Mindenki, akinek a mézeskali kemény maradt: Ha már nem fogadjátok meg a tanácsomat, hogy narancshéjjal a tetején meg alján (papírral elválasztva) dobozolni, akkor párás, hűvös helyre érdemes tenni. Pl ablakba. Anyukám ki szokta teregetni a kövön papíron pl... Nekem már puhák, amiket narancsoztam. Amiket csak úgy a szobában tároltam, azok persze még nem, de nem is volt cél. Pedig az én kalácsaim egy nappal fiatalabbak
Már majdnem mindenki írt mindenre, de azért pár dolgot írok.
Jimbone, nagyon nagyon sajnálom, ami van veled, remélem azért nem vagy nagyon ideges most, hgy már nagyjából tudod, hogy mi lesz veled. A megfázás meg még jó nagy hab a tortán.
Szóval nagyon kijutott neked. Remélem teljesen megoldódik majd, és csak rossz emlék marad majd.
Bagzer, Marcihoz, vagyis a közös 4 évhez gratulálok
Mi már a házasságit ünnepeljük csak, pedig eleinte az első csóknak volt a nagy jelentősége. Aztán most már én is elfeldkezek róla, az utóbbi két évben már csak napokkal később jutott eszembe
Meglepő...
Füstügyben meg azt szoktam mondani, mikor néha betévedek ilyen helyre, hogy igazándból az, hogy benn lakok a belvárosban valószíűleg sokkal többet árt, mint hogy egy hónapban egyszer füstösebb helyen vagyok. De azért ahol lehet, elkerülöm, mert utána mindig köhögök egy-két napig
Bár most már sehova sem megyek
És szerintem ha dolgoznék, mégsokkal többet ártanék
Ennek ellnére mi itthon szilveszterezünk, csak öregesen kettesben.
Orbis, jó, hogy nem esett bajod, a Lehel csarnoki sztori meg olyan kedves!
Én is meghatódtam, ahogy meséltem a Gergőnek
És én is Lilire gondolok folyton. Nem tudom eldönteni, hogy drukkoljak-e, hogy szüljön, vagy azért, hogy bennmaradjon 25-ig. Mi jól megbeszéltük a dolgokat telefonon, szal nem fűzök hozzá mást...
Még babacipeléshez, mert ugye muszáj valamit hozzáfűznöm, pedig igyekeztem, hogy ne, de nem megy, szóval annyit, hogy azt olvastam, azért is nem annyira ajánlják az egész piciket vinni nagyon, merthogy az állandó környezetre és nyugalomra van szükségük, és hogy minél kevesebb szokatlan inger érje őket. És lehet, hogy azért is mondta a doki, hogy inkább ne, mert az ilyen családi találkákon jó nagy ricsaj meg hangulat szokott lenni. De mint tudjátok, én rettenetesen félek ezektől az első időktől, és én biztos minden ilyent inkább megfogadok, csak nem árthat
Én nem parázok itt a terhességi dolgoktól, de annyira félek, hogy akkor valamit elrontok. Persze úgyis, de annyira szeretném, ha nem
Na, mindegy. Majd úgyis kiderül
Ttika, akkor ha szombat van, akkor ez a te utolső napod, de azért fogunk látni sokat, ugye? Írtad, hogy nem korlátlan a netetek otthon. Tipp: csatlakozás után letöltöd a napi termést, majd megszakítod a kapcsolatot. Megírod a hozzászólásodat WORDBEN!!!, újra csatlakozol, bemásolod és elküldöd. így megúszod kicsit több kapcsolási díjjal, viszont kevesebb percdíjjal...
Na, ennyi voltam. Még nem biztos, hogy mára, mert még tévézünk
Jó volt a cserebogaras film egyébként. Na, ezt még muszáj megosztani veletek. Egy ,momentum tv káros hatásairól. A hal is megtanulta a tv-ből, hogy finom a szúnyoglárva, holott előtte rá se nézett. Aztán levetítették neki, hogy egy másik hal megeszi, és akkor már ő is. A gyerekek meg mégjobban. És azzal is volt egy kísérlet. Nézzétek meg az ismétlést vasárnap este! Egyébként arról szólt, hogy melyik gyerek népszerű, kivel játszanak szívesen, meg ilyenek.
Na, tényeg befejeztem
Kikocs
32+1