy így aggódtál értem!!!! Lehet, hogy tényleg nem értettelek vagy félreértettelek, ezért ne haragudj rám! Nagyon mély pont volt
Viszont azt gondolom, hogy ez a mélypont kellett most nekem, mert beláttam sokmindent. Elsősorban azt, hoyg fel kell adnom az akaratomat, pontosabban azt, hogy "akarok" gyereket. Már csak szeretnék. Az akarással nem érek el semmit, csak a görcsölést. Csak szeretnék babát, és sikerült elhinnem, hogy Ő tudja, mikor kell jönnie, mikor vagyunk felkészülve rá, és képes lettem bízni benne, a döntésében. Eddig ez nem ment. Úgy érzem, hogy több ilyen szintű kiborulás nem lesz, persze mindig rossz lesz amig megjön, de jobban el fogom tudni majd fogadni. Most azért a vérvételt megcsináltatom, hőmérőzök tovább, akciózunk tovább mint eddig, de azt hiszem, ezután már sokkal türelmesebb tudok lenni
Mert tudom, hoyg a jövő karácsonyt már 3-asban töltjük, akár pociban akár pocin kívül
És ezt tegnap este egy finom, gyertyafényes vacsi és egy pohár bor mellett meg is beszéltük a párommal
Szóval köszönöm neked is, és igazad van, a barátságunk tényleg sokkal többet ér annál, minthogy továbbra is kössem az ebet a karóhoz
Remélem, már jobban vagy!!!!!
Babus
Jó vásárlást neked, és nagyon várom ám a képet Vali ajándékáról!
Sajnos pénteken elmulasztottalak megdícsérni a vércukrod miatt! Nagyon ügyes kismama vagy, hogy még a csokiról is le tudtál mondani, nem is tudom, hoyg vagy még erre is képes, le a kalappal előtted!
Lányok
Megmutatom a cserepemet, ha nem baj (eredetileg az erkélyen van ám)
Rakhatok fel nektek egy képet a macikról is? Olyan édik
Annácska
Hoyg vagy ma???????
Móni
Remélem én is hogy nincs baj és csak a tüszőrepi utáni dolgokat érzed!
Tündi