Új privát üzeneted érkezett!

Huhh. na, ez jó hosszú nap volt most.
Először is gratulálok Mártinak, végre nem kell aggódnia, hogy hazaengedik-e a kórházból Kép Jaj, már alig várom, hogy lássak vaciúj babákat megint!! Kép Noémiét nem láthattuk, még apukája is naponta egyszer nézheti csak meg. Noémi jól van, mindenkit nagyon puszil. És nem szeretek ilyent mondani, de nagyon pozitív Kép Szóval nagyon megnyugtató volt látni, hogy szülés után lehet ilyennek lenni Kép Két és fél órát voltunk benn Kép
Hulcsi is puszil nagyon mindenkit, ő kicsit szomorú, hogy 3000-es a méhszája, és semmi jele annak, hogy ki akarna jönni a kisfia. Szegény. Ráadásul olyan szobában van, amiben már mindenki babázik... Kép Jövő hét csüt császározzák meg, ha továbbra sem történik semmi. Kérte, hogy ha tudunk, meg van kedvünk, akkor menjünk megint. Szóval akár mondjuk jövő keddre megbeszélhetünk valamit megint a Szabolcs kórházba Kép Valószínűleg Noémiék is benn lesznek még akkor. Talán ma vagy holnap kiveszik a babót az inkubátorból, de biztos kell még maradniuk egy darabig. Ja, és mindenki drukkoljon, hogy otthon karácsonyozhassanak Kép
Huhh, megjütt a gergő, úgyhogy most én inkább kicsit férjezek, és majd jövök a hozzászólásregényemmel később Kép Meg szólok Savitrinek, hogy menni baba lett.

Na, jó, azt az egyet nem tudom kihagyni, hogy Bendegúz, Gyönöyrűűű a kisbence!!!

A többit majd később... Kép
Kik.
32+1

kikocska

Sziasztok!
Mindenkinek gratula a babákhoz!! Úgy látom, nem hiába küldtem a kikelni akaró tojást Kép Lám ki is keltek!!
Kép

Noémivel minden rendben, teljesen feldobódott és vidám és virgonc, büszke mami, ami érthető. A babucit nem láthattuk, koraszülöttosztályon van. Azt ígérte, lesz nemsokára fénykép! És kéri, hogy drukkoljunk, Karácsonykor már otthon lehessenek!

Hulcsi nagyon szeretne már szülni, de még mindid 3000-es a méhszája!

Bagzer!
A legutóbbi talin csak annyit beszéltünk meg, hohy még januárra szeretnénk egyet, de konkrét időpont még nincs. Utána már csak babásat tavasszal.
Ja, és szilveszterkor én is házibuliba megyek!!!

Kééépzeljétek, mi történt velem a Lehel csarnokban! Egy bácsi előreengedett a sorban, pedig mondtam neki, hogy sokmindent fogok menni. Aztán a végén mégegyszer megköszöntem, és azt mondta, ne sértsem meg, nekünk ez a minimum, ami kijár, azért amit vállalunk. Majdnem elbőgtem magam, mondtam neki, szerintem egyedül van a véleményével sajnos. Azért megnyugtató, hogy vannak még ilyen emberek.

Kikocs!
Tényleg majdnem gatyaféken jöttem le a lépcsőn, tisztára bepánikoltam, hogy mi lesz, ha leesek. Olyan lassan jöttem, hogy szerintem hülyének nézett, aki látott Kép

Ja, és képzeljétek, itt fenn a hegyen nálunk megmaradt a hó!!! (aminek most kivételesen nem tudtam felhőtlenül örülni)

Eszter:
Hátha, ha arra kényszerülsz az időjárás jóvoltából, hogy otthon maradj, rájössz, hogy nem is olyan rossz otthon, és nem dől össze a cég nélküled! Legalább lenne valami haszna ennek a pocsék időnek Kép

Na most megyek, összekapom a lakást, mert jön át egy barátnőm és hát.... szóval van mit csinálni.

Pussz:
Orbis (33+3)
orbis

Na Kikocs jól megelőzött!! Kép
orbis

Hahócsek!

Kikocs nagyon köszi, hogy felhívtál ,bocs csak éppen jöttek látogatni...Kép
Örülök, hogy Noéminak ilyen jó kedve volt...
sajnálom, hogy nekem meg ilyen blllááá..
de most délutánra már egész jól kezdek lenni!KépKép
Azt akartam még mondani!Hogy minden topicos figyeljen, hogy szülés után is jöjjön, mert majd úúgy szeretném, ha lenne olyan jó kis tali babákkal együtt!!KépKép
Millió pusz, eszti
esztyx

Spectro neked is naaagynaagy gartuláció! várjuk ám a történeteket is meg a kééépeeett!!!

tök jó hogy Noémi ilyen jól van!! örvendetes hír!!!Kép

Orbis, helyes lehetett a bácsid! ilyenkor én is úgy elérzékenyülök, és elmondom milyen ritka ám az ilyen....sajna

most értem vissza a vacsi-ebédről, jó volt, jól meg is tömtem magam!

