Sziasztok!
Dondon: Mi volt pénteken? Mit mondtak az ARO-n? Remélem, lassan az éjszakák is könnyebben telnek, és hamarosan újra belevághattok. Nem hiszem, hogy az ICSI vagy IVF volta befolyásolná a megtapadást. Az csak a megtermékenyítési eljárásban jelent különbséget. Nekünk ICSI volt, a párom miatt októberben, szépen meg is termékenyültek a petesejtek, 17-ből 12embrió lett, és csak egy nem osztódott megfelelően. Most 9 babánk didereg. Nekem egy 8 és egy 9 sejtes embriót ültettek be, el is indult a terhesség, de vetélés lett vége. Lassan itt a következő "menet" (február 14-én megyek Murber doktorhoz, remélem, indulhatunk is
) és bevallom őszintén, félek, hogy megint így lesz. De igyekszem mindent megtenni és nagyon pozitívan hozzáállni. Azért vigyázz a tornával, nehogy bevérezz vagy valami gond legyen, csak szépen óvatosan...
Edina: Remélem, jobban vagy lelkileg! Nagyon szorítok Neked 1-én!!! Nem lesz semmi gond! Enni-, innivalót vigyél, zoknit ne felejtsd el, mert a vizsgálóba mezítláb kell bemenned és ne foglalkozz azzal, ha a doki esetleg kicsit mogorva. A röntgen asszisztens néni végig Veled lesz, ő nagyon kedves. Aznapra ne tervezz semmi megerőltető munkát, pihenj, feküdj otthon!!
Dekatka: Üdv itt! Sajnálom, hogy Ti is már ilyen régóta vártok hiába a babára, de örülök, hogy csatlakoztál hozzánk a fórumon
. De jó, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot! Holnap már mentek is
. Itt a klinikán mindkét félt teljesen kivizsgálják, Neked hormonszinteket fognak nézni a ciklus különböző napjain, és a párodnak is kell andrológushoz menni, és a lelet alapján a professzor elmondja, mi lehet a gond, és milyen kezeléssel tudnak babához segíteni Benneteket. Holnap Murber doktorral fogotok csak találkozni, kb 5 percet fog Veletek beszélni, elmondja a kivizsgálás menetét, csinál Neked egy UH-t, és odaadja a szükséges beutalókat. Ha van 1éven belüli rákszűrésed, azt vidd el, ha nincs, akkor gyorsan csináltasd meg, kérni fogják!
Csipcsab: nagyon sajnálom, ami történt
, de látod, csodák igenis vannak (én is minden hónapban reménykedek, hátha én is részese lehet a csodának), és ha egyszer spontán megfogant a bab, akkor nagy esély van rá, hogy ez máskor is megtörténhet
.Csak ne add fel!! Az új "indulásig" is nagyon vigyázz magadra, próbálj meg kikapcsolni, feltöltődni!!
Sziszi: Nálad van valami előrelépés? Hívott már Szalay professzor?
Zuzmaring: elkezdted a fogyókúrát? Szurkolok, hogy sikerüljön elérni az elvárt súlyt
!
Kelemen: hogy haladtok a kivizsgálással?
mmzsó: mi újság Veled? Lassan Neked is letelik a várakozási idő. hogy vagy? Mikor tervezed újra menni a klinikára?
Mindenkinek nagyon szép hetet!
Puszi Nektek