Sziasztok!
Jubi! elsősorban azért nem nyomom a gipszbe azakasztót mert béna vagyok!
nem tudom rendesen beletenni, volt már, hogy a keret is tönkrement miatta amikor kiesett bellőle az aksztó. Ha meg csak alami dobozba öntök akkor meg tényleg nem tudom beletenni rendesen, így nem is próbálkozom inkább! Jó nekem ez a módszer ami van, csak annak rossz aki képet kap tőlem mert szétszögelheti a falat!
Anna! Hihetetlen mennyiség ez kérem! De gyönyörűek! A katicás, a macikás, az olivás a kedvencem és a szentcsaládos is nagyon jó lett! Gratulálok!
Mivel szórtad be őket, hogy így csillognak? Én a Hanga hercegnősképét avonos körömdíszítő csillagalakú csillámmal
Sztigris! csak azt mondhatom mint Annának, hihetetlen sok és nagyon szépek!
Itt is a katicás a macis és a borosak tetszettek a legjobban! meg az utolsó a manós nagyon jól kitaláltad, hogy így felezted meg a szalit! ötletes, lehet el is lopom ezt a megoldást!
Jubi! Én is krétáztam a köcsögöt és szerintem a Tiéd is nagyon jó lett! Nekem tetszik, ha neked nem kell jöhet hozzám legalább lesz nekem is, bár lehet hogymegtartom a sajátomat és akkor kettő is lesz?!
De komolyan szép lett nem értem mi a bajod vele! a macisat meg kérdezni akartam, hogyan csináltad, de látom előrelátó módon inkább már le is írtad! Nagyon ütős lett, hihetetlen jó színe van a keretnek és összeségében az egész kép nagyon klassz. Ha eladásra szántad nyugodtan, kérj érte többet!
Minden pénzt megér!
Ági! Köszi az anyagot, már el is mentettem, remélem nem leszek túl szerencsétlen és tudok valami szépséget alkotni én is! Köszi!
Kodám! Jó hogy látlak!
remélem jól vagytok mindannyian! Annyira kedvellek, hogy mindent csinálok amit Te! ...szerdán megyek a fogászatra..
A fahéjas kép meg már csomagolás nélkül nem is jó?!
De minek adnám neked amikor te sokkal szebbeket tudsz csinálni! Te voltál az elsők között nem akik 1általán ki merték próbálni ezt a tecnikát! legalábbis nekem úgy rémlik, hogy nálad láttam ilyet anno! Szóval neked hála az ötletért!
Vettem neked meglepit, majd figyelheted az angyalkákat!
Paat! Visszautasítom a vádakat!
Ha te nem állsz elő a szép kis katis képekkel, nekem soha nem lettvolna, mert még ilyen szép kis papírost nem is láttam! szóval most is köszi a segítséget!
stuci! Mé má az is bajha az ember őszinte!
Megnéztem a könyved...tudod mit tényleg utállllak!
Nem semmi vagy az biztos, de ezt már többen megállapítottuk itt! figyu! a barinőd helyett bevállalnám szivesen, nekem nincs tele semmim! szóval jöhet ezerrel!
Kicsit off ahogy írni szoktátok. de most én is dillemázom nagyon. ha a szüleim vagy tesóm kap ajándékot fél perc múlva keresik a megfelelő helyet hová tehetnék és látom rajtuk nagyon örünek neki. Anyós ezzel ellentétben hetekig ki sem rakja és akkor is csak -már bocs-tényleg a többi sz@r mellé. Nem keresi neki a helyet hanem odavágja a többihez. No most ciki ezek után ha karácsonyra mindenki kap képet csak ő nem?! hmm???
Ja még a citromos köcsögre visszatérve szerintem nem az enyém az alapötlet-bár meg akartam nagyon csinálni-de azt hiszem minimaxi csinálta meg először. Úgy emlékszem nála láttam!
No most már befogom, edig aludtam a gyerekek de ez látszik is sz irományból
Bocsi hogy ilyen hosszú lett!
abby