húúú, remélem ma már összejön véégre ez az orvosostalálka, mert már vagy három nem jött össze, nem miattam. szóval ma is aszonta sűrű napja van/lesz, ügyeletes, jöjjek minél késöbb, ami nekem is jó, mondta hogy úgy éjféltájt, aztán hogy na jó, ez csak vicc. szóval örülök hogy ilyen helyes fickó, mondta is hogy már kéne találkozni, hiszen nemsokára meg is szülök, és addig azé jó lenne......hát igen!
szóval drukkoljatok, hogy ne mondja le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Esztyx, örülök hogy jobb a kedved! szerintem is az lenne a legjobb, ha nem te mennél, hanem anyud jönne hozzád!!
ja, és ha unatkozol otthon, fotózd jó sokat a babót, és rakd be az albumodba!!!KépKép
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok kismamik!
Végre visszakapcsolták az internetet. A hidegfront klassz kis fájásokat hozott(ahogy azt Eszter2004 megírta nekem sms-ben), amelyek egész nap gyötörnek. Még rendszertelenek, de lehet, hogy nem húzzuk ki ezt a hétvégét. Pedig kikéne, mert a dokim Parádsasváron van és nem tud hazajönni. Mindegy, a szülésznőmre számíthatok. (na erre jó a választott szülésznő).
Apa nagyon izgul, mert még nem gyógyult meg teljesen. Képzeljétek összepakoltatta velem a kórházi csomagot. (mondjuk épp ideje)Most meg leugrott a boltba csokiért, ha esetleg már ma éjjel indulni kéne.
Azért jó lenne kihúzni hétfő estig, mert a házassági anyakönyvi kivonat másolatát, csak hétfőn délután lehet intézni. De hát Hanától a legkevésbé sem várom el, hogy az ilyen hivatali idiotizmusokat szem előtt tartsa.

Esztyx! nem te jósoltál nekem dec.17-et?

Egyre gányabbul fáj! Még a végén komolyra fordul a dolog tényleg

Lili(38+6)

KépKép
savitri

Lili, nagyon nagyon izgulok érted! Elvileg bármi lehet! Huh! Figyeld a fájásokat, mérd az időt. Próbálj meg nyugodt maradni. Ha menni kell, akkor viszont apa nagyon vigyázzon az uton, mert minden tiszta jégpálya. Inkább nagyon lassan. Tudod, van idő.... Kép

Puszi,

Eszter
eszter2004

Juj, Savitri!!!!!
szorítunk ám neked!!!!!!!!!!!!!!! az utakon télleg vigyázzatok, nagyon csúszik minden!!! én nem emlékszem, mi volt a pontos jósolt dátum, de kb 2hete volt az a találkozó, nem?? és Esztyx 2hetet adott!!KépKép
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Savitri!
Nagyon örülök, hogy rendeződött a net-ügy, és vagy végre. Én tulajdonképpen az új (ma már 3.) topicbabának is örülnék, persze ha te nem, akkor én sem, szóval érted. Persze jobb lenne, ha nyugodt lehetnél, met ott a dokibácsi, de biztos nem lesz baj, most felkészültek a kórházak, pont a front miatt. Mindenesetre feltétlenül értesíts valakit, ha van miről!!

Én is elküldöm a pocaktalis címre a számomat, mert azt hiszem, nem tudják túl sokan!!

Amúgy most ment el a barátnőm, olyan rövid ideig tudott maradni, hogy nem is volt érdemes rendet rakni Kép
Viszont csináltam nagyon fini gyümölcsös-túrós-joghurtos-babapiskótás nasit, úgyhogy mindjárt neki is esem!!

Na pusza
orbis

Sziasztok!

Először is nagyon nagy gratula Mártinak és Csillának!!!! Kép

Voltam ma a dokinál, de semmi változás (maradt a 2110-es méhszáj). Viszont nagyon hamar végeztem és mindenki nagyon kedves volt. Kép És az asszisztens véletlenül bezárt minket a vizsgálóba a dokival meg egy szülésznővel. Kép Mondtam nekik, hogy akkor akár szülhetünk is, olyan jót nevettünk. Kép

A hidegfront nálam annyit hozott, hogy szinte folyamatosan keményedek, de fájások nélkül. Azt hiszem, ma tényleg kipróbáljuk az eszkimó-módszer hatékonyságát. Kép

Savitri! Hajrá-hajrá, hátha a te "kiscsibéd is kibújik a tojásból!"

Esztyx! Örülök, hogy jobb lett a kedved! Kép És szerintem is hívd át Anyukádat, jót fog tenni biztosan. Ebben az ítéletidőben eszetekbe se jusson ám kimozdulni Lilóval!

És tényleg, egy topic-mami se mászkáljon a csúszós utakon sem autóval, sem gyalogosan, mert velem gyűlik meg a baja!!!! Kép

Noéminak megy a drukk a Karácsonyozáshoz, Hulcsinak meg a szülés megindulásához! Kép

Tüni! Sajnálom a dokis ügyet, remélem, a lehető legjobb módon oldódik meg.

Bendegúz! Gyönyörű a kis Bencéd!!!!!

