Tüni!
Hogyhogy? Miért?
Én a Rókusba soha de soha nem mennék, még a doki után sem. Ha azt mondtad volna, hogy pl. a Szt. Istvánba ment, akkor mennék utána...
A rooming-in nekem nagyon-nagyon fontos, és mindig is azt hangoztattam, hogy a kórház előrébb való, mint az orvos, mert az orvos "csak" a szülésnél van ott, de a 4 napot a kórházban töltöd, és egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan.
Ettől függetlenül most nem irigyellek a döntésért, mert azért a doki nekem is sokat számít így már, hogy 3 gyereket nála szültem... Lehet, hogy a 4.-et nem nála fogom?
Szerintem valószínű csak a szülőszobát kell ott megnézned, hogy lásd a különbséget.
De én azért is ragaszkodom a rooming-inhez, mert úgy tudom, hogy mi történik a gyerekkel, senki nem próbálhat a maga ötlete szerint bánni vele (pl. tea, tápszer feleslegesen).
Ragaszkodom az egész napos rooming-inhez is, mert nem szeretném, ha a gyerekem a csecsemős részlegen sírna esetleg magányosan, miközben a csecsmősök rá sem hederítenek, ahelyett, hogy mellettem aludna az ágyacskájában vagy az enyémben.
A gyerek az első és az a hely, ahol azt, hogy maximálisan velem legyen, biztosítani tudják.
De ki az, aki elvállal szülés előtt 3 héttel? Milyen az ügyeletesnél szülni?
Azért lehet, hogy én inkább azt választanám, főleg ha van szülésznőm...
Beszti