Na egy gyors bejelentkezés.
Szerintem már mindenki készülődik a Karira, úgyhogy mindenkinek igazolom a távollétét
Tegnap délelőtt nagy sírás, rohanunk be a szobába, hogy mi van, hát a Réka hasra fordult - végre egyedül - csak nem tudott visszafordulni, mert odagyűrte a takaróját
Utána megint sírás, akkor meg combig kidugta a lábát a rácsok között és nem tudta visszahúzni
Kis kópé. Mostmár teljesen átrendezni a kiságyat, le akarja szedni állandóan a fejvédőt, a cumiját meg folyamatosan lökdösi ki a rácson
Most kivonom a "forgalomból" az olyan bébiételeket, ami almát tartalmaz és figyelem a csajszit, ugyanis pár napja bukik vissza valamennyit, de nem kaját, hanem szerintem gyomorsavat, víztiszta, de iszonyú kesernyés szaga van. Általában ha fekévés után fel van véve böfizik és utána jön vissza neki, hallani ahogy nagyot nyel, hogy visszamenjen, de nem mindig sikerül.
Vagy esetleg lehet ez valami mástól???
Egy-két napig figyelem, aztán ha nem változik szólok a dokinak, mert bizti nem szerecsés dolog, nehogy kimarja neki a nyelőcsövét, vagy a kis gyomrát.
Rami nektek volt ilyen, vagy Noncsi a kaját bukta vissza egy az egyben???
Bocsi, hogy most ennyire ego voltam. Mindenkinek puszi, vigyázattok a gyerkőcökre!!!
Hugi!
Itt is boldog hófordulót Mazsinak!!!!
Meli