Bagzer! Nincs kedved Fehérvárra jönni szilveszterkor? Az én Petim is dolgozik egész éjjel, a kérdés csak az, hogy babázok-e már addigra, vagy sem. De mindenképp szívesen látlak! Kép

Na megyek (és reményeim szerint én is eltűnök hétvégére, mint Noémi a múltkor :o).

Jó hétvégét,
Katinka
39+1
katinka

Eszter!
Az van, hogy igazából a füst-dolog miatt van nekem is egy kis lelkifurdalásom, de gondoltam hátha nem veszem észre...Kép
Asszem a letolás volt az elterelő hadművelet, de duplán nem sikerült, mert meg is dícsértelek Kép
Remélem semmi haragKép

Csilla! Hulcsi!
Gratula! Megy a drukk továbbra is!

Savitri!
Jó, hogy visszajjöttél, ezek szerint, ha megint nem vagy, az már Hana! Úgy izgulok értetek!!!

Bagzerka!
Majd gondolok rád jó erősen, hogy el ne szalaszd a dokit! Aztán megírni ám milyen volt!

Orbis!
Úgy látszik bejött, hogy nem hagytuk a tojásban azt a pipit, csak úgy potyognak a babák Kép

Pussz
Aura
aura

GRATULÁLOK!!!!HURRÁ,HURRÁ!
Kép

Úgy látom már mindenki mindent elmondott, úgyhogy csak millió puszi!!!

Savitri!Hiányoztál, és szorítunk!A végén Esztyxnek lesz igaza?

Aura!Ma voltam a turiban és csodaszép dolgokat találtam hála Neked!Kép

Na megyek filmet nézni!

És tényleg helyes a Bence!

Puszi:katy
Katy

Savitri!
Most folyton az jár az eszemben, mi lehet veletek!! Remélem minden rendben lesz!!!
Kép
orbis

SziasztokKép
Minden új babás anyucinak nagy nagy GratulaKép
Úgy látszik ez a hidegfront valóban jó volt.... bár nálam semmiKép

SavitriKép
Szoritok, hátha a te kisbabád is kibújik még mostanságKép
Babaeső vanKép dejódejó
puszi
edwig
Vendég

És a táblázat, mert ilyenkor az kell!!!

<pre>
Név: Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
11. Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./Szabolcs u.
12. Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
13. Lili 31 dec.25. 1 Hana Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Gabi 20 jan.6. 1 Zsombor
16. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/?cm Bp./Szabolcs u.
17. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
21. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
22. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
23. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
24. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
25. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
26. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
27. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
28. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
29. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
31. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
32. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
33. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
35. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei kh.
36. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
37. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
38. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
39. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
40. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
41. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>
Katy

Katy!
Örülök a sikeres vadászatnak! Kép
Azt hallottam a Baross u-ban is van egy hasonló "csodaturi", na majd letesztelem és jelentek!

Edwig!
Most már Olivér? is biztosan kibújik!!! Majd gondolok rád is külön!!!

Pusz, Aura
30+1
aura

Mindenki, akinek a mézeskali kemény maradt: Ha már nem fogadjátok meg a tanácsomat, hogy narancshéjjal a tetején meg alján (papírral elválasztva) dobozolni, akkor párás, hűvös helyre érdemes tenni. Pl ablakba. Anyukám ki szokta teregetni a kövön papíron pl... Nekem már puhák, amiket narancsoztam. Amiket csak úgy a szobában tároltam, azok persze még nem, de nem is volt cél. Pedig az én kalácsaim egy nappal fiatalabbak Kép

Már majdnem mindenki írt mindenre, de azért pár dolgot írok.
Jimbone, nagyon nagyon sajnálom, ami van veled, remélem azért nem vagy nagyon ideges most, hgy már nagyjából tudod, hogy mi lesz veled. A megfázás meg még jó nagy hab a tortán. Kép Szóval nagyon kijutott neked. Remélem teljesen megoldódik majd, és csak rossz emlék marad majd.

Bagzer, Marcihoz, vagyis a közös 4 évhez gratulálok Kép Mi már a házasságit ünnepeljük csak, pedig eleinte az első csóknak volt a nagy jelentősége. Aztán most már én is elfeldkezek róla, az utóbbi két évben már csak napokkal később jutott eszembe Kép Meglepő...
Füstügyben meg azt szoktam mondani, mikor néha betévedek ilyen helyre, hogy igazándból az, hogy benn lakok a belvárosban valószíűleg sokkal többet árt, mint hogy egy hónapban egyszer füstösebb helyen vagyok. De azért ahol lehet, elkerülöm, mert utána mindig köhögök egy-két napig Kép Bár most már sehova sem megyek Kép És szerintem ha dolgoznék, mégsokkal többet ártanék Kép Ennek ellnére mi itthon szilveszterezünk, csak öregesen kettesben. Kép

Orbis, jó, hogy nem esett bajod, a Lehel csarnoki sztori meg olyan kedves! KépÉn is meghatódtam, ahogy meséltem a Gergőnek Kép És én is Lilire gondolok folyton. Nem tudom eldönteni, hogy drukkoljak-e, hogy szüljön, vagy azért, hogy bennmaradjon 25-ig. Mi jól megbeszéltük a dolgokat telefonon, szal nem fűzök hozzá mást... Kép

