Sziasztok!
Amivel a múltkor elmaradtam, (olvastam ám több részletben, csak írni nem jutott időm, de erről később)
Évi! Nagyon nagyon drukkolok!!! De mindennek rendben kell lennie és kész!!!
Viszont elszomorító, hogy ha te nem olvasol meg jársz utána dolgoknak, akkor talán nem is derül ki most sem ez a pajzsmirigy betegség.
Kíváncsian várom a holnapi UH eredményeket!
Egyből megnéztem a leleteim: Bencével a pocimban nekem sem néztek soha TSH-t. Terhesség után, tavaly januárban 2,63 volt. Előtte adatot még nem kerestem, most nem tudom mennyi lehet. (hajtott a kíváncsiság, főleg, amit a blogban írtál, hogy fiús anyák rizikófaktornak számítanak)
HCG: nem semmi, mennyit nőtt! Úgyhogy nyugi, minden ok lesz!
Ircsi, Woody! Nektek is nagyon nagyon drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön kistesó, remélem sok jó hírt lehet még olvasni hamarosan!
Tündi! Nagyon sajnálom ezt a sok rossz hírt!
Ha baj van, az csőstül jön.
Remélem jobban lesz apukád, és Zoé is! Tényleg, mit mondott róla a doki?
Hiszti nálunk is van, elég rendesen mostanság... Földhöz vágja magát, kiabál, krokodilkönnyek... Mindent akar, amit nem szabad, és eddig elfogadta, hogy nem lehet. A NEM korszakunkat éljük. Nem akar öltözni, pelust cserélni, aludni, fürdeni, (az evésre azért nem mond nemet
) úgy kell kicselezni, ha kimondod előtte valamelyik szót, már kiabál, hogy nem, és elrohan a lakás másik végébe. Elég nehéz, elkezdtem magam okolni, hogy biztosan valamit elrontottam, és magamra vagyok dühös, ha nem tudom megoldani a helyzetet, mert a fiatalember olyan hisztit csap, hogy zeng a ház. Sikerült régebben ezeket a hisztiket lecsökkenteni max. 5 percre, mert elfogadta, hogy nem engedek és kész, akármit csinál. De most is ugyanúgy csinálom: figyelmeztetem, rászólok, ha nem fogad szót, megteszem, amit mondtam (pl.: ülj le szépen a széken, különben anya levesz), ha hiszti jön, megmondom, hogy én szóltam előre, és akárhogy sír, nem engedem meg, nem figyel, elmegyek, hiszti folytatódik, kicsit később visszamegyek, megölel, megnyugszik, elmagyarázom újra, hüppögve végighallgat. De ma már égnek állt a hajam, felmászott a csúszdára, felállt, hajolt előre a tévéhez... Aztán az étkezőszéken állt fel...
Mares! Ez szerintem hülyeség, nem kell bölcsibe adni, ha nem szeretnéd, és nehogy azért ne szeresse kistesót, mert azt érezze, miatta kellett elmennie bölcsibe... Az elején biztosan nehéz lesz 2 kicsivel, de hidd el, hamar összeszoknak, Gergő is ahogy nő, bevonható lesz segítségnek, érezheti, hogy ő is fontos, jobban átélheti, megszokhatja, milyen ha van kistesója, nem minden figyelem az övé, amíg alszik a pici, tudtok együtt időt tölteni, meg fogod tudni oldani, nyugi!!! Csak magadra hallgass! Csak ha te is úgy érzed, nem bírod 2 kicsivel, pár napra jobb, ha bölcsiben van Gergő, akkor vigyed.
Milyen nagy Gergő!!! És igen, Bencének is az a legjobb játék, amit nem lehetne... Ez biztos valami életkori sajátosság.
Köszönjük a képdicséreteket!
Most hétvégén is voltunk lent Füreden, sokkal jobban feloldódott Bence, többet sétált, csúszkált, futkosott a jégen.
Ircsi! Pszichoterapeuta: nem semmi, de nagyon jó!
Én is szeretem a pszichológiát, egy időben azt akartam tanulni, mindig anya könyveit bújtam. (elvégezte a szociális munkás szakot, és tanultak pszichológiát is)
Copfos Chloe nagyon csinos! Ilyenkor mindig Bencének lány kistesóra vágyom!
Hintázás: most már elviselném az olyan időt itthon is! Mi is csak bent tudunk egyenlőre.
Claire! Szuperek a képek a gyerekekről! Úgy megörültem, mikor megláttam, hogy tettél fel!
Bence is megtanult mindenre felmászni... Kanapé, fotel, szék, az asztalt meghiúsítottam.
Dia! Irigy-irigy, hogy suli és gyerekek mellett még erre is marad időd! De nagyon szépek!
Woody! Pihenés: szuper!
Azt hiszem, nekünk sem ártana! (mi Hévízen voltunk nászúton
) Rövid hajú Lili képek? És rólad kiskori? Kíváncsi vagyok nagyon! A játszóház meghiszem, hogy jó móka volt!
Bekri! Munka, ejha! Építkezés: hát az biztos, hogy pénznyelő... Mindig van valami, amire kell, anyósomék még 23 év után is vesznek azt, amire szükség van, csak annak idején nélkülözhető volt. De legalább olyan lesz a házikó, amilyennek ti szeretnétek, elképzeltétek!
Rólunk: holnap megyünk a 18 hós oltásra. Továbbra sem akar Bence éjjel betakarózni, se pléd, se takaró, se hálózsák, semmi, múltkor már 1 órát ébren voltam, 2 percenként takargattam, nem bírtam tovább.
Elég hideg van éjjel, kicsit köhögött is, de felöltöztettük azóta. (zokni is, body is kerül rá,eddig csak pizsi volt)
Az alvással teljesen kicsúsztunk, nem tudom miért, de délelőtt megint fél 10-10kor kelt, előbb ébreszteni nem lehetett, délután nem akart elaludni, órákat szórakozott a szobában, hiába voltam csendben, mentem ki, így későn kelt fel, szinte már este, aludni meg csak 11kor akart... Hullák voltunk Tomival, tegnap negyed 12(!)-re volt hajlandó elaludni, közben persze hiszti is volt, mert túlpörgött, de nem akart előbb sem aludni. Ma 8:15-kor kelt, kihasználtam, így újra fél 2-kor aludt, 15:50-kor felkelt, igaz, 10re aludt csak el, de haladunk így is, remélem visszaáll a rend! Van ötletetek, ezzel mit lehetne csinálni meg a nagy nemezéssel?
Festéket múlt szerdán megrendeltem, péntek-szombat megérkezett volna, de a fagyveszély miatt nem vállalta a futárszolgálat, elvileg a héten enyhébb idő lesz, és akkor hozzák, hát jó lenne... Nekem már olyan mehetnékem van, pláne, hogy szerdán folyósítanak, s utána mehetünk a földhivatalba, hogy mi szerepeljünk végleg a tulajdoni lapon.
Na de előbb legyen minden készen, aminek kell, ezt a kis időt már féllábon is kibírjuk!
Tudom, még mit akartam: szavak nálunk rengeteg van, össze is tudja kapcsolni, kedvence az "itt az apa",.
Sok mondókát, éneket befejez egy-egy szóval a megfelelő helyen, felismeri képről őket, mindent megmagyaráz. Holnapra összegyűjtöm. A legújabb és számomra legkedvesebb: fogja a maciját, ringatja, és mondja neki, hogy tente, baba, tente!