Sziasztok!
Köszi a kedves szavakat,én is el vagyok tőle olvadva.Olyan kis picike,törékeny,de annyira cuki,igazi kis ösztönlény,úgy eszik,hogy öröm nézni!!!
Látom így a finisben már mindenki szeretne túl lenni rajta..megértem!
Verzso,bár már nem olvasod,szurkolunk neked nagyon,és várjuk a jó híreket!
Ducimami!
Neked hatalmas gratula a szép méretű babódhoz!!!
Sok-sok tejcsit,nyugodt éjszakákat nektek!
Judit!
Na akkor,csak hogy picit megnyugodj!
Szóval szerda reggelre uh-ra és vizsgálatra voltam hivatalos,és a doki már hétfőn mondta,h lehet felvesz osztályra.Elég korán volt jelenésem,így a törpéket nem tudtuk oviba vinni,de én úgy terveztem,h itthon maradnak,tudtunk volna hívni vkit,h vigyázzon rájuk,de végül mégis magunkkal vittük őket.
Doki megvizsgált khm...majdnem 2 ujjnyi méhszáj,majd csinált egy uh-t,mondta,h bébi 2,5 kg körüli,picike,meg amúgyis milyen idő van,3. baba,és messze lakunk,maradjak.Azért uh után biztos ami biztos alapon megint megvizsgált wááá de jó volt
,és közölte,h hívjam a szülésznőmet,mert ma itt baba lesz!
Férjemet hazaküldtem a gyerekekkel,szülésznőt hívtam,megbeszéltük,h míg ő nem ér be,addig nem csinálnak velem semmit. Felmentünk a szülészetre,rám tették az NST-t,ami mutatott kósza fájásokat,csak én nem éreztem. Megérkezett a szülésznőm,jött a doki,megvizsgált jupijé
,és mondta,h megrepesztjük a burkot.Választhattam szülőszobát,nagyon szép volt,saját fürdőszobával,kád,labda miegymás. 10:30-kor repesztett burkot a doki,de a fájások nem nagyon akartak jönni. A hangulat viszont nagyon jó volt!
Szülésznőm nagyon jófej volt,jókat nevetgéltünk,én üldögéltem a labdán,ő masszírozta a derekam,zenét hallgattunk,de a fájások még mindig elég lájtosak voltak,de azért már rendszeresek.Néha már belekapaszkodtam az ágykeretbe!
A doki is jött-ment,poénkodott,nem egy vajúdáshoz hasonlított a helyzet. A doki még egyszer meg akart vizsgálni,de nem tudom,h akkor már hogy állt a méhszáj,mindenesetre mondta,h kössenek be oxytocint,ekkor volt 13:45. Ezt kb ahogy bekötötték olyan fájás jött,h lepadlóztam.Majd szépen sorban a többi is (na ez volt az a pont,hogy már nem volt kedvem viccelődni)
olyan 2 óra után lehetett. 1-2 percenként még néhány keményebb fájás jött,amikor már hányingerem is volt,meg szédültem is,mondta a sz.nőm,h inkább mostmár feküdjek fel...doki jött,mondanom sem kell bekukkantott,mondta,h gyakorlatilag nyomhatok is.Ekkor már szenvedtem mint a kutya,fájt mint állat,abszolút nem voltam közreműködő,nem vagyok magamra büszke!!! hiába fogtam fel,amit mondanak,honnan fogjam a combom,mit csináljak,mit ne,olyan szinten ellenálltam/ legalábbis megpróbáltam ellenállni a fájdalomnak,ahogy csak lehet.Mondta is a sz.nőm,h akkor nem fogja tudni védeni a gátat.Ühüm,pont nem érdekelt,sőt ha akkor vágják fel a hasam az sem érdekelt volna,csak attól a fájdalomtól szabadítsanak meg!Igazából innen már nem sok volt hátra,talán 3 fájásra kijött ez a puncis. 14: 15 volt!Azt hittem szétszakadok,meg meghalok,meg minden hasonló jó,de még itt vagyok!
Nyöszörgött a kistündér,gyorsan a pocakomra tették,egyből megnyugodott! Picit velem volt,majd elvitték,rendbetették,lemérték,és inkubátorba került,mint minden újszülött itt.Megszületett a lepény is,az már semmi!!!majd megnézte a doki,h van-e dolga,mert vágni ugyan nem kellett,de azért csak le kell csekkolni a dolgokat. Mivel volt egy méhszájsebem,amiről tudtam is,és az vérzett,úgy gondolta az orvos,ha már ott vagyok helyreteszi! 1 öltés volt,de kb. 10-szer fogott neki,mert úgy remegett a lábam. Fájt,szúrt,meg azóta is érzem,ha elfelejtkezek magamról és lendületből huppanok le!:evil:
Összességében azt mondhatom,hogy az igazán szenvedős rész az 20 perc volt,de inkább csak a kitolás rész,talán 10.De az nagyon! Végig tuningoltam magamban,h igen,ettől féltem,ezért nem akartam szülni,és ez nagyon rossz hozzáállás!
De mindegy már túl vagyunk rajta,és ez olyan jó érzés!
Remélem senkit nem lomboztam le,keltettem bennetek félelmet!Ennyi szenvedést meg ezerszer megér egy ici-pici szeretet-gombóc,aki egyenlőre szopizik meg alszik feszt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patricia83 2012.02.13 15:41-kor.