Még babacipeléshez, mert ugye muszáj valamit hozzáfűznöm, pedig igyekeztem, hogy ne, de nem megy, szóval annyit, hogy azt olvastam, azért is nem annyira ajánlják az egész piciket vinni nagyon, merthogy az állandó környezetre és nyugalomra van szükségük, és hogy minél kevesebb szokatlan inger érje őket. És lehet, hogy azért is mondta a doki, hogy inkább ne, mert az ilyen családi találkákon jó nagy ricsaj meg hangulat szokott lenni. De mint tudjátok, én rettenetesen félek ezektől az első időktől, és én biztos minden ilyent inkább megfogadok, csak nem árthat Kép Én nem parázok itt a terhességi dolgoktól, de annyira félek, hogy akkor valamit elrontok. Persze úgyis, de annyira szeretném, ha nem Kép Na, mindegy. Majd úgyis kiderül Kép

Ttika, akkor ha szombat van, akkor ez a te utolső napod, de azért fogunk látni sokat, ugye? Írtad, hogy nem korlátlan a netetek otthon. Tipp: csatlakozás után letöltöd a napi termést, majd megszakítod a kapcsolatot. Megírod a hozzászólásodat WORDBEN!!!, újra csatlakozol, bemásolod és elküldöd. így megúszod kicsit több kapcsolási díjjal, viszont kevesebb percdíjjal... Kép

Na, ennyi voltam. Még nem biztos, hogy mára, mert még tévézünk Kép Jó volt a cserebogaras film egyébként. Na, ezt még muszáj megosztani veletek. Egy ,momentum tv káros hatásairól. A hal is megtanulta a tv-ből, hogy finom a szúnyoglárva, holott előtte rá se nézett. Aztán levetítették neki, hogy egy másik hal megeszi, és akkor már ő is. A gyerekek meg mégjobban. És azzal is volt egy kísérlet. Nézzétek meg az ismétlést vasárnap este! Egyébként arról szólt, hogy melyik gyerek népszerű, kivel játszanak szívesen, meg ilyenek.

Na, tényeg befejeztem Kép

Kikocs
32+1

kikocska

Na, ez nem semmi nap!!!

Csilla! neked is nagy-nagy gratula és sok tejcsit!

Lili!Csak semmi kapkodás az utakon, az első babab úgyis eltart egy darabig, tehát cska óvatiosan, mert nagyon csúszik!!!!Jaj, és ezerrel megy a drukk!

Láttátok a táblázatban körbezártak a srácok minket Hangával. de én remélem mi lusták leszünk idén kibújni!!!!KépAzért a táskámat elkezdtem öszerakni, aból még baj nem volt!!!

Meg Hulcsi, Katinka, Edwing nektek is megy a drukk!!!!

Szép álmokat mindenkinek!!

rékacs 37+2

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Ja, szerintem nincs még vége a babaesőnek, mert kismanó még ma is annyit randalírozott, hogy biztos holnap is lesz fronthatás Kép Szóval hát persze, hogy megy a drukk, hogy mindenki, aki szülni akar, szüljön Kép
(és közben titokban remélem, hogy nem azért ilyen virgonc frontkor, mert elörökölte az apjától a fejfájást)

kikocska

uff, megint eszembe jutott valami, Gabii, remélem jobban vagy, és sikerül kikeveredned a fertőzésből, és ne aggódj a császár miatt, gondolj arra, hogy így jó a babának, és örülj neki, hogy előre tudod, és van időd lelkileg felkészülni rá. Azon kívül esetleg fogod is tudni, hogy mikor szülsz ellenben az itt szenvedőkkel, akik már rettenetesen szeretnének Kép

kikocska

Orbis! Majd el felejtem! A barátnőm tegnap volt a dokidnál és oda-meg vissza van érte. És azt üzeni, hogy köszöni szépen!!!Kép

Kikocs! Mi is néztük a cserebogarast! Érdekes volt! És milyen helyes lett a Helen, nem?
Tényleg Katinka, Ez a Helen nevű kislány hármas ikerként fogant, majd a 24. héten megszülettek és csak ő maradt életben. És teljesen rendben lévő , népszerű hároméves volt épp a filmben. Szóval, a sógornődnek bíztatáskén!!!
Írtó, nagyon pici volt mikor született, megdöbbenntő volt. És ugyan nem ez volt a téme, de annyi szó esett a kislányról, hogy négy hónapig volt kórházban és aztán oviig a széltől is óvták. de tényleg naygszerű kislány lett!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sőt, a végső konzekvencia az volt, hogy nyerte a népszerűségi versenyt, mindenki vele szeretett legjobban játszani. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy szinte nonstop foglalkoztak vele, míg csecsemő volt, és így nem is lett fogyatékos, mert folyton ingerelték neki a pici agyát, hogy fejlődjön. Valami ilyesmi volt. Rengeteget beszéltek hozzá, meg játszottak vele, vitték úszni, meg ilyenek. És tényleg, én el is felejtettem, hogy ő volt a koraszülött kislány. Annyira nem is látszott rajta...

kikocska

Lili
Hajrá!!! És megy a drukk!!!

Lányok, akiknek már megvan a babájuk!!!Kép
Nem érdekel titeket egy csupán 10 kérdésből álló kérdőív?
Egy ismerősöm egy projekten dolgozik, ami a terhesgondozásról és
a szülés körülményeiröl szól! Ebben kéri a segítségeteketKép
Nagy segítség lenne ez számára, ha valakit érdekelne, szóljon és mail-ben elküldöm a kérdéseketKép
Előre is köszöni ő is és én isKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Én szívesen válaszolok! Küldd nyugodtan. Vagy elküldheted a közös pocaktalis címre, és akkor mindenki visszaküldi, aki akarja!

Amúgy Áron épp most hívott, hogy vége a "munkavacsorának", és már a Keletinél van, de közben elvesztette a táskáját. de meglett, és olyan érdekes dallamosan-lassan beszélt, úgyhogy felkészültem mindenre Kép Leginkább arra, hogy hazajön és kidől, miután kiette a hűtőt KépKép Aztán holnap majd zombiként járkál fel-alá a lakásban Kép

Ha estig nem ír Savitri, akkor most legalább igazoltan hiányzik Kép Remélem nem lesz nagyon teltház, ha most megy szülni. Folyton ez jut eszembe, hogy szegénynek ez volt a parája.

No jó éjt!
Orbis (33+3, majdnem 4!!)
orbis

Ja, Babus, most látom. Ez nekem még nem is szól Kép Na mindegy...
orbis

Orbis,
neKépkedj, én is felkaptam a fejem, hogy tök jóó, kérdőív, aztán nemis!! húú, az a gyümis-túrós dolog felkeltette az érdeklődésemet, elmondanád mi a titka??

Katinka!
köszi a szilveszteri ajánlatod, de asszem marad a kötögetés, különben is te akkor már babázol, nem akarlak zavarni, meg őszintén ilyen nagy útnak sem indulnék szívesen egyedül! de köszi, tök jól esett hogy gondoltál rám!!!!!

Kikocs,
köszi, és nektek is gratgrat a házasságihoz, de hanyadik, azt nem árultad el...

Aura!!!!
juhéjjj! végre sikerült!!!!!!!!! még hívtam 8körül, akkor nem vette fel, és gondoltam, ha ügyeletes, akkor csak ráér majd, inkább ott várok a helyszínen, vittem könyvet..felkészültem mindenre, elvégre front van, vagy mi.. szóval elbuszoztam, és fél9kor hívtam hogy a kapuban vagyok, felinvitált, és meg is találtuk egymást hamar. naaagyon szimpatikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!! abszolúte kedves, segítőkész, minden!!!!! nagyon örülök!!! most már teljesen megnyugodtam!!!!! mostantól minden rendben! juhuuu! ja, és az alaposságának még egy jele, nekem volt kiskoromban elpattant hajszálér miatt műtétem, épp a dekoltázsomban, ami kilátszott, és rákérdezett....azt majd ki kell vizsgáltatni, nehogy a szüléskor kifejtett erőlködésem beindítsa a többi kis hajszáleremet és szétpattanjak...remek...remélem tű nem lesz a dologban!!!!!KépKép

Gabi!
kitartás! együttérzünk veled! gondolom ez nem sokat segít, de azért érezd hogy veled vagyunk lelkiekben! ha én is tele volnék kis mozgó giffekkel, vagy mikkel, akkor most valami nagyon szépet meg édeset küldenék neked!!!!!

Savitriiii,
csak neeeeemmm????? izgulunk értetek!!!!
jó éjt mindenkinek
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer!
Semmi titok! 1/4 kiló túró, egy pohár natur joghurt, én belefacsarok egy narancsot is, ha édesen szereted, egy kis porcukor. Ha teszel bele egy csomag habfixálót, akkor kicsit keményebb. Összeturmix, ebbe bele annyi és olyan gyümölcs, amennyit és amilyet szeretnél és van otthon. Én ma tettem bele mandarint (nanáá Kép) banánt meg kiwit. És az egészet rá babapiskótára, hűtőbe egy órára, azalatt megpuhul a piskóta meg összeérik.
Én krémtúró helyett is ilyet eszem, piskóta nélkül, és akkor a gyümit is beleturmixolom. Legalább tudom, mit eszem. Szerintem később Bogyóka is sok ilyet kap majd. (ha már ehet ilyesmit) Én ezt főleg nyáron szeretem, mert jó hűsítő, csak most megkívántam.
Na ez jó hosszú lett!

Tuti Savitrivel fogok álmodni!

Áronban nem csalatkoztam, télleg borgőzös hangulatban jött haza Kép Aztán leült a tévé és közém (amit kivételesen épp néztem!!) és beszélt-beszélt-beszélt, majd szinte átmenet nélkül elaludt. Remélem nem kábulok el éjszaka a borgőztől, amit kilehel KépKép

Orbis
orbis

Orbis, köszi a receptet, majd csinálok, mert naaagyon jól hangzik!!!
jó kábulást!!!KépKép
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Szervusztok!
Kakukktojásként betolakszom egy picit közétek. Még "bevonulás" előtt kérdeztem meg Noémit, hogy miként is lehet a fórumra írni. Leventéről teszek fel 2 képet:
Az elsőn 5 perccel világrajövetel után
Kép

A másodikon kb. 2 órával azután, hogy megérkezett
Kép

A súlya miatt nem számít koraszülöttnek, de mivel korán jött, picit gyenge a tüdeje, és oxigént kell kapnia. Egyébként igazi vasgyúró Kép
Noémi rendkívül hősiesen küzdötte végig a szülést. Az orvosok nagyon jó fejek voltak.
Katy! A táblázatba légyszíves beírni, hogy Levente 45cm hosszal született!

Advent van, minden kedves kismamának örömteli várakozást, szép szülést és egészséges csemetét kívánok(kívánunk, mert Noémi is így gondolja)!

Péter (és Noémi)
vghnoémi

Ja és Noémi nagyon örült nektek, hogy meglátogattátok Kép
Péter
vghnoémi

Noémi és Péter
Gyönyörű a kisfiatok!!!Kép És micsoda kis hajasbabaKép

Orbis
Azért aranyos vagy, hogy így lelkesedtél érte!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Noémi Pétere!

Ezt a gyereket nagyon jól megcsináltátok! Nagy-nayg gartula hozzá! És sok-sok tejcsit, meg továbbra is jó kedvet az anyukájának!!!!

Ja, meg köszi szépen, hogy feltetted a képeket!Kép

Rékacs 37+3

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Azt kihagytam tegnap este, hogy az is kitöltheti a kérdőívet, aki már 5-6 éve szült!!!
Lehet jelentkezni!!!Kép Csak 10 kérdés!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Kedves Péter, nagy köszönjük a fotókat, teljesen elérzékenyültem ahogy megláttam őket és olvastam soraidat. A férjemnek is megmutattam, hogy látod, egy rendes apuka erre is gondol. Kép Nagyon köszönjük, és pusziljuk Noémit.

Katinka, én is egyik keményedésből a másikba esek, ha itt lenne a mi időnk, mi is tutira szülnénk a mostani fronttal. Kép

Aura, harag???!!! Hogy képzeled drága! Soha! Egyébként töredelmesen be kell vallanom hogy az éjszaka céges buliba voltam, ami nagyon kalandosan indult, mivel az egész városban nem lehetett taxit hivni. Az összes taxi cég vonala tulterhelt volt. Végül egyik kollegám kijött értem. Nagyon lassan gyültünk össze ezért, igy volt vagy fél kilenc is mire elkezdődött a vacsora, beszéd meg ilyenek. Mindenki megdicsért hogy milyen csinos vagyok a báli ruhámban. KépAnnyira jól éreztem magam, és csak hajnali fél négyre értem haza. Táncoltam, nevettem, beszélgettem és finomakat ettem ittam, még koktéloztam is, persze csak alkoholmenteset. Szoval szuper volt!!! Persze apától kikaptam, hogy milyen felelőtlen vagyok hogy ilyen sokáig maradtam. Kép de vhogy kiengeszteltem.

És hogy-hogy négy orai alvás után fent vagyok? Hát azért, mert olyan lábgörcsre ébredtem, hogy a zihálásomra még a férjem is felébredt. A belső combom kezdte, huztam szét a combom, de akkor a másik is rázenditett. Hiába toltam szét a combom amennyire birom kevés volt ahhoz hogy kiálljon a görcs. Majd a nagy erőlköldésre még a vádlim is bedurrant, amit a boka visszafeszitésével próbáltam normalizálni, mire a bokám is begörcsölt. Nem is értem hogy sikerült végül talpra állnom és magnéziumot bevennem. Rettentes volt és közben Rékacsra gondoltam végig. Kép

De mindjárt visszabujok az ágyba, csak megnézem mi van a friss babákkal. Savitri, adj jelet! Kép

Puszi,
Eszter2004
33+4
eszter2004

Szegény Eszter!

teljesen együtt érzek! És egy hero vagy,vagyis heroinka, hogy fel bírtál állni, nekem ez nem ment!!!
Remélem mire ezt olvasod, már kialudtad magad és csak hült helye a görcsnek!!!

Írja már le valaki, hogy mi van Gabival, mert semmit nem találok, csak, hogy sajnálva van(jól magyarul). Én is akarok hitelesen sajnálniiiii!!Kép

Lili! Mi zujs? Kikocs, van Lili számod? Tudod Te vagy az ügyletesKép!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs drága köszi az együttérzést! Kép Már sokkal jobban vagyok. Ha az ember fel tud állni, akár egyedül akár segitséggel, kicsit nyujt, és megpróbál járni, akkor helyre rázódik. De rohadt egy érzés az biztos.

5 percenként keményedek!!!! Kép

Rékacs, ide másoltam Gabi levelét:

"Sziasztok!

Jól eltűntem egy pár napra, bocsi de kórházba voltam három napig. Elkaptam valami fertőzést, és most gyógyítanak, viszont most 99% hogy császárral kell szülnöm. Most nagyon szomorú vagyok. " Ezt 16-án csütörtökön irta.

Nekem is van Lili számom, de direkt nem irok neki, hátha alszik vagy ilyenek. Kicsit később lehet hogy dobok neki egy sms-t. Kép

Eszter2004
eszter2004

Jó reggelt!Kép

Minden új babásnak sok szeretettel GRATULÁLOK !!! Kép

Igazán jó téli bakancsom van de tegnap úgy közlekedtem kint mint egy igazi pingvinKép

Nekem is görcsölt a vádlim nagyon, főleg reggelre, de "csak" 3-4 napig mert amióta este felé megiszok egy Calcium Sandozt, azóta nyoma sincs!Kép
Persze mondtam a dokinak,így nyugodt lélekkel a következőket zabálom naponta:
1 materna,
3-szor 1 Magne B6,
1 db 200 mg-os C vitamin (fogínyvérzésemre nagyon jó, persze a corsodyl Light-tal együtt)
1 Calcium Sandoz
+ a szapora pulzusszámomra,ami a "fehérköpenyes" magas vérnyomással társul 2-szer fél betaloc.
És csak zárójelben ide jegyzem meg,hogy én pl a dokim javaslatára örülni fogok,ha az EDA "segítségével" sikerül majd természetes úton világra hoznom a bébit!Kép

Mézeskalács begyúrva vár,hogy ma a nyakára lépjek!Kép

Mindenkinek jó hétvégét!Kép

Ilona (32+6)
Vendég

Szia Ilona! Jó mézeskalácsozást mára! Kép A betaloc miatt nem irigyellek. Kép
eszter2004

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!

Végre láthatjuk Leventét!Tényleg csodaszép!És persze, hogy beírom a táblázatba az új pasi méreteit!Kép

Hajrá Savitri!Én is állandóan rá gondolok!

Ezt a cserebogaras filmet valahogy mindig sikerül lekésnemKép!Pedig nagyon jó!Reménykedek a vasárnapban!

Na majd még du. jövök!
Addig is jók legyetek!

Millió puszi:Katy
Katy

az a legrosszabb,hogy nem a vérnyomásom miatt magas a pulzusom,hanem fordítva,esetlegesen.Ezért mivel itthon jó mindig a vérnyomim nem "adható" nekem a gyógyszer vérnyomásra...sőt itthon gyakran koválygok 100/70-el, viszont jobb,hogy nem akar kiesni a szívem,
ez vanKép
Nagyon sokat aggódtam és csak nemrég "nyugodtam" meg a különböző orvosok véleményére adva.
A babaszoba.hu-n pl az egyik genetikus azt írta mellékhatásként a babóra nézve,hogy kisebb súllyal születnek az ilyen gyerekek általában, hát eddig ez sem áll!Képde majd a végén kiderül!
Ill. nem ellenjavalt gyógyszer terhesség alatt!
Marci szívhangja pedig tökéletes, nem reagál a gyógyszerre ezidáig!
Vendég

Jóreggelt!
írtam Lilinek, nem volt kikapcsolva, de még nem válaszolt. Feltétlen szólok, ha van valami Kép

Eszter, nagyon sajnállak a görcs miatt, tudom én is ajánlani, hogy egyél rendszeresen kalciumot is. és pihenj. Nekem egyszer se görcsölt be a lábam, mióta rendbejöttem és pihenek... Nem foglak ezzel békénhagyni, mert nem fogod fel, hogy a folyamatos keményedés az eléggé könnyen átmegy szülésbe, és ráadásul te mindeközben azt gondolod, hogy minden rendben. Néha már egészen dühös is szoktam rád lenni. Én mikor először olvastam ezekről, akkor azt olvastam, napi 7-8 ig normális, és csak akkor, ha nem tart tovább fél percnél és nem ismétli sűrűn magát. Valakik írták azóta a napi 10-et, és a 14-et is, de szerintem te ezen is túl vagy. Nem akarlak megbántani, de ez már nem csak rólad szól, meg a te pihenésedről, meg lelkiismeretedről, és legkevésbé a cégedről, hanem a gyerekedről, akinek nem valószínű, hogy jót tesz, ha még mindig dolgozol, meg pörögsz, meg ilyesmi, elvégre a szervezeted figyelmeztet.
És ettől függetlenül nagyon szeretlek és kedvellek, és stb stb, de feltétlen menj el orvoshoz, nézesd meg magad, hogy ezekben a nagy görcsökben nem nyíltál-e ki véletlen, vagy rövidült a méhszáj, és kérdezd meg, hogy mit javasol, ha vannak ilyen napjaid, mikor ennyire begörcsölsz, tanácsos-e még dolgozni. Mert te szívesen mennél, de inkább a baba az első. Mert ha úgy csinálsz,mintha minden rendben lenne, akkor jó, hogy a doki azt mondja, hogy dolgozzon csak kismama. De ha tényleg kérdezel, akkor már azért más a helyzet. Egyébként meg mondd meg nyugodtan, hogy semmi közöm hozzá, de engem aggaszt, hogy ennyire nem figyelsz ezekre a dolgokra. Remélem nincs harag. Kép
Péter és Noémi! Levente csodaszép. A frissenszületett képen eléggé mérgesmorcinak tűnik Kép

Bagz, 6 és fél éve vagyunk együtt, és augusztusban volt a 3 éves házasságink. Három év és egy negyed után házasodtunk, most meg három és fél év után jön a baba. Nemmondanám, hogy elkapkodjuk a dolgokat Kép És örülök, hogy találkoztál végre a dokival, és pláne, hogy szimpatikus. Ma megyünk mi is szülésznővel találkozni. Kép Nagyon várom!

Egyébként meg próbálom rászánni magam, hogy kimenjek az utcára, de nem megy. Reggel elég volt a séta a kutyával. jól megrángatott, és azt utálom. Inkább ügyelek Kép D elehet, hogy elindulok majd mégis, mert még egy karácsonyi ajándék sincs meg. De legalább már kitaláltam, hogy mik legyenek...

Kikocska
32+2

kikocska

Ilonana, dehülye vérnyomásod van! Nekem ez nem is világos nagyon, hogy mi is van veled, de a szívdobogást azt utálom én is nagyon. Nekem van ilyen tahikardiám, amit eléggé utálok, és kell is gyógyszert szedni rá, mikor éppen nem várok babát, és lenyomja mindig a vérnyomásom, ami amúgy is alacsony, mert mindenkinek magas szokott lenni ezzel, és rémálmaim vannak tőle, amikkel rendesen küzdeni szoktam. és tönkre teszek magam körül mindent mikor hadonászok Kép Viszont nekem legalább mióta várom a babát, eléggé kevésszer van ilyen rohamom, amiért elég hálás vagyok kismanónak Kép és merthogy a gyógyszert sem szedem, nem is török zúzok Kép
Úgy tűnik, neked nincs ilyen szerencséd Kép Mondjuk az a lényeg, hogy Marcibabának semmi baja Kép az anyukák meg úgyis túlélik valahogy Kép

kikocska

Hana megszületett! 00.32kor. 3, 05 kg. 50cm.

Lili jól van, pár nap múlva újra itt... és beszámol a részletekről.

a boldog apa
Kép

KépKép
savitri

jeeejeeee jippííí!! Igazi babaeső!! Nagy nagy gratula!!!

Esztyxnek nem jött be, vagy kinek, aki a 17-et mondta Kép de majdnem Kép
Mondjuk nem volt hosszú szülés, ha még 6-kor nem tudta, hogy szülnek-e vagy nem Kép Tökjótökjótökjó!!

Noémi Leventéjének viszont sikerült valami fertőzést összeszednie, úgyhogy kell nekik drukkolni nagyon!!!

kikocska

Lili!
Óriási gratula!!!!!Kép
Képeket és beszámolót kérünk!
Meg Boldog Apa neked is nagy gartula!!!!Kép

Akkor Hulcsi!Katinka! Edwing! rajtatok a sor!Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Most beszéltem Mártival!Estére nagyon szarul lett, volt nagy konzilium felette, de ma már jobban van. Már pár lépést ment is!Épp nála volt Benji, aki nagyon jó baba, hangja nincs. Tejci egyenlőre nincs, de már a férje elment mellszívóért. Azt remélik,hogy karira otthon lehetnek, de még nem lehet tudni semmit.

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

na, meg még most kaptam egy sms-t is tőle, hogy mindenkit puszil!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Kikocska!
Köszi a kalácssegítséget. Én félig megfogadtam a tanácsod, és dobozba raktam, de nari nélkül, mert az nem volt itthon. Mindegy most már vígan eszegetem így félkeményen, és nagyon fini! Kép

Bagzerka!
Úgy örülök, hogy elégedett vagy a dokival, annyira izgultam, hogy így legyen, és hogy végül ne bánd a kórházat.

Levente nagyon szép, köszönet Apának, hogy megmutatta nekünk, és gondolunk rá, hogy ne legyen semmi baja!!!

Mártinak is drukk, hogy gyógyuljon!

Savitri!!!
De jó, óriási gratulációk Hanához!
Eszméletlen, hangodat se hallotuk szülés-para témában, és tessék, hipp-hopp, bébi Hana kipottyan!

Orbis!
Szerintem tehetnél fel még olyan pipiket, egyre inkább az a meggyőződésem, hogy nem is a front miatt záporoznak a bébik Kép

Eszter!
Csak azért írtam az esetleges harag dolgot, mert a talin pont arról beszélgettünk, hogy írásban mennyire félre lehet érteni egymást, merthogy a hangsúly sokat számít. Én is imádlak ám!
Te is szuper bulimami vagy, azért a keményedéssel óvatosan tényleg, bár én arra gondoltam, lehet, hogy ez is nagyrészt alkati kérdés, mint a vérnyomás, görcs, meg ilyenek.

Megyek karikákat varrni a falvédőre, vagy vasalni!
Pussz!
Aura+Erika
30+2
aura

Lilinek gratula!!!Kép

Levikének nagy-nagy drukk!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X